martes, 14 de enero de 2014

AHIR PLENO

- Pressa de possesió del acta de Regidor de Perfecto Benavent en sustitució de Vanessa Martí . Va arreplegar les seues credencials i jurà el càrrec .

- Es va aprovar una modificació de crèdit per a l'inversió en el control d'accés al pàrking (50.000 euros) , instal.lació d'aire condicionat en el jutjat de pau (2.178) , pagar un desfibrilador ja adquirit (1.791) , i per a canastes de bàsket (7.100) , suma provinent del prèstec no ussat en la compra i rehabilitació de la casa de Les Indalècies .

Al respecte Manolo Vidal va assenyalar que ho aprobaven encara no es pressentaren per separat els diferents conceptes, al estar en marxa la comissió de control del pàrquing .

- Rebaixa del tipus a aplicar sobre els valors cadastrals del 0,48% actual al 0,45% , per acord unànime després d'un recés solicitat per Manolo Vidal , al pressentar Karina Vercher una moció per a rebaixar-lo fins al mínim qué és del 0,40% , recés aceptat per l'alcalde i per Borràs al argumentar que es un tema tant important que caldría el màxim acord i estudi per a que es mantinga el equilibri pressupuestari  .

Després de dit recés en el que es reuniren Vercher, Vidal , Borràs , Canet i l'Alcalde,  este anuncià que s'havía acordat rebaixar-lo al 0'45% , comprometen-se a seguir rebaixant-lo fins al 0,40% el proper any, agraïnt Juan la bona voluntat del PP .

Borràs intervingué explicant que s'acordava una bonificació del 95% per als inmobles de cert caire com els destinats a temes culturals, socials ... i qué hi haurà un major sacrifici en el manteniment dels servicis municipals al tindre que rebaixar despesses , però que així i tot s'havorà de tractar de fer un pressupost municipal que mantinga un caire social i al mateix temps no paralitze el sanejament económic emprés per este govern , deinxant-se de politiquetjos . Va afegir que els efectes d'esta messura seràn efectius en 2014 .

Karina Vercher va indicar que retirava la moció pressentada en concordància amb lo acordat en el recés .

Manolo Vidal va indicar que la rebaixa propossada pel govern inicialment d'un punt percentual, es a dir, del 0'48 al 0'47% , en la pràctica no havera significat una estalvi real, i que espera qué el 0'40% es puga aplicar a final d'este any o el proper .

Llum sansaloni va dir qué la arreplegada de firmes feta per alguns partits este estiu passat no tenia sentit perquè des de 2012 el govern ja havía iniciat els tràmits per a rebaixar els valors cadastrals, es va felicitar per lo acordat  i també als ciutadans .

Borràs, al que va cedir la paraula de portaveu socialista Carmen Canet, va dir que en estos moments el 0'40% no era possible per la rebaixa que supossaría en tots els servicis voluntaris del ajuntament , com per exemple subvencions al esport, actes culturals, servicis socials ... i qué el aument decenal acordat en 2006 comportaría que no es notaren els efectes de la rebaixada cadastral si no s'aplicara la rebaixa del tipus acordada , i qué és pretén seguir rebaixant fins al tipus mínim del 0'40% .

Karina va tornar a intervindre per a dir que la pressió fiscal havía aumentat un 25% sobre la de la legislatura anterior i que la proposta del govern havera segut un mer maquillatge , i que per això havía propossat la rebaixada fins al 0'40% ; qué en Sueca , amb un montant cadastral similar al de Tavernes, s'havía rebaixat el tipus un 0'6% i fins al 0'43% ; qué es deuría de tornar al nivell de 2011 , i que eixe milliò d'eureos que no es recaptarà quedarà en mans dels ciudatans i estos podràn invertir-lo en consum i amb això incentivar l'economía local . Va acabar diguent que per el compromís de seguir rebaixant-lo fins al tipus mínim havía decidit retirar la seua moció .

