viernes, 21 de marzo de 2014

Editorial : AJUNTAMENTS DE CRISTALL

No recordem este lema qui l'ussava, però ens sòna de les primeres eleccions democràtiques locals cel.lebrades allà pel 1979 , i referint-se a la transparència de les administracions locals que a partir d'elles anava a imperar en estes . 

I venim a traure el tema per l'assamblea informativa que ha convocat el govern local bipartit per al proper Dimarts 25 a les 7,30 hs. de la vesprada en la Casa de La Cultura , i en la que prometen informar a la ciudatanía sobre diversos temes , alguns d'ells per no dir tots, de rabiosa actualitat .

I ens pareix una bona forma de que el poble de Tavernes estiga informat, però al mateix temps també tenim que dir i amb l'experiència d' haver estat en les d'abans a esta, que trobem a mancar en elles un "toma y daca" que ens portara a traure més conclussions, donat que sòls ens dona el seu punt de vista el govern i els torns de preguntes posteriors del públic son llimitats pel temps i pel espai . 

Així doncs , a més de saber la vostra opinió sobre si estes assamblées son relament útils o un mer "brindis al sol de cara a la galería" com popularment es diu , propossem un debat cara a cara en un espai similar o inclús en la radio local, entre els portaveus dels distints grups municipals més la regidora no adscrita , moderat per una persona totalment imparcial , i en que caberen també les preguntes d'altres : Això sí sería de segur interessant, aclaridor  ì constructiu .

Sé que molts direu que per a això ja estàn els plenos , però qualsevol que a ells vaja anat sap que no és el mateix, doncs allí modera l'Alcalde i tots els que seguim la política local sabem les acussacions que s'han vertit per la seua actuació moderadora en ells, a més de que tampoc es el lloc ni es compta amb el temps per a el que propossem : Sòls en el debat dels pressupostos es donaría algo similar, donat que a diferència dels estaments superiors no està previst un debat sobre l'estat de la població .

Però bé, ahí deixem la idea, ójala s'arreplegue, possitiu sería doncs de la contrapossició es d'on es trauen millors conclussions, almenys els que estem en el mig , allunyats de fanatismes i seguidismes a uns o altres, i per tant podent imparcialment escoltar, deduïr i opinar . 

Que vos pareix la idéa ?  I la cel.lebració d'este tipus d'assamblees ?  . Ahí ho deixem .

51 comentarios:

  1. Si ja no agraden els mitins en campanya, imagineu en plena legislatura. Es el moment i el lloc on ha de acudir Karina. A vore si aixína, com a públic pot dir i llegir el que vullga. I depres el Blog d'Enric tambe ho agrairia.
    La transparència es com tota la legislatura, de cristall fumat, no deixa vore clarament tot el que hi ha darrere, el Bloc ja ho ha avisat públicament massa vegades: fer com fan no es pecat,la politica es així,la ètica es molt relativa i no podem tirar pedres a la nostra (seua) teulada. Es la "seua" transparència.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això de la darrer frase no ho diu el Bloc, ho han dit per ací alguns comentaristes que veges a saber qui són i on estan poltiicament. igual ho diuen per fer mal.

      El rete a que digues i ho demostres on ha dit això el Bloc.

      Ara com que no t'enteres, continues dient Bloc allò que es Bloc-Compromís. I confons els teus desitjos amb la realitat.
      A vore quins documents aportes per justificar el teu comentari.

      Eliminar
    2. La darrera frase es "Es la seua transparència", clar que no ho diu el Bloc, ho dic jo.
      Com que parlem tota la estona de politica local,aci tots ens entenem sobre qui es o son el Bloc, jo et rete a vore qui del poble sap qui es Compromís-Tavernes fora dels habituals de sempre del Bloc. Aixo es una incògnita, com qui es presenta per DV o per EU.

