jueves, 9 de enero de 2014

Grup Muntanya Valldigna, ACTIVITATS PRIMER TRIMESTRE 2014

Benvolguts amics i amigues:

Adjunt vos enviem el calendari d’activitats per als pròxims mesos de gener, febrer i març del GMValldigna, el programa anual d’activitats Intercomarcals i el de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana. Com podeu veure vos proposem un variat nombre d’activitats, perquè pugueu gaudir del nostre entorn, la naturalesa i dels esports de muntanya i d’escalada. També, volem informar-te que des del GMValldigna estem compromesos amb les comarques de la Valldigna i la Vall d’Albaida i hem programat les activitats per que conegau i gaudiu del racons d’estes dos comarques. Vos convidem a assistir a elles tant si sou socis, com simpatitzants o visitants. Estem segurs que vos agradaran!

En el cas que necessiteu més informació de les nostres activitats, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres en:

Tel. 685633185

CALENDARI D’ACTIVITATS 
GENER, FEBRER I MARÇ 2014

GENER

DIA 18.- SENDERISME A LA VALLDIGNA, LES FOIES-PENYALBA. Eixida a les 8.00 hores de la porta del Monestir de Valldigna.

DIA 25.- SENDERISME SERRA QUATRETONDA, EL XIM. Eixida a les 8.30 hores de la zona recreativa de l’Escoleta, al Pla de Corrals.

DIA 26.- I Cursa per Muntanya del Campionat de Lliga de la (FEMECV). Organitza el Grup Muntanya Monover (Alacant).

FEBRER

DIA 1.- DIA DE L’ARBRE A LA VALLDIGNA.

DIA 2.- DIA DEL SENDERISTA DE LA COMUNITAT VALENCIANA. Organitza Club d’Espeleo Gatense (FEMECV).

DIA 8.- SENDERISME A LA VALLDIGNA, CREUETA I MIRADOR DEL TORO. Eixida a les 8.00 hores des de la porta de l’Ajuntament de Simat de la Valldigna.

DIA 9.- II Cursa per Muntanya del Campionat de Lliga de la (FEMECV). Organitza el C.D. Muntanya Rutetrail d’Almenara (Castelló).

DIA 16.- Marxa de Muntanyencs Veterans de la Comunitat Valenciana. Organitza el Club Excursionista les Caves (FEMECV).

DIA 22.- SENDERISME SERRA QUATRETONDA, ALT DE LES FOIESTES. Eixida a les 8.30 hores de la zona recreativa de l’Escoleta, al Pla de Corrals.

DIA 22.- Campionat Autonòmic d’Escalada de Dificultat. Organitza el Club d’Escalada i Muntanya Directes al Cim (FEMECV).


MARÇ

DIA 2.- III Cursa per Muntanya del Campionat de Lliga de la (FEMECV), organitza el Club Atletisme la Valldigna (València).

DIA 8.- SENDERISME EN FAMILIA SERRA QUATRETONDA, PLA DE CORRALS AL REFUGI LA BASTIDA. Eixida a les 8.30 hores de la zona recreativa de l’Escoleta, al Pla de Corrals.

DIES 15 i 16.- Campament Territorial de València. Organitza el Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna (FEMECV).

DIA 23.- Campionat Absolut i Clubs Curses per Muntanya de la Comunitat Valenciana. Organitza el Club d’Atletisme Marató de Crevillent (FEMECV).

DIA 29.- SENDERISME A LA VALLDIGNA, DIA DE LA VALLDIGNA (COVA PATRICIO-FONT DEL CIRER). Eixida a les 8.00 hores de la porta de l’Ajuntament de Simat de la Valldigna.


Nota informativa: al Refugi de la Bastida ja ha començat la temporada de calçots. Informació i reserves a la Web del Refugi: http://refugialberglabastida.blogspot.com/  (Tel. 685633185)


Per a realitzar activitats de muntanya o esportives amb el Grup Muntanya Valldigna, cal tenir la targeta federativa o una assegurança d'accidents equivalent. Qui no estiga assegurat haurà de pagar 2 euros en concepte d'assegurança d'accidents (Llei 2/2011, de 22 de març de la Generalitat, de l’Esport i l’Activitat Física de la Comunitat Valenciana). Podeu tramitar la vostra targeta federativa mitjançant el Grup Muntanya Valldigna.






1 comentario:

  1. La majoria d'activitats estan adreçades als ja socis i aficionats, es difícil que feu pedrera si la gent no coneix ningú, les marxes son a fora del poble o no es sap el que es un dinar vegà. Hauríeu de pensar quines activitats d'iniciació per a la gent nova podríeu fer (no crec siga prou dir que el nivell d'una marxa siga bàsic), si el que es vol es augmentar la família. Sols es un consell, d'altra banda, enhorabona per la tasca que feu.

    ResponderEliminar