Va tancar el punt l'Alcalde , el qual va recordar que en 2006 i per la bambolla inmobiliaria es va aprovar per part de la D.G. del cadastre un aument del 10% anual dels valors cadastrals, i que en 2012 varen iniciar els tràmits per a qu es revisaren estos, i que després d'una proposta incial d'una rebaixada d'entre un 10 i un 15% , rebujada per l'ajuntament, Cadastre i per mig dels PPGG del estat va aprovar una rebaixada del 20% , lo que repercutiría també en menys plusvalúe i menys despesses per part dels ciudatans en IRPF , i que amb esta rebaixada dels valors cadastrals almenys es neutralitzaríen les pujades anuals del 10% legals del 2014 al 2016 . 
En quant a perquè no s'havia fet abans, va dir qué perquè s'estava pendent de la rebaixa cadastral i d'un esborrany de pressupost que ja tenen tots els grups polítics per al 2014 amb el qué es puguen mantindre els servicis bàsics municiplas . Va acabar informant de varis exemples pràctics del qué es pagaría sense la rebaixada i amb la rebaixada tant en platja com en poble , així com dels ingresos previstos per a 2014 de 7'9 milions pel concepte de IBI sense la rebaixada i dels 6'8 que s'arreplegaràn amb ella este any , front als 7,5 arreplegats en 2013 , el que significava una rebaixa de 1.129.000 euros i del 14'2% en estos ingresos .

- Aprovació de modificació de crèdit per una suma de 1.700.000 euros , provinent de prèstecs no ussats en la compra i rehabilitació de la casa de les Indalecies (770.000 euros) ,  ampliació del cementeri (350.000) , expropiació de terrenys per a la nova depuradora (107.000) i segona fase de les escoletes Víctor Calatayud (551.000 euros) , que era per a acomodar allí l'Escola d'Adults .

- Aplicació d'esta suma a pagar lo acordat en quant a la ressolució de la concesió del pàrquing del passeig .

L'alcalde va explicar qué després de la ressolució en plenari de la concesió del pàrquing en dessembre de 2010 , es va fer la valoració de lo a pagar , que va ascendir a 2.470.000 euros , per a lo que ni havía asignació ni possibilitat de fer un crèdit, i que una segona peritació va assenyalar que amb bona voluntat es podía rebaixar la suma .

Va continuar explicant el tema Víctor Borràs el qual va assenyalar que des d'eixa data de resolució es teníen sis messos per a calcular el a pagar , i que després de rebutjar el govern dita suma de 2.470.000 euros es va començar a negociar amb el SAREB, Bankia i l'empresa concesionaria del pàrquing, Parc Campanar ; qué el SAREB en dessembre de 2013 havía donat el vist i plau a una rebaixa fins a 1.78.250 euros , es a dir, 693.000 euros menys, amb el qual es liquidava el préstec de Bankia , i la concesionaria als interessos devengats i a futures reclamacions així com a retirar la en marxa sempre que li se pagara al contat i en Març com a molt, trovant-se el govern davant la negativa d'Hisenda d'autoritzar més financiació i de poder assumir-ho en els pressupostos municipals , a tindre que utilitzar els prèstecs no ussats per a altres inversions signats en 2010 pel govern popular .

Raquèl Escrivà va intervindre en nom del PP i va dir que el anterior govern popular va considerar en el seu moment que el pàrquing era una infraestructura important i rendible a mitjant i llarc plaç al estar en el centre comercial i financier del poble , i que després de rebutjar les pretensions de la concesionaria d'aportacions de fons municipals i de mantindre de mala manera el recinte, en dessembre de 2010 es va decidir resoldre el contracte de concessió davant l'abandonament del servici per part de Parc Campanar  . Va reconeixer el mèrit del govern en l'acord actual però també el del SAREB  qué és qui ha pogut fer possible la rebaixa de lo a pagar , i que en quant a la financiació havíen segut els prèstecs per 5 milions d'euros signats pel govern popular en 2010 els que havíen pogut fer possible esta ara .

Llum Sansaloni va intervindre i va dir que no compartía lo dit per Sanchís en quant a la necessitat del pàrquing , qué els mèrtis eren de Borràs i del Alcalde pel seu tessò , perseverància i no claudicació davant les pressions rebudes , i que amb esta solució es rebaixa el deute deixat pel govern popular , pel qué felicità a abdòs citats .

Borràs intervingué diguent que no volía atribuir-se mèrtis i que si s'ha tingut que anar als prèstecs de 2010 era perquè estos havien aumentat el ratio d'endeutament municipals fins al límit de ara no poder demanar més prèstecs , pero qué s'havien pagat interessos des del 2010 al 2013 per estos prèstecs no uitlitzats .

Karina Vercher va felicitar per la seua part al govern i al SAREB .

