sábado, 1 de junio de 2013

NOTA DE PREMSA PARTIT POPULAR

Sábado 1 de junio de 2013

Manolo Vidal “nuestro interés es 
trabajar  al máximo por Tavernes”

El portavoz del Partido Popular de Tavernes afirma que realizarán una oposición constructiva mientras que los tribunales aclaren el futuro de la moción de censura que presentó su partido y la concejala, Karina Vercher, “no es nuestra intención bloquear Tavernes”.

Con todo, el primero que deberá no bloquear a la ciudad ha de ser el ejecutivo de Jordi Juan “vamos a estar en una oposición responsable y, en este sentido, queremos que los ciudadanos recuperen su empleo por lo que vamos a trabajar en acciones que potencien la acción social”.

Por ello el Partido Popular espera que el actual gobierno, hasta que se esclarezca la moción de censura, trabaje para dotar de empleo a los vecinos y vecinas de Tavernes “Se han dado a conocer las iniciativas autonómicas para fomentar empleo, y ahora vemos como los presupuestos que pretendía presentar el señor Juan no eran los adecuados. En el pliego presupuestario el gobierno local no contemplaba partidas para acceder a estas iniciativas de fomento del empleo. Le pedimos al señor Juan que reconsiderase su presupuesto e incluyera partidas para las acciones que se esperaban del gobierno autonómico y provincial. Juan no hizo caso y ahora ni tenemos presupuesto y si no lo remediamos, se nos escapará esta oportunidad de luchar contra el paro en nuestra ciudad”.

Finalmente el portavoz Popular señala que “una de nuestras principales prioridades será la de volver a abrir el "Viver de Empreses" con el que se podrán formar a emprendedores”. Vidal recuerda al Sr. Juan que “nos tendrá a su lado en aquello que entendamos que suponga crear empleo, más acciones sociales y favorecer la llegada de inversiones para nuestra ciudad”.

Hasta ahora el Partido Popular lamenta el poco interés del ejecutivo de Juan por fomentar la ocupación en Tavernes.

Manolo Vidal confía que en pocos días se vuelva a convocar el pleno para dotar la ciudad de un nuevo gobierno que atienda las necesidades que más preocupan a los ciudadanos.

52 comentarios:

  1. Treballar per donar feina a Tavernes i per al contracte de l'escola d'estiu conviden a dos empreses de fora el poble? A mes a mes de recent creació i havent treballat amb altres Ajuntaments a càrrec del Bloc.
    Per que tampoc la Sra. Regidora de contractació no ha tornat a convidar com l'any passat una empresa local d'una guarderia que no ho havia fet mai?
    Por a que la tornen a deixar malament?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El miniequip de govern pensen que ens enganyen. Com diuen "Qui te padrí el batetgen", i qui te carnet de militant del BLOC també.

      De los creadores de "Quitate tú pa ponerme yo" arriba la nova saga de "Los Otros".

      Tracta d'un govern que utilitza una minoría de la población per a manifestar-se i armar cacau. Quan arriba l'hora de les contractacions criden a la gent de fora "los otros". Això si que és política d'expansió i global.

      ara em vindreu que si el PP va contractar a empreses de fora. I teniu raó pero és que jo no vote al PP.

      I del "I tu más" ja estem hasta el monyo (per no dir algo més ondulat. I sols saveu justificar-se amb que ells tambè ho han fet.

      Però no deieu que no ereu iguals??

      Eliminar
  2. Jordi Juan no mira per la gent del poble. Sols mira per als del seu partit.
    Impostos i paro per als del poble i diners i faena per als de fora.

    ResponderEliminar
  3. Paroles, paroles paroles
    paroles paroles paroles
    com tot el que fa el PP.
    Parlar i parlar i parlar
    ¿I com ens ho hem de creure si quan governaveu no ho feieu?

    Balanç del govern de Manolo Vidal 2007-2011:
    Aparcament en fallida: a pagar 2'5 milions
    Piscina: li regelem el terreny i 1'3 milions. No tenim terreny, ni dines ni piscina.
    Ajuntament: 16 milions de deute amb bancs
    3'5 milions en proveidosr
    4'5 milions en remanant de tresoreria
    7 milions en contractes amb empreses de fora

    per favor, no ens vingau amb milongues. Deixeu ja de molestar en notes de premsa que no es creu ningú.

    Es convoca un ple i es dota d'un nou govern? Karina y los muchachos del PP? Ja no sabeu ni on vos cau la càrrega. Vergonyós.
    Si tinguereu vergonya política ni s'ho plantejarieu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No t'acabe de dir que no vote al PP. Savia que l'única defensa que teniu es la del "I tu más".

      Que estem preguntant el perquè la gent de fora i amb carnet de militant del Bloc s'ho està enduguent calentet de Tavernes, no estem diguent que ens faces una comparació amb Vidal, que ja et dic jo que no m'agrada este tio.

      No será que el donar faena als de fora entra en el concurs de mèrits per anar a les corts o al congrés??

      Eliminar
    2. Xè valent, que el pagament a proveïdors es també un prèstec amb el banc (l'estat el dona al banc a l'1% i el banc a l'Ajuntament al 5%). O penses que és de gratis?

      Veus com ens oculteu informació!

      Per cert, penseu estar cobrant integrament el sou mentre's esteu sense aprobar els pressupostos? Seria un bon incentiu renunciar a part del sou mentres no s'aprove, per arrivar a un acord, no cregueu?

