martes, 4 de marzo de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA

LA SAFOR-las provincias

El gobierno espera que el depósito, que evitará inundaciones cuando haya temporales, esté acabado a principios del próximo año 

Ja era hora !!!  

El problema es qué difícilment , per no dir impossible, s'arrivarà a hora per a evitar els perjuís de les periòdiques plutjes de La tardor que tant de mal fan . 

També hem llegit que un veí ha denunciat al ajuntament pel soroll ambiental de la zona de Pà Dur , però no tenim més informació sobre el tema que el llegit en altres mitjans locals de comunicació .

5 comentarios:

  1. Eixa història ja la va contar Jordi abans del passat estiu i encara estem igual.
    Com por dir que es pot construit perquè ja te el permis de costes i, al mateix temps, dir que falta el permis de conselleria?
    Que espere a tindre tots el permisos i desprès que diga que ja pot fer-se.
    Entre permisos, tramits, licitacions, adjudicacións,... l'obra no estarà feta en esta legislatura.
    Una llastima perquè fa molta falta fer el colector.

    ResponderEliminar
  2. A mi m'han dit que eixa noticia és de fa quatre mesos i que ha estranyat en l'Ajuntament que es publique ara.


    ResponderEliminar
  3. Això ho guarda per a la precampanya.

    ResponderEliminar
  4. Jo crec ho guarden per a quan tinguen diners perquè amb la broma dels 1'7 milions d'euros de l'aparcament altres coses s'han de deixar de fer.
    Per cert, això dels diners aguardats pel PP per a fer el col·lector sembla ser una mala broma del PP. Pel departaments tecnics de l'Ajuntament es diu que es van quedar molt curs, massa curts i que el col·lector se'n pot anar a més del doble del que hi ha pressupostat pel PP.
    Ara segurament el PP diu que encara que ells es quedaren a meitat del camí amb els diners no hi ha problema: Ara va Manolo i amb eixos 26 milions de l'IBi que te amagats i que nomes sap ell d'on traure'ls solucionara el problema i sobraran diners.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No digues mentires. Els diners del col.lector estàn.

      Eliminar