L'alcalde va intervindre a continuació assenyalant que dit banc al principi havía segut un impediment al no trovar amb qui negociar el tema mentres que Parc Campanar no parava d' amenaçar amb demandes judicials , però que al final i amb la rebaixa ha permés arrivar al acord actual pel qué entre suma rebaixada i renuncia d'interessos s'arrivava als 1.180.000 euros d'estalvi , que permetra seguir fent inversions sense tindre que renunciar a seguir pagant al dia a proveïdors, jornals i demés, encara igual s'ha de fer una pòliza de crèdit per a tresorería .

Tornà a intervindre la popular Sanchís que va dir a Llum que sí fea falta el pàrquing per a assegurar el anar a més de la ciutat , i a Borràs que donat el plà d'ajustament i la no possiblitat de més endeutament, s'han pagat interessos però sense estos prèstecs del 2010 no havera segut possible ara este acord .

Va tancar el tema l'Alcalde dient que hi haurà que ajustar la resta de inversions a fer en la ciutat , donada la rebaixada d' ingressos pel IBI i la part d'estos prèstecs que ara es destina per al pàrquing.  
- Aprovació del reglament de funcionament de la Taula de Mobilitat, Espai Públic i Tràfic .

Tant Borràs com a Regidor de Participació Ciudatana , com Vercher assenyalaren qué es debía de respectar lo acordat pels membres de la taula, en lo que estiguè d'acord el popular Salvador Sansaloni que va afegir la felicitació als membres de la taula per al seua llavor en esta .

- Modificació del reglament d' anomenament de Cronista Oficial , deixat damunt la taula en pleno anterior, en el sentit de que per part del ajuntament en el jurat participaràn a més del Alcalde i la Regidora de Cultura, un repressentant de cada grup polític, i la elecció dels 2 membres de prestigi del mateix serà a càrrec del pleno i no de la Junta de Govern.   

- Es deixà sobre la taula la proposta de Compromís sobre l'avort al haver pressentat altra Karina Vercher i a fi de consensuar-les .

- Aprovació de la moció de Compromís sobre els excedents del Plà d'ocupació conjunta .

Llum Sansaloni explicà que havía segut un fracàs dit plà al no haver interessat als empresaris , mentres que els plans municiplas d'ocupació sí havíen funcionat , pel qué es propossava a Diputació i generalitat que els sobrants d'eixe plà es destinaren a eixos tipus de fons muncipals i que en el futur també fora així , estant d'acord els populars però matizant Vidal que la Diputació ja tenía previst demanar el mateix a la Generalitat   . Borràs assenyalà que el fracàs del plà havía segut pels condicionants d'este , sobre tot pel plaç d'inscripció en el Servef  dels possibles treballadors beneficiaris .

- Es va donar compte de la sentència sobre el tema de la paralització de la moció de censura, sobre lo que assenyalà l'Alcalde que encara no havera segut favorable a lo decidit per Canet, en ningún cas havía prevaricació per part d'esta al contar amb un informe jurídic.

Vidal va intervindre i va dir qué les sentències poden o no ajustar-se al que uno pensa, qué es recurrible, el qué estudiaràn , i que si havía o no prevaricació ho tindría que dir en tot cas un jutje . 

Canet va intervindre assenyalant que en tot cas hi hauría que saber a que es referíen en quant a la mesa d'edat, doncs estava compossada per dos persones, que havía rebut insults i amenaçes poc fonamentades així com tampoc ho estava el recurs , que sempre havía actuat segons la seua consciència , i que mai havía tingut por com dien per part d'accions dels regidors de l'opossició doncs manten amb tots ells molt bones relacions , pero sí d'altres membres del PP , pel que va demanar es controlara a esta gent .

- Es va donar compte de la sentència del Tribunal Surem favorable a favor del ajuntament sobre un justipreu , tema que es ve arrastrant des de 24 anys i ara acaba amb una valoració de lo expropiat per un montant de 17.000 euros front als  270.000 més un 25% per ocupació ilegal, es a dir, uns 335.000 euros, que pretenía la propietat , per uns terrenys d'accés a la depuradora de Goleta-Sardina .

- En precs i preguntes es va pregar per part de Raquèl Escrivà per a qué s'investigue la filtració del acord huí aprovat sobre el pàrquing a un blog local , i que es prengueren messures al respecte.

