jueves, 2 de enero de 2014

Nota de Premsa de KARINA VERCHER sobre la no-festa de la platja

La regidora progressista espera que als ciutadans de la Vall no els coste ni un euro la guerra entre l'Alcalde i la seua primera Tinent d'Alcalde.

KARINA VERCHER EXIGEIX A JORDI JUAN QUE EXPLIQUE PER QUÈ EL SEU GOVERN VA PROMOCIONAR I VA PROHIBIR EN 24 HORES LA FESTA DE LA NIT DE CAP D'ANY EN LA PLATJA DE TAVERNES.

Karina Vercher considera vergonyós i propi d'una república bananera el fet que l'Ajuntament de Tavernes promocionara una festa de cap d'any alternativa a la ja programada en la plaça de l'Ajuntament el dia abans de la seua celebració, per a prohibir-la poques hores abans de les campanades enmig d'un encreuament de declaracions entre l'Alcalde -que va ser qui va prohibir la festa en la platja- i la Regidoria de Turisme, que pel que sembla, la promocionava.

Vercher ha avançat que investigarà si aquesta guerra entre l'alcalde i el que queda del govern municipal sorgit després de les eleccions de 2011, suposarà que l'Ajuntament de Tavernes haja tirat a la brossa centenars o milers d'euros dels seus contribuents.

La regidora no adscrita ha afirmat que seria molt greu que l'Ajuntament fóra el promotor de la festa en la platja, si de ser certa la informació escrita a la qual ha tingut accés Vercher (provinent d'un important càrrec del govern municipal en la qual es qualificava l'actuació d'il·legal i contrària a la seguretat dels veïns de Tavernes), aquesta actuació no comptava amb cap permís municipal.

Així mateix, és poc probable que, si com ha afirmat l'Alcalde Jordi Juan, aquest esdeveniment mai va existir malgrat haver estat promocionat pel propi Ajuntament, resultaria difícil que s'hagueren contractat empreses com "Ruano" per a realitzar aquest esdeveniment de forma legal.

Finalment la regidora progressista s'ha preguntat si la prohibició ha tingut a veure amb problemes de seguretat o si es va realitzar per a afavorir l'assistència al Festivern. En aquest sentit, Karina Vercher ha indicat que a molts ciutadans de Tavernes els sembla que el Festivern és una activitat lúdica que, amb el pretext de promocionar la llengua i cultura catalanes, dóna negoci a empresaris privats afins a la línia política del BLOC, PSOE i la direcció d'Esquerra Unida, per la qual cosa demana a l'Alcalde que aclarisca si l'empresa organitzadora abonarà a l'Ajuntament les despeses ocasionades per l'organització del Festivern.

64 comentarios:

  1. Jo no ho haguera explicat millor. Jordi a casa!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però esta xica ha explicat algo?
      El primer que ha de fer es donar exemple i tornar els diners que ens ha pres d'EUPV o explicar en que els ha gastgat.
      ¿Son eixos els diners que gastarà per pagar el seu recurs? Perquè el cost ja li deu haver arribat i si no ho ha pagat no tardarà molt.

      A vore Carineta explica: ¿en que t'has gastat tu els nostres diners? I damunt no posares ni un euro per la campanya electoral. Te'n recordes?

      A vore Carineta explica: Com tens això que anaves a donar a Caritas i Creu Roja el que cobres de l'Ajuntament? Tens una nota de premsa que ho diu.

      Predica en l'exemple. Massa prompte se t'han apegat els costums dels teus amiquets de l'ànima, del PP.

      Eliminar
    2. La regidora ha fet entrega a Caritas dallo q va prometre. Si vols pots contactar amb caritas pero no ho faras pq vosaltres sols calumnieu o prou.

      Agrairia a Estruch q esborrara aquest missatge per dir mentires sense trellat. Aixi son els comunistes.

      Eliminar
    3. Els costums i les amenaces queden per a uns altres, no?

