viernes, 7 de marzo de 2014

Editorial : MÉS SOBRE EL PLENO

I TORNA I VOLTA , I A PAGARLA SEMPRE ...

Com sabeu , en el pleno de dilluns és va tornar a les andades  el tema de modificació de crèdit propossada per a temes diversos, però esta vegada i des del meu punt de vista prou homogénies en comparació a altres propostes d'abans, proposta qué va ser rebujada pel PP i Karina alegant com ja havíen avisat amb temps i ja han fet pel mateix altres vegades : Qué coses diverses es tracten en propostes diverses, per a poder estudiar-les per separat i si cal aprovar o rebutjar el qué creguen, sense qué lo rebujat perjudique a la resta . 

I ens preguntem : Quant acabarà este joc de críes de perquè tu no fas el qué jo el dic i com t'ho puc parar t'ho tombe perquè no tens majoría, encara amb aixo perjudique a veïns i a proveïdors,  i tu no ho fas per politiqueig pur i dur, i donat qué sabent el qué va a passar gens el costa fer varies propostes en vers de tot en una , però preferixes aprofitar per a donar-li canya al PP i Karina  ( mireu altre blog, mireu , com aprofita per a repartir canya i de debò ... ) i deixar clar com ha dit diverses vegades JJ qué ell es qui dirigix l'Ajuntament i no l'opossició , sense voler a adonar-se'n de qué té raò però qué quant no té majoría té qué tragar per a no perjudicar al poble i pactar i pactar ? .

Perquè mentres tant a pagarla els de sempre, en este cas les empresses qué ja han acabt i facturat la seua feina en l'escoleta o en els colegis públics, en el cas de l'escoleta una xicoteta empresa local ; els Veïns de Tavernes que no gaudiràn de banquets nous i la seua seguretat com a ciudatans al no renovar-se senyals de trànsit ; el mateix ciudatà qué li pot caure en el cap un dia d'estos qué tant d'aire fa les casetes del cementeri , etc , etc,etc .     

Es a dir , com sempre quí la pagarà ? Tost a una veu, crideu CAPARROTA !!!

EL MEU AMIC "MAKINAVAJA" 

Jo no sé exàctament que va suceïr en el pleno entre Jaume Talens i diuen qué el marit d'una regidora popular, però en tot cas no em pareix correcte el linxament qué sobre la seua persona s'està fent en altre blog local, entre altres coses perquè el meu amic Jaume no es ni de lluny ni  "Makinavaja" , ni  "Ivan el Terrible",  o, més a prop, "Pere el cruèl" ,  no és eixe " matò de barri "qué volen fer vore qué és i qué no reproduisc per no afegir més llenya al foc , si no tot el contrari . I ho dic i reafirme perquè després de una trentena d'anys d'amistat creu qué el conce almneys una miqueta siquiera .

No dic qué estiguera bé qué alçara la veu ni siquiera pel motiu qué diuen ho va fer, estic segur qué ell també s'havorà empenedit del acte , però a tots ens dòl lo nostre i JJ és com el seu fill per a Jaume , em consta. 

I tots som humans i quant ens toquen lo nostre fins al més templat arriva un punt on no sòls bota , sino qué si molt ens apreten som capaços d'agafar del coll al més pintat : Jo, qué soc una persona prou moderada en general però algo nervioset , com ens calven amb els meus ho soc capaç, no sé vostés, fiquen's el cor en la mà i ja em diuen . 

Però saben el qué realment em preocupa de tot açò ? L'ODI AL ENEMIC POLÍTIC, qué no adversari com deuría ser, cosa qué saben he fet moltes vegades però qué per sort fea temps no denunciavem perquè les coses pareixíen més calmadetes : És clar qué no , qué estava ahí amagadet , a l'espera : MALA COSA.

