jueves, 23 de enero de 2014

El Quadern informa : LA VALLDIGNA EN FITUR

web-fitur 2012
Foto, web municipal Tavernes
Por segundo año, la Valldigna participa en Fitur. Los cuatro municipios que forman este valle; Tavernes, Simat, Benifairó y Barx se han vuelto a unir para ofrecer su oferta turística de forma conjunta.
La Valldigna está en la feria de turismo de Madrid alojada en el pabellón de la Diputació de València, en el espacio dedicado a la Comunitat Valenciana.
Las cuatro poblaciones pretenden dar a conocer su rico turismo histórico y patrimonial, a la vez que plantear la oferta turística de playa que dispone la Valldigna. Un año más el monasterio de Santa Mariade Valldigna será el abanderado en el elenco que este valle ofrece como atractivo.
Foto, Safor Guía 2012
Los alcaldes de estas poblaciones, Jordi Juan, Sebastià Mahiques, Agustí Pascual, Maria Hernandisestarán en Madrid. Junto a ellos la edil responsable de Turismo de la Vall, Carmen Canet, así como la Fallera Mayor de Tavernes, Amparo Mayans, y el presidente de la Federació de Falles de este municipio, XimoFelis, quienes darán a conocer la fiesta fallera que vive Tavernes de la Valldigna.



Podem llegir com podeu vore huí mateix en la premsa i a lo llarc de dies enrere en blogs i mitjans de comunicació locals, cròniques sobre la pressència de La Valldigna en esta fira de turisme . 

Així, hem pogut vore com, més o menys, es repetix any darrere any l'esquema de pressentació del nostre producte turísitc : Fullets, falleros, alcaldes , monestir com a figura central , etc . 

I nosaltres preguntem : Este mètode seguix servint o tal volta caldría provar altres fórmules ? Ho dic a la vista de les dades de baixada contínua de les xifres de turisme front a pujada en llocs .

I, quines ? Nosaltres fa uns dies ja propossarem idées, s'acepten més idées i sugerències .

Esta imatge per descomptat qué no : Ens recorda a les
pel-licules tipo "Pepito Piscinas" i altres similars .

( Foto, periòdic El Mundo )  

4 comentarios:

  1. Enrique, per favor.
    Si son dos angels. Mare meua, una meravella.
    No sigues antic, hui vas a les motos, la f1 i les millors marques porten estos angelets. De quin poble son que jo vaig a estiuar ahi.

    ResponderEliminar
  2. Los bingueros, amb Esteso Torró, Pajares Rus i el primer anonim Ozores. Això justament es ser antics, no moderns. Gràcies a Deu la joventut es mes culta i no tots cauen en eixa modernor de Gandia Shore on ets guay per estar espavilat,ser un ni-ni caradura i gaudir de discoteques amb sexe i drogues a tope.
    Els àngelets eixos que dius estan be per a publicitar coses com l'Hotel de Favara. Per al turisme, i mes el familiar de les nostres platges no es la imatge. Es veu volen intentar que Gandia siga la nova Eivissa o el nou Benidorm. Ens aniria millor un model Costa Brava que el model de sangria-braves.

    ResponderEliminar
  3. Ojala la safor fora eivissa.
    Mare meua, no saps ni per on et cauen

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si La safor fora Eivissa els nostres fills aspirarien a ser gogos, cambrers, dj's o camells com a molt. Això és el teixit industrial i tecnològic fort dels països avançats que volem per a donar feina els nostres joves qualificats?
      Acabarem sent el Eurovegas valencià? Amb els anys de la ruta del bacalao valencià ja en vam tindre prou. Si tornem a això, jo em borre de la marxa.

      Tú sí que saps per on et cauen, però els caragols a les butxaques de quatre vividors.

      Eliminar