miércoles, 8 de enero de 2014

Editorial : ON ESTÀ WALLY ?

  1. No veig al cap del PP en la foto rebent als Reis.
    1. Si anarem a així i protocolariament tampoc té cap perquè pujar la regidora de festes. Ho torne a dir: protocolariament. No tinc res de que puge i parle.
      Està bé que pugent tots: al cap i a la fi, els dos politics com responsables dels dos partits que governen i els altres com a representants de les falles, que han fet la cosa.
      No sigam tan quisquillosos i alegrem-nos de vore tot el govern en la plaça junt i oblidant alguna coseta. Els del PP no estaren i això que es diu que havien estat convidats expressament per la Federació de la Junta Local Fallera.
    2. Per cert....on estav loposicio???...perque no estaven a la plaça on estava la resta de regidors???....nomes karina tota sola....ara podriem fer la pregunta....que ja no sajunta en els del pp que la deixen sola ....???
    I no, no ho pregunte jo, qué també, com podeu vore ha segut comentari que ha sorgit en els articles  sobre la cavalcada de reis . 
  2. Jo no ho sé, algú ho sap ? I si algú ho sap, ens pot dir perquè ? Estaven convidats ? Per quí, per la JCF com diu un comentariste ó institucionalment pel govern , qué és a qui li pertoca fer-ho ? . 
  3. I per acabar : Ha segut un xicotet somni de nadal eixe consens vist en el darrer plenari i la noticia de que s'estàn estudiant uns pressupostos municipals en conjunt per govern i opossició , o anem a tornar a lo vist fins ara , a la politització d'actes festius i culturals MUNICIPALS i per tant de tots i per a tots i amb repressentació de tots els que repressenten des del govern però també des de l'opossició a TOTS els vallers ?.
I no, no ho pregunte amb ànim de crispar, com de seguida diràn alguns, ho pregunte perquè vullc saber com a ciutadà de Tavernes qué ens espera, si més del mateix o una nova època de consens , algo nou de veritat en el que queda de legislatura .  

12 comentarios:

  1. Simplement no volen que els vegen en karina. I ja esta

    ResponderEliminar
  2. Jo vaig vore als del PP rebent als reis al Camp d'esports.
    Estaves tu alli Enrique?
    Saps qui no estava allí i si que tenía que estar?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Veus, ja sabem algo més . Efectívament, jo no estava, i per això pregunte davant els interrogants dels comentaristes , per a saber els perquès .
      I no, tampoc sé qui deuría d'haver estat allí i no estava, explicat : Sí sé quí no estava en la plaça i pense que com a partit més votat en Tavernes i per tant repressentant d'una gran majoría sí deuría de estar , el que no sé es perquè sí o perquè no, i per això ho pregunte .
      I no, no s'ho prengau uns o altres a mal, no va ni contra uns ni contra altres, tan sòls volem saber per a saber on estem .

      Eliminar
    2. Que Manolo Vidal estiga o no en la cabalgata dona igual
      Que Carmen Canet no diga o faça algo en referencia al ridicul que li van obligar a fer el alcalde i el jefe de policia en la no-festa de la platja si que es inportant
      O dimiteix ,o no sera la ultima vegada que es burlen de ella els seus benvollguts companys de govern

      Eliminar
    3. Mentres no es queixe, CC no tindrà cap pega a continuar figurant al govern. Ara, si creu que la van a deixar fer s'equivoca. De totes maneres ella s'ho ha guanyat, bé siga per no fer les coses bé com diu el Bloc o perque no la deixen i no té el igual altaveu que té l'alcalde com diu ella mateix. Carme, no és precís el millor altaveu del poble per a que digues la teua, imagine que al menys en privat els hauràs dit el que penses si no quedaràs com mera comparsa, bona només per la mesa d'edat. Ells ja t'han deixat de cara al poble com una incompetent i han venut que ells eren qui pensàven en la gent, quant eres tú qui estava organitzant la festa.
      Si ser 1ª tinent d'alcalde no és prou altaveu no sé a qué t'esperes.Tal vegada et frene la por de ser la nova Karina.

      Eliminar
    4. Es molt trist però tens tota la raó Karl. No sé qué pensa esta dona.

      Eliminar
  3. On està la festa de la platja?
    Carmen i Jordi han borrat la publicació del Facebook.
    La Cotorra i el BLOC ( tanto monta monta tanto) han borrat la noticia.
    ON ESTÀ LA FESTA DE LA PLATJA?
    HA SIGUT UN SOMNI?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Almenys podrien dir que ens ha costat la no festa als vallers . 3.000/4.000 €?
      Seria un acte de transparència que aclariren el que ha passat i que ens ha costat la broma.

      Eliminar
    2. No ho sabrem mai.....

      Eliminar
    3. Miereu la seqüència de toma i daca entre JJ i CC:

      http://www.eldiaridetavernes.es/2014/01/sr-juan-encara-que-ho-borre-de-les.html#comment-form

      Eliminar
    4. Que pesats sou! Es per la falta de arguments? Es per intentar salvar al vostre manolo de q no el vegen en karina? O encara no heu vist de que no parlem de aixo i que el tema esta mes q superat pel govern!?

      Eliminar
  4. Donde esta! No se ve! El manolo del pp!

    ResponderEliminar