jueves, 9 de enero de 2014

Editorial : AHÍ QUEDA UN "HUEQUET"

Alacant (35 escons) : PP, 13 escons; PSPV, 10; Esquerra Unida, 5; Compromís 4; UPyD, 3. 

Castelló (24 escons) : PSPV, 9-10 escons. PP, 7-8. , Compromís, 3. EU, 2 i UPyD, també 2. 

València (40 escons) : PP, 14-15 escons. PSPV; 10-11. Compromís 8-9. Esquerra Unida, 4. UPyD, 2. 

Vots en blanc 14,4% 
Altres 8,1% 
Abstenció 34 % 

Llegim en diversos mitjans de comunicació que estos serien més menys el resultats , segons una enquesta encomanada pel PSOE, si ara es celebraren eleccions autonòmiques en la nostra comunitat . 

Podreu vore , segons qui l'interprete , diversos punts de vista . Així, el PP i mitjans afins diran que l'única enquesta són les urnes i que esta enquesta està "cuinadeta" a favor de qui la demana , i el PSPV (no entenc perquè, perquè el que perd el PP no ho recuperen ells com seria d'esperar si realment foren una alternativa per si de govern, si no que per contra en compte de recuperar podrienn perdre fins a 5 escons dels 33 que ara tenen i encara gràcies , però allà ells) mentres que Compromís , EU i UPyD l'aplaudiran fins amb les orelles, sobretot els nacionalistes que es refermarien en el tercer lloc, superant EU . 

Però nosaltres volem destacar altres xifres : Hi ha un 14,4% de vots en blanc (2,5% en 2011) , més que el percentatge que obté Compromís, que tindria entre 15 i 16 diputats, i " altres " que s'ascendiria al 8,1% (6% en 2011) , és a dir, gent que no sap que votar i se'n va al vot en blanc per que no els agrada cap de les opcions per les quals se'ls pregunta (de l'abstenció ja millor ni parlem, perquè pujaria del 29,8% al 34%) , o que votarien a altres opcions diferents per les que es pregunta . O el que és el mateix, quasi una quarta part de l'electorat no votaria als " de sempre" i a " lo de sempre " .

I ens preguntem si ací, enmig dels uns i els altres, una opció política nova, centrista, regeneradora i valencianista sería capaç d' arreplegar un bon grapat d'eixe vot tant important provinent del desencant amb els de sempre i lo de sempre , el blanc, i part del d'eixos altres que votarien a altres opcions , així com traure de l'abstenció a un bon grapat dels també desencantats . 

Creguem que sí, i per a això estem lluitant i de veritat , com tots sabeu : I vosaltres, vosaltres que penseu ? . 

30 comentarios:

  1. Estimat Enric, si m'ho permets a l'estil de Talens et faré uns comentaris polítics, espere però ser més clar. Te'ls faig per que (no t'ho prengues a mal i em tornes a censurar) crec que ets tan bon Blogger con pèsim analiste polític.

    MIra, l'enquesta del PSOE marca valenciana és una enquesta fabricada a la seva conveniència i treta en un moment molt oportú: m'explique, el PP té males enquestes i sap que va a la baixa, ara a falta d'un any i mig i amb unes eleccions europees que serviran de càstig a PP i PSOE i a partir de les quals tornaran a pujar tots dos partits... no s'entén el pànic en les files populars. Ara com bé sap el nº 2 i estratega gandià del PSOE valencià... ells varen perdre Gandia justament per que la varen donar per perduda a 9 mesos de les eleccions. Quan varen veure que tenien opcions ja va ser massa tard per a reaccionar.

    Així l'enquesta del PSOE sols busca alimentar el pànic que (això ho sé de primera mà es viu dins del PP). Lògic. Però no t'equivoques... no quedarà cap huequet per a vosaltres a nivell del País Valencià i a Tavernes t'equivoques molt. Per exemple no sé per quin motiu vares censurar el meu missatge en el qual apuntava certs detalls públics i notòris del que es va viure a la plaça de l'Ajuntament durant el "discurso del Rey"... si em permets la broma.

    ResponderEliminar
  2. No sé quin era, però si el vaig censurar sería perquè o bé afirmaríes cosses no provades, o faltaríes el respete a algú , i això açí s'ha acabat.