      Eliminar
  2. Bona idea fer un debat en la radio. A estes reunions van els mateixos que podrien anar a un mitin del BLOC o PSOE i de transparents tenen ben poc. Ningú farà preguntes incomodes en eixa reunió com per què no han llogat el reten amb opciò de compra o com va el trasllat de l'estació a Borderia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El trasllat va de lo més bé. nomes cal que ADIF estudie la proposta.
      El Bloc no va dir MAI de tralladar l'estacio a Borderia sino que aprofitant el projecte de duplicacio de linia plantejaria una reforma del traçat que l'acostara a Borderia i aprofitar l'estacio actual,, dins dùn poligon insdustrial, per transformar-la com a zona logistica de la mateixa ADIF.

      Ara mentre mane el PP i Madrid passarà com el riu Vaca: no aprovareu res, perquè això es cosa del govern i ADIF.



      Eliminar
    2. Clar que si home. Així promet jo que Tavernes tindrà un satèl.lit propi de telecomunicacions. Sols cal que el ministeri estudie la meua proposta.

      Eliminar
    3. Ara quan el PP perda Valencia i Madrid i Compromís mane a Valencia a vore amb quina excusa ix el Bloc local. Ja posats a demanar jo vullc no que aplegue a Borderia, sino a Marjaletes, amb la maleta a peu aplegariem tots els vallers a la estació.

      Eliminar
    4. Si estas donant-li la rao a Compromís: Mane a Valencia, pero tu no vols vore res que mane a Madrid. I ha de ser a Madrid.
      No home, no. Si allí està molt be: agarra la maleta i a peu a l'estació. A fer exercici! que això sempre va be i damunt elimina toxines i alguna que altra "recalfà" d'odi i malicia que tens.

      Eliminar
    5. Ja saps que per ara li done moltes raons a Compromís. I Compromís a mi tambe. En Madrid i Valencia anem a dependre dels mateixos, tots menys el PP, així com ara maneu amb el PSOE a l'Ajuntament i la critica a eixe partit es molt feble i fins i tot oblidada, a vore si pròximament encara s'oblida mes amb motiu de salvaguardar mes pactes i socis. Al temps.
      I si es per exercici, millor que a Borderia la deixem on esta, farem el doble d'exercici.

      Eliminar
  3. Un debat a la radio? No lo verán tus ojos. Jordi Juan, del qual parlen meravelles, no s'atreveix a debatre cara a cara i amb un moderador que no siga ell.
    Te la tire més llarga, inclós portant mòbil tampoc s'atrevix!
    Per què no s'atrevix JJ a un debat a la radio? Per què li agraden tant els monòlegs i les jornades informatives on està tot "controlat"?
    PD: Enrique, si vas, en el torn de preguntes li demanes al alcalde que t'ensenye el projecte del retén. Esta petició val per a qualsevol dels que ací comenten, que vagen a la jornada. Però tinc quimera de que el públic que va a preguntar en este torn estarà elegit i li hauràn preparat les preguntes que ha de fer (com ve a ser normal al govern de la transparència)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es veritat.
      Jo també vull debats en la radio, els mateixos que es feien en la passada i anteriors legislatures. Allò si que era transparncia: totes les setmanes debats. I de tots els temes. Ì l'oposicio continuament les passades legislatrures anant a la radio a dir la seua.
      Per cert, va haver debats en la darrer campanya electoral en la radio d'ací? Per que no van haver debats? Qui va pressionar perquè no es feren? Tinc entés que va ser J.J.

      I que bonic era també: cada trimestre assemblea en la Casa de la Cultura, i que bé quedava tots els mesos llegir un BIM que tenia un consell de redacció format per tots els partits i on tots els partits escrivien la seua columna. Això si que estava molt bé i no com el BIM d'ara.

      I quant a les preguntes preparades tens tota la raó: Enrique va intervindre en una passada i hauria de dir qui li va donar jordi per fer la pregunta preparada i si va cobrar per fer-la o era a canvi de un bocadillo i una coca cola. Va, Enrique, no el talles i dis-ho.

      Hi ha que ser molt curt politicament parlant i tindre nul·la experiencia amb assemblees publiques, amb entrada lliure i on va qui vol, per dir que davant vora quatre centes persones que hi havia les preguntes estan preparades i el public elegit per fer-les.
      I que no hi haja tres o quatre o deu no triats, volen fer-ne una, no els fan cas i es desmadren i comencen a dir que això és un frau, que ells també tenen dret. Això no hi ha cap politic que s'arrisque en una assemblea lliure on pots anar per ser imprevisible.
      El que passa es que el poder es informació, i qui te informació no té por de donar la cara i argumentar, excepte Manolo Vidal, i ho vam vore en la campanya electoral passada, no va voler debats públics en la radio.