MÉS TEMES DE HUÍ : VINYETA D'HUMOR, DENUNCIA SOBRE JARDINS ABANDONATS , ASSOCIACIÓ DE PARATS, I XARRADA AHIR SOBRE RTVV , PUNXANT EN EL DIRECTORI SOBRE LA VINYETA D'HUMOR I SEGUINT PUNXANT EN ESTA EN ENTRADES ANTIGUES, O DIRÈCTAMENT EN EL DIRECTORI DE LA DRETA , DONCS NO SÉ PERQUÈ NO EIXEN SÍ PUNXEU EN ENTRADES ANTIGUES DES DEL PRESSENT ARTICLE .

RECOMANABLE TOT PERÒ A DESTACAR L'ARTICLE SOBRE RTVV

Disculpeu les molèsties però no sé perquè passa . 

19 comentarios:

  1. Va començar l'home de la regidora del PP.
    En el moment en que l'alcalde li diu a Karina Vercher que no volia entendre el que li deia (tot allò que no podia llegir i debatre la seua mocio en el punt de la moció de Compromís, com Karina volia) i que per tant, que no seguira i es procedia la votació.
    Ahi Manolo Vidal va dir que protestava perque no li deixara llegit la moció a Karina, i va ser en eixe moment, més o menys, quean l'home de la regidora en veu alta que vam poder sentir tots els que estem per darrere li va recrimar a l'alcalde que no tenia dret, que la regidora podia llegir lo que volia i tot tipus de lindeses "de ventilador" ( Per què serà?) a l'alcalde.
    Ahi va ser quan Jaume Talens li va dir "per que no calles" i es va armar la menuda gresca que tots coneixem.

    Va començar l'home de la regidora, i no es la primera vegada que s'alça en veu prepotent contra algu del public del plenari, fins i tot contra persones majors.
    I segurament es facil que les gravacions del ple ho hagen gravat. Que ho miren. Però no fa falta. Tots els que estavem en les tres o cuatre files últimes ho vam vore i sentir.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Un amollà perles de ventilador i l'altre es posa a parlar com una cotorra en veu alta. Pues JJ no va tindre el que havia de tindre per fer-los als 2 fora del plenari

      Eliminar
  2. Odi? Ací els únics que demostren odi i insulten, falten a la veritat, i sempre estan clavant-se en el govern i els seus familiars en temes personals son la gent próxima al PP.
    Nomes cal anar al Ventilador i al Diari de Tavernes i comprovar-ho i no en els comentaris sino en el text de la noticia moltes vegades, sobre tot en el Ventilador.

    I discrepe quan a la presentació de propostes de modificacio de crèdits: Victor Borras ho va dir ben clar, sempre s'ha fet aixina, el PP ho feia aixina i la recomanació que tenen els Ajutnaments es agrupar eixes coses en un expedient a soles perque siga millor la gestio municipal. Ho va dir en el plenari passat i ho va dir en un altre plenari.
    El que ha de fer Manolo es explicar perquè lo que ha sigut bo durant 16 anys ara de colp i repent no es bo, i deu de ser bo encara i molt perquè es recomnana que ho facen aixina i en totes parts ho fan, inclosa Gandia i la mateixa Diputació del seu jefe Rus.
    I mes quan son gastos normals i corrents de coses que es fan tots els dies, no son de obres de signe polític.
    Ho explicarà Manolo perquè ho vol aixina? Segur que no.

    ResponderEliminar
  3. Però qui és Jaume pa dir que calle a altra persona en el pleno? Això ha de dir-ho l'alcalde que és qui mana.
    I ara em calle perquè tots sabem qui son els que de veres mane.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El problema no és qui mana, sinó qui vol manar sense ser l'alcalde ni eixe partit tindre l'alcaldia.
      El problema que teniu els acolits del PP és que no reconeixereu que mana qui ha de manar, tant en el partit, com a l'Ajauntament i en els plenos. I tant que mana. O no ho veus en tots els plenos? Ho demostra tots els plenos.
      L'arbre (tota la gent que es penseu que mana i no mana) no vos deixa vore el bosc (Jordi Juan que mana) i aixína vos va.

