sábado, 11 de enero de 2014

INTERESSANT EXPOSSICIÓ

WEB-PRESENTACIO LLIBRE CETVLa que es va fer ahir del llibre " Pobles valencians abandonats, la memòria del silenci " del valencià Agustí hernàndez , un llibre amb nombroses i espectaculars fotografíes d'una trentena de nuclis valencians urbans despoblats, alguns tant propers com Gavarda o Tous. 

L'autor , qué es va acompanyar en la seua xarrada de audiovisulas, va explicar que els motius principals de dites despoblacions foren l'abandò del mitjà rural sobre tot en els anys seixanta cap a les ciutats, la construcció de pantans com el cas de Domenyo o Tous, les despoblacions quant l'expulsió dels moros i les catàstrofes naturals com els terratrèmols.   

Un llibre mólt recomanable que podeu trobar en la biblioteca municipal o adquirir per internet a un preu mólt módic. També podeu trobar les imtages en el facebook del autor, buscant pel titol del llibre .

La pressentació es va aconpanyar de audiovisuals

L'autor del llibre junt al Regidor d'Esports senyor Llàcer i el pressident
del Centre Excursionista de Tavernes senyor Felis .  

1 comentario:

  1. De quí són les fotos ? Sí, del amic Paco Teodoro , col.laborador gràfic habitual de tothom que li ho demane : Volem a Paco cronista gràfic de La Valldigna !!!

    ResponderEliminar