viernes, 17 de enero de 2014

Editorial : TAMBÉ EN EL PP ?

"Quant el riu sòna aigua porta" , diu un vell refrà espanyol . 

I es qué son ja tres les fonts , unes mólt "populars", altres menys, per les que m'ha arrivat un mateix rumor , i que ja quasi podem anar donat-lo per bò, sobre canvis també en els regidors del PP local .
¿ Hay alguien más ?
Així, ens diuen que un dels regidors/regidores dels nous/noves va a deixar el càrrec per motius professionals , doncs va a assumir més responsabilitats en este (altres apunten altres motius menys personals, nosaltres ni fiquem ni llevem) , i , ahí estaría també la gran novetat, correría la llista però varis llocs, no sòls als més inmediàtament següents números de la llista , fins arrivar més amunt, fns a certa/certes , no està clar, persona/es es/son joven, mólt bé relacionades socialment tant a nivell personal com familiar , totalment fora de la política fins al moment i per tant no "tacada" ( I tú més , ens referim ) , i qué inclús podría ser el futur "cap visible" del PP i no massa lluny . 

Jo sòls els veig un "però" , i es que no els he vist a ningún dels que es parla en ningún acte notori del PP de forma destacada , ni siquiera en els actes menys notoris darrers, ni en els plenaris, i desconec el que pessen a nivell local del partit, pel que tinc dubtes de si seríen un bon recanvi i inclús de futur , i si realment estàn ahí, al front de les decissions populars a nivell intern del partit , i sin estaríen interessats i si podríen, desconec les seues trajectories professionals actuals, ser un recanvi a prompte, mig o llarc plaç , amb el que això implica, doncs pense qué Tavernes necessita un cap lliure de lligadures i amb dedicació plena al ajuntament .    

I torne a preguntar : Algú ha sentit algo del tema ? Ale, a opinar i a aportar si sabeu quelcom : Com he dit moltes vegades , Quadern el fem entre tots i sobre tot amb el intercanvi tolerant i possitiu de opinions .  

Però ja dic, no afirmem ni neguem sòls hem sentit per varies fonts mólt diferents , i per això preguntem , i perquè, com sabeu, som mólt seguidors del refranes espanyol, fruit de la sabiduría popular .    

31 comentarios:

  1. Algu ha sentit algo del tema?

    Enrique això t'ho vaig dir jo fa més d'una setmana en un comentari i un altre comentarista ho va ratificar. I tu ni enterar-te.
    Salva Ferrando dimiteix (ja ho havia d'haver fet per motius laborals) en passar a ser gerent de Envases Grau. De fet, abanda de la gran decepcio amb el PP que té i que ens diu als coneguts, ja no va ni a les comissions.
    Corre la llista fins al 13, Javier Montero Cocera.
    El 9 no vol saber res, i l'11 esta massa tocat en temes religiosos, pero no cregues que confraria sino mira a altres llocs, a les ermites.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Segur que no m.he enterat de res ? A lo millor es que volia tornar ha sentir .
      Quant ho diguereu per a mi era un rumor mes . El que passa es que un rumor repetit per fons de molt diferent caire comença a prendre cos : cuando el rio suena ...
      Aixu que tranquilet i rebaixa el to que u a vegades pot pareixer tonto pero de tonto te ben poc : Veus , tu mateix ja esas donant peu a que mes comentariste opinen i aixi sabrem si hi ha fonament o no darrere el rumor, perque jo el conec desde fa mesos i no conec ninguna versio oficial de moment : Tu la coneixes ? .
      Aixi que el dit , un poc de moderacio en els comentaris que tots no som tant sabuts , i jo i mentres el PP o Ferrando no ho diguen oficialment o m.ho diguen privada pero personalment ho deixe com algo que es diu .
      I per cert , el que dius del onze jo no ho tinc gens clar .

      Salva , si vos dir , desdir o confirmar ja saps com fer-ho i aixi acabem o confirmem el tema .

      Eliminar
  2. Que posen a Gekko. Per neoliberal no serà.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si ell sabera que anaren a manar segur, no ho descartes.

      Eliminar
    2. Jo li preguntaria a l'administrador, que han de vore els dos missatges anteriors amb el tema de debat?
      I gratuitament sense vindre a cuento.