      I respecte al reten tens tota la raó No hi ha projecte. I l'arquitecte municipal Sr. Tormo i l'aparellador fan el tonto tots els dies quan van de visita d'obres al nou reten a vigilar les obres, i firmen papers i aproven reformes sense haver projecte, sense res i ell fent-se responsable. ¿Qui s'ho creu?

      I no envies a Enrique, ves tu i pregunta.

      Eliminar
    2. Si pensarem les coses potser no les diriem, a no ser que opinem igual que el PP.

      i tots els que seguim la política local sabem les acusacions que s'han vertit per la seua actuació moderadora

      Qui acusa? El PP dins de la campanya orquestrada de difamar i tirar per terra al Sr. Juan. Fins amb això del nom es donen a coneixer no tractant-lo mai d'alcalde.

      Complir el reglament, fer que cada regidor parle quan li toca, dir-li a Karina que no trenque el torn de paraula de Vidal, dir-li a Manolo Vidal a que venen les rialles quan s'esta llegint un punt de l'ordre del dia, dir-li a un regidor que ha consumit els torns de paraula, dir-li a una regidora que el punt de precs i preguntes es per a fer un prec o una pregunta i no per a rependre el debat d'un punt anterior del ple, això que és, Sr. Estruch? Fer complir el reglament dels plens o ser un dictador?

      Vosté modera este bloc? Sap el que ha de fer, no? Pues l'alcalde modera el ple segons les atribucions que li indica la llei, i això es el que fa, estiga o no d'acord el PP o qui siga. I si creu l'oposicio que se li conculquen els drets, al jutjat!

      De vegades tot això se soluciona amb una simple lectura del reglament.

      De tota manera cal recordar que no hi ha hagut cap protesta formal del PP ni la hi haurà, no s'ha fet cap consulta al secretari si eixa actuació estava d'acord o no amb el reglament ni la hi haurà.

      JJ va demostrar a tots que se'l sap i ben sabut el reglament. I que hi actua d'acord ¿No recorda que va passar en el ple extraordinari quan si proposició si o no, o si es votava si o no? JJ va retraure de seguida tots els articles del ROF a l'oposició per justificar la seua postura. I el secretari mut. I qui calla atorga.

      El que s'ha dit: lectura del ROF i adeu problemes. Es el primer que caldria feren tots els regidors i aspirants a regidors i comentaristes de plens.

      Eliminar
    3. No entre a jutjar el tema, no és la intenció de l'editorial : Sòls afegir que així té que ser , sense cap de dubte , però de vegades les normes es poden interpretar amb més o menys flexibilitat , i amb aixó tampoc vullc s'entenga que jutjem el que fa JJ , aixó ho deixem a voslatres i està donant ressultat .

      Eliminar
    4. No s' atrevix?? Jajajaja... Mira, li dona val i trenta al teu Manolo i Karina, que no saben ni fer una moció de censura junts!

      Eliminar
    5. "No entre a jutjar", "no és la intenció", "tampoc vull que s'entenga"... Bla, bla i bla.

      "Tots els que seguim la política local sabem les acussacions que s'han vertit per la seua actuació moderadora en ells". O el que és el mateix: jutge, és la meua intenció, vull que s'entenga que dic açò sense dir-ho jo, que ho han dit altres. Res de nou en les maneres de fer de Quadern, més bé al contrari: com de costum.

      Eliminar
    6. Enrique dius:

      però de vegades les normes es poden interpretar amb més o menys flexibilitat , i amb aixó tampoc vullc s'entenga que jutjem el que fa JJ , aixó ho deixem a voslatres i està donant ressultat .

      Això en el meu poble, Tavernes de la Valldigna, es diu "tirar la pedra i amagar la mà".

      Eliminar
  4. No, Enrique estes assemblees no son gens utils ni aprofiten per a res. Que tenen que aprofitar.