Inma Tudela va preguntar per la "no-festa" de cap d'any , contestan-li l'Alcalde que no va donar temps des de que es va programar fins a que s'havia de fer per a obtindre els permisos pertinents i per això no es va autoritzar . Tudela va preguntar també perquè es va arrivar a fer les despesses i va dir que s'havía observat una descoordinació en el govern , i que s'ha provocat un desencant en els veïns de la platja , demanant es cuide el tema en el futur .  L'alcalde apuntá que tots cometem errors perquè som humans i que el proper any sí hi haurà festa de cap d'any en la platja , a més de qué ha segut el primer cas de descoordinació en tota la legislatura .

Karina vercher i al respecte del mateix tema va demanar es tinguera cura amb l'informació per mig de les xarxes socials doncs el tema havía donat mala imatge.

23 comentarios:

  1. Un pleno de consens excepte les intervencions de Llum que sempre clava la pata.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A mi em va semblar que el que va dir Llum Sansaloni va ser de total trellat davant l'arrimada de la regidora del PP de la sardina al seu foc. Escriva si que va dir desficacios per voler defensar l'indenfensable: que el parking es una ruina.
      Mira 1.700.000 euros menys que tenim per fer mes inversions que si calen realment.

      Realment els del PP es cregueu que el parkinf feia i fa falta al poble? Això ni s'ho creu ni la senyora Escriva, pero hi havia que fer el paripé i defensar l'empastrada a tots nivells del PP en l'aparcament (destrossa del Passeig, fer desapareixer l'unica zona verda del centre, tindre dos anys el centro del poble pates amunt, deixar sense cap projeccio de zona de descans el passeig i damunt el negoci ruinós.

      Estic convençut que tu no eres d'este poble. Sansaloni li va dir el que el 99% del poble pensa i opina: l'aparcament no aprofita per a res, es un mort... però es el nostre mort i com a tal l'hem d'amortallar.

      Eliminar
    2. Segurament vius pel centre del poble i no necesites agarrar el cotxe perque d´una altra manera no parlaries aixina. Crec que a qualsevol hora del dia es molt complicat trobar un lloc d'aparcament i ja no nomès en el passeig, tampoc per els voltants. I si vas a comprar i no pots aparcar, ten vas a casa o a un centre comercial. Problema solucionat.
      I respecte a lo de la zona verda que tantes vegades sha nomenat, jo no recorde que abans tingueren tan gran jardí. Arbres mes grans si però tampoc era meravellós

      Eliminar
    3. Mira rei es veu que no tens ni idea ni els teus amics del pp tampoc. De planificació teniu un 0 patatero. Era una obra innecessaria que ara paguem tot el poble per culpa vostra. No ha comprat casi ningu places de aparcament ni aparca ningu perque qualsevol que va al passeig sen va a Malta o al pavello i aparca i en 2min estàs en el passeig. I punt! La vostra mala gestio i planificació la pagarem sempre en este poble

      Eliminar
    4. Doncs no, no visc al centre del poble. I no conec a ningú del poble que vaja a comprar en cotxe al Mercat, Casa Mollaro o semblant. I quan vaig a Mercadona o Más y Mas que he de dur mes pes, tenen el seu aparcament. Per ahi no em convences.
      I jo no he parlat de jardins. O és que una zona verda només és una zona de jardins?

      Eliminar
  2. Tu veus... al final fins i tot els polítics locals tenen trellat. Per posar un però a la teua crònica jo diria q Llum va desentonar un poc en lambient de certa harmonia que es va viure.

    Per la meva part un 10 a Karina per una moció oportuna q va estirar a la baixa lIbi i un 10 a Borras per la gestio del pagament del parking. Pero tambe bona nota a Vidal i JJ.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No el vas enterar de la pelicula. Realment el creus que l'esmena - no moció - de Karina va determinar la baixa de l'IBI?
      El del PP i també els del Bloc i PSOE tenen més trellat i saben de que va un pressupost, i que el poble no es pot deixar paralitzar, coses sobre les quals la regidora va demostrar que no té ni pajolera idea.
      Ho deixem així, no Sr. Estruch? Ja vindrà temps de parlar.

      Eliminar
  3. Un pleno en el que va predominar el bon ambient i les ganes de treballar pel poble.
    Llum Sansaloni va desentonar en un pleno en el que va destacar les ganes de consens.
    Compromis te que buscar ja altre portaveu si no vol que esta xica continue donant la nota i crispant l'ambient.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Esta xica a mi mencanta perque en la boca xicoteta vos retrau totes les vostres animalades i vos diu les veritats que no voleu sentir i tots sabem! Es la millor

      Eliminar
  4. L'unic que va desentonar primer va ser Escriva, fent un brindis al sol sobre la bondat i excel·lencia de l'aparcament i com era de necessari a Tavernes per a potenciar el comerç del centre. No s'ho creu ni ella, però val. Comprenc que no anava a pegar-se tres colps al pit i començar a entonar el meu culpa de quan mal ho van fer els del PP en l'aparcament.

