jueves, 2 de enero de 2014

Editorial : DESPRÉS DE LA TORMENTA

CALMA , PART UNO 

Després de la tormenta sempre arriva la calma , diuen, i amb al calma estic escribint esta editoral huí, día 1 a les 9:54 del matí ( sí, soc poc dormidor, cosses de l'edat suposse ) encara vosaltres la llegireu a partir de les dotze i un minut de huí, dijous 2 de Gener , perquè no tinc ganes de, com em va passar ahir, passar tot el dia amb el teléfono amb la mà publicant comentaris  si la havera publicat ahir dia 1, perquè estic segur que tindreu cosses i opinions que dir  . 


Es seguiràn mirant igual de bé o
de mal ? ( Foto Safor Guia )
Tal volta a este hores esta editorial estiga ja desfassada pels aconteciments i en tinga que escriure altra a tota pressa i si puc, doncs tinc un dia laboral com mólts i ocupadet,  però el que vaig a dir crec és intemporal perquè ès el qué pense .

I el qué pense , i així ho digué ahir en el facebook , és que després del que ha suceït, del que no sé molt bé a estes hores perquè, les coses no poden quedar de ninguna de les formes com si rés havera passat, " ji, ji, ja, ja " i tots a seguir com sempre .

I no ho pot perquè es greu la manca evident de confiança i de sintonía com  deu de haver entre la Primera Tinent d'Alcalde , i per tant segon teòrica "de abordo" encara tots sabem perquè ho havem pogut contemplar dia darrere dia qué no es així, y el seu Alcalde i per tant persona qué teòricament ha confiat i confia amb ella i qué amb ella té qué estar en total sintonía , perquè si així fora el que ha passat amb el tema de la no-festa de la platja no haguera ocorregut.

I pense qué és el moment de qué, des de la calma i amb la sanc gelada, Carmen es prenga un temps de reflexió i decidisca el camí que ella , qué és persona demostràdament cabal i així ho ha demostrat on ha estat personal o professionalment i per això ahí ha estat, estime millor , però qué les coses queden ben claretes d'una vegada, entre ells sobre tot i també de cara als veïns de Tavernes com a afectats que som en este tema : Sí tot queda en el " ji, ji i ja, ja " , amb mi que no compten per a esta farsa . 

I vos vaig a dir el que li he aconsellat , i qué és que si vol seguir en el govern perquè seguix creguent en el projecte ( des de fora del govern també es pot fer, no ho oblidem ) i seguix tenint sintonía amb JJ , però no tanta com per a ser , no ho és evidénment, eixa persona en la qué com a Primera Tinent d'alcalde JJ té que tindre màxima confiança i sintonía i apoiar-la inclús si en algun moment erra , com tots fem ,  i per descomptat no deixar-la " amb el cul al aire " , qué és el que no faría un amic , que li torne les delegacions d'urbanisme , on faça el que faça totes les medalles son per a JJ ( pareix , ho dic amb carinyo, el gran Andreu i deu de tindre ja gepa de tanta medalla ) , i la de turisme on ni la deixen fer ni l'apoien, ahí tenim les darreres jornades de turisme en La Valldigna .

I que agafe altres , aixo sí , amb pressupost ara qué estàn estudiant el de 2014, com per exemple Benestar Social i Participació Ciutadana , on pot treballar i de debò i de segur magníficament perquè es capaç , sap, i enten de la matèria . I , com aconsellava Lizondo , que en pau descanse, que porte les regidoríes més fortes de govern i amb més càrrega qui sí siga de la total confiança i sintonía de qui les delega , qué és com sabeu l'Alcalde ( s'acepten sugerències, jo tinc clar quí ) .

I en agricultura no la puc aconsellar perquè no sé del tema, però estic segur que amb Matildo de segon  " de abordo " el tema el tindrà controlat ( Per cert i parlant d'este, hi ha quí insinua si el que volen es fer fora a Carmen per aborriment i que correga la llista, però resulta que el següent si mal no recorde es Matildo i éste, paraules seues dites a mi, si està en la llista es perquè Carmen li ho demanà i em consta es persona totalment fidèl a ella , pel que com no aborrisquen també a Mati el tir es eixiría per la culata i mal ho tenen, perquè Matildo Semper no es persona fàcil de doblar , a més de que té claríssim que es un independent dins d'unes llistes determinades ) .

Ara bé, si el trencament de sintonía es total, dos solucions : Ó a casa o als no adscrits com va fer l'altra , no es pot mantindre en el govern si no hi ha ésta amb qui marca el rumbo del consistori : Torne a dir que es pot seguir apoiant el projecte si es seguix creguent en ell des de fora del govern, no per eixe fet té que ser opossició pura i dura .

Però bé, eixa és la meua modesta opinió,  ja vorem com queda l'assumpte si és qué a este hores no ho sabem/sabeu ja , donat l'hora i dia en que estic escribint açò i la que vosaltres podeu estar llegint-la .

MÉS DE CALMA 

Com vos he dit Vidal, JJ i Borràs ( sí, sols ells tres ) estàn estudiant els pressupostos per al 2014 . A vore si els consesuen i s'aproven i així deixem d'anar a bot de matoll, con tant m'agrada dir , esperem que arriven dites converses a bon port pel bé de Tavernes .

Bon segon dia del any , bon i pròsper any de nou i fins a que l'actualitat ens retrobe ó fins demà, on parlarem si no hi ha altra cossa més actual, dels atacs al Secretari Municipal , el qué tenía previst fer huí i tinc ja preparat .  

