sábado, 4 de enero de 2014

Mini-editorial : EIXE ÉS EL CAMÍ

Estimats comentaristes , esta vesprada-nit esteu fent tota una lliçò del que volem que torne a ser Quadern, un lloc de debat però des del respete i la tolerància , sense insults ni desqualificacions personals, ni menysprecis per pensar diferent . 

He tingut que eliminar mólts pocs comentaris per contindre insults o desqualificacions que no anem a admetre en endavant , com vos dic en l'editorial extraordinaria de huí ,  apenes tres o quatre dels rebuts huí , 59 en total .

I eixe es el camí a seguir, el del respecte i tolerància front a la crispació existent : Qué no sigam nosaltres mai més aliment d'esta , ni per activa ni per passiva .

Bona nit, i que els reis vos porten mólts regals, i al poble de Tavernes consens , respete, tolerància i amb tot aixì de segur prosperitat , per nosaltres que no quede . 

16 comentarios:

  1. Pues jo personalment li demane als "reixos"jeje...Tindre a Jordi d'alcalde uns cuants anys mes,fins ara l'hem vist amb un consistori empenyat fins les celles i recuperantse d'alguna que atra punyala i quedantse amb minoria i aixi i tot fer moltes coses bones per al poble.Magradaria veure que fa amb els conters en possitiu i amb majoria.

    ResponderEliminar
  2. Qui te la responsabilitat de moderar i decidir que es publica o no es publica eres tu Enrique.
    Si el blog s'ha desmadrat és per que tu has volgut.
    No vingues ara tirant la culpa als comentaristes que tota la crispació i mala milk de estos dies l'has generada tu amb els teus articles i la teua permisibilitat amb els comentaris.
    Un amic.

    ResponderEliminar
  3. En lo dels comentaris estic d, acord, pero pots dir-me en quin article i perque dius que jo he generat mal ambient ? Jo sols he reflexat la realitat i el que pense, sense anim insidios , pero puc estar errat, dis-me perque ho dius , gracies.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique els cotorrins esta fent una campanya per a que tú no digues les veritats que tens per costum dir. S´han adonat que eixes veritats estan fen-los molt de mal i per això van fent mols comentaris en eixe sentit, Jaume Talens t´envia les seues reflexions per a que tanques un poc la boca i no els afecte tant tot el que està ocurrint en estos dies i que està en boca de tot el poble. Veuen que la cotorra ha perdut molts lectors i comentaris, pràcticament cap. I no obstant açò el teu blog va pujant com l'escuma a causa que dius la veritat i deixes parlar a la gent. Està be que filtres i no publiques comentaris grollers o de mal gust, però tots els altres els publiques.
      "Exactament igual que la cotorra", per açò cada vegada tú en tens mes i ells menys. No canvies la teua línia per favor.

      Eliminar
    2. Així és. Penses que si el teu bloc fora un bloc de gent "maleducada" i d'un estil grotesc, entrarien a dir-te-ho?

      Més bé amb la teua linia periodística i els comentaris d'alguns lectors, que de forma educada han posat el dit en la llaga, has sigut com l'iceberg que el Titanic (els que ens governen) no han sabut vore.

      Vegem que amb el teu blog, intentes arribar a la gent d'apeu de Tavernes, amb l'estil pla i de carrer, que d'una forma clara ens contes la realitat de Tavernes, sense miracles ni grans proeces com volen fer-nos creure en altres blogs més celestials.

      Eliminar
    3. Totalment d´acord amb els anònims de les 14:09 i les 14:59, eixa es la veritat. Els del Bloc els pica perque dius les veritats i entren molts comentaris que matisen i complementen les teues informacions. Filtres solament als mal educats i faltons, no com altres emplomats que eliminen molts comentaris que no els agraden políticament. Subratlle el que diu al final el de les 14:09 NO CANVIES LA TEUA LÍNEA PER FAVOR.