    Util era la falta total d'informacio que hem tingut durant anys amb el PP, on per no hi haure, no hi havia participació ni informacio ciutadana de res.

    Redeu que prompte oblidem les coses. A este pas, PP per a anys.

    ResponderEliminar
  5. Hi ha picadeta despres de la assemblea?

    ResponderEliminar
  6. NOTA DEL EDITOR : Quant hem propossat este tema en l'editorial en ningún cas hem vollgut insinuar si hi ha més o menys de transparència en l'acció del actual govern, ni per tant hem volgut entrar en jutjar-la , ni esta ni la dels governs adavanters , aixó vos ho deixem a vosaltres i està donant ressultat, pel tant objectiu aconseguit : Sòls propossem , torne a dir sense jutjar a uns ni altres, un pas més si cap de transparència .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Comentaris com el de la moderació de l'alcalde diuen més bé el contrari... o és que simplement no saps redactar, que també.

      Eliminar
  7. Un debat moderat per una persona totalment imparcial i amb la presencia dels portaveus dels distints grups municipals més la regidora no adscrita sería molt interessant, aclaridor ì constructiu. Molt millor que esta assemblea veïnal en la que sols te veu i micro el govern local.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jaja! No te jode! Normal! Qui va a parlar de l'evolució de Tavernes, les millores i inversions, hisenda, etc. Manolo Vidal i Karina?? Jajaja va per favor... No sigues ridicul, ells aixo de informar no saben ni que es... Ara, difamar, cofundir i dir mitges veritats, els especialistes!

      Eliminar
  8. M'apunte a la idea del 14:52. Es el que sempre feia el PP. ¿no?

    Quantes tonteries estem llegint. Que no sabeu llegir? El govern municipal convoca a la ciutadania per explicar la situació

    El govern municipal convoca, el govern municipal informa. No es un debat ni les xorrades que esteu diguent. Es una informacio del govern municipal, el que pensa i opina el govern municipal, el que vol explicar el govern no el que vulga que explica el PP, els del mig o els de la vora o els extrems (siga dit sense anim de faltar).
    Ja esta be de bovades. Qui vulga que vaja i qui no que es quede en casa.
    Quina manera de tergiversar les coses.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que porten el projecte del reté de policia a l'acte i que mostre la data de visat. No ho farà?
      Que mostre un estudi del cost que va a tenir el retén. Alquiler, reformes, dotació, servei de grua, cost de personal que va a vigilar i gestionar el depòsit ... etc.
      Tampoc ho faràn.
      Per què? Perqué son transparents!

      Eliminar
    2. I a tu eixos temes t'interessen ara? Després de 14 anys de tindre tot eixe servici en mans privades i no interessar-te res, ara que va a passar a l'Ajuntament et preocupes del cost? Arribes tard, no?

      Vixquen els desstrellats! Una assemblea no es lloc per a dur un projecte i desglossar-lo i totes les partides. I després demana que ens desglossen partida per partida tota la liquidació del pressupost del 2013 i en acabant desglossen partida per partida tot el pressupost del 2014. Si tant t'interessa, perquè el teu partit o tu com a particular no fas una instancia a l'Ajuntament i el demanes?

      Això que mai en la vida es fa i es fara ni a l'Ajuntament, ni a les Corts, desmenusar un pressupost, vols que ho facen en una assemblea popular. I el dia de les eleccions igual hem acabat. Visquen els destrellats!

      Una cosa que ningú ha parlat: Quant ens ha costat els 14 anys de diposit a una empresa privada? Quant ens costa ara i ens costava abans mensualment la grua? Perquè supose que tu sabras que se li paga al mes, a banda del lloguer del diposit?
      Això el PP ho ha dit alguna volta entre 2.000 i el 2011? Saps que encara estem pagant el contracte firmat per Manolo Vidal i Cia?

      I de pas que ens expliquen si hi havia algun interes en adjudicar la piscina a qui l'adjudicaren, amb informes economics negatius, i quan es va presentar per exemple FCC per a eixa adjudicació? Encara estem esperant que expliquen els motius perquè van triar l'empresa que van triar. Així ens ha anat: sense terreny qeu vam cedir, sense 1'3 milions que els vam donar gratis, i sense piscina i sense saber quan estarà. ¿No ho pensen explicar mai?

