martes, 21 de enero de 2014

Nota de Premsa del Partit Popular : VANDALISME ALS ABRICS DE MOSSÉN RICARDO

El Dissabte passat 18 de gener va aparèixer a la premsa la trista notícia dels atacs a les pintures rupestres existents en el paratge valler Abrics de Mossén Ricard.

Els Abrics de Mossén Ricard són dos coves de gran valor paisatgístic que envolten un naixement natural d'aigua conegut com Les Fontetes de Cantus. En elles s'arrepleguen gravats que daten d'entre el 12.000 i 9000 aC.

Els Abrics de Mossén Ricard estan inclosos com a espai arqueològic a l'Inventari General de Jaciments Arqueològics de la Comunitat Valenciana.

Després de rebre la notícia el portaveu del Partit Popular de Tavernes de la Valldigna, Manolo Vidal, es va posar en contacte amb les autoritats per a conéixer de primera mà l'estat de les investigacions. “Vaig haver de desplaçar-me a la caserna de la Guàrdia Civil davant la sorpresa que l'alcalde de Tavernes encara no havia interposat la corresponent denúncia”.

El Partit Popular de Tavernes acusa als membres del govern de la ciutat de Tavernes, el bipartit BLOC-PSOE presidit pel nacionalista Jordi Juan, de desentendre's de la protecció i de no vetlar per la seguretat i respecte al nostre patrimoni.

Recentment, durant la celebració del Festivern en la ciutat, uns vàndals van robar i posteriorment van cremar una bandera que es trobava situat en els mastelers que presideixen la casa consistorial. “En aquest cas el senyor Juan tampoc va interposar la denúncia corresponent”.

El popular Manolo Vidal manifesta el seu desacord amb la indiferència de l'alcalde Jordi Juan “una vegada més el senyor Juan deixa veure el desinterès que mostra pel respecte que els veïns de Tavernes mereixen. No ha presentat cap denúncia sobre els actes que van tenir lloc durant el festival del 31 de desembre i tampoc ho ha fet encara en aquests”

Des del Partit Popular de Tavernes volem fer pública “la condemna a qualsevol acte contra el patrimoni de la nostra ciutat i dels valencians, i exigim als representants polítics d'aquesta que actuen contra els responsables d'aquests actes”.

15 comentarios:

  1. Lamentable la deixadesa del govern que dirigix el senyor Juan.
    Deixadesa irresponsable en l'assumpte de les coves i deixadesa intencionada en el delicte del robatori i crema de la bandera.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Lamentable la deixadesa del govern del PP de no tindre efectius per protegir el nostre patrimoni i fals el que dius sobre la bandera perquè es va posar en coneixement de qui tocava, es van visualitzar les gravacions com s'ha dit en premsa i no es va poder identificar a ningu. I la Guardia Civil segueix amb les seues diligencies.

      Sou patetics fins i tot en les mentires.

      Eliminar
  2. Segons la nota: " Manolo Vidal, es va posar en contacte amb les autoritats per a conéixer de primera mà l'estat de les investigacions. “Vaig haver de desplaçar-me a la caserna de la Guàrdia Civil davant la sorpresa que l'alcalde de Tavernes encara no havia interposat la corresponent denúncia”.

    Esto me huele a mentira podrida o a lio grande si el Ayuntamiento tira de la cuerda y pone una queja ante la Guardia Civil.

    Amb independència dels fets, que si sí o sinó estaven denunciats: Ara resulta que qualsevol va a la Guardia Civil i esta l'informa de si l'alcalde ha posat o no una denuncia? Ui, ui. Menut paquet li pot caure a l'agent qui siga per dir informació "sensible".

    I ara la pregunta del milió: ¿el PP sap on estan les covetes de D. Ricardo? Sap que les pintures no han estat afectades?

    I més preguntes del milio: ¿Quantes denuncies va presentar el PP quan la Cova de Bolomor va patir una agresio vandalica amb destrosses importants?

    http://www.lasprovincias.es/valencia/pg060112/prensa/noticias/Ocio/200601/12/VAL-OCI-171.html

    Per no fer, ni va lamentar l'agressió. No consta cap noticia en cap hemeroteca. Clar que era govern i calia callar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo no he llegit a la nota del PP en cap lloc que la Guardia Civil informe a Manolo de rés....

