lunes, 20 de enero de 2014

Editorial : EUROALCALDES

Llisc en LA PREMSA  : 

POLITICA-LAS PROVINCIAS

Fabra se sacude la presión e implica a los alcaldes en los resultados de las europeas


I es qué el Partit popular, sabent que els aires no li bufen a favor en estos moments i davant la por de debacle en els europèes, vol que els seus Alcaldes façen campanya , per vore si la bona imatge d'aquells que es supossa han guanyat en els seus pobles per ser persones mólt ben vistes, enmascaren un poc l' imatge general d'un partit, seriossament tocat  pels cassos de corrupció, la situació económica, les retallades i demés .

Tenim els nostres dubtes sobre fins a quin punt és eixirà bé, donat que l'imatge d' almneys alguns dels seus més importants repressentants locals, estàn un poc tocadeta. Així, començant per la primera ciutat d'Espanya en tamany i sempre referència, Madrid,  la seua alcaldesa està per a donar en estos moments poques lliçons de rés , ni en imatge, cremadeta del tot, ni en ressultats . 

I més a prop, a València , Alacant i Castelló ,  en la primera, Rita Barberà, encara manté, estic segur, un grapat de vots perquè de moment ha segut esguitada però no mullada pels escandals , i la seua llavor al front del cap i casal seguix estaguen per damunt del aprovat, segons les enquestes en la capital . Però la de Alcant esta tocada i crec que afonada sense remei , i el de Castelló "en camí de" després dels darrers escandols al voltant de la seua persona i col.laboradors més propers .

I si ens acostem més encara al poble , pensem que l'imatge de Torrò tampoc està per a lliçons, per contra sí la de Rus de moment pels seus bons ressultats al front de Xàtiva i sobre tot de la Diputació, a més de per guardar un cert caire crític front al govern autonòmic, i així així la contorvertida alcaldesa d'Alzira, per ficar els exemples de les ciutats més grans de les que ens rodetjen . 

Però on verdaderament es noten els tirons personals és en els pobles més menuts, on tots ens coneguem , i on una persona o grup de persones poden aconseguior duplicar o triplicar els ressultats dels seu partit a nivell autonòmic o nacional , o per contra traure uns ressultats menors , en el propi Tavernes tenim un exemple .

Així doncs pensem és una aposta arriscada per part dels populars , doncs en uns cassos serà per a bó però en altres serà per a mal , però també és cert que tots els partits en major o menor messura ho fan, utilitzant en les campanyes electorals encara no tinguen que vore rés amb el seu càrrec, als seus més destacats dirigents a tots els nivells, i amagant-ne a altres ( algú va vore a ZP en la darrera campanya electoral nacional ? ) .

I en Tavernes, en Tavernes qué penseu ? Aportaríen els diferents repressentants polítics actuals més o menys vots als seus partits si s'implicaren personalment en la campanya electoral europea ? . 

Ale, ahí vos ho deixe, procureu no desviar-se masa del tema propossat i sobre tot guardeu les formes, sé qué es un tema  que desperta mólts amors però també, per desgràcia, mólts odis : Sigam tolerants i respectuossos en les nostres opinions .   

1 comentario:

  1. Als alcaldes els han votat els ciutadans però a Fabra no li ha votat ningú per a President.

    Fabra ves a ta casa!!

    ResponderEliminar