      Eliminar
  4. HIPOTÈTICA RECONSTRUCCIÓ DELS FETS: (PART 1)

    Dia 30:

    Carmen Canet consegueix a 24 h del dia de cap d’any, la carpa de la Mancomunitat. No ha sol.licitat cap permís, però confia que desde l'Ajuntament s'autoritze l’acte. Es posa en contacte amb el sr. Llàcer o directament amb el cap de la brigada per a que demà a primera hora del matí, li envien uns quants homes per muntar la carpa. Siga com siga el sr. Josep Llàcer ja sap que el dia 31 pel matí, uns homes de la brigada estarán a la platja muntant una carpa que no té cap permís. Si ho sap Llàcer o sap l’alcalde Jordi Juan, bé directament de la boca de Carmen Canet o bé per boca del seu company de partit i responsable de la Brigada.

    Carmen Canet avisa a l’empresa RUANO i els diu que la cosa va avant i que no hi ha temps que perdre. També dona la bona notícia a ACEPLAT. Estos es posen mans en l’obra i comencen a anunciar l’esdeveniment. Es crea un event en twitter on apareix l’Ajuntament com a organitzador. La publicitat de l’acte de cap d’any comença a escampar-se com la pòlvora.

    Dia 31:

    La brigada és desplaça a la platja per muntar la carpa. Ruano espectacles arriba també a la zona i comencen a muntar-ho tot. No hi ha temps que perdre.
    Per les xarxes socials i altres mitjans de comunicació continua escampar-se l’event . L’Ajuntament de tavernes , a través de la regidoria de Turisme, continua anunciant l’event.

    Va passant el temps i els permisos continuen sense arrivar. Jordi Juan és conscient que en un va a ser molt difícil que les instal.lacions reunisquen els requisits legals i inclós sap que no s’ha realitzat el procediment de forma “normal” per conseguir tots els permissos. A més, tractant-se d’un dia festiu, resulta quasi impossible conseguir els mitjans de seguretat i el visat de la carpa, per part d’un tècnic competent. No obstant això, el nostre alcalde no para la execució de les instal.lacions. Pareix ser que Jordi Juan no es conscient que la seguretat de les persones és el primer i que quan més temps pase , més diners costarà als veïns de Tavernes la “festa” en cas de que al final no es realitze.

    Potser se li pasara pel cap que en cas que l’acte de cap d’any a la platja fracase, la màxima responsable i perjudicada siga Carme Canet. Obvia que ell és l’alcalde i màxim responsable del que es faja en nom de l’Ajuntament, però la idea de donar-li una estocada a Carmen Canet (que quedaría com a una incompetent) i al PSOE, és una oportunitat que no pot deixar passar.

    ResponderEliminar
  5. HIPOTÈTICA RECONSTRUCCIÓ DELS FETS: (PART 2)

    Continua passant el temps i arriba un comunicat a l’ajuntament des de Governació, per a que s’extremen les mesures de seguretat a les festes de cap d’any. El record del Madrid Arena està molt recent, però això no lleva de que amb comunicat o sense ell, la normativa sempre s’ha de complir i és inviolable.

    Ara Jordi Juan ja te el que li feia falta per parar-li els peus a Carmen Canet. Ara falta escriure un guió que responga al compliment de la normativa i la seguretat de les persones. Res se li pot escapar per fer quedar mal a Carmen Canet i al PSOE de retruc.

    El cap de policia es presenta a les 15 h de la vesprada (8 hores després de que començaren les activitats de muntatge a la platja). Al pareixer, ho sabia tot el poble menys ell, Jordi Juan, Josep Llàcer entre d’altres.

    El Cap de la policia paralitza l’execució del muntatge i informa al Alcalde Jordi Juan. Este en ser “coneixedor” dels fets, es posa en contacte amb Carmen Canet i desautoritza la festa de cap d’any a la platja.

    Carmen Canet, no pot creure’s el que li està digüent el seu company de govern i alcalde, Jordi Juan. Es sorprén moltíssim, ja que la situació no ha canviat; ni es tenien els permissos ahir ni s’anaven a tindre hui. Intenta negociar i evitar que es paralitze l’event, ja que les instal.lacions estan quasi a punt. Jordi Juan no entén a raons i és taxatiu en aquest aspecte.