      I ara si vols, pots fer la comparació amb el PP, ja que no saveu fer altra cosa.

      Per cert, quan aneu a començar a cumplir el vostre programa electoral.

      Reflexió: El fet de no cumplir amb les directrius del partit al que representes esta penalitzat. Ara el no cumplir el programa electoral, això no està penalitzat. Si ja se que em direu "Està penalitzat a les urnes". Si, si que pot esta-ho, al igual que l'altre cas.

      Per a mi lo del Bloc es una estafa a l'electorat amb tota regla. El seu objectiu era tirar al PP i fer-se en l'alcaldia per instal.lar-se a l'Ajuntament de tavernes. Mai han tingut voluntat ninguna de cumplir el seu programa.

      Eliminar
    3. Tu eres de Manolo. I tant. I votes al PP.
      I dius mentires. A vore noms i cognoms de l'empresa de fora i demostra que siga del Bloc. I que s'ha contractat de manera irregular. I quin treball està fent.
      Perque no casa que el teu PP diga que no es fan obres i tu digues que de fora fan obres.
      Visquen les mentires.

      Eliminar
    4. I QUE HA FET JORDI?
      CAP INVERSIÓ, COLOCAR A MÉS GENT ENCARA QUE EL PP, PUJAR MÉS ELS IMPOSTOS, COBRAR IGUAL O MÉS QUE MANOLO I SER INCAPAÇ DE TINDRE UN GOVERN ESTABLE.
      VA PER FAVOR, QUE NO VOS ENGANYEN, JORDI NO HA FET RES!

      Eliminar
    5. No soc Manolillo. No m'agrada com a Alcalde. Pero si puc dir que hi han bones persones al PP, però a Manolo no el salve. Crec que el camvi que anunciareu en la forma de governar no ha sigut tal. El que si que s'ha fet es utilitzar ferramentes i instal.lacions municipals per a fer-li autobombo a Jordi. Per cert, per a quan el BIM de maig amb tots els esdeveniments que han passat, pressuposts no aprovats, plenari de moció de censura,... ? I per a quan el plenari de juny? A VOREM LA TRANSPARENCIA!

      Eliminar
    6. Xe anonim de les 20:53, que l'objectiu del PP quin es? Tirar fora del govern als que governen. O perquè es fan les eleccions i les mocions de censura?

      I el de complir el programa, jo crec que voluntat molta però diners ben pocs després que el PP els balafiara i deixara la caixa municipal plena de teranyines. Que no fa tant de temps per oblidar, xe!

      Que el Pla d'Ajust implicava un prestec per a pagar proveïdors això ho sabem gats i gossos. Si tu no t'informes, o ho acabes de saber ara, mala sort. Ningú ha amagat informació. Eres tu qui no l'has buscat o no has volgut buscarla. Això esta publicat de mil maneres des de Quaderns de Reflexió fins la Cotorra passant pel Ventilador i acabant en la Veu de la Valldiga, a banda dels diaris comarcals.

      No cal comparacions. El poble no és tonto. I només cal vore que quan va eixir Manolo del ple de censura, nomes hi havia 10 persones esperant-lo. Per cert molts dels pesos pesats del PP ni s'acostaren.

      I quan a programes, ¿que vols que et diga? en 12 anys de majoria absoluta nomes haveu complit una cosa del programa electoral: facilitar el pas de l'alta tensió per la Valldigna?
      - Què? Que dius, que això no ho portaveu? Que havia de dimitir algú si passava? No home no, això estava en el programa ocult.

      De totes formes, crec que ara que parlem de programes és hora de donar les gracies al PP pel compliment que ha fet del programa electoral quan contemplava:

      - Regenerar la pltja de la Goleta
      - Urbanitzar el sector Marenys 2A
      - Posar en marxa el PAI Bancaixa i Granata Golf
      - Fer un hotel en la platja de Tavernes
      - Fer la ronda de circumval·lació
      - FEr el parc del Cantalot
      - Acabar els polígons industrials
      - Urbanitzar Fontetes Marjales
      - Fer 860 vivendes de VPO en Fontetes Marjaletes
      - Iniciar la nova depuradora general
      - Inniciar i impulsar els sectors de la platja
      - La reforma de l'IES Jaume II el Just junt a la Conselleria
      - El centre d'educacio especial en el solar al costat Alfàndec.
      - Acabar la piscina municipal.
      - Solucionar el desgavell de la Urbanització Vergeret
      - Etc

      En 12 anys de govern de majoria absoluta, en 10 anys que han tingut de bonança economica (llevem els 2 darrers), cobrant canon anticipat de l'aigua potable, cobrant totes les plusvalues del sector Marjaletes, amb vora 11 milions dels plans E de Zapatero i Camps, amb pujades dos! de l'IBI fins el 20%, amb...
      no han fet res del programa electoral.

      Eliminar
    7. O siga la vostra estrategia no és la de fer les coses bè, la vostra estratègia és la de comparar-se al PP i dir que vosaltres feu el mateix però a una menor escala.

      Viva la regeneració política de Tavernes

      Eliminar
    8. Jo no defense ni vote al PP. És més si et quedes més tranquil puc dir-te que la gestió va ser molt desastrosa en les últimes 2 legislatures.

