miércoles, 5 de junio de 2013

LÍNEES ROJES I CENSURA

Sí, l' estic practicant . Sabeu que sempre he dit que tothom pot opinar en este blog sempre que es mantenguen les formes , sense que mai vaja practicat la censura per l' ideología de les opinions que vertiu.

Però el que no vaig a permetre es que s'ataque a persones alieenes a la política activa , als polítics es va en el càrrec, així com a aquells que tenen càrrecs en els partits polítics . I açí s'està fent i sobre tot des de la crisi de govern .

Així que vaig a revisar tots els comentaris i eliminar tots aquells que crega convenient , i pregue no sigau per eixe camí perquè no el vaig a permetre . 

Amb la seguretat de que almenys aquells que em segiu des de fa temps ho comprendreu i apoiareu, gràcies de bestreta .

P.D: Ja he revissat fins al dia 29, no obstant si en trobeu algun que cregau fora de lloc, pregue m'ho digau : Entre tots fem Quadern i cada dia millor . Gràcies de nou de bestreta .

32 comentarios:

  1. Borra-los tots i guanyaràs. Ara el mal ja l'has fet. Mentre ací tot eren missatges de gent del PP i de gent pròxima amb l'afegitó de que estem al mig, tot anava bé. Quan gent proxima al tripartit ha començat a donar canya i contestar-los tots, ara a borrar.
    Se t'ha vist el plumero més que a la Cotorra.
    Salut i força.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. T'asegure que he borrat de tots els colors , a dretes i a esquerres, no he mirat ideologíes, sòls que es referiren a persones alinees a la política activa o passiva d'uns i altres.

      Ara bé, si tu creus que tinc "ploma" ... fins fa poc era rossada, ara estic descoloridet : Temps al temps, este ens ficarà a tots on pertoque , no creus ? .

      Eliminar
  2. Estruch, no et preocupes. Ara els Cotorros tenen que desacreditar el teu Blog. Com que els conec de fa anys ja et dic que no és res personal. Han dit moltes mentires (que no han pujat impostos, que Karina no va voler negociar el pressupost, que han patit un xantatge... fixa't que mai han aportat proves de res) i queden 2 anys per a les eleccions Les mentires a 2 anys vista passen factura, si hi ha algun mitjà que les vol traure o que no les censura i, per això, aniran a per tu

    De ben segur ja deuen anar pels bars inventant-se coses sobre este blog. Si, ja t'ho dic inventant-se coses, així varen començar en Karina i, com creuen que els va anar bé, ara ho faran en tots.

    Ànim i continua aixina!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique això és mentira! Ningú intenta desacreditar-te, els peperots volen que penses que estem en contra teua i és mentiraaaaa!!!

      Eliminar
  3. Enrique, en els càrrecs polítics dels quals podem parlar inclous també als patriarques i als deixebles? Encara que no tinguen càrrec visible al govern crec que es deuria poder parlar d'Eduardo,Perfecto,Escrihuela,Eugenio o dels deixebles posats a dit com Bufante,Nyau,Chofre... Perquè n'influeixen i no poc a la gestió local, mes que no siguen polítics, i tot sense passar cap procés de selecció públic.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Dels novios de trànsfugues que les envien a la guillotina aconssellant-les com el cul, en podem parlar?

      Eliminar
    2. Parla'n si és que en saps, i ens enterem tots. Ací hi ha democràcia, els altres fan "dedo"cràcia.

      Eliminar
  4. Este comentari està molt bé: simplement demostratiu de com pensen alguns i que no tenen ni idea de la politica local. Potser perque no son del poble i estan al nord?

    Ja veus quins politics mes ineptes i inutils tenim segons este comentarista: Ni Jordi Juan pinta res, ni Manolo Vidal, Ni Carmen Canet ni pintava res Karina Vercher. Pinten els de l'ombra. Sort que van fen cada dia la llista més curta i ja no claven altres glòries pel mig.
    Ara a la pobra Karina no li ho diu tot: ni pintava amb Eduardo, segons el comentari, ni sembla ser va pintar mai res influenciada pel company.