    Carmen Canet, amb molta tristor anuncia la cancel.lació de la festa i demana disculpes públiques. Jordi Juan en canvi, no diu ni pruna. Al seu facebook pot veure’s una imatge de l’autorització administrativa del Festivern.

    La gent comença a entrar al facebook de Jordi i a preguntar-li per la cancel.lacio de la festa de la platja i ell contesta el que s’ha pogut veure en un altre bloc local (que acaben de llevar fa unes hores) i que fins a dia d’avuí ha sigut l’única respesta de la màxima autoritat de Tavernes.

    La cosa no va bé per a Jordi, ja que la no festa està salpicant-li més a ell que a la pròpia Carmen Canet, la qual apareix a vista de tots com la “víctima”.

    La imatge de l’autorització administrativa del Festivern desapareix del facebook de l’alcalde. Al blog de Quadern de Reflexions, els comentaristes carreguen durament contra l’alcalde Jordi Juan. Se l’acusa de “mentirós” al donar a entendre que l’Ajuntament no havia anunciat cap festa a la platja, de la qual ell no tenia coneixement.

    A partir d’ací, no se sap res més ni per part de Carmen Canet ni per part de l’alcalde Jordi Juan.

    SILENCI ABSOLUT. RES HA PASSAT.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que pot afegir E. Estruch a aquesta reconstrucció?

      Eliminar
    2. Molt bona reconstrucció dels fets. I Jordi sense obrir la boca.

      Eliminar
    3. La reconstrucció dels fets pareix que no va mal encaminada. En la meua opinió Jordi Juan la CAGA quan intenta desvincular-se de l'event, fent-nos creure que ell no sabia res i deixant a Carmen Canet sola.
      Com deia JFK "Els èxits te molt de pares, peró el fracàs es orfe" i mai mes ben aplicat al este cas.
      Juan haguera quedat en millor lloc si haguera dit que van reconsiderar la opció de fer la festa i van pensar que era mes prudent no fer-la. Rectificar a temps és de sabis, però la mentira no ha de ser una ferramenta a la qual s'aferra el nostre alcalde quan veu vindre els problemes.

      Eliminar
    4. Haurien de dimitir o destituir a: CC, per no demanar permís, JLL, per enviar a la brigada, al Comunity Mànager de l'Ajuntament per publicar a la web,twitter i facebook events que no existien, JJ per permetre tots els desgavells d'abans i no enterar-se de res (este últim no es pot destituir, sols dimitir).
      No es que ho faran, és que ningú dirà res ni es sentirà culpable, excepte la 1ª que va demanar disculpes (no sabem si per ella o en nom de tot l'Ajuntament). Que amples ens quedàvem si la cosa funcionara amb sentit comú!

      Eliminar
  6. El final de la pel.lícula será el següent:

    a) Si la situació s'agrava i perilla la credibilitat de Jordi Juan (que suposadament quedaría com a un mentirós), la opció fácil seria expulsar del govern a Carmen Canet. De esta forma li carregarien tota la responsabilitat a ella.

    b) Si la cosa no va a més i les aigües tornen al seu nivel, la cosa quedarà amb no res i la imatge i el bon fer de Carmen Canet quedaran questionats. Podriem dir, que Jordi Juan hauria complot el seu desig d'any nou.

    ResponderEliminar
  7. O a lo millor sí, la solució en unes hores ... ó dies .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Cap allà al dimarts. Hui és la cabalcada i demà es dia Reis.

      Eliminar
  8. Ja estàn preparats els subtítols de la roda de premsa que en breu donarà el nostre alcalde?
    Una de les protagonistes de l'anterior video, pareix ser que serà la que falte esta vegada.
    La veritat és que he vist hui el viedeo de l'altra vegada i la sra. Canet li van encaramar un paperot de cuidao. No sabia cap on mirar.
    Al pròxim video, ella serà la gran ausent.

    ResponderEliminar