      Això no vol dir que puga realizar una crítica al Bloc. Que "a sabiendas" que estàvem endeutats fins a les celles, va realizar un programa electoral superutòpic que ara no pot cumplir. Però açò no és el mes greu, el mes greu de tot és que ha dut propostes com la de crar un centre d'emprenedors i l'unic que ha fet és desmantelar el que estaba ja fet a falta d'obrir. Això si que és una mala gestió dels recursos de Tavernes.

      A més, el Bloc es va omplir la boca en campanya electoral de la política clientelar del PP i ells ara están fent el mateixet (a menor escala pero el mateix pecat).

      Per tant, menos vendre's la burra en que sou d'esquerres i progressistes perquè els fets us delaten.

      Eliminar
    9. Fets, senyores del pp, fets. El anonim de ahi dalt vos en diu un fum. Voaaltres no sabeu que dir. Soles q el bloc sta per a que no mane el pp... Es que el pp en la merda q mos ha deixat deuria despareixer i no governar mai mes. Un any de gestio municipa el del 2012 1, 8 milions superavit. Aixo si que es un fet. Ah! I per molt que eacriviu en majuscula com ai alçareu la veu no vos dona la raó. Ja esta be de fer el ridiculous

      Eliminar
  4. Jordi, no ho hagueres consensuar avans el pressupostos!!??
    T'hagueres estalviat tota aquesta mala publicitat per a Tavernes, que al cap i a la fi a qui més li repercutix és a l'alcalde, ja que és el cap visible.
    Jordi, el que més tenia a perdre eres tu i no has sabut gestionar bè la situació. Desfeste de la gent que et rodeja i t'aconsella malament, ja que son estos els que t'han portat a la situació on estàs. A més a esta gent ningú els ha votat.

    Comença a governar per tu mateix i deixa de banda a la gent que vol que faces els que ells diuen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Qui més tenia a perdre, té a perdre, i ha perdut és el PP i Manolo. Del Partit Popular el poble ha tret una clara conclusió: només vol manar siga com siga, i no importa res mes que manar. De Manolo han tret com a conclusió el mateix i afegit que és capaç d'ajuntar-se amb qui siga, sense cap ètica ni respecte a la ideologia del seu partit, totalment per manar.
      Les pròximes eleccions baixada per desgaste en la nació, política de tot siga per la pasta, i en el poble, el tema de la mocio com i amb qui s'ha fet... arribarà a quatre? No el rigues? En una etapa convulsa el PP va passar de 2 a 7, ara pot passar perfectament passar a 4. No seria el primer partit que perdria 4 regidors en unes eleccions.

      Es poden fer errors, es pot encertar o errar, pero alguns han estat consequents amb les idees, i no s'han abaixat als xantatges, i altres han canviat de seguida, han sigut capacós de portar-la en cotxe i sentr-se al seu costat, enmig del PP, en el plenari. Són fotografies i imatges que estan ahi, i que la gent té en compter.

      Eliminar
    2. No se com definiries tu estar en un govern en minoría sense capacitat de maniobra per a gestionar el municipi.
      Crec que la definició seria RETINDRE L'ALCALDIA A QUALSEVOL PREU.

      Bè a qualsevol preu no, al preu de 50.000 € al any per al alcalde Jordi Juan i quantitat semblant per a Victor Borràs, dos persones que si deixaren el seu càrrec no tindrien ingresos de forma inmediata, al no conservar el seu lloc de treball. Recordem que Jordi no te plaça a la universitat, ja que era profesor asociat i aquesta plaça ha desaparegut pels retalls.

      Si parles d'errors, jo te'n dic un però gran. Un error reconegut per Miquel Molla de Gandia i en veu baixeta i en petit comité per Jordi, que va ser forçar la votació dels pressupostos.

      No oblidem que tot el merder que ha dut a Tavernes a primera plana partix de la no aprovació dels pressupostos.

      Eliminar
  5. Estic esperant encara noms i cognoms de les empreses de fora que són del Bloc. Jo si vols comence:
    - Primera empresa que inicia la 1ª fase del Parc del Cantalot (empresa del poble). L'empresa que l'acaba (empresa del poble)
    - Carrer doctor Fleming. empresa del poble
    - urbantizació escoleta platja. empresa del poble
    - Urbanització entrada platja. empresa del poble
    - urbanització dels voltants esglesia. empresa del poble

    I ara també: empresa que acaba les millores del camps de futbol 7 en una obra iniciada i contractada pel PP a eixa empresa: empresa del poble on sembla ser té interessos uns familiars del Bloc. Però t'ho repetim: Obra iniciada i contractada en temps del PP.
    - obra de l'escola carrers Desemparats. Obra de la Generalitat per concurs public nacional on es presenten mes de 20 empreses i 1 del poble.
    - Obra dels ninxols, es presenten 2 empreses del poble (de les 4 convidades) i 1 de fora especialista en eixes obres que presenta l'oferta més barata.

    A vore si ens n'hem deixat alguna i tu ens ho dius i de pas ens presentes fotocopia com a militants dels empresaris.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No se si estàs defensant les contractacions del PP.

      - L'escoleta va ser contractada pel PP. ara queda voluntat per obrir-la. Pareix ser que no hi ha tal voluntat.

      - De la piscina estem esperant una jornada informativa per a que ens diguen en quin estat es trova. A l'última reunió ens van dir que ens anirien informant i van passant els anys i res.

