martes, 11 de junio de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL, noticies locals

LAS PROVINCIAS :

Un exconcejal del PSPV de Tavernes defiende al PP en la moción de censura

11.06.13 - 00:24 -
El abogado Pepe Elena, exregidor del PSPV de Tavernes, llevará la defensa del PP y de la concejala Karina Vercher en el contencioso administrativo contra la moción de censura que no llegó a presentarse en la Vall. Este documento no se votó porque la presidenta de mesa, la socialista Carmen Canet, consideró que era ilegal.
Elena fue concejal del PSPV durante cuatro años en la pasada legislatura, cuando los socialistas estaban en la oposición. El propio Elena declaró a LAS PROVINCIAS que estuvo muy a gusto durante este tiempo, pero añadió que no se puede limitar el ejercicio de los derechos fundamentales y «como profesional, esta circunstancia transciende cualquier ideario político».
Hoy, tanto el PP como Vercher presentarán el contencioso administrativo en los juzgados para pedir que se anule el pleno en el que se desestimó la moción de censura y se convoque de nuevo una sesión plenaria para retomar dicha moción.
Según el portavoz popular, Manolo Vidal, la presentación de este recurso se ha dilatado más en el tiempo de lo previsto porque hasta la semana pasada «aún no nos habían facilitado la documentación que pedíamos al Ayuntamiento. Es un proceso complejo, con muchos flecos judiciales y tenemos la confianza que se restituirá el ordenamiento jurídico que permitía la presentación de la moción».
Un exconcejal del PSPV de Tavernes defiende al PP en la moción de censura
 Pepe Elena, el segon des de l'equerra,  junt a Carmen Canet, Omar Sala
i Salvador Blasco, junts en un acte del PSPV en 2006 .
Elena explicó que se trata de un proceso específico por ser una administración pública «la que conculca un derecho ante la concejala Karina Vercher, de EU, y los ediles del PP». El abogado matizó que se trata de un proceso judicial preferente y con sumario. «No es un proceso ordinario. No podemos aventurarnos a dar ningún plazo concreto pero entendemos que será un proceso preferente y con plazos cortos».
Según el letrado, la suspensión del pleno en el que se presentaba la moción de censura «conculca la participación política y la tutela judicial, que son derechos fundamentales. Estamos ante un pleno en el que un regidor no pudo hablar y no se pudo votar». Elena asegura que el pleno se tenía que haber celebrado. Ante esta situación, el abogado cree que el PP y Vercher sí que podían presentar la moción «por existir unas medidas cautelares dictaminadas por un juez que consideraba a la concejala miembro del grupo de EU».
Doncs bé, huí si que tenim i debò noticies locals en este periòdic , i es que després de tant de dies que si sí, que si no ... al final tenim noticies del anunciat recurs del PP contra la paralització de la moció de censura . I es curiós, com destaca el titolar, que el lletrat contractat es un antic regidor dels socialistes locals, al que podem vore en la foto junt a la que si també es fà el anunciat, denunciará per prevaricació i amb la que almenys per aquells entonces supossem tenía bona relació. Ara bé, del text del periòdic sòls es desprén la querella contenciosa basada en les messures cautelars , o almenys així ho entenc jo .    
ARTICLE D'OPINIÓ : 
Sé que la noticia portarà algo de polèmica per la persona designada coma lletrat, i es que jo , com advocat que he segut , no aceptaría una demanda contra una persona o persones amigues per xoc d'interessos , però no se si este es el cas actualment del senyor Elena, ells ho sabràn .
I que passarà ? Doncs no sería descartable que un jutje entenga conculcades les dites messures i ordenara continuar amb el plenari i que Vidal accedira al càrrec d'Alcalde, però pense que d'inmediat els altres recurriríen i voríem en una segona instància que passa, perquè tampoc es descartable una suspensió de la messura de tornar-lo a l'alcaldia fins a que decidisca esta segona instància .
Jo pense modestament que al final la raò la tindràn el actual govern pel llegit en l'informe de marres sobre la nulitat de plé del acte recorregut i que portà a les messures cautelars, però no soc especialite en el tema i déu em lliure de fer una afirmació en un sentit o en altre, es sòls una mera i modesta opinió d'un lletrat en actiu però en altre sector del dret i en un altre camp distint .
El que si que tinc clar es que anem a tindre i per a una bona estona, un govern " en l'aire", siga d'un color o de altre, perquè ninguna de les dos parts es conformarà amb una primera instància i la justicia es lenta, molt lenta , i més en segones instàncies . I que això no es rés bò per al poble de Tavernes . Però bé, com digué ahir, les urnes jutjaràn a cadascún en el seu moment .

