lunes, 13 de enero de 2014

Editorial : HUÍ PLENO

Esta vesprada a les huit i en el salò de plens del ajuntament es celetbrarà el pleno ordinari del mes de Gener, i en ell es tractaràn, entre altres, temes importants per a l'organització del equip de govern .



Unos que vienen, otros que se van ...
 la vida seguirà igual ?
Per un costat accedix al càrrec de regidor Perfecto Benavet en sustitució de Vanessa Martí, per, com sabeu, renuncia d'esta : Tots coneguem les fortes discrepàncies entre Benavent i el Secretari Municipal, i sòls esperem que açò no afecte al municipi . Amb Perfecto pensem entra en acció un regidor amb més caire polític qué Vanessa, pel seu àlt càrrec orgànic en Compromís de Tavernes : Esperem també que això no comporte més polèmica si no per contra més consens .

Des de Quadern siga com siga li donem la benvinguda i li dessitjem el millor en la seua nova tasca, aires nous sempre porten cosses noves, estem segurs que per a bé .  

Per altre costat es dona compte de la sentència a favor de la paralització de la moció de censura : No tenim noticia de que es vaja recorregut la mateixa, pel qué si així és s'acabat el tema de la moció, cadascú ja sap on està i a treballar tots pel poble, qué es el que toca : Esperem voreu prompte en els pressupostos municipals, que com sabeu s'estàn negociant per abdos parts .

I destacar a més el tema del pàrquing i l'assumpció del mateix per part del municipi , i una proposta que vorem on deriva, com és la de Compromís sobre l'avanprojecte d' interrupció del embaràs : Serà interessant vore que diuen els regidors populars, donades les discrepàncies conegudes a nivells més alts en el seu partit sobre este tema, i el caire conegudament religiós d'algun d'ells i també d'altres .

Demà, com sempre, vos ho contarem .

25 comentarios:

  1. I de la baixada de l'IBI no dius res?

    ResponderEliminar
  2. Enric, aquesta vegada estàs mal informat. De moment Jordi Juan Huguet a altes hores de la nit ha fet una crida per Facebook a la gent del poble a anar al plenari per que diu que perilla l'aprobació del pàrking i la mínima baixada de coeficient de la contribució que ell proposa. A més segurament es vetarà la proposta de Karina de deixar els impostos al nivell de l'inici de la legislatura.

    Per cert, Enric que opines d'aquestes crides via facebook d'un alcalde?Es legítim, però creus que contribuiex al consens i a baixar la crispació?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I si va la gent al plenari canviarà el vot de la opossició?
      El PP qué proposa al plenari sobre el parking, o que li sembla la rebaixa aconseguida pel govern (segons la Cotorra) o segons Victor (segons el Facebook de Borràs)? Es queda curta o massa conformista amb el SAREB? O sols es contra per fer la contra com massa vegades a la oposició?
      Jo sobre el Facebook dels politics dic que no deurien barrejar aspectes politics amb personals. No tenen un perfil del partit i altre de l'Ajuntament en les xarxes?

      Eliminar
    2. Al Facebook de JJ no diu res del plenari, o ho ha esborrat o esta publicat per un grup intern. No seria la primera vegada que l'alcalde de TOTS convoca sols uns POCS.

      Eliminar
    3. A mi si que m'ho ha enviat. També és cert que JJ té tendència a esborrar coses. Si deixes un e-mail t'ho envie. A més, pot ser Estruch el tinga.

      Eliminar
    4. A mi també com a tots els que el tenim en facebook com amic .

      Eliminar
    5. No crec que J.J. tinga a tots els ciutadans de Tavernes (que en tinguen) al facebook ni altres xarxes. Tampoc crec que vullga tindre'ls a tots. Inclós m'han dit que n'ha esborrat a més d'un, extrany quan es tracta d'un perfil polític i gens personal, on deuria atendre, escoltar i vore a tots els que siguen ciutadans del poble que dirigeix.
      Anecdòtic que tinga amistat amb Karina i no amb Manolo. O no és anecdòtic? Molts de la seua corda la fan igual al PP o inclòs pitjor. També és anecdòtic que siga amic de Víctor Borràs i no de la seua 1ª tinent d'alcalde?

      Eliminar
  3. Enric, sobre la moció de Compromís que a més fa una crítica molt forta a l'església catòlica (de fet molt més que al Sr. de l'Opus Dei que promulga aquesta barabaritat de llei) parles dels problemes d'alguns regidors del PP. Però creus que ho han fet per això? No coneixes cap regidora del govern amb problemes a un atac frontal a l'església? Fes memòria que a lo millor...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Perque creus que dic " i tambe d.altres" ? .

      Eliminar
    2. Mes que el que votarà CC deurieu de patir per qué votarà KV. Ahi si que hi podia haver mes morbo, doncs tots tenim clar el que votarà, recorde que es oposició pero no s'ha tret el carnet del PP ni ha canviat el seu discurs d'esquerres. I si eixen 9 vots del PP+CC en contra de la moció i 8 del govern+KV inclús seria bo per a la democràcia, sempre estem dient que per damunt dels partits estan les persones, encara que a la majoria de partits ho tenen clar que es justament al contrari. CC era cap de llista, i tots els votants i ara els seus socis saben qui es i com pensa. De totes maneres la nova llei es ultrarestrictiva en no contemplar cap cas d'avortament i això a cap bon cristià tampoc deu agradar. Si pel que alguns insinueu cregueu que açò es altra "xineta" del Bloc a la sabata de CC o del PSOE, dir que ja cansa i al final ni ens interesa, es faria molt pesat quasi dos anys de preeleccions aguantant els seus jocs politics de xiquets.

