jueves, 16 de enero de 2014

Editorial : SÍ QUE PAREIX SÍ ...

Em referisc a la frase que temps arrere pronuncià Rubalcaba després d'un congrés, i que va donar peu a una editorial en este blog : "HEMOS VUELTO" .

En aquella editorial ens preguntabem que a qué es refería, qué si se'n havíen anat a algún lloc, i assenyalavem que açí a Tavernes si que pareixía així , doncs tot era JJ , com si els demés regidors no existiren , quant pensem que la més destacada en quant a mèrtis es la concejalía d'Hisenda, com tots sabeu regida pel Secretari Local del PSPV Víctor Borràs , en el qual i després del darrer pleno ens reafirmem més si cap . 

I ho vinc a dir perquè des de fa un temps va notant-se una certa major activitat comunicativa dels socialistes locals :  Facebook de Víctor, Face i web del partit , declaracions a mitjans de comunicació ( a alguns, a altres ni aigua, ells voràn,  som el segón blog més seguit d'este poble en entrades  i el primer en comentaris , i el que ens va per davant en entrades en quant s'acosten les eleccions locals ... Ai quant ds'acosten les eleccions locals ... ) .

I jo nosaltres ens preguntem ? 

S'han cansat de fer de mers "palmeros" ? 
S'han cansat de que sòls es venga el que fan alguns i en quant al que fan altres, o s'implica també a qui tots sabeu en el fet aconseguit per ells o ni aigua ? (ahí teniu les jornades de turisme) ?  
No es fíen, com dia fa uns dies altre blog local ? 
Qué penseu ? . 

Per la nostra part i sobre ser més que coneguda la filiació política de qui "talla l'abadejo" en este blog, mentres no es diga el contrari i açò es convertisca en un blog de partit com alguns creuen és, del que avisaríem doncs el primer que faríem sería canviar en part el nom i una editorial avisant, seguixen tenint tots els demòcrates i per tant tolerants les planes obertes a tots els nivells, perquè huí per huí Quadern i diguen el que diguen, es un blog obert a tots, inclús, com podeu vore dia rere dia, als que no pensen com el nostre editor e inclús poden ser rivals polítics directes , qué mai enemics : Tal volta siga eixa la diferència entre uns i altres i la clau del èxit ascendent de Quadern . 

6 comentarios:

  1. Al comentarista primer : Pregue lleves noms concrets per a evitar guerres que sols interessen a ells i tornes a fer el comentari , gracies .

    ResponderEliminar
  2. Parece que haya cierto hartazgo del modo en que se enfocan las noticias des de medios oficiales y afines a sus socios y estan dando pasos para hacerse ver . Lo que por otro lado y ahi coincido contigo Enrique necesitan y urgentemente si no quieren ser engullidos electoralmente en las locales del 2015 .

    ResponderEliminar
  3. És normal que els socialistes busquen un protagonisme que el gabinet de premsa no els reconeix.

    ResponderEliminar
  4. Això que el gabinet de premsa no reconeix el protagonisme als socialistes és fals.

    I quan un fa una afirmació d'eixe tipus el menos que se li pot demanar per publicar es que aporte dades. Així que espere que ens les dones en un nou comentari, una relació de totes les notes publicades des de fa dos anys i que ho demostre. T'avise ja que és al contrari, hi ha més notes publicades amb protagonisme directe de regidors del PSOE que del Bloc, i això que la relació es 3 a 5 a favor del Bloc.

    Comprovau en la web de l'Ajuntament o demana la relació de notes de premsa publicats amb protagonisme directe dels regidors al responsable del gabinet, que vos dóne la relació i ho comproveu.
    Ara, segur que no ho fareu. Es millor parlar sense comprovar res.

    ResponderEliminar
  5. Algo està pasant quant els socialistes envien notes de la seua gestió a l'ajuntament i pasen del gabinet.
    Sols hi ha que entrar a la web dels socialistes per vore-ho.

    ResponderEliminar
  6. Que son uns malfiats. Mireu tot el que ha enviat fins fa unes setmanes el gabinet i voreu que son uns malfiats.

    ResponderEliminar