    Es poden dir més burrades en quatre renglos i mig? Ara va i resulta que els ciutadans de Tavenres som uns burros, uns ineptes, uns poc trellat perquè ens venen la burra i votem gent que no governa al poble ni pinta res en l'Ajuntament. Es poden dir mes desficacis en quatre renglos i mig?

    ResponderEliminar
  5. Investigueu, investigueu, que s'equivoqueu d'uns quants kilometrets. Aquell ho podrà fer per interessos, pero no lleva que altres pensem que el tripartit ha gestionat pèssimament el tema de la seua companya. Sobre el menyspreu sobre la ciutadania en el cas del poder a l'ombra, i tant que no en som tan burros els ciutadans, als partits us interessa seguir amagant-nos la realitat, per això no volíeu al ple a Enrique ni Tele7, perquè no parlen mal d'Orengo ni Eduardo. Aleshores, pinten o no pinten quan J.J. se n'ix de les reunions per demanar parèixer a Perfecto en un despatx adjunt? Es la mateixa manipulació que fan tots els demés, inclosos Torró amb el PP i Xavi amb Karina. A que no t'esperaves que diguera açò últim?
    Jo no tinc res a perdre, vosaltres i ells, si.
    I es que no es pot dir mes clar en quatre renglons ni es pot intentar manipular i dirigir la opinió mes en tres paràgrafs.
    Aplique's el conte.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per la meva part jo he aconsellat a varios dels i les protagonistes de l'affaire tripartit, més algun de P.P. no és el mateix aconsellar que manipular. També és cert que ningú de tots m'ha fet cas (ja ho sé, m'ho hauré de fer mirar). Ara, el que cal que reflexionen un i altres és si els valia la pena fer el que han fet. Tenen temps per a reflexionar.

      Això si, el gran problema de JJ, Carmen i alguns del seu voltant és la mala llet i el recurs fàcil a mentir per a desprestigiar. Eixes coses sempre enmerden tant que solen passar factura. Per sort hi ha gent com Víctor o Llàcer que han estat més moderats. Amb ells es podrien buscar sol·lucions. Temps al temps.

      Eliminar
    2. Ja, però eixos dos últims que nomenes no pinten fava al govern, sobretot Llàcer és un manat. O li interesa ser-ho.

      Eliminar
  6. Jo crec Enrique, des del respecte, que t'equivoques. En la meva opinió, sempre que no es falte el respecte a ningú, cadascú pot opinar el que li vinga en gana i no hauria de ser censurat en mode algú. Per tot això et pregue reconsideres la teva actitud i seguisques un línia de transparència que es una llàstima que desaparega. Jo Enrique estic a anys llum dels teus pensaments però em senc còmode ací i això que m'he endut algún coscorronet però crec que deuries seguir el camí que has vingunt marcant en els darrers anys.

    ResponderEliminar
  7. I t'asegure que la gent com tu que sempe haveu respectat les normes no aneu a notar-ho . El que no puc permetre es que des de l'anonimat s' insinuen delictes o s' ataque a gent que res te que vore en els temes tractats . Transparencia si pero les denuncies amb noms i cognoms o en el cuartelillo . Gracies per la teua colaboracio .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sr. Estruch, yo no estoy muy conforme con usted, con todos mis respetos, hace unos dias había un comentario publicado bastante largo donde hablaban de personas "enchufadas" según decía el anónimo con el Partido Popular. No sé el tiempo que estuvo publicado pero lo bastante para que yo, que no suelo consultar estos blogs por falta de medios fuera de mi horario de trabajo pudiera leerlo. Rebatía yo dicho comentario, con otro posterior,indicando personas, sin dar nombres, familiarmente vinculadas con el BLOC, PSOE Y EU, que trabajaron, incluso entraron fijos, en empleos muy relacionados con el Ayuntamiento gobernando el partido popular. No entiendo porqué no lo publicó. Sólo pretendía aclarar que con el anterior gobierno municipal, con todos sus defectos, todos tenían oportunidad de trabajo, incluso personas claramente vinculadas politicamente fuera del partido popular, cuando ahora sólo tienes ese privilegio si eres de la camarilla del bloc. Gracias por su atención