    I tampoc va estar molt bé el Sr. Vidal, quan va dir que ells no havien dit que la Senyora Canet havia prevaricat. Sort que tenim els diaris i tota la parafernalia que es va dir esta escrita i documentada.
    D'aci poc seran capaços de dir que en un programa on el protagonista present era Vidal i l'absent l'alcalde Joan, el presentador ............ (m'autocensure) del Pina no li va dir a l'alcalde de Tavernes des de dictdor, feixista, poc home i no se quantes barbaritats més. I el Sr. Vidal assentit i callant.

    Jo comprenc que el PP tinga un problema amb la senyora Sansaloni de Compromís: es que es directa, clara i sempre diu les veritats i les veritats, amb la de coses mal que està fent el PP, costa de sentir-les.

    I ganes de treballar pel poble tots excepte Karina Vercher: no es treballar pel poble fer propostes inassumibles i damunt propostes que, qualsevol que conega els pressupostos, sap que no es poden ni plasmar perquè implica eixir en deficit el pressupost i això per llei està prhobibit. Que algu li explique que es un pressupost o li deixe algun manual sobre el tema.

    Es que damunt amb la seua proposta no es podia ni pagar les partides del capitul 4 de despeses i son ls que ella demanava en serveis social i altres.

    I la pregunta del milió i que jo no l'hauria de fer perquè el meu interes en que el PP recobre cap vot es nul: ¿Quan soltareu amarres i es deixareu el llastre de Karina Vercher? Ja seria hora que comprenguereu que només sou tres partits per dur endavant el poble i l'Ajuntament.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aixo mai! Si van junts a les proximes i tot! Ja voras

      Eliminar
    2. Considera, per no dir qualificatiu més fort i molestar les orelles dels lectors, solament com a "lamentable" i "de molt baixa condicio" el comentari de les 22:19. I m'explique:

      Li recorde a l'anonim que tu no eres ningú per negar a una regidora, o a qualsevol persona que no tinga treball fix, el dret a poder desplaçar-se per ocupar un lloc de treball per al qual ha estat preparant-se tota la vida i pensa dedicar-se tota la vida.
      Gràcies hem de donar els valencians que hi ha Catalunya perquè ens solucionen milers i milers de problemes del professorat aturat, mentre aci cada dia el PP valencia ens oferix mes retallades, mes ratio i menys diners i menys professors per a l'educacio.

      I lamentable també el comentari sobre el regidor de baixa, Evarist Sansaloni, una persona completa, treballadora, eficaç i que és el primer que segur estic lamenta aquesta situació de la qual no es culpable. Ara resultarà que ell vol estar malalt quan es el primer interessat a poder fer vida normal, dedicar-se a tot amb normalitat i no per la politica sino per la familia, per la musica i per ells mateix.
      Des d'aci, li desitgem una prompta recuperació perquè es una persona que ha donat i pot donar molt a Tavernes.

      Gracies, Enrique. No sé si hauré estat un pelet fort però m'he indignat que n'hi haja gent que puga ser capaç de dir coses aixina.

      Eliminar
    3. Tens raò, eliminat per tendenciós, me s'ha passat, l'he regellit i tampoc magrada gens la seua intencionalitat .

      Eliminar
    4. P.D. A Evarist ànims i avant , i a Vanessa com ja vaig dir que li vaja mólt bé, lo primer es lo primer per al que no pretenen xuplar d'alguna mamella tota la vida .

      Eliminar
    5. No oblides que a catalunya CIU també retalla.

      Eliminar
    6. Si, es retalla, pero no en la llengua,educació ni cultura. En tot el demés, estan igual o pitjor que aci al davall, estant governats per la dreta capitalista com nosaltres.

      Eliminar
  5. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  6. He eliminat els darrers comentaris per estar eixint-se del tema i començar a derivar cap a altres que res tenen que vore amb lo preguntat pel darrer comentariste . Deixem que a qui corresponga responga i no fem supossicions ni acussacions de les que no tenim proves .

    ResponderEliminar
  7. Continue : Encara que tots sabem de que va el tema, la regidora que va preguntar no va donar noms i no anem a ser nosaltres qui ho fem i assenyalem a ningu , que ho faça qui ho diu i a partir de ahi ho preguntarem tambe nosaltres .