      - El desmantellament del viver d'empreses si que va ser per exprés desig del Bloc, per a dotar de mobiliari al Jutjat de Pau. Que algú vullga lligar caps, a mi em semblaria Perfecte.

      Eliminar
    2. Esteu esperant?? Tu a qui esperes es a manolo. S' han fet dos reunions que han omplit la casa de la cultura per a informar al poble. Sense clavar-se amb cap partit ni parlar mal de ningu. Aixo es transparencia. Quan ha fet aixo el partit popular? Mai. Quan un alcalde popular ha penjat la seua nomina al facebook o a internet? En la vida! Ja podeu apendre....

      Eliminar
    3. Anonim 11:21, poc abans d'escriure tu ja t'han contestat. Llig a Manolo el del bombo, ho explica prou be amb quins partits han treballat certes empreses i de qui son familiars els socis? No crec que calga ensenyar carnets de res. També quan dius que una empresa es queda un contracte a menor preu, cal que afegisques que ho fa rebaixant fins ratllar la baixa temerària i que així i tot guanya mes diners que en altre Ajuntament per una obra semblant pero a molt millor preu. Inflada de preu de l'Ajuntament? No estaven baixant altres contractes un 20-30%?
      M'agradaria que argumentares els perquès d'açò, els polítics deurieu saber-ne com estan els preus de mercat.
      No t'en vajes per les branques, el problema ara no es el PP ( a menys que prospere la moció). No estem diguent que ho feu una miqueta millor que abans, estem exigint que ho feu be. Si no ja sabeu el que us toca.

      Eliminar
  6. Estic amb total desacord amb els que comenten que el PSOE vol desfer-se de Carmen Canet per a les pròximes eleccions. Ella anirà en les llistes (com a cap de llista o en altres posicions) segons es decidisca al col.lectiu del PSOE (primaries... etc) no perquè Orengo ho decidisca. Jo tambè he sentit que certa concejal del Bloc tampoc anirà a les llistes a les pròximes eleccions i no dic que siga decissió de Morera.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Zapatero a tus zapatos2 de junio de 2013, 20:14

      Ilusa. Fa ja uns anyets amb el PSOE local i per assemblea es va triar un llistat i un candidat a eleccions locas i no valdre per a res. El fet es que Escrihuela es menejava prou a gust per València i des d'alli van imposar la seua llista per damunt de la voluntat del PSOE local. Seguidament al fet es va donar el cas de un pacte antinatura del PSOE amb el PP amb el qual Escrihuela va ser alcalde. Escrihuela va seguir despres a la política local i l'altre candidat frustrat ja no. Es això el que persegueixen els partits, el poder a qualsevol preu, per damunt les persones i les seues voluntats? Així li ha anat a eixe partit des d'aleshores, de capa caiguda.
      Per cert, en aquell panorama els polítics pràcticament no cobraven res i regidors que no eren del govern treballaven pel poble, no era incompatible amb fer oposició. Ara el contexte es ben diferent i tu encara penses en utopies polítiques? De Carme dependran moltes coses, pero crec que l'unic factor que no influirà sera la seua voluntat. La seua força hui en dia al PSOE deu ser prou semblant a la de Karina a EU.

      Eliminar
  7. Punt primer: Seria de babaus una escoleta que després dels treballs d'informacio i de saber la demanda es va comprovar que es prácticament nul·la. Quan el senyor Rajoy i Fabra done mes ajudes a les families, i mes subvencions perquè puguen engegar l'ensenyament de 0-3 anys igual es podra obrir.

    2. La piscina es va informar en l'assemblea informativa del dia 27 a la Casa de la Cultura. Si no vas anar per ser del PP si que hi ha blogs que s'han preocupat d'informar.

    3. Que el Viver està desmantellat és tal. Està l'espai físic i tot a punt a falta del mobiliari, taules i les cadires, que no es llevar per cap acte de Perfecció ni "pepites en vinagre" sino perquè el ministeri de justicia feia alguns anys que li estava reclament lloc per posar el jutjat donar la falta de seguretat del del Carrer la Barca i Manolo Vidal o el PP si vols en el govern ni cas en la darrer legislatura.

    Al poc de temps del nou govern va vindre una nova requisitoria demanant el lloc i es va voler posar en la CENS de la plaça que no va poder ser perquè el local no era municipal i finalment va anar a l'Hospital. Això el Sr. Enrique Estruch podrà donar fe si com crec estava Carmen Canet en el tema. Per cert ja li va donar bona cosa de canya el PP acusant-la de falta de previsió i de no se que més, quan es va paralitzar el trasllat a la plaça major.

    En anar a l'Hospital, que jo crec ha sigut un gran encert del govern municipal, i totes les persones ho diuen, com que diners no hi havien per a moblar-li perquè vau deixar la caixa municipal amb numeros rojos (i això que el roig no vos agrada massa) i donat que el Viver d'Empreses no estava ocupat per ningú, i el mobiliaria no s'usava, se li va donar ús al jutjat. Comprar 4 taules i 4 cadires no és tan complicat per a tot el folló que esteu armant amb el Viver i es poden, ara sí que es poden i sense problemes comprar-les, després de la gestio que esta fent el govern perquè segur que hi haurà molts en el poble que les voldran vendr Amb el PP això no passava.

