jueves, 27 de junio de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL, noticies locals

(...) deberán presentar la pertinente solicitud a la Federació de Falles en el local que dispone la entidad en el centro social Dolores Roja de la calle Gabriel Hernández(..) los días 1 ó 2 de julio en horario de 19 a 21 horas. (...) MigAnyFaller, que será el 20 de julio en la costa. La jornada comenzará con una despertà a las 8:30 horas. A media mañana se ha preparado un almuerzo con campeonato de truc. A las 14 horas habrá mascletà.

Esperem que estos temps de crisi no afecten massa a les festes falleres i que no falten candidates al càrrec . 

LEVANTE-EMV :

Alumnos comiendo en el comedor escolar.

500 escolares de la Safor comerán en verano gracias a las ayudas de la diputación

Gandia, Oliva, Tavernes, Villalonga y el Real se unen al programa que ofrece menús con dos platos y postre 


Alumnos comiendo en el comedor escolar. 
(...) Gandia, Oliva, Tavernes, Villalonga y el Real de Gandia se han adhieren al programa a este programa, al que la diputación destina 115.115 euros para todos los municipios de la provincia. El ente abona 3,30 euros por cada uno de los menús que se reparten a los niños que se beneficien de este servicio, que será gestionado por los ayuntamientos y que aportan la infraestructura.
          A el que hem arrivat . I mentres tant els nostres polítics que si son galgos o podencos .

4 comentarios:

  1. Els nostres polítics, Estruch? Els seus o els teus polítics voldràs dir, perquè estos, els dos partits grans que han dut a Espanya a la ruina i al País Valencià no són els meus polítics.
    Te'ls regale si els vols.
    Esta si que és bona, dir els nostres polítics a estos que passen olimpicament de les persones.

    ResponderEliminar
  2. Més passa el Bipartit i no dius res

    ResponderEliminar
  3. Home, mira si passa el govern d'ací que no ha fet com a Simat on el govern del PP no s'han adherit, i ací sí.
    Menys caritat i menys demanar pels pobres i que el PP, com a govern de la Nació i de la Generalitat, pose el que hi ha que posar perquè hi haja justicia social i no caritat.
    Quan estan donant diners a poalades i n'han donant als bancs, més valguera que demanareu als vostres politics, als del PP, que feren politica social, atengueren la dependencia, aplicaren programes com cal. Si sou capaços fins i tot de llevar els diners que garenteixen la renda mínima als valencians, quan som l'autonomia on més ha crescut la pobresa i la gent sense recursos, tu de que parles? Vergonya tindria jo de ser d'un partit que no atén les persones i s'ha preocupat només de rescatar bancs i d'un partit alguns dirigents, com Blasco, furtaven diners de la cooperació per donar-los a amics.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Clar.... res comparat amb els eres d Andalucia... i el Blanco...lladres hi han en tots els llocs per desgracia. La situació del govern central l heu provocat vosaltres.... Zp

      Eliminar