viernes, 17 de enero de 2014

Info-DEMÒCRATES : COOOOOMMMMM ???

Margallo entra en las quinielas del PP para marcharse de eurodiputado

La irrupción en la escena del ministro podría condicionar la presencia valenciana en la candidatura, donde la oriolana Eva Ortiz mantiene opciones de repetir y para la que también suenan otros nombres
VALENCIA. En las últimas semanas se han multiplicado las quinielas sobre los posibles representantes valencianos que se integren en la candidatura europea del Partido Popular. Una lista cuya composición se realiza en Madrid y en la que el presidente de la Generalitat y líder autonómico de la formación, Alberto Fabra, necesita mantener o aumentar la presencia valenciana para proteger su credibilidad en el ámbito nacional.
El asunto es complejo. Más aún cuando fuentes populares apuntan a que a la ternade posibles integrantes de la candidatura, incluso con ánimo de encabezarla, se habría sumado el ministro de Exteriores, José Manuel García Margallo, que aunque ha sido asumido desde hace años como cuota valenciana por sus conexiones con la Comunitat, no ha mantenido en los últimos meses buena sintonía con Fabra (...) .

Es a dir, que la repressentació valenciana en la llista europea la decidixen en Madrid : Bien, Pepe, bién ...
I amb Margallo ens tenim que donar per més que satisfets per les seues conexions amb la Comunitat Valenciana... Vale, admitim polp com animal de companyía ...  ( Va naixer en Madrid , estudià en el País Basc, i va caure per açí de mans de AP en el 86 ... ) . 





1 comentario:

  1. En Madrid es triaran els candidats del PP (i en el PSOE i en EU), com en Valencia trien quan els interesa els del poble, i els del poble com no tenen d'on mes triar van triant assessors,funcionaris i empreses adeptes al "règim" de torn. Si foren empreses ho entendríem pero en representació publica no veiem que siga la manera mes democràtica. Quan ni des de les esquerres es funciona de manera assembleària i si per quotes de poder, mal camí portà la política actual. Com per exemple fa poc la polèmica a Compromís amb l'intent de quotes imposades segons els partits que la componen. Finalment sembla que s'imposarà el seny i tots tindran representació. Despres de tot el màrqueting que els havia "regalat" la Oltra com per a no tindre'ls en compte. Demostrat el que diuen de l'eròtica del poder, amb això van tots sempre "calents".

    ResponderEliminar