sábado, 1 de marzo de 2014

RESUM SETMANAL



Karina tercera en sòls un dia i pujant, no sabem on arrivarà : per davant d'ell , sóls la denuncia del preu de les taronges i el pleno extraordinari han pogut amb ella ... de moment . Fins el dilluns .
EntradaPáginas vistas
151
149
116
24/2/2014, 14 comentarios
113
27/2/2014, 29 comentarios
113
82
60
28/2/2014, 1 comentario
39
22/2/2014, 1 comentario
37
32


POT DATA : KARINA ALCANÇA EL NOMBER ONE !!!!

(Actualitzat huí dissabte a les 10:07 hs .)  


Entrada

168
Anem a anomenar-la col.laboradora "cum laude" d'este blog , i es qué com he dit varies vegades, cada vegada qué parla puja el pa .

25 comentarios:

  1. Quants en governa la farina1 de marzo de 2014, 10:57

    Jo més bé diria, per la qualitat de les seues 'notes de premsa' (variant que fan servir els nostres politicastres per ser més barateta que el plasma de Rajoy), que baixa a nivells d'Obrador Navarro, que ni és obrador ni és na.

    ResponderEliminar
  2. Cum Laude és Jordi Juan. La Cotorra ho va anunciar a bombo i plateret el dia després de que el fill predicte obtinguera el doctorat en Matemàtiques. Ja sabeu lo important no és ser-ho, ja que si els demés no ho saben es com si no ho fores.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La Cotorra conta la seua propia Biblia. Jordi Juan és Jesús que multiplica pa i peixos i fa 1.000 miracles.

      Eliminar
  3. Miquel Joan i Escrihuela1 de marzo de 2014, 23:55

    Doctorat Europeu qualificat "Excelent cum laude" per un tribunal internacional format per catedràtics d'universitats alemanyes, italianes i espanyoles, condició "Sine qua non" per optar a ser Doctor Europeu que l'habilita a poder donar classes a qualsevol universitat europea.
    A més de premi nacional de Matemàtiques atorgat pel ministeri d'Educació de Madrid i que li va ser lliurat per la ministra Mercedes Cabrera en un acte acadèmic solemne a Madrid.
    A més de Premi Extraordinari Fi de Carrera de la Universitat de València
    A més de Premi de la Generalitat al rendiment acadèmic universitari.

    Això en un altre poble seria motiu d'orgull tindre un veí com eixe. En este poble, a pesar de que quan va obtindre el doctorat era regidor els merits van ser publicats en Las Provincias i Levante, per cert abans que en La Cotorra, el govern municipal del PP de Tavernes, que distingia en els plens a premis aconseguits per joves en redaccións o treballs de batxiller, no va ser capaç ni de donar l'enhorabona a un regidor del seu consistori. No ho oblides.
    Ni tan sol una simple menció en el ple, ni cap felicitació de cap regidor del PP, ni a títol personal ni a nivell institucional o de partit. No ho oblides. I qui t'ho diu en sap de que va el tema.

    Eixe es el nivell dels regidors del PP que hi havia la passada legislatura. A vore si algú li cau la cara de vergonya en comptes de criticar si ho llig ara quan han passat quatre anys.

    Una de les coses que més ens caracteritzen als espanyols i que ha estat qualificat com l'esport estatal és l'enveja i la malicia front a l'èxit dels demés, com tu ben bé demostres amb el teu comentari, que no ve a compte de res, després de quatre anys i clavant-lo dins d'un tema on no es parla de Jordi Joan, tot i confonent "el jamón con el tocino". A no ser que ens vulgues demostrar que continues amb eixe estat de malicia i enveja envers Jordi Joan.

    Potser el millor que podem fer, una vegada fet este aclariment, serà tancar el tema. No creu senyor administrador? Gràcies de bestreta per no continuar-lo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo pensaba que per a ser alcalde no calia tindre tanta cosa

      Eliminar
    2. De malicia JJ en té un rato. I d'enveja també en deu tindre, ja que està més pendent del que fan els demés, que del que ha de fer ell.

      Eliminar
    3. Quan será millor tancar el tema? Quan a voste li convinga? Vaja-se'n al seu blog i deixe que aquest l'administre el sr. Estruch.

      Eliminar
    4. Enrique has de saber, encara que no ho publiques que el fet d'aconseguir la qualificació "Excel.lent Cum Laude" no és un fet "extraordinari". Ho sé perquè tinc companys que han aconseguit el doctorat, al igual que el sr. Jordi Juan. Quan el tutor de tesi et diu que pots presentar-la davant del tribunal, és perquè està en condicions de ser qualificat amb la máxima distinció, és a dir, com a " Excel.lent Cum Laude". Tots els meus companys doctors ho han aconseguit. Amb això no vull llevar cap mèrit al fet d'aconseguir la distinció " Excel.lent Cum Laude", que ho té sobradament. Sols vull donar-te la visió que em transmeten els meus companys que es dediquen a la docència. Per cert, un d'ells és també doctor europeu i està impartint docència a la Universitat d'Hamburg.