    No cal lligar cap de cap. Simplement saber la veritat i no deixar-te manipular per alguns blogs que segur lliges i igual tens ha vore.

    I ja que estem: Saps que en la darrer legislatura de Manolo Vidal i amb tant de follo amb el Viver, només una persona es va interessar i va estar unes setmanes i s'ho va deixar? Va ser un fracàs i supose que no serà per falta d'interés, però si jo tinc interés Rajoy no posa linies d'ajuda i si cal a fons perdut i els bancs no em deixen un clau. Per a que vull emprendre una cosa? Explica-me-ho.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I si es podien comprar 4 taules i 4 cadires que costen uns pocs euros perquè desmantelar una instal.lació ja amoblada i fer trasllads innecessaris de mobiliaris?

      I si el Bloc portava al seu programa fer un centre per a emprenedors, perquè no va acabar un viver de empreses que quedaba potenciar-lo i obrir-lo?
      Serà veritat que el programa sols el volieu per a entrar a l'ajuntament i una vegada dins l'heu fet desaparéixer?
      Per què no hi ha forma de trovar el programa electoral del Bloc en cap lloc?

      Et propose que poses en un comentari un enllaç on tots pogam vore el programa del BLOC. Vo valen excuses de que el PP no ho té i que si perico de los palotes tampoc. Si sou transparents ho tindreu publicat en algún lloc no?

      Eliminar
    2. I l'escoleta de la platja quan l'obrim???. Ara ve l'estiu i haguereu pogut obrir l'escoleta de la platja. Però està vist que teniu poc d'interés.

      PD: No soc del PP i no vote al PP, soc dels d'enmig, així que no t'esforces en argumentar en base a comparació amb el PP i contesta a la pregunta sense marejar la perdiu.

      Eliminar
    3. Ja era hora que reconeguereu que s'ha desmantellat el Viver d'empreses. Jo és la primera vegada que veig el motiu del trasllat.

      Aprofite per fer una pregunta, a lo millor Enrique sap algo:

      ¿Qui tenia accés a les instal.lacions del Viver d'empreses per a fer les seues reunions?

      Eliminar
    4. Algunes mares ja hem proposat fa poc com també vam fer a l'any passat que es fera una escoleta d'estiu a la platja. Ho hem preguntat a una coneguda empresa d'animacio local que fa l'escoleta a l'Alfandech i ens ha contestat que seria possible si obriren la escoleta de la platja, pero que com a regidora de la platja, depèn de Carme Canet. Ja han oferit la de l'Alfandech pero de l'altra no sabem res, i això que l'obra esta acabada i la majoria dels vallers estiuem a la platja. Per que es tan difícil per als polítics gestionar segons que coses quant semblen tan senzilles?

      Eliminar
  8. No vos sembla que parlar de llistes es com parlar del temps que farà el dia 24 de setembre del 2014 en Pocito de Arriba? Dediqueu el temps a debatre coses mes profitoses.

    ResponderEliminar
  9. Fa un mes que es comenta que el TRIPARTIT és va pactar molt avans de les eleccions de 2.011 i aquest no s'ha pronunciat.

    Aleshores és veritat???

    Si és així, no us sembla una falta de respecte de cara a la ciutadania no haber-ho fet public durant la campanya?

    Tant que parleu de usurpació de vots, ¿A cas no tenien dret els votants a saver que s'anava a fer amb el seu vot?

    Això si que és transparencia de la bona

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Les negociacions van començar el mateix dia de les eleccions, en veure com quedaren els resultats. Satisfet?

      Eliminar
    2. De veres que el mateix dia?? Si saps el dia també deus saver qui es va sentar a negociarper cadascun dels partits, no?

      Eliminar
    3. te ho creus tu aixó xe? pues no vullgues fer tonto als demes. Aixó estaba ja mes que mascat abans de les eleccions. I aixó si es antinatura, contranatura o com vullgau dir, perque si en el poble hi ha partit d'esquerres eixe no es el BLOC

      Eliminar
  10. Este Jordi!!! Es per a morir-se de la risa. El dia de la moció de censura ix proclamant que la mateixa tenia trampa. Lo que te trampa és el teu programa electoral. Això si que te trampa i molta. Mira si te trampa que no vas a cumplir cap dels 20 punts.

    Per cert, on heu amagat el programa electoral?? No hi ha forma de trovar-lo per cap lloc. No l'haureu desmantellat també!!??

