miércoles, 29 de enero de 2014

Nota de Premsa del PP-Tavernes : FITUR

El Partit Popular de Tavernes de la Valldigna denúncia la farsa pública que està realitzant el govern de la localitat

Davant del descrèdit i abandó que els governants de Tavernes de la Valldigna estan realitzant amb el turisme de la nostra ciutat el Partit Popular de Tavernes es veu obligat a denunciar públicament la farsa que aquests han muntat.

Diumenge passat va finalitzar la Fira Internacional de Turisme FITUR que es va celebrar a Madrid. A aquesta fira, una de les més importants que se celebra sobre el sector, van assistir l'alcalde de Tavernes Jordi Juan juntament amb la regidora de turisme Carmen Canet i la resta d'alcaldes de la Valldigna, Agustí Pascual, alcalde de Benifairó i Sebastià Mahiques, alcalde de Simat i president de la Mancomunitat de la Valldigna. Enguany l'únic senyal d'existència que ha tingut la nostra ciutat ha sigut la de dos fullets dissenyats i editats per la Mancomunitat de la Valldigna. El regidor popular Salvador Sansaloni, qui es va personar en la fira pels seus pròpis mitjans ja que ningú el va convidar, recorda que "durant el govern d'Eugenio Perez i Manolo Vidal la representació de la nostra localitat sempre ha sigut destacada" 

En aquesta ocasió l'absència de stand els va obligar a enviar a la premsa una foto d'arxiu d'anys anteriors. A més cal destacar la falta recolzament per part del govern i que açò s'ha convertit en els senyals d'identitat de la nostra presència en la fira. És per açò que el Partit Popular vol recordar que es treballa per la gent i les empreses de la nostra localitat, i no per eixir a la foto.

El regidor Salva Sansaloni creu "necessari treballar sobre un pacte per a fomentar el turisme en Tavernes i en la Valldigna ja que aquest és el motor de l'economia". A més recorda que "és important tenir en compte als empresaris tant de Tavernes com de la comarca per a unir forces i ressorgir sans d'aquesta situació.

14 comentarios:

  1. Crec que l'ajuntament ha fet el ridicul en FITUR. Això dia Saforguia de la nostra presencia:

    Los alcaldes de los municipios de la Valldigna, pese a que oficialmente no estaban invitados a esta fiesta, ya que no disponían de ‘stand’ propio, se presentaron por sorpresa, como el famoso anuncio de la Preysler. Tavernes lo hizo con la Fallera Mayor y el presidente de la Junta Local Fallera, incluidos y vestidos de valencianos.

    http://www.saforguia.com/HOME2013/LeerNoticia2011/tabid/357/titular/PASEN_Y_VEAN/idnoticia/36122/Default.aspx

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eixa frase esta extreta del context i no vol dir el que sembla.Jo ho aclarirà millor l'administrador si vol. De tota manera unes pinzellades...
      .
      Una cosa es certa: Tavernes no anava amb stand propi sino dins d'un gran aparador-mostrador - es pot vore a la regidora en una foto d'eixa noticia- on van tots els pobles amb paraigües de diputació. Alli els operaris de la Diputacio 0 d'on siga deixen les revistetes, les propagandes de tots els pobles damunt del mostrador i s'ha acabat. No fan res mes

      Ho siga no està ningu convidat a eixa festa, excepte els guapos com Gandia que ja vorem quan acaba la legislatura on esta economicament. I clar als de Gandia, com no els sap mal que Tavernes es presentara com si tinguera un stand propi. No estaven convidats, com no ho estava cap poble- i hi ha molts- dels que estaven representants en eixe estand. Un estant que pareix realment una para del mercat de frutes i verdures pero en compte frutes i verdures fullets turistics dels pobles de segona i tercera per a l'Administracio valenciana.

      El que hauria de fer l'assessor de la diputació en compter de notes com esta tan casposa del seu partit, es queixar-se a la Dipu i a la Generalitat pel tracte que dona a Ajuntaments com el de Tavernes. El queixaràs Manolo? No

      I el que hauria de fer Tavernes es haver seguit com volien i no haver anat a eixa mana de borregos que es converteix Fitur per als pobles que no tenen stand.

