domingo, 19 de enero de 2014

ACEPLAT informa : Preguntem al ajuntament sobre la NO-FESTA DE LA PLATA I ALTRES


37 comentarios:

  1. Esta bé que pregunten.
    Informa'ns quan hagen contestat.

    ResponderEliminar
  2. Quin suc més agre en la festa de la platja com si no s'han donat prou explicacions. A ver anat al ple passat que es va dir.

    Anem a vore i lo que interessa:
    Quins projectes te ACEPLAT com associació a fer per potenciar la platja? Que tot no siga papa ayuntamiento? Quin pressupost compta ACEPLAT per impulsar, potenciar projectes per atraure turistes, nova gent que es gaste els euros i que complemente lo poc o molt que puga fer l'Ajuntament?
    Ja se sap, i com a Enrique li agraden tant els refranys. A Dios rogando y con el mazo dando.
    O siga, A Dios rogando (Ajuntament) pero treballant també (con el mazo dando) en altres projectes alternatius i diferents. Fins ara, en anys i anys que porta l'associació no n'hem vist cap.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique Estruch i Ferrando , membre d' Aceplat20 de enero de 2014, 11:53

      Per a la no.festa 2.000 eurets, cossa que l'ajuntament va dir no tenía .

      Així i tot, perquè l'iniciativa privada té que fer la faena de l'administració, i suplir l'espenta administrativa ? En tot cas deuràn de ser paraleles o complementaries.

      Eliminar
    2. El suc se li fa agre a qui no vol que es parle de la no festa. I a l'alcalde Jordi Juan també se li fa agre, perquè ell va dir que no tenia cap coneixement d'esta festa i molts pensem que ens ha mentit.

      Eliminar
  3. I quina explicacio van donar en el plenari sobre el permisos? Que no arribaven? De on? Encara no he pogut aclarir quins perm"isos feien falta?
    Son del propi Ajuntament o venen de fora?
    Algu que ho aclarisca si ho sabeu!

    I, d´un comentari anterior:
    A Dios rogando (Ajuntament)...
    Pues si, son deu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els 2.000 € que els paguen els de la xapussa polític-administrativa. Em consta que culpa d'Aceplat no va ser. Meua crec que tampoc. Si els polítics foren honrats apetxugarien amb les desfetes que provoquen. Pero no vorem ni que ho paguen ni dimissions, ho pagarem entre tots i seguirem estant dirigits per ells. jo aixina també m'atreviria a polític. Bueno, no, em donaria vergonya.

      Eliminar
    2. 2.000 € costa l'intent de fer quedar mal a Carmen Canet. I qui voldria fer quedar malament a Carmen Canet?

      Eliminar
    3. El company de Carme prenent poders de cap de llista es posa a suplantar la seua feina de negociació amb els "tocatestets" de la platja. El soci de govern del company de Carme esta al corrent de tot com son director i primer soliste de l'orquestra. A ultima hora envien tots dos a Carme a cantar afònica, deixant-la en ridicul. El company traïdor afiança el seu lloc preponderant al partit. El soci director deixa mal a l'altre partit. Tots dos creuen que ixen guanyant.
      2.000€ per al poble no en son res, sense jugar a la loteria com Fabra ens han tocat 525.000€ com diu el regidor d'esports.

      Eliminar
  4. Hi ha un comentari meu abans de les 14:36 que no s'ha publicat.
    Censura? O qui diu la veritat perd les amistats?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El pareix poc que el censure per acussar de poc menys que de xanxulleos a certs col.lectius ?

      Eliminar
  5. Si els d'ACEPLAT foren de fora com els del Festivern tindrien de tot però als del Tavernes tot son entrebancs i excuses de mal pagaor.

    ResponderEliminar
  6. Si no volen gastar 2.000€ en una festa publica a la platja per què gasten 20.000€ en una festa privada al poble?