      Eliminar
  8. Pel que sé i puc estar equivocat en cap moment Tele7 va demanar cap acreditació ni fa informar de res a l'Ajuntament que anava a enviar equips i tot el demés. I si estava tot ple, i allí no es podia moure ningú, ni cabia cap càmera més em sembla perfecte. Estos es pensen que com a Gandia fan el que els dona la gana, i proves n'hem tingut la setmana de la moció, van a vindre a Tavernes i quan a altra gent no se li va deixar entrar a gravar, ells anaven a entrar en Pla Torro, fora de temps i amb el millor lloc.

    Tu parles Enrique del respecte, però no sé quin respecte tenen persones que diuen sense cap justificació el que diuen i segurament menteixen en temes de demanar consells en un despatx adjunt. Però ja han emmerdat des del respecte. O una de tots: o eres un gran infiltrat en el Bloc per estar presents en les reunions en els despatxos de l'alcaldia o eres un gran mentider. Jo m'incline pel segon perquè no em crec fores testimoni del que dius.

    Tornant a Tele7 i acò no te res a vore amb l'entrada o no en el ple.
    Però cal recordar, qua em vist a la premsa comarcal,amb més o menys encert, amb més o menys profusió, fer entrevistes a l'alcalde, al cap de l'oposició i candidat i a la regidora protagonista. En els dos diaria més o menys equitatiu, equilibrat i atenent el rigor de la informació que calia. Altres paperets locals de Gandia i que envien a "los pueblerinos" no tenien eixe rigor: Micro de la mateixa casa crec que TEle 7 eixia amb un titular a tota grandaria dient alguna cosa aixi com:Manolo Vidal nuevo alcalde de Tavernes. Rigor periodistic.
    Però ¿Algú ha vist a l'alcalde de Tavernes, a Jordi Juan, en Tele7 abans o després. Després menys, clar? Algu ha vist que li donaren la minima oportunitat de parlar i contestar i defendre's del que li va dir el cerril de Pina amb l'assentiment (culpable per omissió) de Manolo Vidal?
    Des del punt de vista periodistic i informatiu per a Tele7 el que pot dir la màxima autoritat de Tavernes, perque vulguen o no era la màxima autoritat, el que poguera dit el més afectat per la moció de censura, no importava, no tenia cap valor. Només tenia valor Manolo Vidal, i damunt tenen la santa barra de posar-lo amb calçador en un programa semanal que te eixa televisió, on es debaten temes de Gandia, per parlar sobre Tavenre i la moció amb la presencia de... MANOLO VIDAL i els convidats de Gandia, i damunt sense avisar-los del canvi. Després per a rematar la faena entrevista amb Pina dient les barbaritats que ens té acostumats i com no Manolo Vidal assentint.
    I damunt ocupem i perdem el temps parlant d'emissores que son simplement cadenes de transmissions de fets antidemocratics i que ratllen les ideologies dictatorials i que pensavem haviem acabat en temps de Franco. Pero com som tan democràtes.... o som tontos realment quan defemsem mitjans d'aquest tarannà?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Podriem opinar el mateix de la Cotorra no? Ací hi han varis comentaristes incluït l'autor d'aquest blog que han patit la seua censura.

      Així que presumir de democràtic, el justetet?

      Per cert, que li esteu fent al secretari? On están els sindicats de l'ajuntament per defendre`l?

