miércoles, 26 de junio de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL, noticies locals

LEVANTE-EMV : 

Tavernes elimina el carril bici de la avenida la Marina de 

la playa por su peligrosidad

Ah, però .. que hi havía un carril bici ?

LAS PROVINCIAS :


Un sindicato alerta de que en verano no hay suficientes policías en Tavernes


Un sindicato alerta de que en verano no hay suficientes policías en Tavernes
Efectivos de la Policía Local y de la Guardia Civil, el día del pleno de la moción de censura. / LP





Que voleu que vos diga, tendisc a creure més als sindicats que al govern, perqué mentres els primers no tenen rés que amagar , rés que guanyar amb esta denúncia i sí que perdre si els agents perilla la seua integritat per falta de mitjans , al govern si el perjudica  .



15 comentarios:

  1. Este govern preferix pagar 1710 € en hores extres al jefe de la policies en lloc de contractar a més agents i per aixó ixen els sindicats exigint més agents i menys hores extres.
    Totalment d'acord amb el sindicat. Si fa falta policies que els contracten i que deixen de gastar en hores extres. Al final el gasto és el mateix i l'eficiencia major

    ResponderEliminar
  2. JA JA JA
    ¿El CSIF no té res a amagar? El sindicat ideologicament de dreta i del PP. El sindicat de Gines i de Manolo Vidal. El sindicat dels guardaespaldas de Manolo i potenciat pel PP en passades legislatures. El sindicat que va assumir la defensa de Gines. El sindicat que li deixava fer tots els mangoneos amb les borses de treball buscant gent de fora i algun familiar o amics d'Alzira.
    Ja ja ja ja i ja

    El sindicat que no obri la boca quan el PP vota en contra del leasing per canviar els cotxes, el sindicat que no diu res de l'oposició del PP a aprovar la catalogació de treball dels policies, el sindicat que no diu res dels mangoneos de la comissió que determina els llocs de treballs que la porten alguns pota negra de l'ajuntament. El sindicat els memnbres dels quals cobren mes hores que ningú i demanen encara mes hores extres.

    Si t'entereres de les coses i parlares després.

    Perquè no denuncia que la Guardia Civil no fa patrulles rurals quan es la seua obligació, perquè no denuncia la falta de mitjans de reforç d'este cos a l'estiu, perquè mai en passades legislatures no ha denunciat eixes mancances quan estem quasi igual.

    Que no té res a amagar? JA ja ja ja

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Nada por aquí, nada por allá, que es lo que en Estruch i Ferrando hay26 de junio de 2013, 18:19

      Estruch ho amolla i després ja veurem. Que s'informe primer? Que se n'assabente de les coses?? Que reflexione??? Tot i el títol del blog, no demaneu un impossible, per favor. És com eixe post del pardalot que li ha dit no sé què: li entra la "venà" -com sol dir i escriure ell-, apareix una estona, unes hores i... sorpresa! Desapareix. Com un "fantasma", vaja.

      Eliminar
    2. Gràcies "illuminati" , menys que vos tenim a vosaltres per a guiar-nos cap a la llum ...

      Eliminar
    3. P.D. Per a desapareixer com dius tú després d'una estona, ja porte en este blog més de dos anys ... per algo serà .

      Eliminar
    4. Dic jo, anonim de les 13:42 que si eixe sindicat està pressent en l'ajuntament serà perquè repressenta a algún policia que altre, no?. I quant es el tercer més votat entre el funcionariat espanyol, algo de bó tindrà i farà, no ? . O es que la gent ideológicament " de dretes " no té dret a tindre també sindicats ? .

      Eliminar
    5. aonim de 13:42. perqué abans de parlar no t'informes dels funcionaris"mandamases" del BLOC afiliats al CSIF? una de dos, o no es un sindicat tan de dretes com tu dius, o el bloc no sou tan d'esquerres com voleu fer creure.
      ahora vas y lo cascas.

      Eliminar
    6. I l'Administrador de Finques que segueix sense saber llegir: qui ha dit que TU desapareixes?

      Eliminar
    7. Te rao mestre pero es que despres de tal menyspreci a la meua persona tenia plens els ull de llagrimes i no llegia be ...

      Eliminar
  3. No sabia jo que Manolo Vidal tenia un sindicat. A Ginés lo normal és que el defensara el seu sindicat, de fet, la justicia ha donat la raó a Ginés, i les males formes han sigut de Jordi Juan i el seu equip de govern. El jutjat condemna a l ajuntament a indeminitzar a Ginés, no ho sabies?? L actual cap de policia diuen que està casat amb una xica que va en les llistes del BLOC, amiga de Jordi Juan. Si es cert, ahi estaria el motiu de voler despedir a Ginés, no et pareix. Deixa de veure pates negres als demés i mira primer als teus

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Qui diu les veritats perd les amistat, sol dir-se. Es de sobra conegut que Manolo Vidal i tota la camarilla nomes feia cas i nomes potenciava el sindicat CSIF. Dins l'eleccio que feien de determinats traballs ben pagats amb hores extres nomes tenien accés els del CSIF.
      Quant a tot el demés, he consultat les llistes del Bloc i ni en estes ni en les passades eleccions anava qui tu dius.
      Per tant ganes d'enredar i justificar l'injustificable.
      Eixe partit no ha obert la boca en les coses que es diuen, i ara en la seua nota inclús demana valorar les hores extres que sembla es lo que li importa.

      Eliminar
  4. Jo no sabia ni que existia este sindicat. De quan? Es veu que es un sindicat clarament polític.... pero perq no sabia pronunciat hasta ara??

    ResponderEliminar
  5. El carrilbici no s'ha eliminat. Acabe de passar per la Avenida i està pintat amb les senyals de bicis.
    La taula de mobilitat va dir que no s'utilitzara perque podia ser perillos però Jordi no va fer cas i ahí està acabat de pintar i ben senyalitzat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Un altre amb ganes d'enredar.
      En les reunions de Participació Veïnal de la platja, la gent que viu en la platja i l'associacio comerciants assistents van demanar que es marcara el carril bici i s'usara este estiu ¿Sí o no Sr. Estruch, prquè vosté aniria?
      Després la taula de mobilitat ja va dir que podia ser un perill i, com que hi havia la promesa de marcar-lo d'eixa reunió, es va decidir el que millor es podia fer davant postures enfrontades: provar. Tot això ho diu hui el diari que tu no has llegit.
      Sembla ser que la prova del cap de setmana, diu el diari, no ha eixit com s'esperava i davant la perillositat ara s'ha decidit canviar. Molt bé, i molt ben fet perquè ja hi ha una prova, una constancia i un motiu pel qual cal borrar i no usar el carril bici. Un carril bici que per cert, com tantes empastraes com l'altre carril bici, va fer el PP encara que ara dissimule en vore el desastre i diu que eixe carril roig era per estetica.
      Si no hagueren posat en marxa el carril bici, i l'hagueren eliminat sense fer cap prova, tu i els teus haurieu dit que el govern municipal no posava en funcionament el carril bici perquè era del PP. Que eixa historia ja la sabem.

      Eliminar
  6. Hui he vist bicicletes pel famos carrilbici.
    Si, segons ha reconegut l'ajuntament, el carrilbici és un perill. Per que no han fet res encara? A que esperen? A que pase alguna desgracia?

    ResponderEliminar