    ResponderEliminar
  7. Espere que este, com a resposta a la teua acusacio que em fas totalment falsa i com a dret a defensa el publiques.
    Això del xanxulo es fals. Jo no he dit res de xanxullos. He dit i ho mantinc que en esta platja els negocis els han fet tres o quatre agencies immobiliaries amb el lloguer i venda de pisos i tres o quatre restaurants i bars, uns i altres amb preus casi sempre més o tan alts que les platges del costat, com Cullera i Gandia amb mes servicis.
    He dit que han guanyat diners a cabassos, cosa que em sembla molt bé i es el seu objectiu, pero he dit que al meu pensament no s'han preocupat mai quan era l'epoca de vaques grosses de pensar en altres temps i potenciar la platja per altres vies, fins i tot les de millorar els seus negocies i modernitzar-los, siga els locals, restaurants, etc. El deia que hi ha restaurants que el conec igual del dia que es van inaugurar i ja fa anys.
    Això no es acusar de xanxullos.
    He dit tambe que en 16 anys no conec mai cap acte de potenciacio, projeccio de la platja i dels seus serveis fora de la nostra localitat o en grans capitals protagonisat per ACEPLAT. El rete a que m'en digues un, i damunt lo que haveren fet era potenciar els seus negocis. Pero ni això. En esta platja nomes hi ha una persona que s'ha preocupat de fer propaganda perque sap que això li repercutix: Paco de los Angeles, l'unic empresari amb vista d'empresari i com pertoca. Es la meua opinio i no el conec, nomes de vista.
    I ara que la cosa va mal demaneu a papa ayuntamiento que vos faça les campanyes.
    Que diguen: ací hi ha 100.000 euros nostre. Ajuntament posa'n 100.000 més i a vore que poden fer i que podem oferir perquè este estiu vinguen 5.000 turistes mes de fora que llogen pisoso i dinen i sopen als restaurant.
    Si quan un diu la realitat de la platja, que coneguem massa els de Tavenres i mes si damunt hem viscut molts anys en la platja, l'acusen del que tu m'has dit: de dir als demes xanxulleros a certs col·lectius. Jo això no he dit. He dit i ho mantinc que quan era el moment i guanyavan diners, els empresaris de la platja no es preocupaven en res de potenciar la platja. Tot els venia rodat i pensaven que això duraria sempre.
    Sii damunt un membre de l'associacio fa en jutje i part, i resol la sentencia: censurar-me per dir les veritats, o la meua veritat sense insultar o ofendre a ningu, pijor encara. A mi rebatix-me amb arguments i xifres del que haveu invertit en campanyes per la platja, no amb censures.
    No acuses sense motiu ni trellat i menys faltant a la veritat del que jo he dit, veritats com a punys.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Censura per dir que tinc por si el model és De los Ángeles? Ai, Estruch, que se't veu d'una hora de camí...

      Eliminar
    2. Em pareix que tens algo de rao.

      Eliminar
  8. No son les mateixes paraules que has dit bans .

    El torne a preguntar : Acàs tenen alguna obligació de fer-ho ? Si tenim una associació es perquè volem, però la feina que tú dius es cossa de l'administració pública . I nosaltres sòls tenim que col.laborar en el que estimem necessari, sense cap d'obligació .
    Acàs les industries del poble tenen que participar en la promoció de poligons industrials ? No, es cossa de l'administració pública.
    Pel tant a cadascú el que li corresponga i no vullgues fer culpable a l'empressa pública del que li correspoón fer a les administracions públiques , que es ni més ni menys que es tinguen les INFRAESTRUCTURES necessaries per a que es puga pressentar per part de l'iniciativa privada una oferta atractiva, que comporte creació de riquessa i llocs de treball .
    I ahí està, una platja bruta, poc ilumindada , sense quasi servici públic de transport , i més, i més , i més .

    ResponderEliminar
  9. P.D. Jo conec ben pocs restaurants per contra que estiguen igual que fa uns anys , una flor no fa un ramell .

    ResponderEliminar
  10. No, pero si ells que son els mes interesats no ho fan, que no es queixen si no ho fan els demes que tenen altres mil coses que atendre en la platja que potenciar els lloguers, les pernoctes i els dinars i sopars en les bars i restaurants.
    La comparació dels poligons industrials amb la platja i els serveis que puga oferir no s'aguanta i mes si les empreses de la platja viuen de donar servicis i no de fer coses industrials. Considere que es una mala comparació. I demostra falta d'arguments.
    Potser millor seria comparar que fan per exemple de Gandia o de Benidorm. Però allí les associacions del sector hostaler i el sector de restauració fan el que que jo dic, i col·laborant amb diners i projectes i idees amb l'Ajuntament. i tenen campanyes propies fora de Gandia i Benidorm. Ací no.

    I no cal ni parlar de la comparació: no son elements homogenis per comparar. Industria sector secundari i restaurants i demes, sector terciari i de serveis. Objectiu, mitjans, recursos, mode de traballar, elements que fabriquen, serveis que donen no tenen res a vore un a l'altre per comparar.
    Es com si comparara una fabrica de pirotècnia valenciana amb la NASA: tots fan coets i llancen objectes al cel.