LEVANTE-EMV :

Una empresa de Tavernes patenta una parrilla que no es

cancerígena

No puc dir-vos rés del tema doncs no podem obrir la noticia en l'edició digital .

42 comentarios:

  1. Xe Estruch. No hi ha qui t'entenga. Primer que si no hi ha que denunciar a la teva amiga Carmen Canet tot i que pràcticament no conec cap advocat que conega el cas que no pense que ha prevaricat. Altra cosa són les opinions sobre l'auto de mesures cautelars... però això ja és altre tema.

    Després dius que el PP i Karina tot eren mentires i que el fet de no denunciar era bona prova.

    Ara que es presenta la denúncia, dius que esperes que Jordi Juan guanye i critiques a l'advocat escollit pel PP. Supose que sols et queda fer un article defensant l'actuació d'Orengo en el despatx d'alcaldia. Temps al temps.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que jo dic qué ? No serà el que tú interpretes que jo dic ? .

      A més, jo no dic ni deixe de dir, sòls opine, no es el mateix, sòls digueu i afirmeu els que com tú pareix ser ho teniu tan clar, i afirmeu lo de la prevaricació amb tanta seguretat que pareix que voldriu vorela condemanda , jo no ho tinc tan clar , ja es vorà.

      I això que porte 25 nays en temes jurídics... o igual es per això .

      Ara resulta que dic que el PP i Karina mentien i que guanye JJ ... on ? Dismeu .

      I que critique l'advocat... Critique ? Jo sòls dic el que jo faría o no faría com advocat que he segut en un cas en el que intervenixen persones més o menys estimades per mí : De fet es el que faig i he procurat fer sempre, i , saps qué ? no m'ha anat mal de moment , ho aconselle.

      Però bé, està clar que no es pot opinar, sòls opinar, sense que a ú el qualifiquen d'una cosa un altra . Els d'enmig , els que opinem lliure i objectivament no cabem en este mon extremat .

      Trànquils, quant vinguen les properes eleccions locals o probablement abans ja sabreu de qui soc o de qui no soc , no tingau dubte perquè no m'ha amagaré .

      I no fa falta em repliques, no tinc per costum discutir amb anònims perquè no sé el nivell de la persona amb qui discutisc , y menys en temes legals tan complexos i en els que no soc especialiste, es veu que alguns si ho sou .

      Així que fins altra, mestre .

      Eliminar
  2. Perillosa la situació de Carmen. Tot el castellet que monteu es basa en la suposada nulitat de la sentència de la jutge en base a una abstenció que mai va existir. I això, en tot cas no salva de res a Carmen Canet. Una sentència s'ha de cumplir i, en tot cas, recurrir.

    Pareix mentida que Estruch siga advocat i que pense que tots poden ignorar un auto judicial si resulta que un santo varon abogado ens fa un informe en el que diu que l'auto està mal.

    Això en quina facultat ho ensenyen? ës la sol·lució universal, ni recursos ni res, informes jurídics i a delinquir tranquilament.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Molt saps tú de dret, jo no he afirmat ni afirmaré mai rés tan segur en dret, sòls m'atrevisc a opinar modéstament, pareix ser que alguns no ho enteneu o no ho voleu entendreu ... i això que porte 25 anys en el mon del dret.O a lo millor es per això mateix .

      A més, una sentència? En tot cas un auto de messures com bé dius després i sí, opine, (sempre modéstament no com altres, sóls opine mai afirme), que pot donar-se el cas de que este es faça complir i es faça el pleno, però també pense que serà anulat després una vegada recurrit i tot es tornará arrere ( repetisc, sòls pense, no com altres ). I dic allò de que "no es por no ir, pero ir pà nà ..." .

