sábado, 11 de enero de 2014

Nota de Premsa 300 CAIXES SOLIDARIES

Tots junts ho hem aconseguit! Les 300 caixes solidàries d'aliments ja estan en mans dels que més ho necessiten a la Valldigna
Els valldignencs, units, ho hem aconseguit. Divendres 10 de gener, començaren a ser distribuïdes pels voluntaris de Creu Roja i de l'Economat de Càritas Interparroquial, les 300 caixes solidàries per a les famílies que més ho necessiten de la Valldigna, amb la qual cosa es beneficiaran vora 1.000 persones, gràcies al projecte de solidari d’arreplegada d’aliments que per segon any consecutiu s’ha dut a terme en Tavernes mitjançant la col·laboració de multitud de veïns, clubs, associacions i demés entitats de la Valldigna.
Enguany l'objectiu s'ha aconseguit majoritàriament gràcies a col·laboració dels més de 200 veïns que han participat en la campanya d'apadrinament d'una família de la Valldigna, i com no, als esdeveniments organitzats pels diversos clubs i associacions de la Valldigna, com ara la Banda de Tambors i Cornetes CJM El Fènix, el Club de Tennis Valldigna, el Club Athlètic la Vall, la Penya04, la Penya Barça de Tavernes, el Club de Bàsquet Tavernes, el Tavernes Rugby Club, el Club d'Atletisme La Valldigna, l'Associació Pi Redó de Benifairó i els jóvens de Noves Generacions del PP i de Compromís Bloc que, un any més, van muntar taules d'arreplegada a les portes dels principals establiments d'alimentació vallers. Entre tots es calcula que s'han aconseguit al voltant d'uns 5.000 quilos d'aliments.
Cadascuna de les 300 caixes han estat completades amb diversitat de productes (pràcticament totes iguals) com arròs, pasta, llegums, conserves, oli, llet, sucre, sal, galetes, tomaca en pot, cacau soluble, suc, farina, xocolate i formatge. A destacar que una vegada completades totes les caixes, encara han sobrat molts quilos d'aliments, principalment d'arròs, pasta, llegums, galetes, etc., i que han quedat dipositats en el magatzem de Creu Roja.
Quant als diners recaptats, cal dir que enguany només han estat dos els actes organitzats destinats a arreplegar-ne: la paella solidaria, on es van recaptar 600 euros (van ser 125 les persones que assistiren, però 25 d'ells eren d'Adisva, a les quals no se'ls ha cobrat), i l'altre el del Macrofestival de Rock solidari organitzat pels pubs vallers TNT, Dreams i 80's, els quals han fet una aportació de 182 euros. Diners que han estat, després de cobrir unes xicotetes despeses, destinats a completar les 300 caixes.
Cal fer menció especial d’empreses que enguany han col·laborat d'una manera especialment generosa, és el cas del Grupo Burgos S.L, el pub Trenta i Pico, i els col·laboradors en la paella solidaria: Disvall, Pollos Planes, el forn “Pa de Blat” i l'Associació de Comerciants de Tavernes. Sense oblidar-nos de Tres Creus Radio La Vall FM que en tot moment i dia rere dia han estat informant i promocionant tots els actes que s'han dut a terme al llarg de desembre .

Finalment, i igualment, manifestar l'agraïment a tots els veïns i veïnes, entitats, empreses i persones que, d'una manera o altra, hi han col·laborat per a fer possible que l'objectiu de les 300 caixes haja estat un any més aconseguit. L’eslogan deia que TOTS JUNTS HO ACONSEGUIREM i s'ha convertit novament, per a orgull de tot un poble que s'ha bolcat, en èxit rotund i indiscutible: ELS VALLDIGNECS, SI ENS UNIM, HO ACONSEGUIM!
Gràcies a tots i totes, de tot cor. Fins la pròxima campanya!!
Voluntaris de Creu Roja i l’Economat de Càrites Interparroquial
moments abans de començar a distribuir les caixes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario