jueves, 2 de enero de 2014

Día de récord, MOLTES GRÀCIES

Son les dotze i quart del dia ja 2 de Gener : 142 comentaris publicats i una vintena eliminats en un dia amb 888 entrades a les dotze en punt de la nit ... 

Símplement moltes gràcies per la vostra confiança, una vegada més haveu confiat en Quadern per a tindre una vissió objectiva de l'informació local, i sobre tot poder comentar-la sense censures ideológuiques . 

Estic esgotat de tant de llegir comentaris tant açí com en el meu facebook , però content de callar boques que ens acussen de si açò o de si allò : Els números son els que ens respalden i ens indiquen que anem bé i el camí a seguir.

No obstant demane sinceres disculpes si a algú ofenem en el nostre interés en que es senten totes les màximes veus possibles, es molt difícil i més amb una avalanxa de comentaris com huí, concentrats majoritariament en unes 15 hores, filtrar tot el que voldríem . 

Vos deixe en l'editorial que no pot versar més que sobre el tema de la no-festa , a partir de primera hora del matí seguiré publicant més , fins demà doncs . 

5 comentarios:

  1. Els titulars de la premsa de hui parlen de la bandera cremada i de l'anulació de la festa de la platja.
    Quina imatge més mala ha donat Tavernes!!

    ResponderEliminar
  2. La veritat és que Jordi Juan ha optat per salvar el seu "pellejo" i tirar als lleons a Carme.

    ResponderEliminar
  3. Ara, lo que Carmen considere.
    A mi m'agradaria vore-la reaccionar. Pareix sempre callaeta, callaeta pegant cabotaes.
    Dic jo que algun dia aplegarà al seu limit i es possarà al seu lloc.

    ResponderEliminar
  4. Jo de Carme dimitiría, però no abans d'endurme, políticament parlant, a Jordi Juan per davant. Ho té fácil, sols ha de dir la veritat (igual que ho conta als mes intims i Estruch ho sap massa bé). Ha de dir que el Jordi Juan sabia en tot moment el que ella estaba fent a la platja i que l'alcalde la va deixar fer durant 10 hores, sabent de sobra la situació dels permisos. No es va atrevir en ningún momento a parar a carme i va tardar 10 hores en dir-li que no anava a autoritzar l'event, quan sabia a primera hora del dia 31 que no anava a donar autorització.
    Carme, amb açò hi ha prou per a que Jordi Juan dimitisca (clar està que tu també ho hauries de fer) i que pague pel que t'ha fet.
    I en cas de no dimitir, Jordi Juan quedaría desacreditat en el càrrec.

    ResponderEliminar