      Però no fa falta em contestes perquè tan segur i com estàs i jo tant dubtós, per a que discutir, no el pareix ? . Perquè diuen també que dos no discutixen si un no vòl, i jo no tinc per costum fer-ho quant no se amb qui discutisc i per tant el nivell en la matèria de qui em discutix . I ja no el dic en temes de lleis ... I saps qué ? De moment no m'ha anat gens malament, ho aconselle .

      Ale, fins a altra mestre .

      P.D. Per cert, el que ha fet l'informe que tu dius que diu que s'ignore una sentència es mestre en lleis en l'Universitat de València ... A vore si ha segut mestre meu i per això soc també tan curtet com ell !!! .

      Eliminar
    2. P.D. Tú que saps tan de lleis, alcár-se i no votar qué és ? .

      Eliminar
    3. El que hauria de fer la Sr. Llum quan contacta al seu germa? Enric, mira't la diferència entre inhibir-se, abstenir-se i prevaricar i després tornes a dir coses.

      Per cert, que opinen del CDL de Fernando Mut i Gema Amor tots els qui critiquen a Elena? Volen contar la història d'Orengo, Mut i Timoner? Tú d'això deuries saber alguna cosa.

      Eliminar
    4. Artículo 63.1 de la ley de Bases de Régimen local : Podrán impugnar los actos y acuerdos de las entidades locales que incurran en infracción del ordenamiento jurídico ...b)Los miembros de las corporaciones locales que hubiesen votado en contra de tales actos ya cuerdos .

      Va votar Karina en contra ? Tú mateix .

      En quant a los del CDL no sé de que ens parles, ho comptes ?

      Eliminar
  3. Que t'havia dit jo dels sentiments en la política?

    ResponderEliminar
  4. Un bon advocat i, a més, és del poble

    ResponderEliminar
  5. La táctica habitual del PP: mentir, manipular, repetir mil vegades una mentira fins que la gent s'ho crega.

    Karina Vercher va abandonar la sala en eixe punt en el mes de novembre. ¿Es pot entendre això que estava en contra? NO ¿S'abstenia? Si que ho sembla, o almenys, passava del tema.

    Si hagues estat en contra s'hauria quedat i hauria votat en contra, com va fer uns plenaris després quan es votava la urgència perquè es votara si tornava a ser "readmesa" per mesura CAUTELAR de la jutgessa.

    Se'n va eixir per dir ara que ella no estava? Si és així, seria un frau de llei, perquè només acabar la votació va tornar a la butaca.
    Cal recordar que el PP vota en contra a pesar que la llei obliga a expulsar-la del grup EUPV i possar a no adscrits. El PP vota en contra de la llei i uns plenaris després diu que es obligat cumplir la mesura cautelar. La mesura cautelar si que s'ha de cumplir, i la llei que diu passe a no adscrits, no. Que m'ho expliquen.

    Açò cada dia està més clar, Enrique. Tot açò no podem dir que és "una confabulación comunista-judeo-masonica" contra el govern municipal, pero quasi quasi. Tot un muntatge preparat. I caldria vore qui està darrere, qui aconsella a Karina Vercher cada passa que dona, perquè algú li ho dirà, i se sap, hi ha constancia de amb qui es va reunir la regidora després d'eixe ple, i suposem que no seria per a parlar de la posada en marxa del Viver d'Empreses, que dit siga de pas, no ho va tocar en dos anys.

    I quan l'advocat, cadascu és lliure de triar els amics, però les converses, confidencies, xerrades amb la gent del PP en les comissions i després de les comissions, i en temes municipals durant 4 anys del sr. Elena va estar a l'ordre del dia.
    "Este acabarà en el PP" va pronosticar un regidor socialista. Bingo!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El mayor defecto de los hombres consiste en preocuparse de arrancar la cizaña de los campos ajenos, descuidando el cultivo de sus propios campos.