      Eliminar
    5. "Sine qua non"? Eixe sine no el conec jo.
      Sine la Rosaleda, Sine Miami, Sine Principal, Sine L'Astoria, Sine Olimpo....
      Mira sine dit!

      Eliminar
    6. "sine qua non" es una locució llatina que vol dir que "condició sense la qual" i es refereix a una acció o condició que es obligatoria perque una cosa siga possible.
      No cal ni dir l'opinió tant de "sine" que has fet.

      Eliminar
    7. Este home te molta raó i alguns molta maliccia, inclus despres de 3 anys d'haver perdut l'alcaldia. Que es pensaven que era sa casa? No ens miren ni a la cara.

      Eliminar
    8. És curios, el PP té maliccia des de l'oposició i el Bloc té mala llet governant. No sé que és pitjor.

      Eliminar
    9. Anònim de les 12:01 tu has dit que no és un fet extraordinari ¿i tu no eres doctor? Tu mateixa el rebaixes. Ui, Ui... ¿vol dir això que eres mal estudiant? Pregunte, eh? no afirme.
      Ara que si els teus amics ho son i tu no eres, jo interprete que estem davant un mal estudiant, repetidor molts anys i que balafia els diners i esforços de la familia.
      és aixina?

      Mira ara en serio: jo deduisc que tot el que dius és inventat amb l'objectiu de minvar merits.

      Tots els meus companys doctors... els meus companys que es dediquen a la docència.... massa troles per a creure-les

      Eliminar
    10. Ara entenc la mala llet amb la que es governa!

      Eliminar
  4. I més mentiders de la Cotorra, que s'ha omplit la boca amb que el nom de l'alcalde és Jordi Joan. Quan en la sol.licitud d'aplicació de coeficients per a l'any 2.014 firma com a Jordi Juan.
    Per cert, no és l'alcalde qui ho sol.licita, és l'Ajuntament de Tavernes. Firma l'alcalde com a oresident del consistori, però és l'Ajuntament de Tavernes i amb ell, tots els seus ciutadans. No ho oblides sra. Cotorra!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El PP també?

      Eliminar
    2. Xe, tu dis-ho clar: Es el PP qui ho ha proposat i qui ho ha negociat tot. I ara traura a la llum i ens perdonarà a tot el poble els 26 milions que ens cobren de demes.
      I els tres anys que venen i este tambe no pagarem contribucio sino que l'ajuntarem ens pagara a tots per eixos 26 milions.

      Eliminar
  5. Efectivament com a pare, orgullós, com tu ho estaries del teu fill. Dir les veritats no és ofendre ningú.
    Només el desitge, de tot cor, que si tens algun fill supere o iguale el que ha fet Jordi acadèmicament parlant. Tindrás una gran satisfacció com a pare. I també nosaltres com a vallers eixirem beneficiats de que un veí asssolisca metes altes. Un altre Tavernes voriem a la volta d'uns quants anys.

    De tota manera, Enrique, crec que és millor que talles i aparques este tema de qüestions acadèmiques, perquè Jordi Joan és personatge públic com a polític, no per la vessant acadèmica. I això ja és personal.
    Hem de cenyir-nos els comentaris i, si cal, les crítiques a la seua gestió a nivell polític.
    Per tant, jo t'agrairia que tallares. Gràcies per la teua comprensió.

    ResponderEliminar
  6. Una pregunta sr. Estruch.

    Qui administra el blog vosté o el sr. Miquel Juan?

    No sé si et dones compte de que tant Miquel Joan com Jaume Talens intenten reconduïr la linia editorial d'aquest blog, quan les notícies que corren no bufen al seu favor.

    Un poc de personalitat, sr. Estruch!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si per personalitat s'entén censurar a algú, jo feble total: Amb mi no conteu, açí i al contrar d'altres llocs, no es censura a ningú per ideología sempre que esta siga tolerant i respectuosa amb els demés .

      Pel tant, avant Miquel, Jaume, Vidal, Karina ...

      Eliminar
  7. P.D. El tema queda tancat en lo personal, en lo públic endavant però sempre amb respecte i tolerància .

    ResponderEliminar
  8. Miquel pot dir el que vol i els altres censurats?
    Quadern = Cotorra

    ResponderEliminar
  9. Senyor Miguel Juan;

    Si usted no hubiera entrado al trapo del Anónimo del 01/03/2014 19:55, el tema se hubiera zanjado en un comentario cogido con pinzas, por lo de la referencia al "cum laude", y no haría falta "Tallar res".
    Es como cuando en el fútbol cuando juega nuestro hijo. Tenemos que estar dispuestos a la crítica y preparados a lo que se les pueda decir, siempre que no se falte al respeto. Usted lo debería comprender mejor que nadie y más siendo su hijo el alcalde de Tavernes. Yo le aconsejo, pensar las cosas antes de escribirlas, ya que el que quería hacerle saltar, ahora se estará frotando las manos.

    ResponderEliminar
  10. S, ha acabat el tema, deixeu de pegar-li voltes uns i altres doncs no vaig s publicar res mes, parlem de temes realment importants que en tenim uns quants, aixi que no vaig a publicar res de lo rebut darrerament .

    ResponderEliminar