lunes, 3 de marzo de 2014

Nota de Premsa del CLUB ATLETISME LA VALLDIGNA

 CLUB ATLETISME LA VALLDIGNA
      (sec. Muntanya i Triatlo)
          C/Metge Paco Valiente,s/n
46760 Tavernes de la Valldigna (Valencia)                                             
Tavernes de la Valldigna, 3 de març  de 2014

 

RESULTATS A TAVERNES, FINAL DE LLIGA VALENCIANA. MARIO BONAVISTA I SILVIA MIRALLES CAMPIONS AUTONÒMICS


Mario Bonavista no ha perdonat, i guanya la Lliga amb una segona victòria. Silvia Miralles aconsegueix també el títol de la Campiona de Lliga, encara que hui segona.
Melissa Galí (Mur i Castell Tuga) ha sigut la guanyadora de la III Cursa per Muntanya de Tavernes de la Valldigna, que hui diumenge 2 de març acollia la final del Campionat de Lliga de carrera per muntanya de la Comunitat Valenciana.

Una victòria davant Silvia Miralles (Mur i Castell Tuga) que venia de favorita, i que finalment aconsegueix el títol gràcies a la renda de les victòries anteriors, on sí ha dominat clarament. “He patit, no he entrat en ritme de cursa en cap moment i he remant com un vikingo perquè les cametes avui no anaven. Encara que m’emportat la Lliga el pasodoble que m’ha pegat Melissa Gali ha sigut impressionant! Xapó per la companya que ha fet perillar la lliga.

La tercera posició per a Raquel Martínez (Mur i Castell Tuga), tant en la cursa com en la competició.Míryam Talens (Marathon Crevillent) i Eva Bellés (At-Zenet) han ocupat les següents places, i també les primeres posicions en sub-categoria veterana.



Per part masculina, Mario Bonavista (GR33 Tottrail) suma la segona victòria de la competició.”Acostumat a entrenar tot l’hivern a sota zero i trobar-me hui amb temperatures de 26º, doncs la veritat que he patit una miqueta, però crec que ha valgut la pena. Potser ha sigut una de les victòries que més he celebrat a l’entrar en meta per lo que m’ha costat de guanyar-la. S’ha imposat un gran ritme d’eixida per intentar descolgar-me (…) Per altra banda, esta vegada la Lliga Valenciana es queda a l’Iglesuela del Cid.”

Sebas Sánchez (Marathon Crevillent) ha entrat segon en meta, i quart en la Lliga. L’ha seguit John Roglá(Mur i Castell Tuga), bronze en la competició. I Fco Vicente Macià (Marathon Crevillent) tercer, i plata finalment. Ignasi Cardona (Llebeig Xàbia), que escomençà guanyant la primera prova, hui no ha tingut el dia i baixa fins la cinquena posició de la Lliga. Encara que finalitza primer veterà.

 Per clubs, el Marathon Crevillent en xics i el Mur i Castell Tuga en xiques han sigut els campions autonòmics. Francesc Mora (Like Sport) i Ana Bisquert (Llebeig Xàbia) han vençut en Cadets iPatricia Torres (Mur i Castell Tuga) i Guillermo Albert(Amics VTF) en Júniors. Yolanda Valiente (Atl. Petrer) i Jose Tomás Sellés (El Portell de Finestrat) campions autonòmics en sub-categoria Màster. Mentre que Alba Beltrà (Novelder) i Carlos Moreno(Eldense) han vençut en Promesa.

Tots els resultats provisionals en mychip.

  
Miquel Giménez (Vocal de Premsa FEMECV)



MÉS IMATGES DE LA PROVA, de Paco Teodoro



No hay comentarios:

Publicar un comentario