      Eliminar
    4. Eixos d'Esquerra Unida son de lo pitjoret. Es veu que no s'aclarien entre ells i ja s'han barallat i ara cadascú fa la guerra pel seu comprte.

      Eliminar
    5. I quant ens pagues els gastos de campanya i ens tornes els diners del grup municipal?
      Tu donar a Carites? Fotocopia de la entrega, reina. Perque tu no dones ni el bon dia.
      Si el amo de este bloc te que borrar aixo perque tu digues que diguem mentires que comence borrant el comunicat de la nova regidora del PP, que tot son mentires lo que diu.

      Eliminar
    6. No t'acalores, que amb Eduardo Bononad de cap de llista i manejant el blog d'EU segur que guanyeu les eleccions.
      En quants grups esteu dividits Esquerra Unida, en 4 o en 5?

      Eliminar
    7. El vostre amic JJ si que diu veritats i no enganya mai a ningú. Bueno, a ningú, a ningú... pues no exactament. A vosatros els de EU i als del PSOE si que vos la ha pegat arran de mànec. Ara ja no pinteu res ni els uns ni els altres, no li feu falta al ídol de Bordería perqué pot governar en solitari fent lo que li ve en gana.

      Eliminar
    8. Seria més bè Esquerra Desunida, perquè estàn tots barallats. Hi ha dos grups, el que fa de palmero de Jordi Juan i els que ja estàn fins als nasos d'ell

      Eliminar
  2. Jo crec que este any els del Festivern si que ho pagaran tot.
    Les denuncies de este blog han fet que tot el poble sapiga el tracte de favor que l'alcalde li ha donat a Festivern SL.
    Crec que pagaran el gasto del poble i de la platja.
    Han venut 10.000 entrades a 23€ son 230.000€ i han fet un sopar per 400 a 15€ son 6.000€ i ara suma el que han tret de barres i camisetes....
    Han tret molts diners i gracies a les teues denuncies i les d'altres pagaran.
    No tardaran molt en traure la nota.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La lògica així ho dicta... però les aspiracions de Jordi a Madrid o com a poc a les Corts passen per quedar bé amb lentramat mediàtic de Convergència i Unió... i ahí el lider dObrim Pas hacde quedar ben satisfet ja que forma part deixe entramat a partir de la relació privilegiada que té amb la CCMA (TV3).

      Eliminar
  3. Lo raros q sou en este poble... teniu un concert Festivern en el que textualment es varen fer crides a donarli canya a espanya, a favor de la independència de Catalunya (incloent lannexió de València via Paisos Catalans) i Manolo Vidal i Estruch callen... no ho dic tant pel contingut daquestes proclames que són legitimes sino pel fet q aquest festival independentista ha estat regat generosament amb els impostoscdels vallers q no crec q estiguen tots (sembla que la majoria si ho esteu) a favor de la independència de Catalunya i la posterio
    r unio amb València... Estruch imaginat que manolo haguera finançat un festival de grups antiavortistes en Tavernes...

    Manolo... estas perdent facultats...

    ResponderEliminar
  4. Un acte organitzat per l'Ajuntament i en el carrer a qui ha de demanar permis?
    Al propi Ajuntament.
    Logicament, si haveren volgut no hi havia motiu per no autoritzar la festa.
    Lo mes preocupant de tot es vore tan clarament el govern i el tipo de governants que tenim. Basats en el lema del jo i només jo i baix les ordres dels tres autoritaris i un d'ells sense ser politic. Lamentablement, aixo no es nou i tots els que ens governen han estat apoiant-ho.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La ignorancia de la norma no eximix de l'acompliment, però si que sembla dona patent de cors per escriure burrades sense trellat, anonim de les 10:53

      Cap ciutadà ni cap autoritat pot "passar" del procediment. Existeixen unes normes per a TOTS que es deuen respectar, i estan molt més regulades quan afecta a la seguretat de les persones, i és el cas de muntar una carpa, equip de sò i altres aparells que poden provocar accidents, incendis...
      La competencia és de la Conselleria, però en el tema de les carpes en via publica delega en l'Ajuntament. Però NO l'eximeix del procediment a seguir, PERFECTAMENT regulat en les normes legals.
      Abans de parlar d'actes, informa't una poc més. I t'evitaras dir desficacis.