      Eliminar
    2. Per a defendre a JJ en Tele7Safor ja estava el representant de Compromis. I perdona .. no ens fages tontos.... Raul Navarro de Compromis de Gandia anava en totes les dades de Tavernes en la ma. Sabia perfectament on anava, i eixes dades li les havia donat, evidentment el bipartit. Si Jordi Juan fora un politic com cal no haguera consentit que anara un de Gandia a parlar de Tavernes. Però com es pensa que ell es listo i els demés som tontos... li se veu el plumero. Jordi Juan no està a l altura de Manolo Vidal en un debat. Ni te la preparació ni l experiència de Manolo Vidal, per això no va voler anar al debat. A Vidal no li feia falta a Pina per a res.

      Eliminar
  9. "Tu parles Enrique del respecte, però no sé quin respecte tenen persones que diuen sense cap justificació el que diuen i segurament menteixen en temes de demanar consells en un despatx adjunt. Però ja han emmerdat des del respecte. O una de tots: o eres un gran infiltrat en el Bloc per estar presents en les reunions en els despatxos de l'alcaldia o eres un gran mentider. Jo m'incline pel segon perquè no em crec fores testimoni del que dius" .

    A quí i a què el referixes ? Me lo explique .

    ResponderEliminar
  10. Es refereix a mi, Enrique. No comente sobre cap cas on les fonts no em semblen fiables. Es com qui m'ataca quan diu que ni Enrique ni Tele7 no es van acreditar, i jo m'ho puc creure o no. I no tinc perquè dubtar a no ser que siga o tinga amics o interessos polítics, que també podria ser el cas. O uns tenen la infalibilitat i altres sempre son uns mentiders?
    O siga si soc del Bloc sempre dic la veritat, si no ho soc, soc un mentider.
    Ha faltat dir que soc o vaig a favor del PP. Per cert, qui conta lo de J.J. i Perfecto no es del PP, es que hi ha moltes coses de l'Ajuntament que les sap mig poble, ja porten dos anys i es coneix el percal.
    Açò li ho conte amb tot el respecte a Enrique, amb ell ací no passa com a La Cotorra que segons per on respires els senta millor o pitjor. I ni açò es la Cotorra ni tu ací pintes lo mateix que allí, per decidir que es veritat o mentida o qui es bo o roin, anònim de les 20:31.

    ResponderEliminar
  11. Llig quatre comentaris amunt. Està clar.

    ResponderEliminar
  12. Ni pinte ací ni pinte allí, ni he pintat allí ni crec que pintaré.
    Tu mateix ho dius: fa dos any i es coneix el percal. El problema és que tu coneixes el percal d'oida i jo a les oides ni cas.
    Jo no sóc qui per dir si eres del Bloc o del PP. Jo sé a qui vote, pero si hauria de dir a qui votes tu i a través dels teus escrits, igual em deixava el PP de costat i opinava que d'Espanya 2000.
    Des de luego del Bloc no. No t'ho prengues a mal. Jo ho veig així. ARa no havia pensat en la possibilitat que igual podries ser d'un altre partit que es diu d'esquerrà i amb el que fa si s'agafarà de la mà del PP ni es notaria la diferencia. Son uns altres dels convençuts que criticant el Bloc i fent un comunicat al trimestre en contra van a tindre èxit electoral.

    ResponderEliminar
  13. No em prenc res a mal, ni que no siga del Bloc ni que siga d'Espanya2000. Això son opinions teues. Jo soc de les persones, de cap partit conforme esta hui la política. pots dir que soc dels indignats o com diuen per ací, del mig. O pots dir el que vullgues, de totes maneres un no es de dretes ni esquerres per estar adscrit a un partit o un altre. Això no es demostra tenint un carnet ni diguent res, es nota pel que es fa. El meu objectiu no es criticar ningú en concret, pero qui fa el contrari del que pregona i damunt forma govern te molt mes que criticar-li. El PP ni quan manava feia el contrari del que esperàvem d'ells. Es la diferencia, voleu ser iguals quan ser d'esquerres es molt mes difícil.
    Eiiii, ara ho entenc, no voleu diferenciar-se en quant a expectatives del PP perquè en realitat sou de dretes com ells!
    I no et calfes tant el cap amb mi que el menys important es a quin partit pense votar en un futur.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Karl, tu coneixes algun partit nacionaliste d esquerres? Pense, per l actitut que tenen els del Bloc, que Franco estaria a l esquerre d ells. Tan demócrates que son, no publicaran en la Cotorra cap comentari, per molt respetuós que siga, que vaja en contra d ells. La llibertat d expresió és només per a ells. Jo vaig votar al PSOE però no ho haguera fet mai si haguera sabut d antemà que pactaria en el BLOC. Li ho vaig dir a Carmen Canet. Pense que ha destruit al PSOE.