      Confucio

      Eliminar
  6. Açò s'anima!
    El salvame i el trampolí es queden darrere de la Vall.
    Propose un gran hermano al saló de plens de l'Ajuntament, Enrique fa de Mercedes Milà.
    De lo poc seriós que ens queda, l'humor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No es mala idea, així sabríem qui son tots eixos tan sabuts que no sòls opinen si no que afirmen amb tanta contundensia i damunt posen verts als que ens atrevim a sòls opinar però en un sentit que a ells no els agrada . Alguna que altra sorpresa ens trobariem perquè de segur que molts d'ells es tan fent-li l' esquena rotja a uns o a altres a palmadetes donat-los la raò en públic i diguent-los que bòns sou ... o als dos, el més segur , per si de cas no guanya els que ells voldríen , salvar els mobles.

      Això sí , jo de despullar-me rés de rés, no tinc còs per a això ...

      Que no manque l'humor !!!

      Eliminar
  7. Un bon advocat? Respecte la teua opinió però des del punt de vista humà, i sense tocar-li valor professional, un "trepa" i un aprofitat de la política, que va usar l'acta de regidor per fer amistats i introduir-se en el PP.
    Caldria que els companys del PSOE ens explicaren de pe a pa com actuava este paio en el partit, perquè no repetix en les llistes i que feia per saber millor les coses i situar-nos.

    ResponderEliminar
  8. Enrique, què siga professor de la Universitat de Valencia en Dret Administratiu no vol dir ni implica que sàpiga res de Dret Administratiu. Segurament serà un enxufat que desconeix tot sobre el que ensenya.

    ¿No te'n recordes? Tenim el mateix cas sobre que diu la Universitat de la llengua dels valencians. La universitat parla i després hi ha milers i milers de "catedràdics" ,que ni l'escriuen ni el parlen, però donen lliçons a totes les universitats del món i a la romanistica sobre que és i no es el valencià i d'on ve o deixa de vindre.
    Ací ja veus els del PP fan igual. ¿Quà sabrà eixe de Dret Administratiu?
    Aixi va esta comunitat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Home... quant el València C.F. el va contractar per a que negociara amb ajuntament i Generalitat la recalificació del bell Mestalla , i li pagaren 3,5 millonets d'euros ... algo sabrà l'home, dic jo .

      I ja no el dic si es tant atrevit de repressentar a varis ajuntaments de l'horta davant el constitucional, i que estos el contractaren per a això ( a lo millor es que es socialiste o nacionaliste i per a això el contractaren ... Ah, no, el de Torrent el governaba una tal María José Català, crec que ara es consellera de no se qué).

      Efectívamnet, "matant" al que no pensa com tú, així anem .

      Eliminar
    2. Jo ho deia en pla "irònic".
      En pla irònic perquè vegem que quan no ens convé al nostre pensament i idees, els valencians ens deixem portar pel cor no pel cervell i som capaços de tirar per terra al millor especialista en dret administratiu.
      Això no vol dir que puga equivocar-se en alguna ocasió, però el nostre "profe" quan va acceptar l'encàrrec de l'informe ho degué fer perquè ho veia clar i guanyat. No haguera posat en la picota el seu prestigi perdent un tema com aquest que ha tingut i tindrà publicitat i ressó en els mitjans de comunicació.
      I tu dones arguments i pels i senyals de qui és. I front això, el millor que poden fer els neofits és callar.

      Eliminar
  9. Demanaría per favor respecte al senyor Elena com a professional i com a persona, perquè com a tal sòls fà el que creu deu de fer en defensa dels interessos del seus clients . Com a polític podeu opinar e inclús desqualificar perquè li va en el càrrec al que s'expossa públicament , però demane també messura .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo conec a PEPE i lo unic que te de dretes es el nom.
      Es una gran persona i un bon profesional.
      El problema ve quan els progres agarren un lletrat de renom amb pedigrí i ells sabran el que han pagat i els del PP van i agarren a una persona del poble. Ningú es pregunta la tendencia política de este home que ha contractat Carmen o Orengo. I el Valencia c.f no ho degue valorar tampoc.
      El cas es que aci tot el que no apoya a JJ es una mala persona. Res mes. Una mostra mes de totalitarismedel bipartit-
      Em pareix mol ben enfocat per part del pp i de karina.

      Eliminar
    2. A quin bipartit el refereixes? A PPk?