      Eliminar
    2. Quants en governa la farina2 de enero de 2014, 14:39

      T'equivoques: el lema no és tant el jo i només jo, sinó el jo improvise i jo improvise. I el lema va per tots els nostres benvolguts polítics, però en aquest cas, la traca l'hem d'encendre per Carmen Canet, la que va tindre la genial idea d'organitzar un esdeveniment per a cap d'any amb... quantes hores d'antelació? I és que aquesta gent (polítics) es mou a colp d'ocurrència, de rampell o diarrea mental. A veure, Estruch, què en penses de la teua amiga bombera?

      Eliminar
    3. La llei s'ha d'aplicar a "rajatabla".
      Aleshores, per què este estiu no es va ser tan exigent amb la conexió el.lectrica IL.LEGAL per donar suministrament a la guardería?
      On estè l'informe del tècnic municipal que aprobé la connexió que es va fer i que diga que les activitats que allí es desemvoluparen, eren segures des del punt de vista de risc el.lèctric?
      La llei diu que un edifici públic ha de tenir suministrament el.lèctric contractat amb la compañía el.lèctrica, ja que no es tracta d'una activitat a l'aire lliure sino dins d'un edifici públic. El que va pasar, és que no és va legal.litzar el suministrament a temps i amb l'event de la cuïna de la Toscana i altres a la volta del cantó, ja no donava temps i es va decidir fer una XAPUSA de connexió a l'enllumenat públic, per a que l'acte es fera a tota costa.
      Així que els actes que es van fer a la guardería de la platja tammpoc tenien cap informe favorable del tècnic municipal que done vist i plau a dita connexió.

      Per tant estem davant de dos formes d'aplicar la llei i de ser responsable quan parlem del risc de les persones.

      Eliminar
    4. El quid de la Qüestió es que quan el Bloc organitza algo, el personal de l'ajuntament demana tots els permisos i ho preparen tot, perquè els deixen treballar.

      Quan ho fa un membre del govern que no és del Bloc, "algú" va per darrere per tal d'entorpir que els mateixos tècnics conseguisquen els permisos i demés a temps Él que ve a ser fer boicot.

      Això és el que li ha passat a Carme Canet. I tu ho saps Enrique Estruch!


      Eliminar
    5. Al qui parla de tanta seguretat:
      La seguretat que hi ha en les fogueraes entre les tendes.
      Hi ha permis per aixo?
      I, pot ser, acamparem tambe en zona inundable?

      Eliminar
    6. No tens que parlar de improvisació tan sols referin-te a Carmen Canet. Ha sigut el govern de Jordi el que ha fet esta xarlotada. O és que Carmen Canet no forma part del govern de Jordi Juan? O és que Llàcer que es el responsable de la brigada municipal no va autoritzar a que montaren la carpa de la platja? Com pot ser que anuncien que faran la festa en la platja i l'endemà amb tot muntat la desautoritzen? Qui està al capdavant d'aquest govern d'impresentables? Efectivament, el nostre benvolgut alcalde, el senyor Juan. Per tant a Carmen Canet cal carregar-li la seua part de culpa, però a la resta del govern municipal la seua. El ridícul que han fet passar a Tavernes indica els governants que tenim.

      Eliminar
    7. Com a director d'orquestra Jordi Juan té gran part de la culpa.
      Per què cregueu que ara tracta d'enganyar-nos diguent que ell no sabia res.
      És un mentider!

      Eliminar
  5. Cualquier tiempo pasado para ellos fue mejor.2 de enero de 2014, 10:59

    (Musica himno español) Chinta chinta tachinta chinta chinta chintan chin tan tin tan tin..