14 comentarios:

  1. Si l'alcalde diu que a dia 30 de desembre no hi ha cap sol.licitut per a legal.litzar els acte de cap d'any i s'han de demanar 15 dies abans.
    Està diguent que per a Reis tampoc hi haurà autorització?

    ResponderEliminar
  2. I la festa de reis que tenia prevista Carmen?
    Tampoc es farà?
    Altra bofetada a Carmen i als de la platja?

    ResponderEliminar
  3. Ara resulta que el sopar desleal del Festivern el va servir una cuadrilla d'amics de Castelló de Rugat i no una empresa de catering.
    Sopar desleal i, damunt, sense papers.
    Lo que faltava saber.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els únics papers que tenien eren els bitllets de 10 i 5 euros que van a replegar

      Eliminar
    2. Si l'empresa Greixers no té els la documentació necesaria per a la manipulació d'aliments, ni està inscrita al registre sanitari, JJ hauria de dimitir

      Eliminar
  4. Según el Real Decreto 191/2011, en su artículo 2 obliga a todas las empresas que produzcan alimentos y su venta no sea en el propio establecimiento a inscribirse en el registro sanitario de alimentos. Por tanto, las empresas de catering están obligadas a obtener el registro sanitario.
    El número de registro sanitario es una autorización emitida por los servicios de salud pública de la Comunidad Autónoma correspondiente para la producción y venta de alimentos

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Recordem que per a sopar, es va tindre que pasar per caixa. Per tant és va fer negoci amb el menjar i s'ha de cumplir el RD 191/2011.

      La seguretat de les persones, per davant de tot!

      Eliminar
    2. Que enseñe el señor alcalde el nº de registre sanitari dels grexers eixos que van servir el catering. Que siga el señor alcalde tan escrupulos en els que van organitzar i servir el sopar com ho va ser en els permisos de la festa de la platja. Argumentava, en lo de la platja, que volía preservar la seguretat de les persones. I la seguretat alimentaria dels que van anar a sopar? estaven sopant en un local de l´ajuntament, si hagera pasat alguna cosa, alguna intoxicasió o algo paregut qui era el responsable? en ultima instància el señor alcalde. Que diga clarament que tot estava en regla, que era una empresa de catering en tots els permisos y registres sanitaris, que els cambrers i cuiners de la empresa tenien el carnet de manipulador.
      No pot ser estricte hasta lo extremat en la platja i suave i mirar a altre costat en el poble. Als amics comprensió, als enemics reglament a rajatabla. Els forasters organitzadors del Festivern amics, els de la platja enemics.

      Eliminar
    3. J. Juan sap massa bé que no es tenien tots els permissos, com per eixemple el l'anònim de dalt diu.
      Si JJ és tan transparent com diu, no tindrà cap problema en penjar a la web de l'Ajuntament tots els permissos dels servicis prestats al Festivern. I si no els té, no li queda altra que dimitir, al caure en la seua pròpia trampa, demanar el compliment de la llei mentre ell se la vota.
      Si jo fora Carmen Canet, estudiaria seriosament si el Festivern comptava amb tots els permissos i si no els tenia, el seu soci de govern haurà de dimitir.

      Eliminar
  5. Al final, en que acaba tot este embroll.
    Tenim a un Alcalde que diu no enterar-se que la seua 1ª Tinent d'Alcalde està muntant una carpa a la platja, quan mig poble ho sabia per les xarxes socials, la radio i la megafonía que pasava pel poble.
    Segur que no ho sabies Jordi? O recurixes a la MENTIRA per salvar el teu cul?

    ResponderEliminar
  6. Qui va escriure este twit anunciant la festa a la platja?
    El twit és del dia 30 a les 3:25 pm i Jordi diu que no sabia res de la festa?

    https://twitter.com/AjunTavernesV/status/417662650144018433

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si apareix l'escut de l'Ajuntament. Com pot dir Jordi que l'Ajuntament no era l'organitzador?
      Jordi eres un Mentirós!!

      Eliminar
  7. Jordi, molt de presumir de papers, però tu eres el primer que es vota el papeleo a la torera.

    Explican si la guardería de la platja tenia tots els papers en regla per a acollir l'acte del curs de cuïna de la Toscada i d'altres que es van fer allí.

    Papers mínims necesaris:
    - Llicència d'activitat firmada per tècnic competent.
    - Memoria Técnica de la instal.lacio el.lèctrica.
    - Certificat de la instalación firmada per un instal.lador autoritzat.
    - Document de Registre de la instal.lació en el Servei Territorial d'energía i Habitatge.

    Sr. Enrique, baja a l'Ajuntament a vore si tenen esta documentació.

    Ja li dic jo que quan van organitzar els actes de l'estiu, van IMPROVISAR i no disposaven d'esta documentació ni de temps per a conseguir-la. En compte d'anular l'acte, com han fet a la platja, van optar per fer una negligencia i conectar el suministrament el.lèctric al enllumenat públic. Vosté ho sap millor que viu al costat.

    Sr. Estruch, per què no li demana explicacions al sr. Juan al permetre este desficaci?

    ResponderEliminar
  8. Ja et dic jo que si Vidal no acepta aprobar els pressupostos es perquè JJ no es de fiar i este cap d'any Carme Canet ho ha pogut experimentar en les seues pròpies carns

    ResponderEliminar