      Eliminar
  10. Podem parlar ja d'un nou bipartit a Tavernes? PPk o PPkk? O és tripartit? PP+trànsfuga+trepa? Dios los cria y ellos se juntan...

    ResponderEliminar
  11. Jo també el conec. I això no diu res. Serà tot lo bona persona i bon profesional que vulgues, però quan no repetix en el seu partit i es dedica a pleits del PP, alguna cosa hi haurà. Que parlen els seus companys de legislatura.
    I com de costum, els peperos enredant i desviant el tema. Anem a vore: ni Carmen ni menys Orengo han contractat a ningú. El govern municipal ha demanat un informe i sant s'ha acabat. I no és que ni no recolza JJ és mala persona, ni de lluny. Però si que esta clar que hi ha moltes males persones que s'han dedicat estos dos anys a insultar, mentir, difamar, calumniar JJ i els regidors del govern. I eixes males persones tot el món sap darrere quin blog s'amaguen i a quin partit servixen.
    Una cosa esta clara: honradesa i transparencia és el que té este govern i com altres ni ho tenen ni ho han tingut mai no ho poden suportar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Honradesa i transparencia!!!!!!
      Tu saps el que val el informe, que ha pagat el govern que tant dius que es transparent?
      INFORMAT per que jo si que ho se.
      i vorem com queda el tema. Que per ahi tame en cauran.
      mmoooolts diners pero mooolts.

      Eliminar
    2. L'informe val molt menys que els informes que es demanaren per a fer un PAI que no es farà mai, però molt menys!!! Estem parlant que d'un 5% respecte als del PAÍ. I si aquest informe serveix per a mantindre la democràcia intacta a Tavernes, bèn fet està.

      Eliminar
    3. No se si eres tonto o te'l fas. La democracia en Tavernes la decidirà el jutjat. No l'informe. O es que no t has enterat?? Els informes d un PAI els paga l Ajuntament. I els informes a mida d un partit els paga el partit. Siga la quantitat que siga. Sempre intentant enredrar a la gent.

      Eliminar
  12. En el Blog del Pardal ja ataquen a Pepe Elena per ferse carrec d'eixos casos i dels que te pendentes Karina.
    Es que els senyors "tolerants" del taranna no enten que un profesional puga diferenciar la seva vida profesional de la privada, o de la ideologia. Suposse, que com a bon professional que se que ho es, haura estudiat els casos, i haura valorat si l'interesava portarlos, no oblidem que un advocat es dedica a eixos menesters, siga de un buffet molt famos o de un altre mes humild. I ademés aço no es un "informe de part" com el del famos advocat del buffet tan afamat i que es professor de la Facultat. Que ningú ha dit hasta el moment que no siga un bon advocat, pero que va fer un "INFORME DE PART" i res mes, va argumentar els desitjos del seu client, i res mes.
    Srs tolerants, respecteu el treball dels profesionals, siguen del color que siguen, i no nomes els lloeu quan vos interesa i els ataqueu quan els vents bufen en contra.
    Sr. Estruch, repase el que ha escrit al seu Article de Opinió de la cabecera, en el clarament diu que espera que guanye el actual equip de govern.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Al teu blog de ventilats has sigut tu MOOOOOLT tolerant, senyor de la condescendència mal entesa. Amb el nou bipartit KPP o PPKk ho solucionareu tot... Per primera vegada en la historia de la democràcia els pitjors polítics de la historia de TAVERNES estan en un bipartit PPk. Enhorabona als borratxos de poder i el transfuguisme. Assessoreu a la trànsfuga, assessoreu...

      Eliminar
    2. Crec que estás prou equivocat, erres el tir.......

      Eliminar
    3. El castigo del embustero es no ser creído, aun cuando diga la verdad.
      ARISTOTELES

      Eliminar
    4. Doncs no acabe de llegir jo això que dius de que vull que guanye un o altre, ho pots especificar literalment ?

      Perquè opinar qui guanyarà no vol dir en ningún cas que siga qui jo vullc o deixe de voler que guanye, es sòls una modesta opinió jurídica.

      I ho torne a dir, que guanye qui li corresponga però que tingam i quant antes el que el poble necessita, que es un govern estable i amb uns pressupostos aprobats que marquen una línea clara de treball ( Ara si el pareix diràs que dic que vullc que guanye el contrari del que dius que vullc que guanye al principi pel que dic del govern estable i pressupostos i donat com està el tema ).