      I ja que estem en assemblees informatives, que aprofiten per a dir-nos en que es van gastar els milions d'euros que l'Ajuntament va cobrar de les plusvalues del Sector Marenys 2A, eixe on durant 10 anys el PP va ser incapaç de posar un rajol.

      I de passo que ens expliquen com es va gestar la urbanització Vergeret, quina gent, a banda de la societat promotora, tenia o va aconseguir terrenys en el Sector Vergerert i com els va aconseguir.

      Esperem una assemblea informativa del PP perque també informen al poble i on se li puga preguntar tot això, entre altres coses. Tot transparencia.

      Eliminar
    3. És un bon lloc per ensenyar que existeix dit projecte, ja que no s'ho creu ningú que s'haja fet.
      L'estudi econòmic no té res a veure amb el projecte de lagal.lització del local i les reformes i instal.lacions. Més bè és una ferramenta per a prendre decisions i no anar a salto de mata. Els meus comptes em diuen que el nou retén + reformes + emmagatzenament de vehicles + servei de grua, ens costarà mes de 9.000 € al mes. Despeces de llum, aigua, telèfon i altres a banda.

      Eliminar
  9. Personalment a mi el que proposes d'un debat em sembla bé. Seria interessant per al poble. L'únic impediment que li veig és que Karina sols va si cobra i la radio local hauria de buscar un patrocinador per a pagar a l'ex-comunista i l'ex-EU. Però bueno tot té arreglo.

    Respecte a les sessions informatives del govern municipal no és que em semblen bé és que hauria de ser una obligació dels servidors públics de cara a la ciutadania: explicar allò que fan. Pot ser a alguns els semble propaganda, evidentment van a defensar la seva gestió, però em sembla una bona idea de cara a tindre informada a la ciutadania. Al final que cadascú traga les seves conclusions però que un govern s'explique no hauria de ser dolent. Millor que la tele de plasma d'alguns sí que és. Pense jo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Les explicacions son bones sempre que siguen convincents. Quant les taules de participació ciutadana ja van recabar poca gent pero així i tot moltes propostes. Anotat va quedar. La propera reunió hauria de ser amb aquelles persones per donar-los resposta del que s'ha mogut i solucionat sobre aquelles propostes ciutadanes. Crec que tot allò passà i no serví per a res com ara tambe passarà amb la nova assemblea informativa, escoltaran quatre protestes, els palmeros palmejaran i fins la pròxima.
      Amb eixa participació i transparència a mi que no m'esperen.
      Com la tele de plasma d'alguns.
      Almenys despres debatrem per aci sobre lo exposat, mes entretingut que el plasma.

      Eliminar
    2. Quan li toquen la nòvia, enseguida bota. Ale defensa-la que per culpa teua en el poble no la pot vore ningú. Que poca vergonya eres.

      Eliminar
    3. La meua nòvia nomes la toque jo.
      Que mes voldríeu! Ja,ja,ja.

      Eliminar
    4. Donar-li solución a les propostes que es van fer a les taules de participación ciutadana? Això será com dir que van a acostar l'estació a Borderia.
      Al cap i a la fi, 0 solucions.

      Eliminar
  10. Ho tens dificil d'acudir, Carlitos.

    A més si vas, igual el convences i es millor tirar foc pels queixals contra el govern faça el que faça: no servirà per a res, escoltaran quatre protestes - de qui? No digueu els detractors que tot està manipulat i les preguntes preparades-, els palmeros palmejaran i se t'ha oblidat dir els del PP i jo també criticarem tot el que diguen, sense anar, i fins la pròxima.

    I jo mira, com que la tele de plasma va temps que va de capa caiguda i es deixa de fabricar aquest mes, ja fa temps que vaig optar per la LED. El PPlasma ja es història, visca el LED. I ja saps el LED qui és, no?