    Tan fàcil que es: reconeguem d'una volta que el que més tenien que interessar s'han despreocupat durant molt anys. I això en veu baixeta ho dieun alguns que no ho diran mai quan estiguen tots junts.

    I no vull fer culpable a ningú: estem en una societat on la iniciativa per als negocis es de l'empresa privada i ha d'apetxar i no quedar-se a vore que fa papa ajuntament o papa administració.

    I ahí està, una platja bruta, poc ilumindada , sense quasi servici públic de transport , i més, i més , i més. Efectivament, com sempre ha estat i això abans no ho volieu vore ni es queixava ningu: en tres mesos omplien el caixò per a any i mig. Ara tots a resar a Santa Barbara perquè trona.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Nacionaliste desencantat20 de enero de 2014, 22:57

      En Gandia Torró paga (i regala entrades als amiguets) els concerts i corregudes de toros, com feia abans ací el PP amb la plaça portàtil a bous, mai hi havien pèrdues. Eixa és la col·laboració que poses tú d'exemple entre Tavernes i Gandia? Saps qui és el regidor del Grau de Gandia,empresari de discoteques? Posem ací a Jose Mª o EE de regidor del Bloc? A Benidorm només Saplana els va fer un Terra Mítica+Terra natura+complexe hoteler debades, amb diners públics!!
      No compares tant amb Gandia i compara millor amb Xeraco, de fa no res en uns anys van a passar-nos al davant i això que tampoc tenen passeig marítim, però els comerciants i molts estiuejants la prefereixen, mireu cap on ha anat el Restaurant Polit i per qué. No ho havieu pensat?
      Voleu que seguisca nostra platja bruta,sense llums ni serveis perque el PP tampoc ho feia? Vinga, va, endavant, ànims, esperem a que els fills dels comerciants senten algun dia Obrint Pas,Orxata sound o Botifarra i es facen de la corda, fins aleshores, paciència.

      Eliminar
  11. L'ajuntament te la platja abandonada

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I el Poble també

      Eliminar
    2. Després parlen de retalls!! Menuda hipocresía. Pagar més impostos per tenir menos servicis públics. Així qualsevol baixa el deute de l'ajuntament.

      Eliminar
  12. Estàn orgullosos de que el poble tinga ambient a cap d'any a costa de buidar la platja.

    ResponderEliminar
  13. Ací lo que s'entreveu és molta enveja i malicsia a Aceplat, en no fer iguals els empresaris de la platja i del poble. De fet es monten dos partits descontents amb el govern PP, del mateix perfil, comerciants del poble i de la platja tots dos de centre-dreta. el Bloc ara prefereix empresaris com els de FG, De los Àngeles (admirat empresari de l'anònim Bloquer, eixe que anava a salvar-nos fent el PAI a la Granata i un hotel a la Sardina) o forasters.
    Per qué este partit del govern no amplia a la platja la campanya nadalenca de consum a les botigues locals? Aceplat són roins per que volen guanyar diners i no fan res per a la Mar, i al Festivern tenen muntada una ONG on pobrets arrisquen molt en el negoci i fan un campanya de difussió brutal al poble, impagable. Veus que fàcil és argumentar?
    Espere que al poble, com a la platja es deixen de fer cavalcades de reis,firetes infantils,falles fogueres de Sant Antoni,concerts de rock ni festes patronals sense que les paguen hostalers i comerciants, com s'està demanant a la platja.
    Els polítics, tots, fins ara s'han aprofitat de que amb la platja passa com el peix que es mossega la cua: no hi han serveis,no hi ha gent que visca a l'hivern,no hi ha negoci,no s'inverteix sense serveis bàsics,no hi ha prou demanda per posar eixos serveis.
    Quan fa bon oratge abelleig anar a la platja, però allí només trobes sorra i bars, i el mini-passeig, poques zones de pàrking ni zones verdes,nuls serveis municipals i del Parc del Mollò millor no parlar-ne'n.
    Després a l'estiu tots ixen a les fotos de la cursa popular,la fireta gastronòmica,els concerts a la fresca o amb les banderes blaves
    En este cas i amb el PSOE sembla no hi ha tanta desintonia, però tot i que CC siga la regidora de platja i turisme tampoc s'en veuen grans novetats. Almenys este hivern s'havia menejat per fer la festa a la platja, i el de menys eren els permisos, no havera tingut massa èxit amb la desidia municipal a l'hora de fer-li propaganda. Això no es pot publicitar un dia abans en un facebook particular.
    Ai si Aceplat fora d'altre "color", farien com ara Torró al Grau?