    ResponderEliminar
  11. Els del pp repetixen sempre les mateixes consignes I frases erre que erre. Igual te que els expliques amb un text de 1000 paraules i arguments. No contesten, no donen raons. Tornen en la escoleta, tornen q si el tripartit pactat antes de hora, tornen en el programa... Pero qui collons sou vosaltres per a parlar de programes incumplits si en 16 anys now neu fet ni una! Ni una neu cumplit! I lo q heu fet (parking i piscina) ha sigut la gran m.... parlant clar I ras! I que digueu denxufismes?? Que voleu q tingam a remigio amic intim de manolo com a persona de confiança de la empresa fcc?? Va per favor no feu la risa... No recordeu ja la plaça de bous?? Ni les rotondes I treballs de jardineria q valien mes d1 milio al poble... sabeu de qui estic parlant o no? No recordeu als troyanos? Qui va dir que dimitiria quan passara lalta tensio?? Tot el contrari! Qui esta en la casa de la cultura?? Qui estava en tourist info?? Quantes places a dit es vam crear a l'ajuntament?? Ja esta be de fer demagogia! On comença i on acaba el carril bici de 200.000 euros?? Que valia cada 4 anys remoure terra en el cantalot pa' enganyar a la gent? Es que dexemples en tenim infinits i un llarg etc. No vaig a seguir... El meu alcalde no porta 2 escoltes ni cobra 4000 euros nets. Te la nomina en el facebook. Pobra gent 20 anyera i de algo mes que els han llavat el cervell...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El bloc amb la mateixa mania persecutòria que tot el mon que critica la seua gestió és del PP! El seu camp de visió és tan estret que no poden vore ho gestionen tan malament que els d'enmig també ho veuen. Els d'enmig critiquem i premiem tant a dreta com esquerra i passant pel cente. No sé si saveu que sou vosaltres qui ha de respondre ara. El PP va deixar el govern fa 2 anys i que siga per més temps, però de vosaltres esperàvem més i el que no volem es que s'excuseu en el "Y tú más" perquè esteu possant-se al mateix nivell que ells.

      Eliminar
    2. Els del mig, o siga ni carn ni peix.
      Els del mig, això en el meu poble també es diu ni xitxa ni llimonà.

      Eliminar
    3. Uiii, que poreta els tens...

      Eliminar
  12. A l'anonim de les 21:34,
    Espere que sigues polític local i amb jornal molt alt, i sense altra possible dedicació professional. Resumit, que et vaja la vida en seguir assegut a la poltrona, perquè si eres un ximple ciutadà que opines que el futur de la gestió política es l'AMIGUISME, el pròxim que ve es la hecatombe i ja no cal confiar mes en la humanitat. Despres ens queixem del polítics.
    Com un gestor de tants recursos materials i humans pot resumir la responsabilitat en la feina en que posa d'encarregat un amic? Perquè vists els resultats de les administracions, els encarregats (ni els mateixos polítics, ni els funcionaris) no semblen massa amics de qui deurien, que es la pròpia administració i no de qui cada quatre anys te la sort d'eixir triat a les urnes.
    I esta molt demostrat al món empresarial i associatiu, quan es posa a un càrrec un amic o familiar amb la única qualitat com a directiu que la suposada confiança. Així, trobaríem gent poc preparada o qualificada per a un lloc pero que atendria a les directrius del seu cap. La gran diferencia en la similitud plantejada es que a l'empresa els objectius del cap i de la empresa solen coincidir en gran percentatge, i a l'administracio moltes decisions sabem que es prenen mes amb interessos partidistes que no comuns a tots els ciutadans. Per últim, caldria que els polítics es plantejaren considerar si quan un funcionari qualificat no assoleix els objectius necessaris per al bon funcionament de l'administracio no es problema de confiança sinó problema de gestió de recursos humans. I açò esta sempre en mans del polític o del funcionari-polític de confiança directa del polític, amb lo qual es converteix en problemàtica d'autocrítica en la pròpia gestió.
    Un bon empresari sempre troba (I FORMA!!) bons encarregats i no li cal buscar entre amistats ni família sinó en altres capacitats directives, i eixos encarregats fan bons treballadors. I controla que l'engranatge funcione. I sol funcionar.
    Un bon polític deuria fer el mateix, pero volen o els convé als seus interessos fer-ho?

    Per cert, el teu alcalde (i meu) no cobra 4000 nets pero si quasi 3000 nets, així que no estaria de mes no donar cap llicó en això, per molt que altres abusaren no es pot cobrar quadruplicant el salari mínim a Espanya i enorgullir-se sense haver passat cap prova de capacitat per al càrrec. No li ho pots argumentar a cap votant del PP ni a cap altre ciutadà que triarem altres opcions, ni del teu alcalde ni de cap altre polític. No quan poses un exemple negatiu (PP) i no t'intereses en posar-ne cap positiu. El pots trobar fàcilment al mateix partit Bloc-Compromís, i a la mateixa Safor: David González, alcalde d'Oliva 32.579 € bruts, dels que cal descomptar un 10% que li entrega desinteresadament al seu partit. No calia buscar ni en altres partits ni massa lluny.

    ResponderEliminar
  13. L'alcalde d'Oliva, que és del BLOC com Jordi, acaba de fer publica la seua declaració de la renda i les seues nomines.

    http://oliva.compromis.ws/nomina-i-renda/

    Oliva te 10.000 habitants més que Tavernes, te un alcalde que cobra molt menys que Jordi Juan o que Victor Borras i és molt més transparent que els que tenin açi governant en minoria.

    Transparents els de Tavernes????

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Abans que David Gonzalez, ja va fer publica la seua nomina Jordi Juan com alcalde i la coneixen gats i gossos menys tu perquè no t'interessa. A vore si tots els dies l'ha de penjar al facebbok o la web quan es la mateixa de quan la va penjar.

      Per cer no coneixem ni hem vist mai la nòmina de Manolo Vidal quan era alcalde. Eixos 3.500 euros al mes per 14 pagues (12 meso sy 2 de extra) no l'hem vist mai. Cal donar exemple i després demanar-ne als demes.