      Eliminar
    2. Mana el que li envia whatsaps a JJ. Si JJ manara, no li faria falta el mòbil als plenaris.

      Eliminar
  4. Rus ara o Manolo en la passada legislatura ho feien aixina perquè tenien majoria absoluta.
    El bipartit no la te i ha d'ajustarse al que demane la majoria.
    És ben sencill. És la democracia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. O siga que la majoria absoluta permet fer bo allò que ara no és bo. Aixina ens ha anat durant els anys de govern del PP.
      A vore si s'entereu: No es questio de majoria absoluta, es qüestio de trellat, de tindre dos dits de cervell, que Manolo ni el PP en teniu en este tema concret. En altres temes ja vorem.
      Explica'ns per a que volen que els funcionaris facen sis expedient, sis informes, sis justificacions, etc etc quan es pot fer amb un un nomes.
      Son les recomanacions del Ministeri d'Hisenda del vostre col·lega Montoro qui ho deu que sempre que siga possible es tramiten les coses conjuntes per estalviar esforços i millorar gestions. O no s'haveu llegit les instruccions per millorar la gestio de les adminsitracions locals? Sembla ser que no.
      I mes en este cas que este endarrerint obres i millores que son essencials per a Tavernes.
      Si tinguereu dos dits de cervells dirieu: Sres. del govern, feu-ho sempre així i que les coses isquen quan mes prompte millor pèrque van falta a TAvernes. I feu el reves.

      Eliminar
    2. Mare meua, si tots els del pp penseu igual es que el poc trellat regna por soleares... La democracia que voleu imposar no? Estant en la oposició voleu fer i desfer com el matalafer

      Eliminar
  5. Que la gent del Bloc parle de odi,rancunia,maliçies donaria risa si no fora per la hipocresia que representa que este govern que es fa en el poder en amenaçes i coaccions a Karina com ella mateixa va dir en el pleno de investidura
    Hi ha una llarga llista de gent represaliats per no ser de la corda del govern ,algo que en este poble no ha passat en tota la democracia

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Home, amb lo dels represaliats al poble, passar passar ha passat durant tota la democràcia quasi com abans d'ella. El PP ha estat un professional en aixo de excloure als de fora i en colocar als de la corda i altres aborregats per un plat de dentilles. Simplement, ara el Bloc tampoc ha canviat les tornes en eixe aspecte. I si no hi han grans sorpreses, continuarà passant, no es un problema de PP ni Bloc, es mes greu com que molts/massa ho tenen/tenim assumit.

      Eliminar
    2. Falta un comentari sobre l'Associacio de Veïns com a represaliada. I no es diu cap mentira. Va ser titular de premsa en el seu dia quan els van desallotjar del local que tenien.

      Eliminar
    3. Efectívament falta , perquè al mateix temps qué dies el qué tu creus és veritat en eixe tema, atacaves a altra associació , en este cas de Ames de Casa , i per vestir un sant no fa falta desvestir-ne altre .

      Eliminar
  6. No sé perquè axaqueu a uns o altres lo del odfi, ho he dit jo perquè com sabeu és el qué pense i vinc denunciat des de fa temps .

    ResponderEliminar
  7. P.D. I el odi el veig en les dos direccions .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En dos direccions no, Enrique, en mes de tres i mes de quatre. Que aci els progres entre ells tampoc s'han pogut mai ni vore. Si no continuaren manant junts voriem quants Karinos mes eixien. Els actuals politics haurien de passar abans un test de humanitat, quant nomes en saben de contar vots i diners. I en aixo, els del poble demostren que no en son menys.

      Eliminar
  8. La responsabilitat de goverbar es del bipartit. La màxima autoritat, JJ és el responsable de que no s'aproven modificacions, per no presentar-les per separat.
    JJ, si ja t'han dit que es presentes per separat, per què els dones motius per a que les rebutjen? Si mirares pel poble les presentaries per separat i després podries fer crítica. Es nota que eres un xiquet malcriat i que vols fer política amb tot

    ResponderEliminar