miércoles, 15 de enero de 2014

Editorial : PLENO DEL DILLUNS I EL REFRANER ESPANYOL

Entre uns i altres ... esta vegada almenys sí que s'ha "agranat la casa" i, entre altres com poguereu llegir ahir , els govern i la opossició s'han ficat d'acord i s'ha solventat el problema del pàrquing i rebaixat la pressió fiscal .

" Qué el gat siga com siga però que casse ratolins " , o algo així es diu : No importa si el mèrit en el cas del pàrquing siga de Juan, Borràs , el SAREB , tots junts o una miqueta de cada , però lo important es que s'ha aconseguit un bon acord que ens estalviarà un bon grapat de diners als vallers. I el mateix en quant a la contribució urbana . 

I es que allò va semblar per uns moments un espectacle del màgic Andreu , tots ficant-se medalles: L'Alcalde que si Borràs, Llum "agranant cap a casa" i dient que sí l'Alcalde també , Escrivà també "arrimant l'ascua a la seua sardina" afegint que sense la rebaixa feta pel SAREB, invent com tots sabeu del PP, nà de nà ... Però bé, al final acord unànime i tema endavant . 

Una de la tele : " Paz y amor y el plus al salón " : Armonía i consens i un poc de politiqueig però al final "el plús" per als veïns vallers pel dit d'estalvi assenyalat en el tema del pàrquing i per la rebaixada de la pressióm fiscal . 

I per a acabar uno meu : " Eixe es el camí " , el del consens deixant de costat el politiqueig barat i antepossant els interessos del poble per damunt de tot , ójala prompte tingam uns pressupostos consensuats per tots i a tirar tots junts endavant, que el camí que ens espera no és fàcil però tampoc insalvable si tots remem cap el mateix sentit, per la nostra part no quedarà .  

Per cert, en varis dies no he tingut que censurar ningún escrit, a vore si seguim tots, comentaristes, editor, polítics ... així . 

No hay comentarios:

Publicar un comentario