      Ara si no hagueren anat, ara els del PP estarien dient el mateix pero en sentit de: que poca vergaonya no han anat, no els importa la promoció de la Valldigna, passen del turisme...

      Les coses de sempre del PP i dels seus acolits.

      Eliminar
    2. Amb aixo de anar o no a Fitur com anem no el dic qué no despres del que ens ha contat a Aceplat l.amic i membre Pepe Giner com es diu , es l, hora de reestudiar la nostra politica de difusió turística , en l, editorial de hui propose una forma alternativa.

      Eliminar
    3. Eixa forma alternativa que dius, Enrique, te fotos i entrevistes amb politics als mitjans locals i comarcals? Pues si no es així ja et dic jo que no la voldran.
      Van a la fira a fer precampanya (tots els partits) a carreg del consistori, no fan cap difusió que aplegue al potencial turiste.
      I diuen que es van deixar "oblidada" a Tavernes la Tècnic de Turisme i els fullets? Jo,jo,jo, això si que es un bon plan de màrqueting, amb estos politics anem de catxondeo perpetu. Menys mal que es van recordar de la fallera, de la que renegaven fa uns anys des de la oposició.
      Jo els gravaria un curt, eixirà algo com de Berlanga, al menys ens riuriem, si no es perque juguen amb el per vindre de molts vallers que n'és prou seriós. Apart de quatre amos de restaurant el nostre turisme mou molts cambrers,botiguers i lloguers de pisos a la platja. Igual que demanen Aceplat participar en les despeses d'activitats a la mar, jo crec que tambe demanaran pagar els 19.000€ que ens costa el Festivern als barers del Passeig Colón. De segur que ho proposen i els contesten que si, com aquell concert rock a la Plaça Major que s'endugueren al Multiusos del Vergeret despres de fet el cartell i intentar coaccionar als dels bars de la Plaça.
      El futur turisme a la Vall es diu Obrint Pas, podrien dur-lo al proper Fitur.

      Eliminar
    4. La escopeta nacional o alguna de les altres dos de la trilogía eixa de Berlanga ?

      Eliminar
  2. No haveu vist l'entrevista en la Sexta de Gonzo, periodiste de l'intermedio als politics que estaven de "promoció" a Fitur? Per als que no, dir-vos que investigava com els representants de TOTS ELS PARTITS acudien a la fira sobretot per la foto/entrevista en mitjans periodístics locals, la majoria a costos pagats i criticava la poca difusió del turisme a fora de l'ambit de cada zona turística. En poques paraules, cada ajuntament anava a dir lo be que ho havien fet els seus politics per a que ho escoltaren i vendre-ho als seus votants. Estaria be que ens feren un informe com el de Llacer sobre l'impacte de la promoció de la Valldigna a Fitur en el mercat (ara li tocaria fer-lo a CC) per vore si serveix per a algo eixe esforç o com dien a la TV la fira s'ha convertit en pura imatge política. Ja ho deia La Cotorra, Jordi Juan entrevistat per MITJANS COMARCALS per explicar la oferta valldignenca. Crec que li pertocava explicar-ho a CC, que es la única politic que s'ha menejat pel Turisme i ha acudit a les SEUES jornades, pero com ella diu, ara no te el micròfon. I crec que llevat de Raquel, Tècnica de turisme, els demés sobraven tots. En compte de la fallera (no tinc res contra les falles ni la fallera major) deurien anar representants per a vendre la nostra gastronomia (restaurants,Aceplat), empresa Natura Vertical, Centre Excursioniste/Grup Muntanya, empresa animació del Monestir, empreses esports aquàtics i xiringuitos de la platja o altres relacionades amb el producte, per vendre realment el que tenim. A falles no tenim ni volen crear infraestructura per dur la clientela adequada, com podria ser jubilats extrangers de les urbanitzacions d'Alacant o de l'IMSERSO. Es una errada dur la imatge d'una festa d'hivern per a un turisme 90% d'estiu i de sol i platja.
    Ara, a l'edifici que cedeix Diputació en Valencia per fer difusió turística dels pobles que tornen a enviar a la Fallera Major, potser a la festa del cap i casal si els faça paper, com vendre polos a Groenlàndia.

