martes, 28 de enero de 2014

Editorial : TREMOLA RAJOY, ARA SIO QUE VA DE BÒ !!!

LlegíeM divendres en la premsa : 

DE FORMA CONJUNTA

Fabra se alía con Murcia y Baleares para presentar un nuevo modelo de financiación

VALENCIAPLAZA.COM HOY Este análisis pretende complementar al grupo de trabajo iniciado en el Ministerio, con el objetivo de intentar corregir "agravios y deficiencias injustas" que genera el actual modelo, vigente desde 20091

Torne a dir : Tres eran tres ...
Ara ja no és sòls el gran guerrer valencià conegut per "Fabra el terrible", assot de extremenys, si no que a més s'ha ajuntat amb el més si cap temit Ramon Luis Valcárcel, el assot dels governants ucranians ,  i el de Balears, el ja rematadament perillós Bauzà, assot de tot aquell que vullga ficar cartells o similars no autoritzats ; es a dir, tot el abans " Levante Feliz" .

Unit , com diu l'himne del Barça , tot el camp , en este cas tot el Levante in-feliz, és un clam, en contra teua i del teu Montoro, el terror de les grands societats mercantils, a les que acassa a impostos mentres beneficia  les classes mitjanes, autònoms, treballadors i demés, pel tema de la injusta financiació territorial : Tremola, qué ara si tens motius !!! .

I ara en serio : Un pressident, el mólt honorable, de capa caiguda, abroncat allà on va, amb les enquestes cada dia més i més en contra i que cada dia òl i més a cadaver polític sobre el que ja van deixant caure sustituts ( un tal García-Margallo, valencià de socarrel diuen ) ; Un altre que sí que és reconegut cadaver polític, el murcià, que ja ha dit públicament que abans de les europées se'n va quasi segur a Europa, cementeri d'elefants polítics , també amb les enquestes en contra i un superareport de herència ; I l'unic que es salva un poc, Bauzà, vorem que dura , aliats ... Sí, per a tremolar, sí, però de risa !!!  .

Ai senyor , quant tindrem que aguantar mentres no prengam messures electorals de veritat !!! . 

1 comentario:

  1. Pues a vore si deprèn dels cosins Balears a defendre la seua llengua com fan ells i dels veïns murcianicos a com gestionar una TV autonòmica sense gastar mes de l'indispensable.

    ResponderEliminar