lunes, 20 de enero de 2014

Info-DEMÒCRATES : Enfortim les finançes valencianes

Enfortim les finances valencianes

Caixa Popular 2
Ahir de vesprada, Manuel Lapuente, president de Demòcrates Valencians, i Miquel Juraco, secretari d’Administració i Finances, van obrir el nostre compte corrent oficial en una oficina de Caixa Popular de València Ciutat. Amb este tràmit, a més de facilitar la nostra gestió econòmica, hem volgut contribuir a la supervivència del nostre sector financer, el qual es troba ben a prop de l’extermini per les polítiques tan nefastes del PP.
Apostem per Caixa Popular, i ho diem amb orgull, perquè, igual que Demòcrates Valencians, rebutja integrar-se en organitzacions amb la seu fora del nostre territori i amb uns interessos aliens als dels ciutadans valencians. Per això, no és casual que Caixa Popular tinga un compromís clar amb les iniciatives econòmiques, esportives, culturals i socials que ixen i creixen en la Comunitat Valenciana, cosa que la fa un referent per a Demòcrates.
I és que els valencians estem farts de l’espoliació econòmica, política i cultural que estem experimentant, que posa en perill el nostre autogovern i, per tant, el benestar de la nostra societat. Per això, prediquem amb l’exemple i reforcem les nostres empreses i els llocs de treball dels de casa. Nosaltres no ens agenollem davant les agressions i humiliacions que afecten els ciutadans valencians. Sabem que upoble infrafinançat és un poble que no pot tindre accés al progrés. Entre tots, canviarem la situació! .


No hay comentarios:

Publicar un comentario