    (Voz aflautada con sonido de fondo película del NO-DO) Españoles, Tabernenses, valleros todos:
    Somos todos objeto de una confabulación catalo-nacionalista-imperialista contra nosotros los valencianos, y estos que vienen del norte como los bárbaros en tiempos de los romanos, nos lo quieren robar todo: nuestra paella, nuestra lengua, y si les dejamos hasta nuestras mujeres.
    Estos del Compromiso, que no tienen nada que ver con el de Caspe que nos permitió poner un rey de Castilla, de la Casa Trastamara, en la Corona de Aragon, quieren ahora romper todo esto con el entramado de CiU y la relacion con la CCMA.
    Españoles, tabernenes, valleros todos: no lo vamos a consentir.

    Chinta chinta tachinta chinta chinta chintan chin tan tin tan tin. (Fin del NODO)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No pasa res, d'aci any i poquet segur que amagueu la bandera independentista baix l'alfombra del IKEA. Sabeu que en Tavernes el rollo independentista no dona massa vots i si no que li ho pregunten a ERC.

      Eliminar
    2. Cadascu amaga el que pot: Altres amaguen el feixisme i la corrupció. I es deixen la gallina en casa o la trauen d'amagat.

      Eliminar
  6. No esteu actuant bé. Si com ha dit un dels vostres lacayos ahir en un comentari, Compromis de Tavernes es el partit que baixa mes a Tavernes, i que no en trauran ni tres regidors, no esteu fent bé enviant-lo a casa i dir que que dimitisca.
    Tot el contrari: hi ha que animar-lo a seguir i que baixe més encara els vots i a vore si plouen naps i recupereu la majoria.
    ¿No será que les vostres enquestes, com les de tots els diaris i radios y televisions, anuncien la pujada de Compromís? Una pujada que en en algun lloc, cas de València capital, pot tindre l'alcaldia i ací a Tavernes fregar la majoria absoluta.
    Vos veig molt nerviosos i usar el recurs dels vençuts: l'insult i el despreci dels altres.
    Per cert, això que assoma i s'esvara pel vostre camal es caca de por?

    ResponderEliminar
  7. Transfugaaaaaaaa!!!
    On esta el teu amic manolo vidal?? A les proximes aneu junts en llistes??

    Vota pp! Vota Barcenas! Visca el festivern!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja stan els unineuronals...Molt bé no li ha danar a JJ quan ha mentit públicament en la cadena SER de Gandia quan ha dit que lAjuntament no havia suspés cap acte seu perque lajuntament no sabia res de lacte. Bé veurem com explica la megafonia o lanunci de lacte en la Web de lAjuntament.

      Ara que es veu q li la sua pq tb va dir q Karina no havia volgut participar en lelaboracio dels pressupostos quan hi havia ple demails de la regidora exigint q es feren reunions sobre els pressupostos...

      Eliminar
    2. Visca el Festivern, però que no visca la organització del Festivern que es lucra amb l'ajuda dels impostos de tots els veïns de Tavernes.

      Eliminar
  8. Tenim un alcalde MENTIRÓS.
    Jordi Juan va dir que ell desconeixia que a la plaja s'estaguera preparant un acte per a cap d'any.

    Jordi Juan MENTIRÓS!!! EMBUSTER!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El mes trist de tot es vore con el senyor Jordi Juan no asumeix responsabilitats i encara va mes lluny i trau unes declaracions tirant balons fora.
      Encara no he vist a este home ni a ningun del seu grup dir que han fet algo mal. Estos ho tenen clarisim. Ara toca matar a carmen pues a carmen, ara a manolo pues a manolo. Tots son culpables menys ell a vore quan sentera de que el alcalde i maxim responsable es ell.
      Per un altre costat el mateix feu amb karina, esta xica, trau una nota de prensa i tots comencen a dir que es aso o allo. Pues mireu jo no la vec dir cap tonteria va a la seua i lluita per els interesos del poble. Aixi, que mol de anim Karina continua aixi.