      Per al docte (de cuina) de Robinjut, el de Tavernes cobra 2.113 al mes netes per dotze mesos a l'any, i no cobra extres. Robin, des de quan el teu interés per un alcalde del Bloc? Ara nomes et falta per completar l'estudi una relació d'alliberats en Oliva i la carrega total.

      I esperem vore la nomina de Manolo de Diputació, ¿que cobra?. Ho vorem? Segurament no. O la de Miguel Angel Chover, del qual es diu que també esta en Agricultura de Diputació ¿Es veritat?

      I el que he dit: cal primer donar exemple i després podràs exigir als altres, encara que ací no ha fet falta: Ja fa temps que la nomina de l'alcalde es publica, el del cap de l'oposició no.
      I no hi ha mes volta de fulla

      Eliminar
    2. qui ha dit nomina.? L'alcalde d'Oliva ha penjat la declaració de la renta. Això Jordi no ho ha fet. La seua transparència consistix en comparar-se al PP ?? Pos vaja concepte de transparència que teniu els del Bloc!!

      Eliminar
  14. Aleshores he de canviar el que he dit.

    Pregunte: ¿Quant heu vist la declaració d'Hisenda de Manolo Vidal feta publica? I torne a insistir quant heu vist la nomina de Manolo feta publica? La nomina de Jordi Juan ja l'hem vista.

    I ja que parles de declaracions d'Hisenda, jo no sé si te cap obligació de fer-ho, pense que no pero voluntari sempre potser.

    No vull disgustar-te però el diari Levante-EMV va traure l'any passat un article molt sucós i detallat amb les dades econòmiques sobre la declaració que feien els regidors de Tavernes dels bens i tot el demás a l'Ajuntament que això si que es obligat i deu ser public. Busca el diari i igual t'assabentes de coses, o sino ho presentes per registre d'entrada i que t'ho donen.

    I una altra cosa: es nota molt que ni treballes ni tens cap sou, eres dels que vius encara del papa i la mama, i en compte d'estar estudiant i aprofitar el temps l'estas perdent fent comentaris en epoca d'examens.
    I damunt ignorant sobre el tema, perquè el termini de declaració de la renda no ha acabat i per tant.... a partir del 30 de juny, més.


    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si estic d'acord en que la mostren tots. Manolo Vidal, Jordi, Borràs,.... Resulta que presumiu de transparencia i sou igual d'opacs que el PP. I s'excuseu en que si Manolo Vidal no ho fa i utilitzeu al PP d'escut per a excusar-se de lo poc transparent que sou.

      Jordi mostra publica el que cobra de la Mancomunitat??

      Eliminar
    2. Estem preguntant el per què l'alcalde d'Oliva que pertany al mateix partit polític el nostre Alcalde Jordi (és a dir Bloc Nacionalista Valencia)realitza aquest acte de transparencia (publicar la seua declaración de la renta) i ací a Tavernes Jordi no ho fa.
      Es que a Oliva el Bloc Nacionalista és més transparent que a Tavernes?

      Eliminar
  15. Ale va continuem, que vos dona gust.

    Anonim de les 20.08: El recorde que els sous són publics. Ves i demana'ls on siga. Que siguen publics no vol dir que tinguen l'obligació de fer ban, o que passe el cotxe dient-los sino que estan en els pressupostos, que es publiquen en el BOP quan s'aproven, que tu tens dret de coneixer-los pero ¡¡posa alguna cosa de la teua banda, collons!! Mou el cul, presenta una sol·licitud, no vulgues que t'ho donen a figa bossí tot.
    El recorde que ha sigut el primer alcalde del poble que ha penjat publicament al FAcebook la nomina mensual d'alcalde. El sou de la Mancomunitat no el pot penjar.

    Tu que vols saber si te una hipoteca o si te un cotxe o que vols saber? Si vols saber que guanya (ni que t'hagueres de casar amb ell i busques que tinga patrimoni) ja ho hem dit: no tens prou amb el sou penjat al facebook? multiplica per 12 (no tenen paga extra) i en pau.

    anonim de les 20:14: Tu dius: "Estem preguntant perquè l'alcalde d'Oliva...". Això té una facil resposta. Com tu dius, si li preguntes a David Gonzalez, te'n vas a Oliva i li ho preguntes. No ens ho preguntes a nosaltres.
    Ala, ja tens motiu per contestar de nou i engreixar el nombre de comentaris.

    I tornem a recordar que la declaració d'Hisenda s'acaba el dia 30.
    ¿Tu ja has fet la teua? O vius del pare i la mare i no en fas? Jo la meua encara ni l'he començat. I no estic gens amoïnat: tinc fins les 23:59 hores del dia 30 per presentar-la.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Continues sense contentar. I pareix ser que us moleta quan es parla del sou de l'alcalde.

      Formule la pregunta d'altra forma, per a que no hi haja cap confusió.

      Explicació inicial:

      En Oliva, on l'alcalde és del Bloc Nacionalista Valencia este decideix publicar la seua declaració de la renta. I ací a Tavernes el seu alcalde Jordi Juan (també del bloc) no publica la fa pública la seua declaració.

      Pregunta:

      ¿La política de transparència del Bloc és diferent a Tavernes que a Oliva?




      Eliminar
    2. En el meu cas no estic obligat a fer-la, al igual que molts. Jo no se si l'Alcalde sap com están pagant-se els sous, pero 1000euristes en queden ben pocs!