    ResponderEliminar
  3. No per favor, un altre informe com el de LLàcer no. Estaria be un informe com el que dius, però ben fet. En tot el que dius estic d´acord. Tampoc tinc res contra les falles ni els fallers, però coincidisc amb tu en què en Fitur sobrava la fallera i el representant de la Junta Local Fallera.

    ResponderEliminar
  4. No tens ni idea del que parles, ni el tipus de mostrador que hi ha en Fitur per als pobles com el nostre, ni el que es pot fer i no es pot fer en eixe lloc que hi ha per a tots.
    Mostra gastronomica? Si home, fer una paella en terra i de llenya. Segurament haurien donat el colp.
    I per que no fer el concurs de paelles de festes a la porta de Fitur? Millor mostra gastronomica que eixa, no hi ha.
    Ni idea.

    ResponderEliminar
  5. Jo no tinc ni idea. I tu en dones moltes.
    Si tant saps d'stands i marqueting turistic, ilustra'ns, estem ansiosos per conèixer les teues millores, perque el que no es pot es seguir amb els tradicionals fullets i la fallera i au. Sobre les demostracions gastronòmiques informat, perque es molt comú en qualsevol fira turística, no es precís cuinar ni fer foc al mateix stand.
    El que tu dius aplicateu, ni idea, intentar fer quedar mal sense argumentar res en contra. Gent com tu sobra per aci. Bueno i en altres llocs tambe, pero en algun blog et deixaran desbarrar així.
    Ànims!

    ResponderEliminar
  6. Jo com el infante Arnaldos:
    "yo no digo mi canción
    sinó a quien conmigo va".

    I com a defensa personal, i sense sentar precedent perquè no m'agrada la desconsideració personal, pero davant les teues paraules: " Gent com tu sobra per aci. Bueno i en altres llocs tambe, pero en algun blog et deixaran desbarrar així".
    només puc dir que "A palabras necias oidos sordos".

    No eres tu qui ha de marcar qui sobra o no, sino el Sr. Estruch. I sembla que amb això de l'amistat o coneixença que puga tindre't, se li ha anat la mà deixant passar el teu comentari excloent exemple i paradigma del teu pensament.

    I t'ho torne a repetir: sobre com estava i com era el aparador-mostrador-expositor des pobles de segona i tercera, cas de Tavernes, a mi em sembla que no tens ni idea. Dubte que hages estat alguna volta a FITUR.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A tu et sembla que jo no tinc idea, i a mi em sembla que nomes et mouen idees polítiques, d'atac contra tot allò que en Critique res del poder establert.
      Sobre haver estat a Fitur, a lo millor et sorprens si saberes que existeix tambe una fira internacional del turisme a Valencia i he estat colaborant varies vegades en eixe event així com altres de promoció turística fora de la península. I no com a visitant, sinó coneixent-ho des de dins.
      A Fitur, per tot el que es llig per aci i altres llocs, no dona massa ganes d'apropar-se...

      Eliminar
  7. Abdos vos dic , modereu o talle pel sa, i Robin no es digne de tú dir el qué has dit pel qué el demane retires el dit .

    ResponderEliminar
  8. El que esta clar, es que este any Tavernes en fitur ha segut un fracas. Per no tindre ni teniem ni lletreret, xeraco per eixemple si. Han tingut que gastar fotos de arxiu per a enganyar a la gent del poble. Es patetic la conducta manipuladora del bloc.

    ResponderEliminar
  9. Que em diguen de que no tinc idea del que parle no es ofensiu?
    I que diga que comentaris d'eixa mida sobren si que ho es?
    En que ha argumentat eixa afirmació l'amic anonim?
    Jo conteste idees, no menyspreus, i l'amic de idees no en proposa cap, ni tampoc em coneix ni el que jo conec de fires ni de turisme, així que per a mi, sobra eixe tipus de comentari.
    Ara, com be diu ell, això depèn de l'Administrador, jo per la meua banda ja li he contestat del tema sobre el que parlàvem, ell a mi no m 'ha contestat del tema que ens ocupa, sinó torna a personalitzar. I si es creu que fer promoció a una fira depèn nomes dels metres i qualitat de l'stand dir-li que no en te ni idea de màrketing ni de publicitat, en compte d'emprenedor sembla tindre el perfil de politic: tot el dels demés roïns, tot el meu es bo, encara que no faça res per millorar-ho.

    ResponderEliminar