      Eliminar
    3. Home, fins ara el govern ha aprovat totes les mocions d'aquest tipus amb el suport de Karina. No sé, per tant, quin és el teu dubte.

      Eliminar
    4. Si pel que alguns insinueu cregueu que açò es altra "xineta" del Bloc a la sabata de CC o del PSOE, dir que ja cansa i al final ni ens interesa, es faria molt pesat quasi dos anys de preeleccions aguantant els seus jocs politics de xiquets.

      Amb la qual cosa ve a demostrar el que aci hem dit molts: que la gran majoria de comentaristes sempre han anat a manipular els fets i traure punxa d'on no hi havia res amb un objectiu clar i concret: desacreditar a nivell personal basant-se en les creences PRIVADES i altres coses semblants.
      Perque no anem a parlar, no cabria en la Biblia, de les actuacions del PP contra el que demana, per exemple, la caritat cristiana i l'ajuda als demes per exemples, o negar-los la vivenda diga i tirar-los al carrer... I segons el que prediquen i tant cristians que facen d'acord amb el precepte: No mataràs, i prohibisquen l'avort. CAP AVORT. De cap classe. Com va fer Franco que si era consegüent. Jesucrist jo ho va avançar i previndre: sepulcres emblanquinats....

      Eliminar
    5. Dubte no cap, dic morbo pel d'esquerres enfrontades però ja dic que "tots tenim clar el que votarà, recorde que es oposició pero no s'ha tret el carnet del PP ni ha canviat el seu discurs d'esquerres". De Carme pot no sorprendre-nos cap postura, per més que siga d'esglesia la proposta del PP fa aigua fins i tot a dins del seu partit, també entre alguns d'esglesia, crec jo.

      Eliminar
  4. No em pareix mal que s.incite a la gent a anar als plenos per que es la forma mes objectiva de assabentar-se de les coses ,sempre que no s.incite a res .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jordi actua com a Bloc i no com alcalde i fa una hipotesi del que pot fer l'oposició.Això està fora de lloc. Busca crear un estat d'opinió. Si no ho entens és evident que no estem en la mateixa ona de diferenciar el càrrec institucional i el polític. Però bé... és igual.

      Eliminar
    2. No t'ho prengues a mal però la teua forma de veure la política és poc europea. A l'europa civilitzada com a molt et podràs trobar un alcalde que diu: "Hui es tractaran temes importantats per a tots estaria bé la màxima assistència".

      Jordi actua com a Bloc i no com alcalde i fa una hipotesi del que pot fer l'oposició.Això està fora de lloc. Busca crear un estat d'opinió. Si no ho entens és evident que no estem en la mateixa ona de diferenciar el càrrec institucional i el polític. Però bé... és igual.

      Eliminar
    3. Menudes bovades. Si totes les preocupacions del PP i la gent que el vota com a partit que vol tornar a tindre l'alcaldia i guanyar eleccions son estes xorrades, tenim Bloc per a anys. Xe, poseu-vos a treballar i deixe-vos de monsegues i bovades sense trellat, no ho veus aixina Enrique?
      Jo crec que Jordi Juan, com a regidor que es d'un partit, pot fer una citació als seus i pot fer les consideracions que crega en tant que regidor i cap i lider en este poble, de Compromís-Bloc, i fa una crida als seus. I em pareix molt bé.

      A vore si damunt ha de fer el que li manen els simpatitzants-militants de la resta de partits.

      Eliminar
    4. Aci només esta en el seu lloc i ben fet lo que faça el PP i KV.
      Tot el demés està fora de lloc. I si ho fa gent de Compromís-Bloc, la repera de fora de lloc i mal fet.

      Eliminar
  5. P.D. De que dius que estic esta vegada mal informat ? Perque ? .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per que cap dels temes que has mencionat serà el que captarà l'atenció del plenari.

      Eliminar
    2. Ai, pillin, el que passa es que tenim que callar per prudència com fas tú ara mateix que no ens dius tot el que saps ...

      Eliminar
  6. No faces cas i seguix el camí que t'has marcat. Només volen crispació. I fer-te cabrejar.

    I de sempre el dia d'abans del plens hi ha un crida a la militancia de Compromis perquè aquells que puguen vagen als plens a donar recolzament als regidors amb la seus presència.
    Això - ho pots preguntar- s'ha fet des del primer plenari a partir de juny del 2011.
    I a mi em sembla molt bé que un partit demane calor als seus i que es demostre on mes cal: el ple que és el màxim organ decisori.

    O es que el PP no ho fa? O es que els del PP van perquè si?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ahí està el vostre problema que confomeu lo públic i lo privat. Que el Sr. Perfecto enviara un missatge així abans de ser regidor del govern és perfectament lògic i normal. Que ho faça un alcaldeno. Clar que en el cas que un alcalde no ho vullga ser de tots sino tan sols dels seus...

      Eliminar
    2. No, el problema el tens tu i això de voler atribuir als demes precisament el que vosaltres feu i sou. Ací l'unic partit que sempre ha confos lo public i lo privat ha sigut el PP i tots els seus: Mira els diners publics que s'han emportat cap a les mans privades tota la serie de xoriços i imputats que teniu, i els que seguiran.

      D'una cosa estic també segur: si Jordi Juan haguera dit això "a tots" estarieu ara criticant i dient qui és ell per a dir a la gent del PP que vaja, o a la gent del PSOE, o a la gent de.... i dirieu: que es claveu en els seus i deixe als altres tranquils.

      Ho dirieu? I tant que si: que ja ha passat en altres coses i ho haveu dit.

      Eliminar
    3. Jo no he dit mai això.
      A mí no m'ha convidat a anar.
      Estic empadronat en Tavernes,eh?

      Eliminar