      Eliminar
    2. Tampoc tant com Franco, però amb una mica més de temps si s'assemblarien als corruptes de la dreta al nostre nord, com la dels seus amics europeus dels casos Pallerols, Palau, etc.
      Van ensenyant-se de mica en mica d'aquells dels que havien vingut a salvar-nos, i encara que amb raó diuen que "i tú més" em sembla una política prou hipòcrita.
      Al PSOE ja voran amb quí s'han ajuntat, crec que ja ho saben, però com que són majorets si la jugada els ix possitiva o no, tampoc és perque els tinguem llàstima.
      Ca ú apanye!

      Eliminar
  14. No penses perquè ho tens clar: al PP.
    Si es veu a la llegua. Per molt que pontifiques com si fores o visqueres al costat dels rectors: del PP.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Karl Marx és antibloc total igual que Robinjut Tradicions. Això està clar. Ells diuen estan en el mig. En el mig dels seus interessos.

      Eliminar
    2. Quins en són, els interesos meus?
      Entrar a FCC?
      Oposició a mida?
      Contractes a dit?
      Lloc en la política?
      Benedicció del rector de Sant Pere?

      Expiqueu-nos-ho. I així sabré per on encarar-me, que estic perdut.

      Eliminar
    3. Fins ara tenia sempre merescuda replica per part del sector governamental. Que esteu tan ocupats amb el Marx que no podeu atendre'ns a tots (els del mig) a l'hora?

      Eliminar
    4. Si soc Xavi no puc ser antibloc, soc de Compromís. Si soc comuniste com diu el pseudònim tampoc puc ser enemic, Eduardo ara és molt amic del Bloc. Si soc del PP em tire terra als ulls dic moltes idees en contra de les seues i no parle res bo sobre ells.
      Qui soc? Cu-cu!

      Eliminar
  15. JAJAJAJAJAJAJA
    Ací l'unic que s'ha fet amic dels rectors anant a totes les processons son els teus amics, despres de dur a Xavi Castillo i armar-la i despres del sermó de festes li vàreu agafar por a l'esglesia. Abans els polítics només anaven a la puja i la baixa i tots menys l'alcalde a títol personal.
    A vore qui s'ha fet del PP!!

    ResponderEliminar
  16. I tu li tens cels i enveja perquè no pintes fava, eres un ningú amagat darrere del nom de Karl Marx.

    ¿Saps això que si no pots amb un, ajunta't amb ell? Pues això: Ajuntemonos.
    Igual acabem tots cantant: Ajuntemonos todos en la lucha final.

    Com deia un conegut autor castella, acò és "El gran teatro del mundo". Uns fan d'actor principal i estan en quasi totes les escenes i actes de l'obra, el senyor Jordi Juan. Altres, dits K. M. en seudònim, encara estan fent cua per poder entrar i el problema que té es que no sap que les entrades s'han exhaurit, ja no en queden.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Home, no li digues això des de l'anonimat, no li dones massa bon exemple. A mes a mes si com digueu es tracta del Xavi, no se si li tindria enveja a Juan, eixe xic treballa i no li cal la política per viure. Sobre lo de que cal ajuntar-se, ja ho haveu fet, Xavi només eixir d'EU va ingressar al vostre Compromís, ara sou socis, encara que no parleu massa be d'ell.
      En lo d'entrades i eixides us desitge sort a tots dos interessats, si lo fonamental en la política es només estar sense importar el que es fa, em doneu llàstima els dos.

      Eliminar