martes, 4 de marzo de 2014

Nota de Premsa de DEMÒCRATES VALENCIANS contra les prospeccions petrolíferes

Contra les prospeccions a les nostres costes

plataforma_petrolifera_grupo_repsol
DV vol manifestar la seua contrarietat pel rebuig del PP en el Congrés dels Diputats a la paralització de les prospeccions petrolieres a les costes valencianes. Novament, interessos econòmics espuris per davant de la seguretat i el benestar dels valencians. Els nostres conciutadans, n´estem segurs que prenen nota.
Com en el cas de la concessió a Castor, no podem confiar en les referències als riscos sísmics omitides en el BOE i altres instàncies. Les conseqüències d´estes actuacions agressives sobre el nostre territori les podem pagar diverses generacions de valencians. A més a més, resulta obvi que el panorama de les embarcacions de prospecció i de les futuribles plataformes d´extracció no suposa el millor escenari possible tampoc per al nostre sector turístic.
Per això, mostrem la nostra sensibilitat davant un problema que afecta a les nostres comarques de nord a sud, des del Baix Maestrat a la Safor, per posar els exemples més gràfics. I manifestem el nostre compromís per a lluitar contra estes prospeccions tan negatives per al nostre futur.
Ajuda´ns a esborrar eixe futur negre que per als valencians dibuixa el PP a Madrid, vine amb DV!


No hay comentarios:

Publicar un comentario