    ResponderEliminar
  8. De totes formes tampoc ens pareix tant greu doncs el propi Borras ho penja en el seu facebook quasi al mateix temps i en la web del Pspv i va ser arreplegat per la premsa i tot avanç del plenari . Altra cosa es quant s.entera l.opossicio i si va ser a arrel de la citacio a pleno i si quant esta es va fer el tema ja havia eixit publicament i s.enteraren per eixos mitjans , aixo si que ens pareix com a minim poc etic i en res ajudaria al consens .

    ResponderEliminar
  9. Pense que es confonen els termes. Una cosa és que s'haguera fet públic el resultat d'un debat o votació dins d'una comissió informativa, que pot tindre el seu secret. O el que anava a votar el PP en el ple.

    Però no es el cas: nomes s'informa i ho fa el regidor dels números d'un conveni. I es firma un conveni, com se'n firmen tants i tants tots els ajuntaments i entitats de la Generalitat, i normalment i la pràctica i com veiem en la premsa i la tv, es fa amb presencia de la premsa i fotografs i tot seguit, se sol donar a la premsa i demes una copia per informar. I s'informa dels termes dels convenis i ningú s'espera a anar a comissio o a les Corts a informar del conveni firmat, segons quina entitat siga.

    La firma del conveni de l'aparcament no és un tema ni potestat d'una comissió informativa, ja estava firmat, la comissió rebria la informació i després es ratificaria en el ple. La comissio no va decidir ni va debatre res de es firmava o no el conveni, ni va hi haure res de trencar cap secret en la informacio de Víctor Borras.

    Imaginem-nos que la firma haguera tingut lloc ahir dimarts dia 14. Ningú no es creu que no s'haguera informat de res abans del ple de febrer, d'aci un mes.

    A més vosté, Sr. Estruch, ho diu: el regidor ho havia fet public, en la web del PSPV estava i en la Veu de la Valldigna i fins i tot en l'edicio digital de Las Provincias. Esta clar a quin blog anava dirigida la critica de Raquel Escriva, però pense que ha estat una bona clavada politica de la regidora, motivat per l'anidmarvesio que tinga a un blog que no es del seu partit, perquè no era un tema de comissio i a més,però tot passa la nit de dijous dia 9 i el divendres dia 10 i si no em falla la informacio la comissio ja s'ha celebrat, ningu diu res abans de la comissio per tant la regidora no pot adduir que es fera public, pel regidor d'hisenda, la informació abans que a ells. O siga que quan està publica l'oposició, o almenys els seus representants en la comissio, deurien estar enterats.

    La regidora el que hauria d'haver fet es lloar i aplaudir al regidor i a tots els que informaren de la bona noticia de l'estalvi dels diners, pel que suposava de transparencia cara al ciutadà. Ara igual s'ho va prendre malament que els ciutadans ens assabentarem qeu hauriem de pagar 1'7 milions d'euros per la seua mala gestio i haver de renunciar a un conjunt d'obres previstes per la baixa, com voste explica, per poder pagar.

    Politicament una clavada de pata de la regidora, repetisc politicament parlant, perquè jo puc interpretar que amb esta pataleta es demostra que no es gens amiga de la transpaencia ni menys si afecta a mala gestio del seu partit

    ResponderEliminar
  10. Lo de la filtració de l'acord del parking abans de ser aprovat en el pleno no és étic.

    ResponderEliminar
  11. Això es una tonteria ben gran.
    ¿Perquè el regidor d'Hisenda, que ho va filtrar al seu facebook i al web del PSOE, o el mateix alcalde no pot informar de la firma d'un conveni?.
    No hi ha cap norma que els ho prohibisca, i menys quan no hi ha cap debat, ni cap decisio de comissió, ni cap cosa que toque dades personals.
    Es simplement informar de la firma d'un conveni, com ens van refregar pels morros la firma del conveni de Eugenio Perez per fer el Parc de Cantalot, el d'Eugenio Perez amb el projecte de Marjaletes Fontetes o el mateix Vidal amb el conveni de la depuradora que nunca se supo.
    Valdria més que s'enterareu - la regidor del PP inclosa, pero igual ara ja s'ha enterat del ridicul que va fer- que diu la llei vigent de confidencialitat i sobre tot el que parla de la informació d'interes general de la població, i més quan no hi ha dades personals a salvaguardar.

    ResponderEliminar