    I jo debatre si vaig. El que no faré mai es com feu alguns: debatre sobre el que algú puga dir després en un blog d'una reunió o acte on jo no he estat i que ell interpretarà al seu gust.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això com es que no puc acudir? A mi m'ho permet el meu COMPROMÍS. Igual puc estar en Barcelona amb Ribó que a Tavernes amb Juan. A mes a mes, ara que ja sou de mises i processons, sabreu que Deu pot estar a tots els llocs.
      Debatre sense anar, diu. No m'has llegit el de les assemblees de participació? Pues vaig estar, i com la experiència es la mare de la ciència i el model empíric i tot aixo, doncs la conclusió es que no es gens pragmàtic tot aixo. Demostrat amb creixens.
      De tu ja sabem que despres no debatràs aci ni anant ni sense anar, sols palmejaràs, també està demostrat empiricament.

      Eliminar
    2. Doncs, per ara ens has demostrat molt poc de ciència empírica, perquè l'experiencia com a mare del mètode, està dient-te tot el contrari del que tu dius i critiques.
      L'experiencia el diu que s'han celebrat tres assemblees informatives, reunions de barris, treballs de participació ciutadans, accions per reflotar l'ajuntament, tasques d'informació veinal via BIM o gabinet de premsa, s'esta governant al costat del pobe dins de les possibilitats que hi ha i la teua conclusio i actuació es sempre no reconeixer res i la crítica negativa de tot el que fan.
      Sembla ser que això de model empíric i experiència ho has vist en alguna enciclopedia o consulta d'internet i has dit: ara és la meua! soltes la parrafada i el quedes tan tranquil i ample com sempre. Perquè després demostres amb creixens que no practiques o fas praxis de res del que dius.
      El problema el tens en que cada dia tens menys credibilitat i quan algun enterat el proposa i el debat en algun tema serios, com va ser fa uns dies sobre l'etica i els fonements etics de les actuacions, te'n vas eixir i no vas seguir debatent.
      També està demostrat empiricament que hi ha palmeros anti govern i anti tot el que faça el govern i tu estàs en el grup al costat de gent com el Ventilador o el Diari de Tavernes. Jo ho veig així. I ho puc demostrat al llarg de tants comentaris empiricament.

      Eliminar
    3. Anònim de les 20:52. Més que l'experiència, jo demane fets.
      De totes les demandes que s'han recollit a les assemblees informatives i reunions de barri, que s'ha dut a la pràctica?
      Això és sencillament propaganda barata i fer creure a la gent que el govern els escolta.
      Et pose un eixemple propagandístic del Bloc:
      Mira si s'ha fet publicitat de l'emprenedurisme i foment local per a crear nous de treball. Es va dir que es destinarien 24.000 € en accions concretes per la recerca de treball. Fets 0 €. Es van guanyar 8.000 € per un projecte d'emprenedurisme copiat d'un ja existent a Asturies. On han anat a parar estos diners? Es va destinar una partida de 30.000 € per a facilitar la contractació de personal de forma estable. Quanta gent s'ha contractat amb estos diners? S'ha volgut que no es tocara esta partida per a poder-la utilizar en modificacions de crèdit?
      Això son fets concrets. Ja pot anar contestant Jordi Juan i aclarint-ho a la reunió de la casa de la cultura.

      Eliminar
    4. T'ho aclarirà si ho preguntes. Tu aniràs a preguntar?
      No perquè nomes poseu qüestions en llocs on sabeu que no és el mitjà adient per contestar-les.

      Com la meua: copie i pegue de la teuaa i canvie un poc. ¿Tindre premi també?

      Rajoy va dir que abaixaria els impostos i jo i ningú no ho veu. Això son fets concrets. Ja pot anar contestant Rajoy i aclarint-ho en la próxima intervenció en el Parlament.

      Per a partir-se riure.

      Eliminar
    5. Es que la paranoia és tal, que penseu que els que us critiquen son del PP. I sou quasi igual de dolents que ells (encara vos falta per a arrivar al nivel del PP). No entenc perquè és compareu amb el PP quan se us critiquen les coses. Es compareu amb algo dolent per a fer bona la vostra gestió i això no es agafar bones referències.

