miércoles, 8 de enero de 2014

TREMOLA RAJOY !!!!

POLITICA-LAS PROVINCIAS

Fabra saca pecho de su gestión y pide a Rajoy que cumpla con la Comunitat

El jefe del Consell dice que los valencianos lideran la salida de la crisis y exige a Madrid un fondo transitorio hasta la nueva financiación 

4 comentarios:

  1. Ara Fabra quan passàren eleccions si tinguérem la mala sort de que tornaren, de segur que anava a conseguir més financiació madrilenya, no? Una cosa com va passar amb l'altre, al que ara el PP li ha copiat allò de "por el cambio":

    http://www.portaloaca.com/videos/noticiasvideo/977-felipe-gonzalez-y-su-cinico-cambio-de-discurso-sobre-el-sahara-1976-2009.html

    Bon escenari, La Caixa.Només li faltava a la imputada reial al costat.
    Vaja socialistes! I este va ser el gran lider español, el millor polític per a molts? Com seran els pitjors?

    ResponderEliminar
  2. Tornaran igual que han anat: sense un duro. Fabra pesa menys que el paper de fumar no sols ací sinò dins del seu propi partit. Fabra farà el que li diguen, com sempre, i si prostesta li llevaran la respiració assistida que Montoro està donant-li a una Comunitat que fa dos anys que està quebrada. Que vaja aprenent de Monago. Eixe és el camí.

    ResponderEliminar
  3. Robinjut sempre igual. Martillo de herejes, o siga nacionalistes i socialistes o IU.
    A vore, guapeton, ¿què pinten en esta noticia els socialistes? Retraguent coses passades i despres es el que mes es queixa de que els demes les recorden.

    ResponderEliminar
  4. Guillemet, no barreges ni manipules, pel teu pseudònim sembles massa jovenet per a eixes arts.
    No se a que ve lo de martell contra nacionalistes. La seua ideologia no va desencaminada, nomes cal que repensen com deia el mestre de Sueca que el País serà d'esquerres o no serà. A nivell de poble estan naufragant, pero poden salvar-se pels socis i pel llistó tan baix que deixà el PP. Els socialistes SI HO TENIU PITJOR, molt terreny que recuperar a tots els nivells,també al poble. I de EU sempre dic el mateix que amb els nacionalistes, son alternativa i ho hauran de demostrar, altra cosa son els fets a nivell de poble, i ahi jo no pinte res,ho fan tot ells sols.
    Quan dius retraguent sobre lo del Felipin sembles com els de l'ultradreta quan els anomenes la llei de la memòria històrica,voldries que eixes declaracions no existiren igual que no va existir la guerra civil, no? Jo no em queixe de que ningú recorde res, no se si et refereixes cap altra cosa,especifica i ho xarrem.
    Espere que hages vist els dos vídeos, deurien de servir-vos per vore el que no s'ha de dir (ni fer) mai a la política els que penseu dedicar-vos a ella.
    De res.

    ResponderEliminar