viernes, 10 de enero de 2014

Article d'opinió : MÉS DE PODER VALENCIÀ ...

Llegit ahir en : POLÍTICA-las provincias .

El PP piensa en Sánchez de León para las europeas

La delegada del Gobierno cumple con el perfil de político consolidado que busca Fabra, aunque Margallo promueve a Rafael Ripoll 

Però ...

(....) Los primeros movimientos de cara a la confección de la candidatura han arrancado con la incógnita de si los populares valencianos tendrán la posibilidad de proponer a su propio candidato a eurodiputado. Así lo reconoció hace pocas semanas el número dos del partido, Serafín Castellano.( ...) El nombre de Sánchez de León se une al de Rafael Ripoll. El actual secretario autonómico de Cultura y Deporte y exresponsable de relaciones con la UE también suena con fuerza para esa candidatura. Su principal aval es el apoyo decidido que le presta el titular de Exteriores, García Margallo. Una circunstancia que en unos comicios como los europeos puede resultar determinante (...) .
Coooooommm ? Qué el candidat valencià popular a les
europees el decidixen des de Madrid ? 

Això en el meu partit no passa, perquè nosaltres no mirem ni cap al centre ni cap amunt per a dessignar candidats, ni els dessignem "a dit" : PRIMARIES , senyores, primaries i candidat el que els valencians elegim , i no el que ens impossen "els del centre" i no precissament el polític ...  

Signat, Enric Estruch i Ferrando, Coordinador Comarcal de Demòcrates Valencians en La Safor-Valldigna . 

2 comentarios:

  1. I molts candidats autonòmics del PP PSOE tambe es decideixen des de Madrid i a molts dels nostres pobles tambe es decideix qui entra o no segons dicta Valencia. I mes enllà, tambe amb qui s'ha de pactar i qui no. Això de la democràcia horitzontal es una milonga, es segueix funcionant com en qualsevol tribu,exercit o dictadura, democràcia vertical.
    Sembla mentida que un home de política com tu s'en sorprenga d'aixo. Jo crec que ho dius per fer resò en la gent que encara es creu tot en el que ens adoctrinen els politics.

    ResponderEliminar
  2. " Ahí les has dao ", a vore si la gent es dona compte i vota lo seu i als seus de veritat, i no als que venen cada equis anys a vendre el pollastre i després se'l menjen ells i nosaltres ens toquem els ... eixos .

    ResponderEliminar