      Eliminar
    6. Anonim de les 20:52 llig be el que es parla sobre un tema abans de criticar. T'ho pose mes facil, llig el que dic al comentari de les 23:47 del dia 21, que crec que es sobre el que intentes respondre. Empirisme es quan s'usa l'experiencia per tal d'esbrinar el futur. L'experiencia ens diu que del que s'anota fa temps a les taules de PARTICIPACIÓ ciutadana no s'han pres cap mesura. Es mes, algun regidor ja anava tirant balons fora a eixes reunions. Així, ara un canvi futur sobre eixos temes seria una sorpresa. Per aixo la incredulitat genèrica. Ara ho entens?
      Parrafades les teues quan no saps per on eixir, parlant de BIM's i d'amics del PP(?!). I tu dius que no vullc seguir discutint sobre l'etica? Sobre quina ètica, la teua? Aci participem a gust, pero perdre el temps, el justet i prou!

      Eliminar
    7. Simplement referir-me a una frase de dalt de Carlitos: Deu estarà en totes bandes, però tu continues des de fa molt de temps en la figuera.
      Quina falta de respecte, comparat-te amb Déu i dir que pots estar en totes bandes. Això es una falta de respecte molt greu a la religió dels cristians.

      Això que pots estar en totes bandes ho has descobert aplicant l'empirisme? Redeu que el lloguen i a vore si multipliques els ingressos com el miracle dels pans i peixos i solucionem Tavernes en quatre dies.

      Eliminar
  11. Jo aniré a la Casa de la Cultura i després opinaré.
    M'interessa saber que faran amb el pàrquing.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pregunta per la piscina també. A vore si va a obrir-la o no, que està caiguent-se. Jordi Juan i "sus asesores" sols fan que tirar la culpa al PP (tots estem d'acord en que el projecte de la piscina no ha estat ben dimensionat ni ben adjudicat). Però s'ha de prendre una descissió, que per això cobren, per a prendre decisions.
      El tirar la culpa al PP i no fer res, no és prendre decisions.
      JJ, ves pensant que fas amb la piscina, perquè l'empresa adjudicataria no va a poder obrir-la, així que a buscar altres solucions que per això et paguem.

      Eliminar
    2. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
    3. Que que fara J,J. en la piscina? Un altre que tampoc s'entera o no vol enterar-se LA PISCINA NO ES DE L AJUNTAMENT. esta adjudicada a una empresa.

      NO es de l'Ajuntament. Es de l'adjudicataria. L'adjudicataria que vulgues o no va buscar el PP. Per que li ho va donar a eixa empresa amb 0 de valoració?

      I com que LA PISCINA ES DE L'ADJUDICATARIA i damunt esta en mans de la justicia l'Ajuntament per ara, per ara, no pinta res en la propietat. Ni pot fer res mentre no renuncie l'empresa.

      I quan això passe, com amb els 1'7 milions l'aparcament del PP, pagarem TOT el poble els 2 milions que ens costara de la butxaca l'empresa i mig que funcione, i despres es queixareu que si no s'arreglen coses o no es fa res, pagant coses del PP ja tenen prou.

      S'han pagat 4'5 milions a deutes del PP en proveidors, 1'7 milions del parquing i s'ha rebaixat 4 milions el deute de tresoreria. T'imagines sense això i amb vora 10 milions per a gastar que es podria fer en el poble?

      I tu vols que ara es gasten 2 milions per pagar a l'empresa i mig milio per començar a remullar-nos el melic. Quin poc trellat!

      I que es poc fer amb la piscina? que la lloguen a una piscifactoria i la dediquen a viver d'anguiles i guanyaran mes.

      Eliminar
    4. Si la concessionaria diu que se la pira. Qui s'envaina la piscina sabut? I entonces vindràn les presses i JJ no sabrà que fer. Per que ho feu tot a salto de mata.

      Eliminar
    5. Molt bona idea això del viver d'anguiles per a la piscina.
      I l'aparcament que el dediquen a la producció de xampinyons.
      Serà la manera que trauran algo de trellat i de diners de dos inversions destrellatades del PP que han eixit molt cares al poble, tant en diners com en efectes col·laterals.

      Aparcament: destrossar el cente del poble, eliminar una zona verda i damunt 1'7 milions a pagar per tots.