      Eliminar
  13. No hace falta un gobierno perfecto; se necesita uno que sea práctico.

    La sabiduría es un adorno en la prosperidad y un refugio en la adversidad.

    Es un principio indiscutible que para saber mandar bien, es preciso saber obedecer.

    Los discursos inspiran menos confianza que las acciones.

    Y todo esto no lo he dicho yo, lo dijo un tal.........
    Aristóteles

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aixina ens va... Parafrasejant a un filòsof de 400 anys abans de Crist. Sabia que éreu retrògrads, però no m'imaginava que tant... A vore si s'actualitzeu que ja ha plogut molt des d'aristòtil. Per cert les frases utilitzades estan tretes de context, però com de filosofia no en tindràs ni idea no sabràs de que et parle.

      Eliminar
    2. La verdad no está de parte de quien más grite.
      Rabindranath Tagore

      Eliminar
    3. “The stupid are deaf to the truth; they hear, but think that the wisdom applies to someone else.”
      Heraclito.

      Ara vas i la cascas...

      Eliminar
    4. La estupidez insiste siempre.
      Albert Camus

      Eliminar
    5. http://www.sabidurias.com/tags/estupidez/es/1653

      Ja he trobat d'on traus la teua "saviduria", ahi tens frases per tapar la mar, totes buides de contingut com el teu cap. Voler anar de culturetes i tindre que utilitzar Internet... Així ens ha anat...

      Eliminar
    6. Estimat amic "cultureta" no havia contemplat la possibilitat de buscar a la red cap pensament filosofic. pero ho acabe de mirar i hi han moltes mes webs d'eixe tipus. T'ho dic per si vols buscarte algo.......

      "La capacidad de atención del hombre es limitada y debe ser constantemente espoleada por la provocación"
      Albert Camus

      Este tambe el consideraras del PP no?

      Eliminar
    7. Gente que ayer iba de revolucionaria,
      que paseó su juventud rebelde por campus y tabernas,
      trata hoy de convencernos -si no con sus palabras, con su ejemplo- de que el secreto de la supervivencia está en adaptarse a los tiempos. Puede ser, pero ¿por qué no adaptamos por una vez los tiempos a nosotros? ¿Por qué hay que adaptarse a la mediocridad, al mal gusto, a la basura, a la mentira, al paro, a la corrupción, a la guerra, al miedo, a la infelicidad permanente? Si los tiempos dan asco, ¿Por qué adaptarse, y no cambiar los tiempos? Quiero creer -aunque lo dudo, a menos que aparezca el hombre nuevo- que aún está en nuestras manos hacer de un tiempo de mercaderes una nueva edad de oro, donde merezca al fin la pena el duro trabajo de vivir... que, al menos para mí, no se paga con dinero.


      EL LOCO DE LA COLINA

      Eliminar
  14. El PP-k va a per totes!!! Ja no nia qui els pare!!! Al Laureeeeenss!!!!!

    ResponderEliminar
  15. Estimado Sr. Estruch quisiera felicitarle por el exito de su Blog, no solo ha aconseguido atraer hacia èl a los pensadores de la izquierda nacionalista (los cuales aportan mayoritariamente mensajes destructivos o provocadores) sino tambien al sector de enfrente. El del medio va atrayendo a los polos. Como prueba unicamente tiene que ver las respuestas a los articulos publicados en el ventilador, prácticamente ninguna.

    Un aplauso para usted, y siga por ese camino.
    (perdon por los acentos pero con el movil no es posible)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias, mensajes como el suyo nos ayudan a seguir por este camino tan difícil de la neutralidad .

      Y aprovecho para señalar que cuando escriba yo también con faltas es porqué lo hago desde el móvil o la tablet me pasa lo mismo .

      Eliminar
    2. Quants en governa la farina12 de junio de 2013, 20:08

      Xe, Estruch, tu fas faltes des del mòbil, des de la tauleta i des de la Xina. Precisament només cal veure com et retrates en la frase que empres per tal d'excusar-te.

      Eliminar