sábado, 29 de junio de 2013

EL QUADERN DENUNCIA : La platja abandonada

O almenys la zona de La Goleta : Si l'altre dia eren "voreres vegetals" huí parlem de brutea pura i dura . I jo pregunte : De qué servix el portar tants actes l'udics i culturals per atraure turisme si quant este arriva es trova una platja abandonada que no invita a gaudir d'ella ? Vindràn una vegada, dos no .

I es que hi han diners per al que's vol , o no ?


No, no es que vajen fet obres i per a això hi han "escombros",
es un veí del Passeig dels Tarongera que fart de conviure amb
la  bruticia ha decidit prendre messures  : Senyor Alcalde, si el tema
va a seguir així, avisens i ens comprarem cadasqún arreplegador
 i granera i ens ficarem mans a l'obra per a poder viure decèntment .

16 comentarios:

  1. Encara puc recordar quan a la COTORRA es feien denuncies al govern del PP sobre els desperfectes, falta de neteja i manteniment (Cosa que em pareixia molt bè, perquè era de vergonya). Ara quan estàn al govern fan el mateix que denunciaven quan estàven a l'oposició. No és contradictori? Perö tranquils que després d'aquest comentari vindràn les justificacions! Ja voreu com si.

    ResponderEliminar
  2. No home no.... els del bipartit no fan res mal. Son perfectes. O es dius guapos i templats o eres l enemic.

    ResponderEliminar
  3. I quina culpa té l'alcalde i companyia si els veïns en general SOM uns guarros? Perquè eixes botelles trencades no crec estiguen de fa molt.
    Una cosa és que un carrer estiga una setmana sense netejar, i és denunciable, i una altra es que el sr. Administrador del blog estiga camara en ma el mati del dissabte per fotografiar un fet ocorregut divendres per la nit, fa nomes unes hores i quan el servei de neteja no ha passat encara.
    I qui assegura que no es un muntatge per fer la foto?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja està la justificació que us havia dit.

      Eliminar
  4. Un muntage ... En tal de defendre al govern caigueu en la paranoia . T.asegure que des del dissabte anterior no s.havia netejat . Ara si vols t.ho creus i si no ... Tu mateix .

    ResponderEliminar
  5. Posar a FCC a fer hores extra i ja està. No passa res, si es pot fer amb el cap de policia, crec que les de neteja seran un miqueta més baratetes.

    ResponderEliminar
  6. L'alcalde mai te la culpa. La culpa sempre és d'altres. Sempre hi ha una explicació. Un poc d'humiltat és el que li falta a este alcalde.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Humultat? Però si ell és Doctor en Matemàtiques amb Cum Laude. Sols has de mirar el perfil que te publicat a la web de l'ajuntament. Apareix informació curricular que resulta pedant. Pareix la pàgina de infojobs, on la gent escriu tot el que ha fet i estudiat. Em pareix que a Jordi se li ha pujat l'Alcaldia al cap.

      Eliminar
    2. El que tu tens és molta enveja i maliccia de no tindré a ningú així, no era Manolo el que es va traure 3 carreres quan va saber de la formació acadèmica de Juan? Enveja, això és el que teniu, molta enveja.

      Eliminar
  7. Jo no em crec que això haja estat aixi una setmana com tu dius i oh casualitat va un veí i aguanta una setmana brut i hui va i ho neteja i tu passaves per allí, de casualitat, i ho fotografies. No m'ho crec. I això pareix la plaça tarongers, per tant menys encara

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De casualitat res visc ahi . Ara davant un cego com tu no discutim mes . Tot es perfecte. El govern es el sunsum corda . Vivim en jauja . Es pot menjar en terra de net que esta tot . Ja estas content? Ale fins altra .

      Eliminar
  8. De casualitat també visc allí. Per poc enfront. Avui mateix pegue una volteta, fa poc, i em trobe el netejador. No el conec de res però parle amb el netejador. Li he dit el cas. Diu que passen pel lloc tots els dies. Jura i perjura. Em diu que eixa zona i els voltants on estan els bares i cafeteries al voltant de la plaça és preferencial.
    Parlant em diu si això no es faria entre divendres per la nit i dissabte matí i, pel que fora, el seu company s'hauria endarrerit unes hores o estaria en una altra zona pròxima treballant. No ho sé ni ell ho sap. Torna a repetir que passen tots els dies.
    Tot no es el sunsum corda ni perfecte. Tenim el que tenim i prou. Casos com el que tu contes hi ha a patades, i no d'ara, de fa un any, dos, tres, quatre i mes anys.
    En la volteta que he fet, he vist restes de menjar, bosses de plàstic i les caixetes d'estiropé groc per terra ¡¡¡¡a 1 metre de les papereres prop del llac!!! I en prou llocs al voltant de la plaça i del llac, fins i tot vora la platja, on per cert ja han passat les màquines.
    No és mes net qui neteja més sino qui no embruta. I si està brut, la merda no naix de l'asfalt: algú la tira. I eixe o eixos que embruten encara que tinguen la paperera al costat tenen la culpa, no el que ha de netejar, encara que tarde unes hores en passar perquè els del divendres nit s'han passat i té mes tall a fer.
    I el dia que es puga menjar en terra no serà perquè netegen més, sinó perquè no embrutem.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No t'enfades de sentir les veritats.
      Les veritats ofenen però hi ha que asumir que heu llevat 200.000€ de la contrata de neteja i el poble està 200.000€ més bruts que abans i damunt teniu a molts colocats en FCC començant per l'encarregat.
      Molt suau està Enrique que no trau tot el que veu que si ho fera.... Ai mare si ho fera...

      Eliminar
  9. Si vius en la zona assomat baix dels banquents de pedra del passeig i em dius els dies que fa que no es neteja . Disme com estan els baixos dels abrets . Disme si s.ha llevat la brossa entre els taulells rojos i blancs . Disme si s.han podat les palmeres . Preguntali a cesar si passen o no a netejar i si passa o no com altres anys la barredera . I li preguntes al que anit que jo tb conec quants eren altres anys netejant i perque este any esta ell sols i quant de temps te per a netejar la plaça . I per acabar li preguntes perque quant acaba tampoc passa la barredera . I despres seguim parlant . Jo no tinc ningun interes en dir be o mal del govern quant damunt sabeu qui es la regidora de turisme . Pero el que es es i es que la qualitat de la neteja ha baixat el qual es logic si li han rebaixat doscentsmil euros a la concesionaria . El que cal plantejarse es d.on i d.on no cal retallar .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estàn fent igual que CIU, retallen i la culpa és de la mala gestió del govern anterior. Aci també retallen en benestar i ajudes per a llibres, servei de neteja, ... Etc. Però després fan cartellets i protesten contra els retalls de Rajoy. Un poc de coherència. Ja està bè de fer política i propaganda barata i poseu-se a treballar. Això sí, es retalla tot menys en els sous dels regidors i de l'Alcalde, i en maquinaria propagandística. Això per als que estem a l'atur és un "xute" de moral que ens fa vore que el govern local es conscient de la situació per la que estem passant els vallers.

      Eliminar
  10. Es veu que els del Pp van embrutant el carrer jajajjaja! O no vivim en el mateix poble perque es nota moltíssim que han reduit personal i hores de neteja i el poble i la platja estan bruts de veritat.

    ResponderEliminar