lunes, 27 de enero de 2014

El Quadern informa/denuncia : CASA DE LES INDALÉCIES


Com podeu vore en estes imatges, mentres l'enderrocament de la casa lindant seguix endavant, s'ha paralitzat el de la casa de les Indalècies, amb el perill que al estar a cel obert supossa , i més en cas de plutja o fort vents. Esperem solucions ràpides doncs si no segur que si algo històric queda, desapareixerà o quedarà danyat ràpidament , a més del perill de caiguda de cascots i demés a la via pública, i el fàstic que supossa tindre varis carrers del centre que donen accés tant petonalment com amb vehicles a la part alta del poble tallats .    


6 comentarios:

  1. Els propietaris tindran que demanar a l'ajuntament una indemnització per haber parat na demolició que s'ha fet per ordre de l'ajuntament.
    Ademes el fiscal no ha demanat cap paralització i l'ajuntament ha decidit parar la demolició amb clara contradicció amb l'ordre de demolició i multa si no es demolia.
    Mal ho te l'ajuntament. Si para la demolició a indemnitzar als propietaris i si no la para a fiscalia.
    I a pagar el desgavell el poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però com pots escriure tantes mentires juntes?

      Eliminar
  2. La casa que era bonica de veres era la cantonera ningú diu res i no s'ha parat el seu enderroc.

    ResponderEliminar
  3. L'alcalde diu hui en el Levante que aixó és un tema que s'ha d'arreglar en l'ambit privat.
    Si és un tema privat perquè ha ordenat l'ajuntament primer el derribo i despres ha ordenat la paralització del derribo? No entenc a este alcalde. Algú pot explicar-ho?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per privat es referira a entre les duenyes i ell, perque no li facen campanya en contra. Una vegada posicionant-se en no rescatar el patrimoni històric, ara no vol que s'en parle del tema mes que el justet. Com la Cotorra tampoc farà memòria del seu article sobre el tema del 13-06-2011. Clar que qui eixia de manar eren altres, si haveren continuat de segur que les queixes continuarien. Coses de la política.

      Eliminar
  4. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar