viernes, 31 de enero de 2014

Editorial : CARITAT / SOLIDARITAT

El tema que huí vos propossem es un tema que sempre porta polèmica, pel que anem a partir de varies PREMISES :


Primera .- Un estat que es diga social de dret tindría que cobrir amb mitjans públics totes les necessitats socials dels seus ciutadans .

Segona .- Si així fora no caldríen les ONG'S , i menys en el cas espanyol en general i en el local les ONG'S com , entre altres, Càrites o Creu Roja a abdós nivells, o Solidaritat amb el Tercer Mon-Tavernes, Adisva o ACUDE a nivell local .

Tercera.- Ójala no tingueren que existir les ONG'S perquè això voldría dir que tot va com toca .

Quarta.- Vist el que hem vist en varis mitjans sobre algunes ONG'S (directius per l'Africa amb toterrenys de luxe, estafes o apropiació indeguda de fons per part també de directius , compra de tractors americans per a la India el qual preu es deu vegades superior als fabricats en eixe país, el qual conta amb dos dels principals fabricants del mon de tractors  , etc ) no som gens partidaris de col.laborar amb qui no sabem que faràn amb els nostres diners .  

Quinta.- No anem a entrar en la discussió eterna sobre solidaritat, caritat i demés, això vos ho deixem a vosaltres, estimats comentaristes.

REALITAT :

L'estat espanyol i no sòls ell, ni les seues administracions a més baix nivell cobrixen les necessitats socials dels ciudatans .

Lo único capaz de salvar a un ser humano es otro ser humano. Ser Humano Salva vidas.Nosaltres a nivell local coneguem qui dirigix les ONG'S locals o a nivell local , persones de tota solvència ; on van els diners doncs donen compters clars i detallats ; i per a que s'utilitzen, doncs inclús tenen els justificants remessos per les persones que d' ells trauen profit, incluit el mateix bisbe de Zimbawe , a més de viatjes als llocs on s'invertixen els fons, en alguns cassos bé per part d'ells dirèctament i a càrrec de les seues butxaques, o de amistats , i material fotogràfic i demés que proven l'ús i l'evolució de les inversions .

I si a més arrives a coneixer personalment algú d'ells , com la nostra conciutadana Isabel , ja t'acabes de convençer de qué estàs fent algo positiu .

CONCLUSSIÓ : 

Per això mateix vos animem a fer com nosaltres i apoiar com a mínim a les ONG'S locals o a nivell local, perquè el nostre, i no sòls el nostre, estat social de dret fa aigua per tots els costats, com tots conegueu, i per tant huí per huí estes ONG'S son més que mai necessaries .

I ahí ho deixe, cadascú que opine el que crega , però no deixem de apoiar-les encara siga pel egoisme propi d'evitar que açò esclate com una magrana davant la manca d' assitència social real per part de a qui li correspondría .   

No hay comentarios:

Publicar un comentario