jueves, 16 de enero de 2014

Info-DEMÒCRATES : TROBADA COMARCAL A L'ALACANTÍ



Trobada comarcal demòcrata de l’Alacantí


Xixona
 El passat 11 de gener, partits i simpatitzants adherits a Demòcrates de la comarca de l’Alacantí, es reuniren en un dinar de germanor a Xixona organitzat per l’agrupació local demòcrata Xixona Independent.
 A l’acte, a més dels amfitrions, assistiren gent de Mutxamel, el Campello i d’Alacant amb la voluntat de regenerar la política, des de la proximitat amb la realitat social més immediata i sempre des de la moderació i el centrisme que representem els demòcrates.
 La setantena d’assistents a la jornada van poder intercanviar punts de vista i abordar les solucions a les problemàtiques pròpies, tant les que afecten la comarca com a la Comunitat Valenciana, en un dels racons excepcionals que posseïx la localitat torronera. D’esta manera, comencem l’any disfrutant d’un dinar de la terreta (com l’arròs i conill, la pericana o el torró de xixonenc) i el privilegi d’una família que cada volta és més gran.
L’acte el van tancar els membres de la Gestora que van acudir a la trobada: José Juan Raymundo, secretari de Coordinació i responsable de l’èxit del dinar, Sandre Llopis de Pau, secretari d’Organització, i dos dels coordinadors generals demòcrates, Ferran de Rojas i Carmel Ortolà.


No hay comentarios:

Publicar un comentario