jueves, 13 de junio de 2013

NOTA DE PREMSA PARTIT POPULAR

NOTA DE PREMSA  

Dimecres 12 de juny 2013

El PP de Tavernes reclama l'ampliació de l'horari d'obertura del pàrquing del Passeig del País Valencià.

Des de fa unes setmanes el servei s'ha vist reduït només als matins dels dies laborables, sense avís ni explicació a veïns i comerciants.

El PP de Tavernes critica que l'aparcament del Passeig del País Valencià haja vist reduït el seu horari d'obertura al públic fins a limitar-lo als matins de dies laborables. Des de fa unes setmanes, tant per les vesprades com en cap de setmana aquesta infraestructura només pot ser utilitzada per residents i no per públic en general.

El portaveu popular Manuel Vidal indica que "l'alcalde Jordi Juan va crear una comissió per a la promoció del pàrquing a la que va vetar la participació de l'oposició. Un any després l'únic que coneixem és la dràstica reducció de l'horari del mateix per al públic i l'evident estat de deixadesa en què es troba aquesta infraestructura". Vidal considera que aquesta "falta de preocupació pel pàrquing perjudica al comerç i professionals del centre de Tavernes, ja que és complicat fer servir el pàrquing per fer compres o gestions. De fet, el mateix govern del senyor Joan va vendre vals de 50 € per a que comerciants, bars o entitats financeres oferiren descomptes als seus clients com al·licient. Hui, però, el servei que ofereix el pàrquing s'ha vist minvat substancialment sense previ avís ni explicació alguna. "

Un altre tema que també posa de manifest el Partit Popular de Tavernes és la falta de promoció de l'ús del pàrquing. La primera mitja hora d'aparcament és gratuïta però no s'anuncia ni tan sols a l'entrada del pàrquing. "A l'entrada del pàrquing podem trobar el cost del lloguer però, incomprensiblement, no trobem ni què val aparcar una hora ni que la primera mitja hora és gratuïta, fet que animaria als conductors a entrar i utilitzar l'aparcament", apunta el popular.


El PP reclama al govern del senyor Joan una aposta clara i ferma pel pàrquing, ja que aquesta infraestructura pot resoldre els problemes d'aparcament de la zona centre de Tavernes, però per a això és essencial donar un bon servei i un horari el més ampli possible.

21 comentarios:

  1. Per a que vol un bar del centre vals de descompte del parking per als seus clients si a l'hora de sopar està tancat. Quina estafa!
    Jo pensava que el parking era sols per alquilar. En cap lloc diu que la 1ª mitja hora és gratis o el preu d'aparcar. Aixi com volen que entre algú a aparcar.
    Si jo que soc del poble no sabia que podia aparcar mitja hora gratis segur que un de fora no te ni punyetera idea i pega mil voltes buscant lloc per aparcar fins que s'aburrix.

    ResponderEliminar
  2. No s'oblideu que el govern municipal actual no te cap interes en que funcione. Si funcionara perfectament y donara el servici per el que es va construir no podria tirarli cap culpa al PP, prefereixen que estiga aixina.
    Perque promocionar algo en el que no tinc cap interes? Es preferible deixaro abandonat....

    ResponderEliminar
  3. El parking per a mi és una sangria per a les butxaques de tot el poble. Per mi que el tanquen i no l'obriguen més. Que es busque una solució per als que tinguen una cotxera i que el tanquen... Ara quan toque pagar 2500000€ que vinguen els qui el volien el sequer eixe i que ho paguen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I no creus tu millor el donarli vida, buscarli una rentabilitat encara que siga mínima, donar un servei al poble, que tancarlo i tindre que pagar els gastos igualment?

      Pensa desde un punt de vista imparcial, si pots, ja esta ahi fet, ja te uns inquilins/usuaris que tenen uns drets adquirits, perque no es pot tirar per el camí del mig intentant ferlo funcionar?

      No creus que hi ha problemes per aparcar al centre del poble?

      Creus que si el parquing funcionara correctament no aliviaria eixos problemes?

      Quan vas a Valencia o a Gandía pegues voltes buscant un lloc per aparcar? O vas directament al parking?

      Perque no podem arribar açi a conseguir el mateix?

      Hi ha que voler fer'ho i esta clar que per part del govern actual no es vol!!!!!!!!