    ResponderEliminar
  14. Algú ha llegit l'informe sobre l'impacte econòmic del Festivern? El format és pèssim, a més s'utilitza el nom de l'ajuntament per donar opinions pròpies i valoracions poc riguroses i professionals.
    Què opineu de l'informe?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que l'han fet per quedar be i tindre un argument mes a favor (de fer el que vullguen) del Festivern.

      Eliminar
  15. Ho tenim mal,la gent no te diners i qui ne te preferix gastarsels en cullera o gandia que calitat preu es igual o mes barat que tavernes i no anem a comparar...esta platja es una ruina i damunt si en estiu vols anar a algun lloc q no siga la zona de padur tens que aparcar en el cami marenys.Esta platja no te res i quant fan algo mitjanament be es colapsa.Al final pues se ten van les ganes de anar,normal.I aixo no sarregla ni amb 100.000 ni amb 200.000€

    ResponderEliminar
  16. Es precis recordar que el pp, si va invertir a la platja en els seus 4 ultims anys i este tenia mol clar que el futur del poble esta a la platja. Es varen comensar moltes iniciatives que despres el bloc va parar, iniciatives dirigides a promoure el nom de tavernes com a espai de turisme multiciplinar, com es muntanya, cultura i platja. Per un altre costat a nivell de infraestructures si que va fer molt, recordem la carretera a la platja, el parc del mollo, la avinguda o lescoleta. Que era una mol bona idea per a que les parelles joves pugueren viure a la platja. El pp si tenia un projecte per a la platja. El que he dit son coses que estan ahi. Em pareix mol fort que el bloc parle de papa ajuntament, tan progresistes com son, on deurien de creure en el estat de benestar, i com no em pareix mol fort que el bloc no siga capas de vore que les infraestructures les te que posar el govern local. Si no per a que esta? Jo si recorde perfectament, i em pareixia be, al bloc demanant mes infraestructures a la platja, que estiguera neta, que posaren un lloc per a discapacitats, recorde a llum, demanar que es netejaren les terres abandonades, fins i tot les que no eren propietat del ajuntament..,........ Ara que poden que fan, donarli la responsabilitat als comerciants. Clar a algu tenen que culpar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Harri com sempre viu en el seu món de fantasia i d'imaginació. La seua realitat és només la que ell creu que és i nigú l'ha vista ni la veu. Va, valent, digues 2 iniciatives del PP. A què no en saps cap? normal El PP del és un dels principals que sha carregat la platja de Tavernes. Ells i el seu tarannà conservador que ens van fer creure que un pis en la platja a 350.000€ era el futur. Així ens ha anat. Ens han pres el pel a tots i desastres del PP en la platja un rerre l'altre. Harri ves a contar milongues a altres que ací no et creu ningú.

      Eliminar
    2. Si, si que en diu dos i mes d'iniciatives, pero totes fallides com l'espai "interdisciplinar" (jo no veig res de cultura,platja,muntanya llevat del senderisme de la Mancomunitat-Centre Excursioniste), el Molló (altre Parc dels Vents sempre buit i sense manteniment), altres refets damunt dels originals com la Carretera feta per la Diputació o el Passeig fet pels plans d'incentivació de l'Estat, o altres sense estudis previs com la escoleta, això últim ja es típic a Tavernes, fer obra publica i despres vore per a que s'usa (primer un crema or a l'estacio vella, una casa de la cultura que passa a ser llar dels "huelos", l'actual que es un auditori i de casa cultura poc/gens, centre cultural a la platja inservible, la guarderia/gimnàs) mentres no tenim cap lloc on muntar dignament una exposició ni donar un curset amb ordinadors ni reunir-se/fer un taller a la platja (bueno, ara anirà tot a l'escoleta).
      En tot el fet pel PP (durant 3 legislatures) li lleve la raó a Harri.
      En que ara la platja dona pena si que en te tota la raó i una cosa no lleva l'altra, falta llum,brutícia,activitats... Sembla que done pena i vullguen que a la platja demanen la segregació del poble. Amb els impostos i contribucions que allí en paguem tindríem una platja de categoria i ben dotada. La platja no es d'Aceplat ni de les immobiliàries, l'aprofitem (quasi) tots i passa com al poble entre acabar escoles i festes: no hi ha res. Es la part dolenta de la democràcia, si eres de les minories ho tens fotut. Viure a l'hivern a la platja i l'estiu al poble deu ser una sensació com que no existeixes.