    ResponderEliminar
  3. Enrique Estruch i Ferrando, DV La Safor-Valldigna9 de enero de 2014, 10:26

    El huequet açí en Tavernes ja es va vore en les darreres locals, amb els més de 580 vots de Gent i Alternativa, i això que el PP no estava llavors tant cremaet com està ara mateix i a tots els nivells, inclús per a mi el local, ni el PSPV havía caigut fins a on a caigut, en que no es capaç ni siquiera en la seua propia enquesta el maquillar-la de forma que almenys obtingueren els mateixos ressultats que ara tenen en les corts valencianes.
    Es més, pensem que Compromís té un bon grapat de vots prestats, sòls tens que vore les diferències entre el vot local i el autonòmic o nacional . Però bé, cadascú pensem d'una manera i si jo no pensara el que pense no estaría perdent el temps implantant demòcrates .

    Agraïsc la teua aportació , bon any .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bé, continues sense explicar per quin motiu vares posar i després vares llevar el missatge en el qual parlava de la'anonimat de La Cotorra i comentava que ningú va aplaudir a Pilar i molt poca gent a Jordi en el seu llarguet discurs a la Plaça de l'Ajuntament. Però almenys publiques la queixa, així que ací tens alguns consells...

      Primer: tingues present que des del 29 de maig de 2011 el Bloc, ara Compromís, té un sol objectiu: obtenir la majoria absoluta fagocitant al PSOE i a EUPV. Ara la baixada del PP li obre noves portes al poder accedir també a l'electorat popular. L'errada de PSOE i EUPV de donar-li l'alcaldia a JJ a canvi de res en Tavernes pactada per Morera (Bloc), Boix (PSOE) i Sanz (Partit Comunista i EU) és mortal per aquestes dues formacions.

      Segon: el Bloc de La Safor únicament dialoga quan ho passa mal. Exemple: els seus missatges quan vares destapar l'affer Canet en la festa de Cap d'any. Mai negocien quan els va bé, sols quan es va mal i mai mantenen el que t'han promés. És algo que Manolo i tu haurieu de tindre en consideració... però bé sou lliures d'equivocar-vos tant com vullgueu.

      Tercer: ara coneixes (no es broma) la cara amable del Bloc de JJ. Si obté la majoria absoluta coneixeràs l'altra cara... i te la pots imaginar. Ells volen que Tavernes siga el Muro d'Alcoi de La Safor. Però damunt JJ no és Rafel. Si et creus que van a donar-te cancha...

      Quart: per sort per a tots els Vallers JJ i el seu equip han anat de "clavada de pota política" en "clavada de pota política". Però no t'equivoques... si Carmen Canet no dimiteix, la faran dimitir per que els primers que no la volen són els del PSOE de Gandia i ho faran de forma que no siga cap candidata vàlida per a ningú. Ella ja ho sabia des de pocs mesos després de les eleccions... al menys jo li vaig deixar ben clar. Ara CC no farà res, no sap que el pitjor que et pot passar és tenir els enemics en casa. I molt menys encapçalarà cap llista.

      Quint: el PP pujarà i prou després de les Europees, això ara no s'ho creuen ni ells però per desgràcia per als valencians serà així (quede clar que el tripartit serà una desgràcia igual o major que el PP però deuria d'entrar aire fresc per que la Generalitat del PP fa una olor que se sent des de molt lluny). En Tavernes el que fa molta olor és el govern de JJ i això explica la falta de fervor popular el dia de Reis.

      Sisé: a 18 mesos (1 any i mig) de les eleccions ningú pot predir que passarà (especialment si coincideixen en les generals). Les úniques coses clares són que el PP perdrà la majoria absoluta en València però que continuarà guanyant a la major part d'ajuntaments i que a Tavernes EU i el PSOE perdran vots cap al Bloc i ahí no trauràs res. També està clar que Karina tornarà a entrar si es presenta i que el PP i el Bloc perdran electors cap a l'abstenció i cap a forces com la teua però no t'enganyes... a Tavernes el perill el representa el Bloc, per la seva forma d'actuar i per que en tot cas tindrà regalats els regidors que li queden al PSOE.

      Pel que fa a enquestes... en maig d'aquest any sabràs el tope de Compromís i EU. I pensa que les generals podran coincidir amb les locals si Rajoy creu que li convé...