      On ho possa cotorro?

      No manipuleu que es el que més vos agrada.

      Eliminar
  3. Jordi no ha denunciat als delinqüents de labandera perquè vol que l'any que ve torne el Festivern.
    Preferix que coneguen a Tavernes per la crema de la bandera que perquè l'alcalde ha denunciat als delinqüents que furtaren i cremaren la bandera.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això es fals. Es va investigar, es van vore les gravacions de les camares i es va donar compte a qui tocava, que suposem hauran fet les diligencies i continuaran encara.

      Eliminar
  4. Jo sempre he tingut entés i sempre m'he pensat que les tasques de vigilancia del Patrimoni, que depen de la Conselleria i de la Generalitat, ho te que fer la policia autonomica i demes forces de l'estat.
    És la primera volta que senc que és cosa de la Policia Local i que l'ajuntament ha d'anar a denunciar i vigilar con insinua o deixa entrevore el PP i Manolo Vidal.
    Menuda demagogia, la de Manolo, total per salvar-los el cul als seus.
    Jo si fora l'Ajuntament el que faria es denunciar la falta de vigilància, la falta de dedicació i la falta d'interés de la Generalitat del PP en el patrimoni dels valencians i això fa com aci dalt ja s'ha dit que tinguem agressions a Bolomor, o les creus pintades en el monestir i ara açò de les covetes. O les que llegim en altres llocs com temps arrere en Parpalló.

    Senyor Manolo vosté que assessora, assessore al seu partit i que augmente la partida de policia autonòmica o la que siga per vigilar el Patrimoni dels valencians.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Policía autonómica en Tavernes dius?
      Pero això existeix?
      Quants en son i on estan?
      Les banderes de Tavernes son responsabilitat de que Valencia o Madrid les vigile?
      Per a que volem la policia de portes? Ara quan vagen al Modus Vivendi caldrà posar alarmes al consistori, pues.
      Si,si tot va a ser culpa dels Geos al final.

      Eliminar
    2. Llig bé. Ningú ha dit que hi haja policia autonomica a Tavernes, sino que les tasques de vigilancia del patrimoni es cosa de la policia autonomica.
      I està clar que a Tavernes no hi ha. Però no només a Tavenres, és un cos que no s'ha desenrotllat massa, excepte per cuidar a Fabra o Camps.

      Eliminar
  5. Com estan els del BLOC!!!!!
    Del delicte de la bandera no comenteu res?

    ResponderEliminar
  6. Totalment d'acord amb el comentarista de les 8:20

    És obligació de la Generalitat i la policia autonomica la vigilancia i protecció del patrimoni cultural i històric dels valencians, pero poca cosa poden fer si els politics del PP que manen de fa 18 anys no es donen mijans ni ferramentes per a fer-ho.
    Un detall de com va la cosa: el passat dilluns la policia autonòmica es va posar en contacte amb el Centre Excursionista per a pujar a les covetes a vore que passava a partir de les 6 de la vesprada. Els del Centre els van dir que impossible que en un minuts era de nit i que era cosa d'anar de dia.
    La resposta: ja els cridarem i quedarem quan poguen anar pel mati .
    O siga, no hi ha mitjans, no tenen personal, van quan poden, potser perque estan massa atrafegats vigilant que no es claven massa amb Fabra quan va pels pobles.

    Eixa és la realitat que el PP de Tavenres no denuncia, la falta d'efectius i de mitjans de qui ha de protegit i vigilar el nostre patrimoni. És mes facil, com ha fet el PP de Tavernes, desviar la responsabilitat cap a qui no te res a vore amb eixa missió.

    ResponderEliminar
  7. Jordi Juan mai te la culpa de res i tot ho fa Perfecte!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quanta raó tens!
      La prova la tens ací: el PP ha de tirar mà i desviar la noticia culpant a JJ i la policia local quan la responsabilitat es de la Generalitat i de la seua policia autonòmica.
      Senyal que tot va mes que perfecte, pluquamperfecte!

      Eliminar
  8. Per què no ha denunciat l'alcalde estes accions vandàliques?

    ResponderEliminar
  9. Quines notes de premsa mes ridicules. Es nota que el poble va be!

    ResponderEliminar