      Eliminar
    2. Lluita pels interesos del poble!!!!????Jajajaja(hem ric per no plorar)jo no he vist persona mes vil i rastrera,ella sola es tot un entramat,en una mica de sort desapareixera de la politica per sempre.I en lo mes negre i profund de la seua anima ella tindra les seues verdaderes intencions i ambisions que no seran precisament els interesos del poble.

      Eliminar
  9. Responent a encefalograma pla:

    Bé veurem com explica la megafonia o lanunci de lacte en la Web de lAjuntament.

    Això va ser cosa de Canet. Ho te que contestar ella. I sort que l'emissora de Alzira estava ja sense comercial per ser cap d'any que si no contracta cunyes en la radio i la del poble també.

    Ara que es veu q li la sua pq tb va dir q Karina no havia volgut participar en lelaboracio dels pressupostos quan hi havia ple demails de la regidora exigint q es feren reunions sobre els pressupostos.

    FALS. FALS I FALS. I DAMUNT HI HA FETS QUE HO DEMOSTREN. Victor Borrás i Jordi Juan van dir en el ple PUBLICAMENT i Estruch es testimoni que Carina Vercher no havia acudit a cap reunio. I encara l'alcalde va dir i va mostrar els papers: aci tinc 21 convocatoria de reunio del grup municipal a les quals ella no va acudir i no va donar cap descarrec.
    Ho vam sentir tots els que estavem en aquell ple, Estruch també estava,

    I CARINA VERCHER S'HO VA TRAGAR I NO VA DESMENTIR RES.

    Si o no Estruch?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No fa falta liar-ho tot tant.
      És mes fàcil, si jo soc l'alcalde, he de tindre coneixement de que a la platja s'està muntant un escenari sense permissos. El primer que he de fer és parar el muntatge i demanar explicacions a la regidora.
      Estem parlant de que Jordi Juan s'entera a les 5 de la vesprada i és entonces quan ho desautoritza, quasi 10 h despres de que la brigada estiguera a la platja. I és mes greu saber que el responsable de la brigada és el regidor del seu grup, el sr. LLacer.

      Eliminar
    2. Ara desvien l'atenció en parlar de fa 7 mesos si la regidora no adscrita va anar o va deixar d'anar a les reunions. Tot això per tapar el fet que Jordi Juan HA MENTIT AL POBLE, Ell coneixia de primera mà el que s'estava preparant a la platja i que no hi havia cap permís, i va tardar més de 10 h en parar-ho.

      Eliminar
    3. Estas tan escorat a la dreta que no vols llegir les veritats,tipic de la gent del teu partit.No vols sentir parlar de fa 7 mesos pero esq si anem enrrere fins q governava el pp encara es molt pitjor.Vos sap mal q per un mal entes vale alomillor san perdut uns cuants euros,posan 5.000 per eixemple,pero i els MILIONS de euros de deute del pp?tot aixo cuant plovien bitllets.I de corrupcio millor ni hem parlem no hem cap una cifra tan gran a la calculadora.Perque tots eixos diners robats tamb eren teus...

      Eliminar
    4. Vesten a Gandia i enterat del que ha fet el vostre amiguet Orengo. Ha deixat Gandia en Bancarrota.

      Eliminar
  10. Es aixina. Jo estava també en eixe ple, si no recorde mal en que es van rebutjar els presupostos. I l'alcalde en la roda de prensa que van fer uns dies mes tard va tornar a dir-ho i a mostrar els papers dels correus enviats a Karina Vercher entre gener i el mes de maig convocant-la a les reunions del govern i en eixies tractar els pressupostos i no va acudir a cap.
    Això està en Levante, en Las Provincias i en tots els blogs de Tavernes.
    I la regidora trànsfuga mai no va dir res en contra ni en eixe ple ni després tampoc.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Va mostrar els papers que li va donar la gana mostrar. Els mails que no li interessaven no els va imprimir.
      Ara diu que ell era desconeixedor que s'estiguera muntant un envetlat el matí de cap d'any. Senyor Juan, és vosté un MENTIRÓS i això no se li pot consentir a la máxima autoritat de Tavernes.

