viernes, 31 de enero de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA

Levante-emv : 


Un juez avala que Borràs no aceptara unas propuestas del PP para el pleno de agosto


Altre varapal per al PP  qué esperem que servint per a bò, cadascú asumisca que està on està , però que a ningú tampoc li se puje al cap i es mantinga eixe efímer caire de concordia que s'havía inaugurat i que tant poc a durat .   

7 comentarios:

  1. Esperem que demanen disculpes tots aquells que digueren que l'alcalde era un dictador, un prepotent, un feixista i poc democrata per impedir que l'oposició presentara propostes i mocions quan allò que demanaven era competència de l'alcaldia i no de l'oposició.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Diu Borràs, no Jordi Juan! Per tant, les disculpes deuràn ser per a Victor.

      Eliminar
  2. Jo crec que és bo que l'ajuntament puga debatir les propostes/mocions/precs que presente qualsevol partit. No és bo per la democracia que l'alcalde decidixca que pot debatirse i que no pot debatirse. Això no és bo per a tindre un clima de consens.
    Crec que el PP va fer be denunciant esta manera d'actuar del bipartit. De fet crec que tot el que va demanar el PP ja està aprobat a excepció de la baixada de jornals dels politics, el reglament del BIM i la supresió del gabinet de premsa però tot arribarà.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Va fer be??? I per aixo els jutges no li donen en la raó. Igual de be que quan van presentar una moció ilegal, dir que Carme prevaricava, demanar un nou pleno per a fer altra moció, fer propostes que no son seues en el plenari, i aixo que Manolo va ser alcalde... Ara entenc la mala gestio... Ara! Un tall de destarifos xe!

      Eliminar
  3. Jo crec que és bo que l'Ajuntament puga debatir totes les propostes/mocions/precs que presente qualsevol partit, però no és bo per a la democràcia que quan hi ha una setmana completa de Comissions Informatives i una reunió de tots els portaveus (la Junta de Portaveus) on cada partit presenta les seues mocions, el PP es bote les Comissions Informatives i la Junta de Portaveus i ho presente directament en el ple i en base a la majoria que te amb el vot de Katrina Vercher ho faça amb exigencies per debatre's eixe dia atribuint-se unes competencies que la llei no els dona. Això no es be per tindre un clima de consens.

    I això, o siga que tenia tota la raó, li ho ha reconegut al govern municipal el Tribunal Contencios-Administratiu i li ha dit al PP ben clar que no, que eixe no era el camí ni les maneres.

    I no li dones mes voltes després de la sentència que ho deixa ben clar: el PP va actuar malament.

    ResponderEliminar
  4. Jo tambe crec que s'hauria de donar veu a tots als plenaris i que algú sempre ha d'acabar de dir la ultima, i per això hi haurà una normativa, clar que quan uno mana intentarà aprofitar-se el que puga. Per això, si la norma esta feta per afavorir al qui mana, i ara no es el cas en la oposició, el del segon anonim nomes pot que callar perque ja va tindre la seua oportunitat i va fer el mateix que fan ara. Llegint la seua darrera frase, de consens i bon rotllo res de res, Enric.

    ResponderEliminar
  5. Encara que el jutge dictamine el que ha dictaminat, els fets estan clars. No es deixa debatre perquè estàn en minoria i perden, per això és mes fàcil no deixar debatre i prou. Si estigueren en majoria, es deixaria debatre i se les donarien de pogres i de persones dialogants.

    ResponderEliminar