      Eliminar
    2. El problema que li mire a esta anàlisi és que no està feta imparcialment.
      Està clar que l'analista és una persona que arriba la sardina al seu interés (pegar li llenya a JJ i a Compromís-Bloc) i que va vore el que li va interessar vore al dia de la plaça i que jo, que estic anant de fa anys, no vaig vore res estrany ni res del que ell diu. Una plaça com sempre, la gent de sempre i l'acte de sempre.
      Sobre les clavades polítiques i l'olor del govern de JJ sincerament no sé a que es refereix.
      Sobre les enquests de maig si es refereix a les europees no aprofiten per a res, es vota en clau molt diferent a locals i autonomiques.
      I que Karina tornarà a entrar..... de la mà de qui? Qui carrega amb el cadàver polític?
      I fas algunes afirmacions que són per a riure: el pacte Morera, Boix Sanz per donar l'alcaldia a JJ, que si Muro d'Alcoi, que si no la volen a CC en Gandia, el Bloc per la seua forma d'actuar...

      Eliminar
    3. Molt encertat en tot del molt que dius, amic anònim.
      Únicament tinc dos dubtes:
      1.- Karina dius que tornarà a eixir, pero, amb qui? PP? DV? Nou partit local? Ho dubte, no li veig lloc, explica-ho-nos.
      2.- Esta clar que com de fort va entrar al Bloc a governar (alcaldia 4anys, fantasmes amb el funcionariat tot del PP, despotisme JJ) pot tindre coses del dimoni, pero això vol dir que baixes d'eixe primer graó al PP local? Dimiteix Manolo i passaran a ser bons xics? L'estada a la oposició els ha humanitat?
      Per acabar, ja se açò no es el Facebook ni el Twitter, aci no podem petjar un "me gusta" ni ser "followers" pero estaria be posar-te un pseudònim per poder distingir millor els teus comentaris. Benvingut als del mig, encara que Enrique no et veja amb bons ulls, ara també ell és politic i això per on passa sempre banya una mica.

      Eliminar
    4. Karl Mark mire que confons despotisme (governar amb poder absolut, govern d'una unica persona) amb saber posar-se J.J. en el seu lloc com alcalde.
      A mi em fa risa que després de 12 anys de ogvern amb majoria absoluta i despotisme total del PP se li acuse de despotime a una persona que te 5 regidors front a 9 primer (ara 8 del seu goverbn) i 8 del PP, una persona que per a decidir qualsevol cosa del govern de la ciutat ha de donar explicacions i consensuar amb els socis.

      Ara si tu considerq eu despotisme en JJ és no consentir que el PP no se li burle i que faça un circ del ple com van voler fer i ho intentaren des del primer dia (es nota que tu no vas als plens); si despotisme és dir-li a una regidora del PP que se cenyisca al tema o que no faça explicacions i posicionaments polítics quan era el punt del prec; si despostimes es recordar-li al PP les competencies de l'alcaldia o dir-li al PP que lo que demanava es competencia de l'alcaldia... visca el despotisme de Jordi Juan.

      A banda d'això que he dit: Voldries fer el favor de dir quins actes més de despotisme ha fet JJ.?

      Eliminar
    5. El unic analisis que es despren del anonim de les 12.22 es que no te ni idea de com funciona el govern, ni els pactes i que li te una tirria a jordi juan i el bloc de 4km de llarg. Ai la llengua no te os i difamar a proposit es molt facil, alguns en aquest poble son uns experts! Millor dit! No saben fer altra cosa...

      Eliminar
  4. Np és cert. No hi havia cap cosa de les que dius. Sols vaig osar dir que La Cotorra era una mitjà anònim i això es veu que no li va agradar al teu amic Talens. De fet, primer el vares penjar i després el vares retirar... bé tu et perdràs els meus comentaris.

    ResponderEliminar
  5. Doncs no recorde exactament perque pero t, assegure qué el , efectivament, amic Talens, mai li s, ocurriria el qué dius qué sería demanar-me llevar algo, en tot cas replicaria encara no té per costum contestar anomims.
    Dit aço dir-te qué si t, expliques amb la correcio i l, argumentacio en que ho has fet ara no tindras cap problema en vore publicats els teus Comentaris .
    Gracies per la teua col.laboracio i bon fer .

    ResponderEliminar
  6. Doneu eixemple i firmeu tots amb el nom que vos van posar quan vos van bateixar i encamant digueu als demes que no siguen anònims. Tots els blogs tindrieu que que agarrar el costum de no admitir cap anònim i que tots es registraren com toca i fan els diaris. I si volen escriure amb un apodo que ho facen pero els que manen en el blog que sapien qui es i sha acabarien mes de cuatre mal rollos.
    Ara si no es fa aixina jo tambe anonim.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Amic del Bloc... això és caure molt baix... és evident per a Karl o per a qualsevol que haja llegit el meu primer text que jo no escric fent servir aquest llenguatge.

