lunes, 31 de marzo de 2014

Nota de Premsa de DEMÒCRATES VALENCIANS DE LA SAFOR-VALLDIGNA

Des de DV de La Safor-Valldigna volem mostrar el nostre pesar perquè un altre mitjà de comunicació i en valencià desaparega, com és el cas de Tres Creus Ràdio, abans Ràdio Valldigna . 

I més si cap i com assenyalem, era una emissora en la nostra llengua, quan tanta falta ens fa, perquè la millor forma de defendre una llengua és usant-la i esta emissora així ho feia i de debò, i a més donant veu a associacions, clubs i particulars locals que d'una altra forma no tindran veu. Esperem que siga un fins prompte i no un adéu definitiu , gràcies a Iris, Alex i també a Carles per la vostra labor i ànim .

Al mateix temps demanem a l'administració local que inicie els tràmits perquè tinguem el més prompte possible una ràdio local o inclús comarcal vallera , pública i en valencià com hi ha en altres poblacions i comarques inclús més xicotetes que la nostra .



8 comentarios:

  1. Algú s'ho hauria de fer vore. A vore si ara també s'organitzen manifestacions en recolzament de la radio del nostre poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tots no son iguals. Esperem buscar una solució i que Alex i iris tornen a tindre veu a Tavernes. Ens han deixat un buit molt gran. Vull donar-los ànims.

      Ha sigut un bon detal per la teua part Toni, el fet de defensar als teus companys de professió. Esperem que siga breu el silenci de la radio a Tavernes.

      Eliminar
  2. Trista noticia. Ànim Àlex, Iris i Carlos. Esperem tindre noticies de vosaltres molt prompte. Si hi ha que recollir firmes, compteu amb la meua!

    ResponderEliminar
  3. Seguint el reiterat criteri demanat per Iris i Alex de que no es politize el tema, i com volem així siga, hem anulat i no aceptarem cap comentari en eixe sentit , deguem de deixar-nos de politiquejos i lluitar tots junts en defensa del continuamen d'este o qualsevol altre mitjà, i més si és en valencià, que falta fà .

    ResponderEliminar
  4. Quan es puga dir o preguntar algo sobre el tema aviseu.
    Mentres, ho intentarem a altres llocs.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Karl, no insistisques per favor, temps al temps, ja es sabrà qui ha tancat o ha deixat de tancar, i sobre tot qui ha denunciat per a que es fera , que tal volta siga el meollo del a questió .

      Quant Carles, gran amic meu i com tal al que vaig a protegir i defendre a mort perquè a més s'ho mereix per emprenedor i bona persona, ja parlarem tots i de debò, tin-ho per segur , però ara es el moment de lluitar tots junts per reobrir esta o , com he demanat jo huí i demana Karina en nota que publicarem demà, obrir-ne altra local pública i en valencià .

      Si altres tenen ganes de politiqueig del barat, allà ells, ja parlarem els demés quant cregam toque fer-ho o ens autoritzen a contar el que ens han contat ,de moment nosaltres anem a respectar el que ens demanen , però no per això i demà ho voràs, deixarem de dir el que pensem al respecte i fer certes preguntes que huí ja hem avançat .

      Eliminar
  5. Parlar de les persones i politics que tenien molt a vore amb la radio, tant en la seua primera època com en l'actual, pot donar peu a la discussió positiva i deduir per on van els tirs, mentres s'averigua qui denuncia si ha estat denuncia o si han estat pressions polítiques, que a lo millor mai ho sabrem. Mentrestant jo no vetaria cap opció de discussió, sempre amb fets i bons modals. Els amics no s'haurien d'excloure de cap discussió, no es precís prendre partit, qui no vullga que no diga res.
    Vorem si traguem algo en clar.

    ResponderEliminar