      Eliminar
    3. Home, si el PP busca candidats joves,liberals i tradicionalistes (lo de tradició ja ho dona les falles) pues casa prou amb la teua filosofia i amb el tema de debat, i com que estàs prou interessat en la vida política vallera doncs si ve "a cuento". No es res roin que et vullguen de representant a l'Ajuntament, per si no t'agrada lo del PP sempre pots consolar-te amb lo de "jove" que això mai es mala cosa.
      Va, no sigues tan tiquismiquis.
      Jo de tu li argumentaria a l'anonim la compatibilitat de ser neoliberal i del Bloc.

      Eliminar
  3. Per cert , que en dius de la 10, tu que tant saps ? I la dotze ?

    ResponderEliminar
  4. I ja per rematar, Javi Montero mólt bó, el conec poc però el poc que el conec un 10 , aportarà seny , coneiximent i tranquilitat .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Qui es l'once ? Hi ha algun retor en la llista del PP ? No ho entenc .

      Eliminar
    2. Qui pregunta respostes vols.
      La 12 molt bé: 3.000 euros al mes durant 4 anys i la filla de secretaria del president de la Mancomunitat del PP, Jose Luis Ferrando, en la passada legislatura amb el corresponent sou.

      Com que no dic cap mentira i són carrecs públics crec que no mereixeré el trist honor de la censura.

      Eliminar
  5. Javi Montero mólt bó, el conec poc però el poc que el conec un 10 , aportarà seny , coneiximent i tranquilitat.

    De risa. I el coneix poc. Si l'arriba a coneixer candidat a l'alcaldia.
    Com diu el refrany del poble que tant t'agraden: si no es bou, com a minim joneguet.
    Tot el que siga ofrenar noves glòries al PP, està bé. Fes fent-los el llit. Ja colliràs en maig del 2015.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En vers de atacar a Enric perque no es dediqueu a comentar i opinar sobre el que diu ? A no , que no teniu arguments , ho oblidaba...
      No conec al tal Montero pero m'ol a que vos dona poreta .
      I en quant a Enric , el que ell diu : Quant el riu sona ...

      Noves glories a Espanya ... Que no llegiu les info-democrates ? Hui en teniu dos .
      A mes , si mireu el facebbook de Enric i busqueu l'article sobre l'himne nacional valencia ,el comença cantant "junts baix els plecs de la nostra senyera ..." .

      Pero be , on no hi ha no es pot traure i no se perque vos donem explicacions, el vostre objectiu esta clar , anar a per qui no pensa com vosaltres i mes si cregueu que vos fara pupeta .

      Eliminar
  6. Enric Estruch DV Tavernes17 de enero de 2014, 12:29

    Per a pactar primer sempre les persones i despres els colors .

    ResponderEliminar
  7. Això és una utopia. Al final sempre s'imposen els colors. I sinó mira que han votat els diputats del PP en el Congres davant esmenes del PSOE, Compromís o EU que demanaven algunes obres ací, entre elles el riu Vaca.
    O mira que passa ara amb el PSOE de Catalunya, on qui no vota el que vol el Sr. Navarro i el PSOE de Madrid, serà expulsat.
    Estem molt lluny encara d'Europa, on això no es mira tant i es vota més en consciència.
    Tu creus que la moció de censura de Tavernes tots els del PP, en consciencia, hagueren votat Manolo Vidal? Tu ho saps i jo també, que no, però publicament no ho diran mai.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En Compromís el Bloc també volia posar-li quotes de poder al seu partit per damunt dels seus socis. Per a gustos, colors...

      Eliminar
    2. Manolo Vidal guanya les eleccións i son els altres partits en amenaçes a Karina els que fan un govern tripartit que fracasa estrepitosament
      El dia del ple de investidura ningun regidor del Bloc ó del PSOE va tindre la "moralitat" de votar en una persona que trencant a plorar va dir que era un vot coaccionat i baix amenaçes
      Com sempre"feu lo que jo diga,no lo que jo faça"

      Eliminar
    3. Esteu desviant-se del tema , recondui o tindré que tallar-ho .

      Eliminar
    4. Hi ha alguns que la seua mania i animadversió cara el bloc i compromis no canviarà mai aixina s' ajunte cel i terra eh karl?

