lunes, 6 de enero de 2014

MÉS CAVALCADA EN IMATGES de Paco Teodoro




















7 comentarios:

  1. No veig al cap del PP en la foto rebent als Reis.

    ResponderEliminar
  2. Copie i pegue el comentari que no em publiquen a la Cotorra (si pose el nom ni em lligen segur) en contestació a qui diu que la millora d'enguany (vaja millora, nomes 2000€ menys i seguint llogant empreses de fora) nomes es gràcies a l'alcalde, que ha convençut les falles i que PA no en volia saber res de que participaren organitzant. Ara resulta que els regidors no pinten res i que les falles no duien dos anys queixant-se de la falta de protagonisme.

    "Ja,ja,ja ara ha eixit la vena blavera de l'alcalde. Ara resulta que ho domina tot, Festivern no es de cultura i festes sinó joventut, actuacions nacionalistes a la casa la cultura no son cultura sinó joventut, Reis no es fan gràcies a cultura i festes sinó a l'alcalde faller. Lizondo ha ressucitat!
    Cura que hi ha molta gent jove al poble mes a l'esquerre i mes nacionalista que aquest Bloc, els de la bandera furtada son del poble i al seu lloc web tenen logos republicans,anarquistes,comunistes i l'estelada independentista. Al lloro."

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Qualsevol persona que entre a la Cotorra de la Vall pot comprovar que eixe comentari està publicat, i té d'hora un minut abans que l'hora que s'ha publicat ací.

      Es a dir, aquest "senyor" sembla ser que té dots d'endeví ja sabia que nosaltres no l'anàvem a publicar i s'atreveix a dir el que ha dit sobre nosaltres i sobre la bandera estatal furtada.

      El comentari d'aquest "senyor" es pot llegir en els comentaris dins de la noticia

      http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2014/01/lestat-de-la-questio-paga-la-pena-pagar.html

      No cal fer cap més comentaris al respecte.
      Gràcies, Sr Administrado per la seua amabilitat en publicar-nos aquest desmentit.

      Eliminar
    2. Pues... quin poc trellat de comentari... no aporta res de res, burraes en sabem dir tots home! Rajoy y fabra son els grans defensors valencians! I em quede mes ample que llarg! Veus

      Eliminar
  3. Estava disfressat de fallera major. Ara el bloc s'ha fet molt de falles, gràcies a Jordi em tingut Reis.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si ho dius per l'alcalde, a mi em pareix de mal gust.

      Eliminar