      Eliminar
  11. Als anònims del 3 de gener de 2014 a les 00:36 i a les 11:29, precisament Enrique té la nota de premsa de Karina Vercher en l'arxiu del seu blog i este és l'enllaç http://quaderndereflexions.blogspot.com.es/2013/05/nota-de-premsa-de-karina-vercher_14.html. La nota és del dia 14, el dia després de la roda de premsa feta pel BLOC diguent mentires, com de costum. Aixina que els que se l'aneu a tragar sou vosaltres perqué Karina SI QUE VA EIXIR A DESMENTIR-HO. I ademés dóna dades que segur que Enrique pot conéixer de primera mà. Les reunions es solien fer els dillunsos, i amb baixa per maternitat, permís de lactància i amb xiquet i carrro, la veiem passar cap a l'ajuntament, aixina es que no sabeu dir més que mentires. I segur que ella podrà demostrar tot el que diu en eixa nota, perquè els que la coneixem sabem que quan parla va carreada de raó.
    Karina, tranquila que d'ací poc ells a soles es desenmascararan. Ja han començat.

    ResponderEliminar
  12. Jordi Juan: es vosté un MENTIRÓS.
    Ha mentit als veïns de Tavernes perqué si que sabia que anava a ferse una festa en la platja, estava anunciat en el facebook de l'ajuntament i compartit un montó de vegades. En quaderns hi han fotos del personal de la brigada montant l'envelat i el responsable d'estos treballadors és Josep Llácer, un regidor del seu partit.
    Els veïns de Tavernes no ens creguem que vosté no sabera que s'estava organitzant una festa en la platja. MENTEIX I HO SAP.
    Jordi Juan DIMISSIÓ!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Dimissió.
      1. Si ho sabia, per no actuar a temps i mentir per salvar el cul.
      2. Si no ho sabia, dimissió conjunta de Carme Canet per desobediencia i de Jordi Juan per desconeixer que està fent una persona que té delegades les seues funcions.

      La 1ª opció és la més greu i que és la que de segur s'ha donat.

      I ara em pregunte jo, que haguera passat si s'haguera produït un accident durant el muntatge a la platja? Quí seria el responsable? Carmen Canet o Josep Llàcer?

      Eliminar
    2. Quanta burrera!
      Perque creus tu que es deleguen les funcions? Per controlar a cada minut el que fa el regidor delegat?

      Eliminar
  13. gabinet de propaganda i premsa3 de enero de 2014, 14:59

    VIDEO-NOTICIA (o el NO-DO del BLOC)

    (Amb musica de muixeranga) Tirorí lorí lorí lorí lo-ri lorí, tirorirorí tirorí tirorí...

    Estimats veïns i veïnes (pausa i respiració, gest amb les mans), vallers i valleres (pausa i respiració, gest amb les mans, assentiment amb el cap), a tots:

    Eu senc molt (pausa i respiració). He mentit, però no tornarà a passar (pausa i respiració, gest amb les mans).

    (Palmateo amb musica de muixeranga de fons) Tirorí lorí lorí lorí lo-ri lorí, tirorirorí tirorí tirorí...

