miércoles, 29 de enero de 2014

Editorial : OFERTA TURÍSTICA ACTIVA

Es la que proposem i esperem qùe es pressente en esta gran oportunitat que ens oferix la Diputació, de mostrar en el cap i casal i en un punt mólt cèntirc la nostra oferta turística durant quatres dies, i de la informarem dilluns .

I esperem que no es llimite a un simple mostrador amb persones darrere repartint fullets, si no que fem una oferta activa del producte, mitjansant conveni com ja proposarem en editorial fa uns dies, amb aquells que dia a dia viuen l'esport i la cultura i que ocasional o permanentment l'apliquen al turisme , com son els centres/grups esportius valldignencs , les empresses que es dediquen al esport com a forma de turisme i oferixen la nostra vall com un dels destíns , a aquelles associacions profesionals i empresarials que d' ell viuen, i a tot aquell que algo puga aportar en este camp .

Així i en concret proposem :

Qué es parle amb es Grup Muntanya Valldigna , Centre Excursionista de Tavernes, Pí Redó de Benifairó, Natura Vertical i si hi ha alguna assocació o empresa més que oferisquen esport i turisme en La Valldigna, per a que cada un dels quatre dies que durarà l'expossició hi hasga un repressentant d'este tipus de turisme en el lloc d'expossició per a que pugen informar als possibles interessats i a fons el que oferix la nostra vall en turisme rural , que amb tota seguretat sempre serà una informació més completa que la que pugen donar les nostres empleades comarcals de turisme, pel simple fet de que es dediquen a això i de manera pràctica, sobre el terreny que diguem.

També proposem que es convinga amb l'empresa que oferix repressentacions en el monestir, per a que eixos quatre dies Frai Peruccio, el persontage de ficció que rep als turistes en algunes ocasions , estiga allí eixos quatres dies per a oferir algo més que visitar passivament un edifici històric .    

I també que es compte amb les associacions Aceplat i comerciants del poble per a que preparen una oferta comercial i que el possible turista vega que a més de fer esport o cultura, podrà disfrutar d'un muntó de servicis complementaris .

A més, això constarà ben poc económicament, per la simple raò de que els clubs esportius no tenen ninguna finalitat económica , i a les empresses i professionals es servix d'un trampolí promocional inigualable . I si exigix un cost no assumible en la partida ordinaria de turisme, que es faça una extraordinaria doncs l'ocassió val la pena i de debò, perquè sempre estem parlant de desetacionalitzar el turisme valler, i que millor que atraure a aquells que en menys d'un hora de trajecte poden estar visitant-nos , començem a fer-ho .

2 comentarios:

  1. Jo propose que la info tourist estiga oberta els caps de setmana i festius que son els dies que més turistes venen a Tavernes.
    De poc val promocionarse fora si quan venen al poble troben infoturist tancat o la pantalla de informació de la plaça sense posarla en marxa desde fa un grapat de temps.

    ResponderEliminar
  2. L'hotelet Avenida te fullets informatius de la Valldigna? I les immobiliàries i els restaurants de la platja?
    A qui portaran a la "esquina de los pueblos"? A la fallera major altra vegada? Estaria be estar la setmana de festes falleres, Valencia estarà a rebentar de forasters, de segur que eixa setmana tria Benidorm o Marina d'Or.

    ResponderEliminar