      Eliminar
    5. A la ultima pregunta del 13:13
      Jo crec que tots els del PP no casa en amb totes les idees/tarannà/manera de fer de Manolo Vidal. Altra cosa es que no el vullgueren de candidat o en preferiren altre, que tambe pot ser.
      El que si sabem clar i des del primer dia es que dels socis de govern molts discrepen en continguts i en formes, altres ni no suporten, i alguns inclòs dins del mateix partit. De la moguda de Karina en la formació del govern crec no cal que us la recorde.
      Si les esquerres al poble foren com Deu mana (si es que existeix) no estaríem fa anys amb la discussió del PP, despres d'aquell tripartit la dreta s'havera quedat amb la mateixa representació que quan manava Eduardo. Pero bo, això seria demanar-li peres a l'om.

      Eliminar
    6. Ah, no havia llegit l'ultim amic.
      Que s'ajunten cel i terra o no depèn del bon fer del Bloc-Compromís (mira que us agrada el protagonisme, no podeu abandonar lo de "Bloc"), igual que depèn d'EU a nivell local i qualsevol altre partit. Voreu que em centre sempre als partits "progressistes" (amb cometes moooolt grosses) fent honor al meu pseudònim i filosofia, normal que un metge parle de medecines i un llaurador de terres, jo parle del que em preocupa, el PP ja es historia, sobretot si els que passen a manar fan el que pertoca i no tornen als mateixos erros de sempre. Bueno, si falla el centre-esquerra (PSOE-Bloc) sempre ens quedarà la esquerra vertadera (lo d'extrema-esquerra queda peioratiu). Ahi estaré esperant-vos.
      Ja sabeu millor per on respire?

      Eliminar
    7. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
    8. Em pareix molt encertada la definició de Carlos, gekko. L'esquerra vertadera? Va per favor, no contes milongues... Quanta gent conec que se les donen molt d'esquerres i amb el mateix discurset que tu, pero quan toca ixir al carrer i pendre partit "si te he visto no me acuerdo"... Aço fa una olor a karinaso de cuidao...
      I lo dit, mira el titol de l'article i tu de qui parles, de compromis (dis-li com vulgues) i es que les manietes no les curen els metges...

      Eliminar
    9. Pues no, amic Gekko, sent decepcinar-te pero estic relacionat amb molta gent, amb la qual coincidisc o no, pero mai discutisc en el sentit de confrontació que tu insinues. Pero aci no crec interesse personalitzar d'eixa manera, menys encara sense conèixer-me de res, quan això tampoc interesa ningú, sinó les idees que proposem.
      Quan dic "vertadera esquerra" (no autèntica com tu dius) tots saben al que em referisc, crec estaràs d'acord que actualment el PSOE ni Bloc no la representen per a cap espanyol ni valencià. Això dius que provoca odi? Home, si entens odi pel desencant en la classe obrera sobre eixos partits potser. Rebuig o desacord no vol dir odi, així nomes fas que criminalitzar qui pateix i esta fart de les males gestions, fas com la moda política de fer terroristes als que ens queixem.
      No se a que et refereixes quan dius que no em tire al ruedo i veig els bous des de la tanca, el pedestal que dius es el Quadern? Espies el meu estil de vida, saps com treballe, la meua vida social, la meua participació ciutadana, amb qui estic sindicat i a qui vote? No? Aleshores com saps si done exemple o no del que dic? Molt agosarat sembles, quan uses nomes el descrèdit del contrari com a única eixida cap davant.
      Dir les veritats que fan mal a molts interessats politics es nomes fatxada? Et sembla poc contingut tot el que argumente? Crec que este no es lloc on jutjar gent que es tota anònima, no te sentit, a mes de que no lleva un pel del que puga dir o proposar cadascú. Et recomane per salut que t'ho agafes amb mes tranquilitat, tota aquella enveja que no es sana no porta cap benefici.
      Quan vullgues tornem a parlar de política.
      Els xascarrillos al bar.
      O al casal.