    FINAL

    ResponderEliminar
  14. Anim Carineta, bonica, que ja estem esperant eixa justificasió. A vore per on eixes, la regidora progressista (ja ja ja ja, progressista del PP, clar).
    Perque tu parles de 4 reunions i açi se 'han dit 21 correus convocants de reunions enviats a la regidora transfuga i fins el mes de maig ( per cert, encara estaves de baixa de maternitat, excedència....? el xiquet no va naixer a setembre? no son 4 mesos? i eixos correus contemplaven punts de que en les reunions s'abordarien els pressupostos. O siga que en el mes de març, quant de temps de descans, encara no estava per acudir a les reunions i envia correus diguent que vol i no es preocupa de res. Vaja quina responsable.
    Quan vullgueu saber com es va preocupar dels pressupostos pregunteu als funcionaris del Braç Treballador. No va fer cao proposta. Tot el que es va posar en el pressupost tombat va ser iniciativa de la tècnica perquè ella, ni una ni mitja ni cap. Pregunteu-ho.
    Mira si va carrregà de rao que per ara no ha guanyat cap de jui i tindrà que rascarse la butjaca. Ja has pagat les tasses dels recursos que has perdut? I este últim condenada a pagar els costos també, ho pagues tu o a mitjes amb el PP? Espere que no siga dels dines que no ens has tornat a EUPV i els tornes algun dia d'estos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Està molt bé desviar l'atenció, però el cas que s'esta tractant és el perqué l'ajuntament ha fet la despeça de cap d'any i si l'alcalde mentix quan diu que en nom de l'ajuntament no s'havia fet res. La resta son històries per tapar la crisi de govern.

      Eliminar
    2. No el que esteu es desviant vosatros l'atencia sobre Karina que ni paga a EU ni pagarà i demana explicacions quan ella no les dona.
      Eixe era l'origen del tema i no el Festivern i demés.
      Rebentareu com a cigales dels disgustos que agarrareu.
      I l'any que ve més Festivern!

      Eliminar
  15. Això es una mala copia. Que poca originalitat!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anònim de les 18:35, ahí l'has dao!
      Això és una CRISI DE GOVERN en tota regla i volen desviar l'atenció! Que conteste el senyor ALCALDE i que no ens mentisca, QUANT VA A COSTARMOS LA NO-FESTA DE CAP D'ANY? I per favor, digans la veritat o DIMITISCA.

      Eliminar
    2. Home, es que els del BLOC no són massa originals, se'ls coneix enseguida perquè sempre fan igual. Lo de CC ja es veia vindre, tart o prompte li la anaven a jugar. Ara deuen estar preparant el video subtitulat, i la roda de premsa, una còpia del que van fer amb KV, aplicant una volta més això de "difama, difama que algo queda".
      Patètics... JJ DIMISSIÓ!

      Eliminar
    3. JJ deuria dimitir pel fet de ser l'única persona del poble que no sabia que s'estava preparant una festa de cap d'any a la platja. S'estava utilitzant el nom de l'ajuntament com a organitzador mentre Jordi Juan no s'enterava de res. Això si que és greu.
      O si que estaba enterat del que s'estava fent a la platja? Aleshores mentix descaradament deixant a Carmen canet amb el cul a l'aire. Si vosté ho sabia, va tardar 10 hores en desautoritzar una festa sense permisos. Durant eixes 10 hores l'Ajuntament anava tirant diners al fem, perquè si no hi havien permisos, la festa no s'anava a fer.
      JORDI JUAN DIMISSIÓ!!

      Eliminar
  16. Trobe a faltar les explicacions en video i subtítols de Jordi Juan. Podria fer una roda de prensa i exposar que el Festivern sí tenia els permissos davant els rumors de que l'event no comtava amb alguns dels permisos, com per eixemple el permís per acampar al Pla, o que la empresa de càtering GREIXERS, no està inscrita en el registre sanitari.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pots estar tranquil anónim de les 21:04 perqué no tardaran massa els videos i els subtítols, pero dona-los temps que han de fabricar els papelorios pa mostrarlos en el video, ¿sinó com van a justificar el no fer la festa de cap d'any a la platja?
      I respecte el gasto de Ruano i tot lo que s'haguera contractat, lo que podia fer JJ imitant al gran Xavi Castillo es dir: "Això ho pague jo!"