      Eliminar
  17. Un informe estupend, coherent, aclaridor, ben escrit, que compara amb altres festivals i no eixim a l'altura del betum en gastos respecte a eixos que els seus ajuntaments posen centenars de mils d'euros.
    I que no te l'has llegit

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El xiquets de l'institut de 3r de la ESO ho poden fer millor. Pareix que l'informe l'haja fet en 2 minuts

      Eliminar
    2. Jo l'he llegit sencer i es prou fluix, sobretot en l'arreplegada de dades, comparació amb altres festivals en que te res a vore, i es conclusions molt dubtitatives. Crec que com a tesina no haveren acabat la carrera. No pot ser un estudi sense l'edat ni nombre concret dels clients i on nomes es pregunta un proveïdor i sense donar cap xifra. Tampoc concreta a les despeses organitzatives quan parla d'empreses locals i despres resulta que es refereix a l'hostatge i beguda servida a la carpa. Això es informar i aclarir?
      I de les taxes no pagades no en diu res, de les pagades no anomena ni per quants m2 ni a quant costa eixe espai. Si anàrem a l'Ajuntament a preguntar-ho tal vegada ens sorprendriem, pero com de tot això la gent de a peu no s'entera... Nomes els volem quan hi han eleccions.
      Sobre les poques despeses per als nostres interessos respecte altres Ajuntaments amb stivals, contestat a l'anonim que no els tinc cap enveja.
      L'any vinent recomane que el funcionari encarregat d'eixe estudi s'encomane a altres menesters mes serios i profitosos. Al sr. Llacer, el mateix.
      La feina eixa que la facen a la Cotorra i així podran adjuntar tots els comentaris politics que en vullgueren sense cap sospita.

      Eliminar
  18. La Cotorra contesta a ACEPLAT
    http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2014/01/sempre-no-plou-gust-de-tot-o-si-voleu.html

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues no contesta massa, perquè Aceplat parla d'altres coses. Als politics nomes els interesa la majoria, inclòs Aceplat te la mala sort de no ser la majoria de la hosteleria ni empresariat de Tavernes. La platja al valler en general nomes li interesa a l'estiu, i els politics ho saben. Ara diuen si han invertit 900.000€ en la platja (en varios anys i barrejant obra amb servei) quan s'enten nomes obra quan es parla d'inversio. O siga posen tot compte junt sense dir la part de Passeig ni escoleta (que ja estaven fent-se en entrar el nou govern) subvencionades específicament, quant no deuen haver arribat a 200.000€ pagats per l'Ajuntament en obra. Es veu que nomes compten els IBI's dels que tenen negocis a la platja i per quatre gats no cal fer res mes i menys a l'hivern. Quant tenen el vot i l'IBI platjer vora mar es a l'estiu i allí si que solen esmenar-se una mica mes en activitats i neteja de parkings, eixe es el seu interes general que diuen a la Cotorra. I qui no li agrade, al Festivern.

      Eliminar
  19. El Festivern ha sigut un èxit econòmic per a Tavernes sense precedents. És indiscutible i se n'han beneficiat molts negocis del poble. Tan sols s'ha de preguntar als gerents dels comerços i a l'hosteleria i la resposta és sempre la mateixa: "hem aumentat vendes". I això per a mi és bo. Més facturació, més rentabilitat, algun lloc de treball més i més ingressos. Negar això em sembla una solemne tonteria. Es podran criticar moltes coses del Festivern però l'impacte econòmic sobre el poble és inquestionable. Cadascú que traga les seves conclusions. Pregunteu als professionals i voran el que vos contesten.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues si els politics volen events que porten vendes als comerços, a la platja que lleven la fira agrogastronomica, on els comerciants de la platja diuen que no guanyen sinó que perden.
      Gekko, sembles o et fas el llonguis, ja sabem tots el que porta de bo i roin el Festivern i en que es pot millorar, pero no ens faces creure com tambe intenten altres que el Festivern el fan exclusivament per a l'hosteleria de Tavernes, això es una coincidència, mes enllà de la carretera no en voran massa diferencia de vendes. Destacar lo bo i no parlar-ne'n de lo roin es la tàctica per vendre el Festivern. Bueno, de tota la política del govern en general.

      Eliminar