      Eliminar
    2. Quan vas a valencia o Gandia vas de compres o a fer alguna gestió, i cal parking per que no hi ha mai lloc d'apartament. En TAVERNES no hi ha cultura del comerç local, eixa que le bloc fa en Nadal, i tots se'n van fora. A mes... A 2 min del parking hi ha lloc gratuït per aparcar. Heu fet, els del PP, un parking que no serveix per a res, i es un forat en la mà. Per cert... Vosaltres si que tinguereu pressa en declarar no solvent el parking i rescindir contrat amb l'empresa Nou Campanar? Rescindir el contrat valdrà 2500000€, per que tanta pressa??? Qui va fer eixe contrat amb l'empresa que si el negoci anava mal se'l TRAGAVA l'ajuntament??? I després resulta que d'assessor a la diputació. Eixe parking si que és l'error més gran de la història de la democràcia en Tavernes, la BIENPAGÀ II.

      Eliminar
    3. Com quedem? L'error es el Parking o la Piscina?

      No s'aclariu......

      Eliminar
  4. Encara estem esperant que el PPK diga en base a quin estudi es va construir i que explique com creu que s'ha de pagar eixos 2'4 milions que ens costarà i no fotra més la butxaca de la gent del poble.

    Jo crec que si el govern actual posara a Maria Ciscar a treballar allí com la va posar el PP a dit, tot el problema acabat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I dale en el que expliquen aço o alló.... Solucions es el que cal solucions, menos parauletes i mes seny

      Que posen a qui vullguen, com fan en tot, a la filla del Nyau, al fill de Jaume Talens o a qui vullguen que fasa el que tinga que fer, pero SOLUCIONS i no mes parauletes.

      En dos anys ens han unflat a paraules, pero FETS no cap... Bueno si, tirar a Gines i que li pague el poble lo que perden als tribunals, tirar a Remigio i posar al Nyau en agraiment per els anys dedicats al "regim", portar a Chofre en agraiment al suport de Llucia i posarli un sou de Ministre, putejar i presionar a tots els funcionaris que no son de la corda, presionar al Secretari a vore si s'aburreix i sen va, aixo es el unic que han fet.

      Eliminar
    2. I no inclous tirar fora al PP abans que ho cremarà tot? Tot el que has dit es brossa de riu comparat amb els avantatges d'impedir que acabareu de cremar-ho tot, d'arruinar a l'Ajuntament. Acaba cases que sou uns acaba cases.

      Repetisc:
      ¿com hem de pagar els 2'4 milions que ens constarà el parking?
      On està eixa zona d'ombra que prometeren a canvi de desfer el passeig i carregar-se tots els arbres?
      Quines son les propostes del PPK per fer rentable el parking?

      I com ja se sap massa, no parlarem dels enxufats del PP, eixos que hi ha a munto per l'Ajuntament. Si total posar a Nyau en FCC en compter de Remigio (un altre enxufat) o Chofre en lloc de Gines (que no tenia ni te la titulació), si tot és això, encara guanyeu al Bloc per golejà d'enxufats.

      Eliminar
    3. Abans de dir res, deuríes d'enterar-te que María, va entrar per bolsa de treball i res de "a dit", sinó per mèrits propis, no com altres que ha posat el govern de JJ i companyia.

      Eliminar
    4. Los amigos son para las ocasiones, salvo en determinados círculos político-económicos, en los que las ocasiones son para los amigos.
      Jaume Perich

      Eliminar
    5. A dit, en una ¿borsa de treball? dirigida per als de dins de la casa on el merit havia estat fer practiques en l'Ajuntament. I amb una oposició que anava a fer-se a mida. Si no tingueren la llengua tan llarga i no haveren parlat amb les amigues coses que no tocava, potser ara alguns no sabriem tant.
      Com aquell estudiant d'advocat que li confessa a un amic que li han promés faena i es presenta pel PP.
      O la number 2 que havia de ser la regidora d'Urbanisme alliberada. Massa llarga la llengua.
      Ara igual eixa faena era preparar papers perquè l'arquebisbat iniciara el tramit de posar-se al seu nom el Calvari i algun be eclesiastic mes. Com volen tant al poble.
      Pero pareix que la cosa la tenen mes amarga que les "llimes".

      Eliminar
  5. Quants en governa la farina13 de junio de 2013, 21:37

    Aparcament? Que l'òbriguen, sí! Que passegen els cotxes en vertical, ja que aquesta sembla ser la preferència. Cotxes per damunt de persones. Res de lloc de trobada de la comunitat a l'ombra dels arbres. Gràcies, benvolguts polítics!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que sugiere usted? Rellenar de nuevo el aparcamiento con la tierra que se sacó, plantar arboles de nuevo y esperar 30 años para tener sombra en la horchateria de la farta?

      Pongamos los pies en el suelo de una vez.

      Tanta tonteria y tanta reivindicación, la situación es la que es, y el parking está construido y disponible. Deme un argumento válido para no explotarlo convenientemente.

      Menos ideologias rancias y más soluciones prácticas.