      Eliminar
  8. Karl i Gekko, vos tindrem que fer un apartat diari per a vosaltres , je, je, je...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es que el tinc enamoradet, Enric.
      Ara, no entenc per que has esborrat el seu comentari, no ofèn qui vol sinó qui pot i jo no em trobe menyspreat del que diu, si vinguera d'algu que admirara o estimarà si, pero així no.
      Aprofite per a contestar a l'amic anonim de les 21:58, altre que "em coneix" per a dir que molta boqueta i despres no baixe al carrer. Dir-li que no estic a casa impedit i quan baixe intente viure d'acord amb les meues conviccions obreres. Tampoc se a que ve lo del Karinaso, no poden deixar-la fora sempre que es critique als pseudoprogressistes? No es precís pensar com ella ni que ens acostem al PP per vore les cagadetes de les esquerres i dir-les. Recomane l'autocritica, n'és molt saludable.
      Sobre el canvi dels comentaris del tema del fil de la notícia crec que canvia amb el comentari de les 7:32 d'ahir, i eixe no soc jo. Com el personatge s'autodenomina nacionaliste valencià-liberal doncs el tema deriva pel Bloc i demés socis d'esquerres espanyolistes. Ara, menys te a vore amb el títol els personalismes amb que respon l'amic Gekko, tant com que Enric decideix fins i tot prescindre d'ell. No vulgueu ser tan puristes perque mes que anarse'n per la tangent jo crec que el que s'ha fet es "desenrotllar el tema", tenim clar que estem parlant de política i així ho fem.
      Les manies bones de que en la esquerra es qüestione i ens controlem tot no son gens roïnes i no crec s'hagen de canviar. I així i tot no acabem de dependre'n.
      Per als autoritarismes,llistes tancades,hermetisme,corporativisme,disciplina de partit i falta de democràcia interna ja tenim al PP. Jo no vullc per a res tota açò, sembla que a altres pseudoesquerrosos no els sembla tan malament. I damunt venen aci a fer amics.

      Eliminar
    2. Estimat Enrique explicali tu per favor ql senyor Karl Marx perquè has borrat el missatge. Gràcies.

      Eliminar
  9. Pues no Gekko, no es deu tirar la pedra i amagar la ma, s'ha de ser conseqüent amb el que es diu i no amagar-se de res. I si uno s'equivoca, es demanen disculpes i no passa res, que aci estem per a entretindrens una estona parlant lliurement de política, no cregues que des d'aci anem a arreglar el mon.

    ResponderEliminar
  10. Karl marx eres el melic del mon amic. Amb els teus escrits biblics sobre la teua forma de pensar. Em pareix molt be que faces autocritica a L'esquerra. Es el que passa, alguns d'esquerra sempre fan autocritica en una mateixa direcció, mai hi ha prou i mai esta del tot be. Moltes voltes es el problema que tenim. En lloc de buscar punts en comú, agafem el punyal i anem a pel veí. Aci Enrique havia obert un debat sobre un partit i tu has vingut a parlar de gekko, i el teu Compromís sempre en la boca. Algo passarà

    ResponderEliminar
  11. Home, si et sembla a les esquerres tambe podem tancar files i ser mes corporativistes com p.e. El PP amb els Gurtels,Barcenas i demés. No se com dius primer que et sembla be l'autocritica i despres com a segona dir que es el problema que tenim. Si es una cosa bona, com pots dir que es un problema? Per a les esquerres no, sera un problema per als corruptes o dels que juguen a la partits rància per damunt d'ideologies i sentit comú. Clar que es poden buscar punts en comú, igual que ser socis sincers i sense enganyifes, d'eixes que es fan amb ambició electoral inclòs entre germans o cosins de govern. I això es evident que no es problema de vàlua de gestió ni ideologia, sinó d'honestedat. Amb això, passe la pilota de ser el melic del mon als aparells dels partits, ells si que es creuen en possessió de les ideologies i sempre son els bons, els demés sempre els roïns. I jo, jo no he vingut a parlar de Gekko, el debat l'ha obert l'anonim del dia 17 a les 7:32, jo sols ho seguisc parlant del que diu que pensa l'amic Gekko, no de la persona. I aci l'unic que tens sempre a Compromis en la boca eres tu, jo parle igual del Bloc que d'Iniciativa, que del PSOE, i menys d'EU i gens de DV (per nous i encara en cap govern) i tampoc del PP (estos com podeu pensar, de per vida, no crec ara la vellea canvien a demòcrates).
    Medita tu a vore que es el que passarà. Mireu a dintre casa (de totes les "esquerres").

    ResponderEliminar