      Eliminar
  7. abans pregunteu perquè sí o perquè no, dir qué els dos darrers comentaris han segut eliminats per petició en un cas i per al darrera afirmació sobre el govern actual en comparació als anteriors.

    ResponderEliminar
  8. No estem parlant del govern local per tant es prega no es desvieu del tema o no ho publicaré, i més amb qualificatius forts com el que no vaig a publicar : Per favor, moderació amb els comentaris o tindré que tallar pel sà .

    ResponderEliminar
  9. ??? Enric, no ho entenc... com vols que li conteste a la segona qüestió de Karl Marx? No hi ha cap insult. Ara si t'ho dic. No tornaré a perdre més temps si canvies de criteri justament amb els meus comentaris. I tu sabrás si té o no a veure amb el huequet que puga quedar a Tavernes o a València com ho fa el govern de torn... Inexplicable. HO sent Karl. Si ho havies llegit ja tens la meva contestació i sinó li demanes a Enric i jutges si hi havia cap motiu per censurar-la més enllà que semblava molestar al Bloc. La Cotorra s'està apuntant molts gols per ací... des del seu anonimat...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hi han persones que no volen que el seu nom aparega per a res i altres nomenades que demanen es retire algo que es diu d.elles i es fa , tan senzill com aixo.
      I en quant a huequets tranquil que els tirs no van per on insinues . Sols que no vullc possibles problemes legals per anonims , ja has vist per on van els tirs en lo judicial .
      I en quant a si molesta o no al Bloc tranquil que seguix sense importar-me , si no no estaria encapsalant una alternativa.
      Torne a dir que la justicia esta per tallar els anonims i no sere jo qui es juge el tipo .

      Eliminar
  10. Enrique, no m'agrada el camí que esta prenent açò, perquè no es puguen comparar governs anteriors i actuals? Que un comentari el vetes per petició? De qui? Que no es desvie el tema? Sera per que no s'ha desviat mai, com quan es donen 80 o 90 comentaris d'una entrada. Açò es un blog d'opinio política o que es? Ja has pres cafè amb el Bloc, com demanava Jaume?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Em molesta i de debo l.insinuacio que fas amb lo del cafe .
      I si t.he censurat es per la darrera frase de persecucions perque insinues algo que pot ser delictiu . Per lo demes la resta del comentari correcte , pots tornar a enviar-lo i t.ho publique pero sense eixe punt doncs el torne a dir es roça lo delictiu .
      I en quant als desvios efectivament no es la primera vegada pero vullc acabar amb ells .

      Eliminar
    2. Enrique, no t'ha de molestar res que ja s'haja dit per ací, com lo del café. Va ser una proposta d'un conegut nostre i no t'has d'ofendre per això, L'únic que s'insinua amb això és que eixe oferiment per part nacionalista és mesurada i en aquest moment en que "et conviden" a baixar el nivell reivindicatiu del blog, disfressa de corderet ara que se n'han vingut uns quants casos d'imatge dolenta damunt (Festivern,Carme,cavalcada). Això a mí sí que m'ofen, en tanta estima com en teniem per este lloc de llibertat d'opinió.
      I sobre el comentari no publicat ja et dic que era tanta la confiança fins ara que ací no guardava cap còpia, com si feia a altre blog quan entrava, però tú mateix que l'hauràs rebut tens permís per modificar,borrar o canviar les paraules o frases que cregues oportunes si ho creus interesant.Només afegir que no entenc el que puga ser delictiu, si l'acusació que jo puga fer, o bé els actes o insinuacions que denuncie.Saps que sempre que dic algo, moltes vegades potser sobre altres informacions o pel que es diu pel poble, ho dic en clau de pregunta o confirmació, però quan afirme sempre és rotundament perque ho conec de primera mà, i m'atenc a les conseqüències. Espere que no t'aderisques a la nova llei estatal que volen implantar, on parlar de corrupció serà poc menys que terrorisme, espere que no siga eixe el nivell ni la linea a no traspassar.

      Eliminar
  11. Es mes estic plantejant-me el traspasar o tancar el blog perque es algo que ha passat de ser una diversio a ser un agobio per a mi i mes ara que tinc mes responsabilitats politiques extralocals i aixo em lleva temps . Pel que si algu esteu interessats en continuar esta tasca i mantindre l.estil de quadern , fiqueu-se amb contacte amb mi i vos el traspasse respectant el vostre anonimat i aixi podeu seguir per la linea que vullgau pero baix la vostra responsabilitat i no la meua.
    Que , algu s'anima ?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Fes el que cregues però el sentit comú diu que afirmar que l'actual govern té unes formes més poc democràtiques que l'anterior no és cap insult ni difamació...ara ja veus als demòcrates del Bloc en l'anòmim de les 23:54. Un poble, una veu... la seva.