      Menos tonterias, creo que la gente ya esta harta de excusas.

      Que si el párking....bla,bla,bla
      Que si la piscina.....bla, bla, bla

      Los dos terminados y sin utilizar, y mientras la gente dando vueltas para aparcar y otros yendo a Xeraco a la piscina. Ver para creer.

      Eliminar
    2. Efectivament, reomplir de terra, reconstruir el refugi que es va destruir, i plantar els arbres de nou i esperar 30 anys, perquè tal com està per molt que esperes sombra no en tindràs en la vida a no ser que faces una barrabassada i el condenen a Picassent.

      El parc està construït, i no disponible perquè no tinc diners per pagar-me una plaça i el millor argument es el que es veu tots els dies: no entra una mosca per equivocació. O vore si el PP es pensa que els comerços que hi ha en la zona són Plaça Major o la Ribera de Carcaixent perquè vagen 500 cotxes a comprar. I volien fer tres pisos!

      I la gent el que no vol es pagar eixos 2'4 milions d'euros que pagarem entre tots mitjançant impostos de les butxaques gracies a la ¡tatxin, tatxin! Meravellosa, Fantastica, Inqualificable per bona gestio del PP ¡Tatxin, tatxin!.
      Però si ni els del PP voleu comprar una plaça i sou els que podeu. O tu creus que de 40 anys es va passar a 60 anys nomes perquè si.

      Massa bla, bla, bla i poc de trellat.

      Eliminar
    3. Quan vos fot que vos tiren les veritats a la cara, sou lo pitjor del món en gestió. No teniu ni idea! Menos parauletes?? Al contrari!! Moltes moltes i que tot el poble sàpiga lo desastres que sou.

      Eliminar
    4. no se mhavia ocorregut lo de plenar el parking de terra i em semblaria molt bona opcio.imagineuse.daci trenta anys els nostres fills tindrien un passeig com deu mana.moltes gracies a lanonim per la suggerencia.sense voler ens ha donat una bona idea

      Eliminar
  6. de vegades veig que ací una persona critica a una altra i diu, doncs els vostres són pitjors. que equival a dir, els meus són roïns però els vostres són encara més roïns. els teus enxufaven a molta gent, però els meus enxufen a menys.

    aleshores, és una qüestió de quantitat??

    o de qualitat?

    què és el que volem????

    volem gent honesta a la política del nostre poble????, doncs comencem per exigir als "nostres" que siguen honestos, i de pas, ens ho exigim a nosaltres mateixa

    està clar que els polítics moltes vegades donen fástic, però, no donem fàstic també els ciutadans quant en compte de assenyalar el que ens sembla bé o roïn considerem que és bo o roïn depenent de si són dels "nostres" o dels "altres"

    es per a reflexionar un ratet al respecte....

    ResponderEliminar
  7. Es veu que el mètode encara serveix a tots els partits. Lo del clientelisme només ho pot trencar la gent honrada, proposant una alternativa. Hi ha mota gent valida, inclòs gent ja clavada en política, que ben controlada tampoc desentonaria. I la gent en faria costat. Falta qui li pose el cascabell al gat.

    ResponderEliminar
  8. Pense, sincerament, que un poble de 18.000 hab. deu tindre una piscina climatitzada. Pot ser siga deficitaria, no se... però hi han serveis deficitaris en tots els ajuntaments. Pense que el parquing deuria promocionar-se i gestionar-se be. Fa un paper important per al comerç i per a la gent que treballa al centre. Però hi ha que donar servici. El que no pot ser és que hi haga només una màquina per a cobrar i cap persona (a migdia). Ja he tingut dos vegades problemes en la màquina i no hi ha ningú alli. Vaig cridar a la policia local, que està a 50 metres del parquing i encara estic esperant que vinguen. Quan portava més de 45 min esperant un senyor que te targeta em va obrir. Això es el que no pot ser.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per ahi dalt hi ha un/una que diu que PP de Tavernes és un acabacases. Això no t ho creus ni tu. En Tavernes s ha fet molt. El problema el te el bipartit que no fa res absolutament. I damunt puja el deute. Clar, en cavalgades de 30.000 euros... però de profit res. Estan per a dir que els altres ho han fet mal i ells son els grans salvadors. Els que diuen estar al costat de la gent i després li embarguen la casa a una xica que no pot tirar endavant i el JJ amagant-se. Ja ho tenim be.
      Mira com son els del BLOC que en Almoines van deixar el poble completament arruinat i, l altre dia va dimitir el cap de llista del Bloc i, encara te valor de dir que dimitix per culpa de l alcalde Toni Olaso. Abandona el barco pero no es per tot el mal que ha fet, es pel PP. VERGONYÓS

      Eliminar