lunes, 13 de enero de 2014

AVANÇ DEL PLENO EN TITOLARS

- Perfecto Benavent a pres possesió del acta de Regidor en sustitució de Vanessa Martí .

- S'ha aprovat una modificació de crèdit per a l'inversió en el control d'accés al pàrking, instal.lació de aire condicionat en el jutjat de pau, pagar un desfibrilador ja adquirit, i per a canastes de bàsket .

- Rebaixa del tipus a aplicar sobre els valors cadastrals del 0,48% actual al 0,45% , per acord unànime després d'un recés . Karina Vercher va pressentar i retirar una moció per a rebaixar-lo fins al mínim qué és del 0,40% al acordar que s'estudiarà per al proper any .

- Aprovació de modificació de crèdit per una suma de 1.700.000 euros , provinent de prèstecs no usats en la compra i rehabilitació de la casa de les Indalecies,  ampliació del cementeri, expropiació de terrenys per a la nova depuradora i segona fase de les escoletes Víctor Calatayud.

- Aplicació d'esta suma a pagar lo acordat en quant a la ressolució de la concesió del pàrquing del passeig .

- Aprovació del reglament de funcionament de la Taula de Mobilitat, Espai Públic i Tràfic .

- Modificació del reglament d' anomenament de Cronista Oficial .

- S'ha deixat sobre la taula la proposta de Compromís sobre l'avort al haver pressentat altra Karina Vercher i a fi de consensuar-les .

- S'ha aprovat la moció de Compromís sobre els excedents del Plà d'ocupació conjunta .

- S'ha donat compte de la sentència sobre el tema de la paralització de la moció de censura i sobre un justipreu que porta arrastrant 24 anys .

- En precs i preguntes s'ha pregat s'investigue la filtració del acord huí aprovat sobre el pàrquing a un blog local , i s'ha preguntat per la "no-festa" de cap d'any . Karina vercher també ha comentat sobre el tema i ha fet un prec . 


Demà i en quant pugam vos informarem més detallàdament .  

2 comentarios:

  1. Bueno, no han aplegat al 0'4 però han baixat del 0'48 al 0'45 l'IBI, quasi a la meitat. Més val això que no res. Ara a repensar per on retallen, està clar que hauran de traure per algun lloc i que no seran impostos (esperem), a vore si les seues prioritats són les mateixes que acceptarien la majoria del poble.
    Bona noticia.
    O no?
    L'opossició i l'amic Gekko de segur que se n'alegren, al govern ja no ho tinc tan clar, encara que la decissió haja estat consensuada.

    ResponderEliminar
  2. Jo estic molt content de que per fi un govern deixe de sablejar al ciutadà i baixe un impost. Baixar impostos és bo per als ciutadans i bo per a la dinamització de l'economia. Però no em quede ahí. Vull que en baixen més.

    I aprofite per a dir-li al senyor Montoro, Ministre encarregat del l'expoliació del ciutadà i als seus seguidors ací en València, que deixe de pujar impostos, que deixe d'encarir les cotitzacions socials i envers de preocupar-se en recaptar més que centre eixos esforços en GASTAR MENYS . Som el país de la UE amb més impostos segons la renda disponible. Ja està bé! senyor Montoro. Deixe de posar-se medalles que si no haguera sigut per la famosa frase de Mario Draghi la prima hui estaria encara en 500. Arromangue's, baixe a les trinxeres i deixe de fer el socialdemócrata.

    Salut i força!

    ResponderEliminar