      Eliminar
    2. Pero acusar de persecucions i similars si .

      Eliminar
    3. Enrique no se si la paraula correcta es persecució, pero jo si que he aportat moltes dades que verifiquen que l'actual govern local fa tracte o no segons qui sigues, moltes vegades amb la llei en la ma, pero en definitiva tracte de favor a nivell empresarial,associatiu,politic,familiar com altres vegades m'ho has comentat tu a mi.
      I si, poden dir que es la paraula d'un contra la d'un altre, pero jo la meua la duria al final del mon, quan els fets diuen que veritat nomes hi ha una, no estem parlant d'opinions ideològiques. Ja he dit, no acuse de res ilegal, pero si ètic i moral, clar que la llei la fan els politics i ja sabem com van molts d'etica i moral. Per ahi crec que van els tirs de l'amic anonim de les 0:15 en les seues queixes.
      Açò ho pots publicar, encara que siga amb pseudònim saps que em faig càrrec i no has de patir per res.

      Eliminar
  12. Jo ja ho tinc clar, Enrique. Ací hi ha gent que només participava per criticar el Bloc, a JJ i tot el que fa el govern, no perque els importa el joc polític i democràtic, i menys que res Tavernes.
    Ara, que vols posar els punts a les is, el venen amb acusacions d'estar venut al Bloc i si ja has pres café amb ells.
    I molt be el que els dius: les normes les poses tu i que es monten el seu bloc i que carreguen amb els possibles "danys" judicials. La imatge que estan donant estos comentaristes es lamentable: només el volien mentre es podien aprofitar del teu treball.

    ResponderEliminar
  13. Anonim de les 12, 22
    Totalment dacord amb el teu analisi. Collonut, Si em permeteixes una observacio, crec que en el teu analisi, penses que el pp va a estar quetet. Jo crec que te mol que dir, estan quetets tal vegada estiguen esperant el moment, Uma vegada vegem el que diuen o fan podrem opinar.

    Per un altre costat una reflexio per a tu Enrique, i que magradaria contestares fent honor al nom del teu blog. Per no desviar el tema aci parles de un huequet, jo pense que en este comentari et descares molt enquant a les intencions del teu paritt, es a dir, vol ser" visagra¨". Ara la reflexio, i si vols la contestes, tu que sempre has segut mol honest amb la teua opinió. Si tens el teu huequet, tu pactaries amb el Bloc despres de vore el que han fet amb Carmen o Karina i el que fan amb tot allo que no els interesa?
    Teu dic, per que jo si he vist un canvi mol gran per la teua part desde el escrit del que tu dius que es el teu amic Joume. Fins i tot has passat a nomenarte Enric.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enric Estruch , en nom propi10 de enero de 2014, 1:27

      El meu principi , particular que quede clar i no el de democrates que ens deixa total llibertat i que no se si vingut el cas es el que s.aplicaria doncs no dependra de mi sols , es deixar que governe el mes votat per a lo qual em votaria a mi mateix en l.acte d.investidura i que passe el que la llei diu . I a partir de ahi pactes puntuals o de governabilitat . Sols si el candidat de un dels altres partits fora una persona de la meua total confiança , siga a dretes o a esquerres , me es indiferent , trencaria la regla i l.apoiaria per a que fora Alcalde . I ni Jordi ni Victor ni Manolo ni ningun dels caps actuals visibles ho son.
      Pactaria amb Compromis ? Ho veig dificil perque no m.agrada el caire de la seua politica cultural i festiva monotematica ni moltes de les seues maneres d.actuar .

      Eliminar
  14. Crec que han intentant manipular el blog i estan acoseguint-ho, cosa que em sorpren. No fa falta que sigues tan estricte amb tu mateix. No crec que la cosa fora per a tant.
    Fa temps que no entre en la cotorra pero no crec que hagen canviat la linia.
    Només publiquen lo que es convé. I han nomenat a uns i altres quan han vollgut. I ara el demanen a tu...
    Si deixes el blog em sabra mal perquè es una bona font d'informació, actual i fiable. Pero aposte mes per la linia d'abans encara que hi han comentaris que clarament no es poden consentir pero fora d'aixo... tota opinió es bona

    ResponderEliminar
  15. Enrique, respecte al que dius a la 1:27 t'he de matisar que la regidoria de Cultura i Festes la duu el PSOE i no Compromís.

