viernes, 7 de marzo de 2014

El Quadern denuncia : JARDINS ABANDONATS EN LA GOLETA

Hem rebut este e-mail, referent a un tema que ja denunciarem fa uns dies : 

Hola Enrique que tal, te adjunto estas fotos del parque que hace unos días te comente que con toda la instalación para el riego por goteo estaba seco y sigue estando seco.

Esta vez te adjuntó unas fotos de una especie protegidas y aquí están secas y abandonadas.







2 comentarios:

  1. Han estat aixina tota la vida, senyora. Des del moment que es van fer eixos jardins i fa anys. Però clar, manava el PP, i no era questió fa uns anys de clavar-nos amb ells.

    ResponderEliminar
  2. El problema no es del degoteig ni de les especies, estiguen o no protegides. El problema es del tipus de jardi que ens va obsequiar el PP, mal dissenyat, mal fet, amb terra de tap de la partida, i amb muntanyetes que no aprofiten per a res.
    Ara, ho feia el PP, i sentiem Canal 9, erem el motor d'Espanya, lligavem els gossos amb llonganisses i tot el que deia i feia el PP pareixia bé a esta societat vallera. Fins i tot i ens pareixia be el projecte de l'Avinguda, que anava a millorar els negocis dels que allí tenen el negoci, valga la redundancia, fins que s'ha vist que era una "caqueta" de projecte i ara eixos mateixos que tenen negocis allí tiren la culpa i exigixen solucions al govern actual. Es aixina o no?

    ResponderEliminar