      Eliminar
  16. Oblidava:
    A Oliva no és que siguen més transparent sino que alli lliguen els gossos amb llonganisses i el plaç de la declaració s'acaba abans.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això com es que el sou de la Mancomunitat no el pot penjar? No pot penjar el rebut de la transferència mensual que li faran? O es que li paguen en Benifairo en metalic? Vaja manera de tirar balons fora. Com en anterior comentari on nomenes el sou net de JJ i òbvies el que ve via Benifairo. A la renda si vindrà tot reflexat, i tu mateix et contradius primer relatant com el Levante-EMV publica les rendes dels regidors tot i afegint que deu ser obligat i públic i ara dius que no ens interessa els bens privats dels polítics? En que quedem?
      Ja estem cansats de les mitjes veritats polítiques, TOTS els ingressos, beneficis i usufructes publics de TOTS els representants (I DELS PARTITS!) haurien de ser de coneiximent públic, i que cada partit i cada administració es preocupe pels seus. Els dels demés ja els exigim nosaltres.
      I si que m'interesen diferents polítics i diferents polítiques de companys d'un mateix partit, tots no son iguals. I en este cas de sous públics inflats, Oliva es mes decent que Tavernes, i David es mes coherent amb el seu partit que Jordi. Menys jornal, hipoteca al coll i donació al Bloc. Ara et molestarà que posem bons exemples a les mateixes files.
      Molt grafic que quan no t'interese parlar d'algo en concret, ens envies a Oliva. A qui li pique, que es rasque.

      I si la declaració encara no s'ha fet enguany, es posa la de l'any passat.

      El que hauria de ser publica es la VERGONYA.

      Eliminar
    2. Collons açò pareix que siga un joc de llargues. Com anem ara, 15-10 o Val-30 al meu favor? Sembles especialista en rebots. Efectivament, a vore si t'ho apliques, perquè si en tingueres de vergonya ja hauries callat.

      I ho torne a dir: no es pot penjar el sou.
      I si de cas haurem de parlar de tres perquè el govern està Mancomunat, encara que a efectes legals algú ha de firmar com a president i ho fa, fins ara, l'alcalde de Tavernes. D'aci ben poc, el de Simat. Per tant deixa de preguntar per Jordi, i pregunta per tots.

      I jo crec que si, pots anar a Oliva i preguntar. Això es debades. I saludable. Fas turisme, o fes-ne anant a Benifairó per preguntar els dels trs alcaldes de la Mancomunitat? Que tot no el siga tan facil. Aniràs?

      Eliminar
    3. He fet turisme està vesprada i he anat a Xeraco. Alli el PP governa en minoría (igual que BLOC i PSOE a Taverne) i ha sigut aprovat al plenari que el sou de l'alcalde siga de 800 euros al més. Per tant, seguint la política tan progressiva i d'esquerres de Bloc i PSOE, a Tavernes s'hauria de fer el mateix.

      Per tant, per al pròxim plenari que Jordi Juan passe a cobrar un sou de 800 euros. I si vol anar a la Mancomunitat que baja de gratis.

      A partir del pròxim plenari Jordi passarà a tindre un sou més realista per a la situación en que es troben els ciutadans de Tavernes.

      Eliminar
    4. Al pilotari de les 14:00
      Per a considerar-te nacionaliste no controles massa el teu esport nacional. Confons al marxar jocs barrejant-los amb quinzes i parles d'una modalitat que no saps ni com ni on es juga, per que vajes posant exemples. De fet com que les llargues es juguen als carrers tampoc no poden haver-hi rebots. Es el que passa per inflar pit com valencianiste pero sense saber-ne del que es parla. Et recomane els llibres de Llorenç Millo (en castellà) o del blaver Aureli López, poden ensenyar-te prou de valenciania.
      Deixant-nos de pilotes, la torne a passar al teu costat de corda, fent dau estic a gust veient com et costa de retar, ja que seguisc sense comprendre perquè no es pot penjar un sou (o dietes, o gratificacions o el que siga) d'un càrrec a una Mancomunitat. Ni el pot penjar ni tampoc dir, clar, si no en te cap interès en fer-ho. Sobre del que cobren els demés alcaldes, no son del meu poble ni es pot criticar en àmbits d'opinions locals, pero així i tot dic que em sembla igual d'interesats per la feina que alli fan. I al menys el de Benifairo esta per allí i fa i desfà i mana, cosa que J.J. no. I despres s'enfadeu que no funciona al vostre gust una entitat que presidiu. Molt gràfic tot. Ho defens com que es altre tripartit Valldignenc i que Jordi només esta per signar. A com ens ix de preu cada signatura? Li expliquen el que li posen a signar? Es cap per ser del poble mes gran o perquè es el mes jove i si passa algo que li tiren el mort a ell?
      Així que de Benifairo en se prou, no cal anar allí, des d'aci també es veu el que ens costa i el que es fa a la nostra Mancomunitat.
      Tampoc cal anar a Oliva per saber els números, els sous i els fets. Que treballa David a mitja jornada de poc que en cobra?
      No, no aniré enlloc, ja anirà J.J. a arreplegar els 700 mensuals per pujar i baixar l'escala del llavador i quant torne que ens conte als dos el que allí fa. De segur que acabarà prompte i li quedarà temps per a contar-nos lo roinasos que son els de Simat i Benifairo i lo imprescindible que es ell allí.

      Eliminar