      La piscina ja portem la perdua del terreny, 1'3 milions que els vam donar d'aportació i si com es diu, la piscina pot estar sobre els 4 milions de cos, vol dir que entre pitos i flautes haurem de pagar sobre els 3 milions.
      I damunt tots els anys un manteniment que no es pot suportar.

      Eliminar
    6. Uns fan megaconstrucciones i els altres no tenen ni p.i. de gestionar-le i preferixen deixar-les perdre per a treure rendiment polític. Ai Jordi, Jordi. Tanta capacitat de gestió que dius que tens però quan toca demostrar-ho, res de res.

      Eliminar
    7. Anonim que diu: Si la concessionaria diu que se la pira. Qui s'envaina la piscina sabut? I entonces vindràn les presses i JJ no sabrà que fer. Per que ho feu tot a salto de mata.

      Solució: Pues per a fer-ho a salto de mata ben be que vos ha vingut: 1'7 milions que no haveu pagat. Si vos haveren obligat a pagar de la vostra butxaca, potser no paralarieu tant. Es molt bonico gastar i que pague el de darrere.

      Anonim que diu:
      Uns fan megaconstrucciones i els altres no tenen ni p.i. de gestionar-le i preferixen deixar-les perdre per a treure rendiment polític. Ai Jordi, Jordi. Tanta capacitat de gestió que dius que tens però quan toca demostrar-ho, res de res.

      Solució: I tu no tens ni p.i. del que dius i això ja és mes trist.
      Vols dir-nos als lectors com ha de gestionar l'Ajuntament una instal·lació que no es seua?
      Si, no poses eixa cara. La piscina és de la concessionària, no és de l'ajuntament. Durant els pròxims 40 anys l'amo es la concessionaria. ¿O no ho saps? O vols que l'Ajuntament pose els diners de tots en una cosa que ara es privada? T'ho repetixs: ni p.i. del que dius

      I la gestió, quan renuncie si renuncia l'empresa, serà la mateixa que l'aparcament: pagar el poble els desficacis del PP.
      Si home, tranquil, que quan l'empresa abandone com la de l'aparcament, la solució es la mateixa però mes cara: a pagar el poble els ¿quasi 3 milions? que costarà la ineficaç, mala, pesima gestio del PP.
      3 milions que pagarà el poble perquè ho exigirà la llei com ho ha exigit en l'aparcament. I això es la gestió del PP. Si ho pagaren de la seua butxaca, haurien pensat les coses i no donar la piscina a una empresa de "chicha y nabo" com els fets han demostrat.

      Eliminar
  12. Pagar els 1'7 milions a l'empresa a la qual va adjudicar el PP. Ni feia falta, ni es necessitava. I han desfet el centre del poble on en la vida podra haver una zona verda.
    I després intentar que siga viable, que vist el que s'ha vist, que no s'han venut ni les places que hi ha a 60 anys.... dificil lo veo Tadeo!

    PP= Parking= ruina total

    ResponderEliminar
  13. T'ha faltat.
    Piscina=amiguisme=3 milions=més ruina total

    ResponderEliminar
  14. Haguera preferit que tots estos temes s'hagueren tractat en el ple amb anterioritat a l'assemblea veïnal

    ResponderEliminar
  15. Tots eixos punts s'han tractat en els plens municipals abans de l'assemblea.
    La liquidació del pressupost es va tractar.
    El tema de l'aparcament es va tractar.
    El tema de la piscina es va tractar.
    La rebaixa de l'IBi es va tractar i es va aprovar la rebaixa.

    Nomes el pressupost del 2014 no s'ha tractat, cosa normal perquè es va dir que es l'avanc que es pensa presentar en el ple.

    Si no t'enteres, no es culpa dels demés. En este mateix blog hi ha molta informació sobre això. Simplement el recorde que el mateix Estruch - gens afi al govern - ho diu en la cronica que fa de l'assemblea: que no hi havia res de nou en l'assemblea sobre el que ja s'havia tractat i publicat en este blog. I si ho diu Estruch, veritat serà a no ser que ara s'haja venut al govern.

    Aixina que a vore com t'informes perque semble que no lliges massa bé les coses, dit sense cap anim d'ofendre.

    ResponderEliminar