viernes, 10 de enero de 2014

Nota de Prensa de DEMÒCRATES VALENCIANS de Tavernes : Pàrquing municipal , piscina cubierta .

Davant del punt a tractar en el ple ordinari sobre el párquing del passeig, des de DV de Tavernes volem donar el nostre suport al govern local en este punt, perquè encara que no és del nostre gust , ni tampoc segur del seu, haver de "tragar" amb una obra inexplicable per faraònica , no tenim més remei que donar-li una solució, i esta actual siga tal vegada la millor que es puga aconseguir per les circumstàncies econòmiques actuals que han fet que el "banco malo" rebaixe la valoració de l'immoble i Bankia i el concessionari ho accepten , encara que no ho siga en estos moments per a les arques municipals i amb això per a tots els ciutadans de Tavernes . 

Al mateix temps animem el govern local a què prenga l'iniciativa també en el tema de la piscina coberta i tracte de donar-li una solució, perquè entenem que la concessionària no podrà i donades les circumstàncies conegudes , fer front ni ara ni en un futur al compliment de les seues obligacions i amb això obrir el recinte , i mentrestant el complex es va deteriorant a marxes forçades per falta del més mínim manteniment . 

Des de DV de Tavernes sempre estarem al costat de qui oferisca solucions viables i positives als problemes de la ciutat, vinguen d'on i de qui vinguen .




7 comentarios:

  1. Realment cregueu que pagar 1,7 milions d'euros és una bona solució que ha donat el govern local? Cregueu que Bankia acceptaria aquest acord si pensara cobrar com a dit Víctor borràs 1 milió més d'euros d'ací uns mesos si propera el seu recurs? Si que ha cambiat Bankia!! Ara resulta que els bancs regalen diners...

    ResponderEliminar
  2. Enrique Estruch i Ferrando, DV Tavernes10 de enero de 2014, 15:08

    Bankia ja no pinta fava perquè li ha cedit el deute al SAREB i este el que vol es fer liquidessa , ho pots vore dia a dia , i t'ho dic com a agent inmobiliari . I al mateix temps Bankia reduix el seu passiu , no estàs seguitn l'oferta pel València CF amb una rebaixa del 30% del deute ? .
    Mes pardal en mà ...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però el VAlència no pot pagar i SAREB no potr dubtar que l'Ajuntament de Tavernes si ho pot fer.

      Eliminar
    2. Pues li han dit a l'Ajuntament que haurà de pagar en març, a més tardar. I estem a mitjans de gener. Jordi havia demanat pagar a deu anys (iluso) i li han contestat que nones. Jo mai he tardat en cobrar de l'Ajuntament menys de quatre mesos.
      A vorem si com diu el Rei, la justícia és igual para todos i també es retrasen amb el SAREB. I això que aquells són els "malos". Si arriben a ser bons com nosaltres que cobrem quan cobrem i ens resignem!

      Eliminar
  3. El treball es magnific, si tenim diners i un parquin per als ciudatans a eixe preu ja es pot comprar. El que no es pot fer es construir i donar els diners que el demanen. Mireu que hi ha funcionaris que han fet guanyar tres-cents mil euros a l'ajuntament rebaixant uns tres-cents seixanta mil euros que demanava la part contraria, i l'ajuntament anterior estava per donar uns dos-cents mil euros per arreglar la situació, al final litigiar per part del funcionari de l'ajunatament i deixar en un just i preu sobre uns 16.ooo euros per sis-cents metres quadrats. A que juguem quan no volem atendre raons ?A que juguem quan no volem posar-nos al nostre lloc ? Sols a fer pedre a la gent que vivim a Tavernes. I en aqeusta linia estem per guanyar per a pagar el deute sobirà que ens implica a tots. Ara ho vorem als pressupostos. Jugada genial, gracies al SAREB , ' banco malo'

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jaume, podries contar-nos que va passar en cap d'any a la platja?
      Dis-nos la teua versió. Gràcies.

      Eliminar
  4. A la Cotorra expliquen les xifres "oficials" com a que s'ha estalviat mes d'1mil. €, encara que afegeixen que el SAREB valorava eixe actiu amb quita inclosa en 1'7 mil. €, essent la quantitat pactada per Victor de 1.780.000 €. O siga, que si no hem perdut tampoc haurem guanyat massa.
    Ho expliquen donant a entendre com que no estalviem res gràcies a Victor, pero el titular de la notícia diu que EL GOVERN DE TAVERNES ESTALVIA 1 milió i escaig d'€. Siga com siga i haja qui haja dut la negociació el tracte el signa el Sr. Alcalde.
    Com ara diuen altres comentaris per enllà que comencen amb la piscina. Dic jo, amb els € estalviats del Parking? Tambe diu La Cotorra que eixe milió es podrà usar en fer inversions en la ciutat. El primer que ens ve al cap amb inversions es obra, cal prioritàriament alguna nova obra o es referiran a les que estane n marxa? Llevat de la guarderia i els claveguerams de la platja quan es tinguen permisos no en semblen mes d'urgents. O els necessiten els politics per a precampanya? No seria millor usar eixe milió en poder baixar l'IBI o altres impostos?

    ResponderEliminar