    Compromís té dins de Joventut l'area de potenciació i difusió del valencià que la porta Llácer, i dins d'eixe àrea s'han fet alguns actes dels que tu dius "monotematica" en valencià i potenciant la gent d'aci cosaa. ¿O es que vols que es facen actes amb actucions de Raphael o algun per l'estil?
    Tambe cal recordar que d'eixa partida s'han fet teatres, contacontes, actuacions en valencia, etc. destinades a escolars i joves. Que això ningu se'n recorda i nomes parla d'allò que el PP ha criticat, sense cap trellat i motiu com el Festivern quan és el millor aparador que te Tavernes i la Valldigna hui en dia. I veig extrany que tu, que com a representant d'un partit valencià ho hauries de recolzar, discrepes i també critiques. No ho entenc. I la veritast, no el compren perque jo en el veig ancorat en temes de fa 20 anys en el perill català, mala broma que ens ha gastat sempre el PP per amagar-nos el vertader perill, el perill castellà i de l'interes que tenen d'anihilar-nos als valencians com a poble.

    I podries dir-nos els motius perquè no veus Jordi ni Victor ni Manolo persones de la teua confiança? A mi em sembla molt bé que una persona no es trague POLITICAMENT PARLANT a Jordi Juan, a Victor Borràs o fins i tot a tu mateix, però aci hi ha molt que parlen, parlen i no argument ni diuen exemples de res. Simplement desacreditar per desacretidar.

    I el pose un exemple, i ja ho he dit en altres ocasions: Jordi Juan dictador en paraula del PP ¿Per què? A vore que diguen exemples perquè a mi això de que li ho diguen per: 1) fer callar en el ple a algun regidor que no està complint el reglament eixint-se del tema del punt de l'ordre del dia que s'està parlant, 2) per dir que no continue una regidora que dona explicacions del posicionament del seu partit durant minuts i minuts d'un tema ja tractat abans quan estaven en el punt "precs i preguntes", sense fer cap prec i cap pregunta; 3) que l'alcalde no aprove el debat i votació d'un punt proposat pel PP I QUE EL PP NO POT PROPOSAR per ser competencia de l'alcalde... bo recorde cap cosa més de "rara" en els plens. Si tu ho recordes, ho dius. I tu saps que Jordi Juan aplicava el reglament com alcalde i la prova està que en cap moment el garant de la legalitat, el Sr. Secretari, ha dit això no es aixina. Més be al contrari li donava la raó en l'informe del ple d'agost. Si per això, per aplicar el reglament, es dictador, cosa que s'ha dit aci, en els blogs del PP i en cinquanta llocs de "feiceboks" i "tuiters" han dit... en fi, la veritat, doncs no.

    I quan al blog que portes, jo no sóc qui per aconsellar-te, però sigues tu mateix, fes el que cregues i deixa de costat els cants de sirena, dels uns i dels altres. Ara, ja es estrany que quan intentes seguir la teua linia, sincera, correcta i sense que el blog se n'isca de mare, un determinant grup vulga que tornes al folló i a la confrontació interessada més allà del cap polític amb eixides de to moltes vegades i que aplaudisc i et felicite perquè no les consentisques.

    ResponderEliminar
  16. En quant a cultura i oçi en mi trobaras sempre un ferm defensor de la promocio de la nostra maltratada i denostada llengua i cultura valencianes pero no tots son del mateix caire ni els agrada pel que te que hi haure un poc de diversitat en el camp del oçi i la cultura i arrivar als mes possibles .
    En quant a confiança en uns o en altres em referisc a la suficient per a botar-me el principi de que mane el mes votat i que governe uno menys votat sense vore el dia a dia , i de ahi lo dels pactes puntuals, que com be es pot vore en el dia a dia no sempre coincidix en el que es promet.
    I en quant a despotismes i demes hi ha una demanda pel que deixem que parlen els jutjes .

    ResponderEliminar
  17. P.D. Per altre costat t.agraisc les teues paraule i sobre tot les formes de respete i tolerancia en que parles , amb arguments i sense malsonancies ni atacs personals : Eixe es l.estil al que vullc que torne Quadern i si no te que ser aixi amb mi que no compten.

    ResponderEliminar