      Eliminar
  17. No cal cap permis per acampar al pla. Nomes el permis del propietari per ocupar els terrenys.
    I l'any que vé mes Festivern i vosaltres a ajo, agua i resi.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Segur que no? Si es pagava per acampar. És a dir, l'acampar era un negoci i per tant algun paper a de tindre. O és posible que jo mumte una zona d'acampada al meu hort i no necessite ni un paper. Parla amb Jordi i si es com tu dius, este estiu el monte.

      Eliminar
  18. Karina al final que vas a fer? Vas a pagar o no lo que ens deus a EUPV? Li tens que tornar a Eduardo els diners que va posar per tu o no?
    I ara que faràs? Li pagaràs al PP la teua part dels recursos o també li'ls deuras o igual els tens debaes i els pagava el PP per agrair-te la firma?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si eixos diners se'ls vau bufar en aquell concert que fereu davant la biblioteca. Si home, ara voldreu que vos torne els diners que es gastareu en totes les paxoxaes que fereu durant la campanya.
      Tu creus que Jordi Juan va a tornar els diners de la campanya?

      Eliminar
    2. EU encara fan de palmeros de Jordi Juan. Segur que els ha dit que entren a comentar a vore si es desvia l'atenció després d'haver quedat com un mentirós i com a un mal soci de govern al deixar amb el cul a l'aire a Carmen Canet.

      Eliminar
    3. Ahora ya entiendo el interes que teniais unos y otros por deshaceros de Carina, os lo dice todo bien clarito, sin pelos en la lengua y OS DEJA EN EVIDENCIAAAA. Lo que tendria que contestar el señor alcalde es si LA EMPRESA QUE ORGANIZÓ EL FESTIVERN VA A PAGAR AL AYUNTAMIENTO LO QUE LE DEBE por los servicios prestados (brigada, fcc, ocupación de la via pública, uso de instalaciones municipales, etc)... O LO VAMOS A PAGAR LOS VECINOS CON NUESTROS IMPUESTOS? Carina, adelante y sigue defendiendo los intereses de la gente de este pueblo!

      Eliminar
    4. Heu mirat la llei de finançament de partits? Si cregueu que Karina ha de finançar irregularment al partit que la va expulsar és que us falta una bollideta. JJ no us ha endollat en FCC?

      Eliminar
    5. Estan rabiosets perquè JJ no els ha donat res i no va a donar-los res. I ells R que R en fer de palmeros de Jordi, a vore si sona la flauta i cau algo.

      Eliminar
  19. Jordi, no se quie es pot fiar de tu. A la mínima els deixes amb el cul a l'aire a base de MENTIRES per salvar-te tu. Ja sabem tots quina clase de polític eres!

    ResponderEliminar
  20. Karina quan pagaras lo que deus de la campanya electoral i lo que t`has embutxacat del grup municipal mentre has estat dins del grup municipal?
    Ignorant de les 23'55 encara no t`has enterat que si no formes part d'un grup municipal no cobres? Amb eixos coneixements, aneu a presentar-vos de nou el 2015? Fracas assegurat.

    ResponderEliminar
  21. Quanta malicsia! Tot x no reconeixer q sabien lo de la festa, q han deixat "tirà" a Carmen i lo q es mes pijor, q han mentit al poble.
    No intenteu desviar la atencio, la cuestio es pq ens han mentit i q va a costarmos la "brometa" q li han gastat a la concejala.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estic segur que la porronà d'euros que han tirat al fem, ha sigut per fer quedar mal a Carmen Canet.
      Un alcalde amb mig dit de cervell no haguera deixat contractar res, ni muntar res si sap que no va a fer-se. Jordi Juan sabia massa bé que res anava a celebrar-se, però com no mira pel poble, va permetre que es fera el gasto, per fer-li més mal si cap a la seua companyera de viatge, Carmen Canet.
      I ara han de mentir i tenen molta malicsia damunt perquè els han pillat.

      Eliminar