sábado, 22 de junio de 2013

POR FIN ES SABADO

Hi ha que vore com passa el temps, fà una estona estaba escribint un article per al cap de setmana i ja estem de nou en Dissabte . 

I que ha passat esta setmana ?  Doncs després de varis dies de més " I tú més ", esta setmana sobre tot a compte de les hores extres del cap de policía , ahir ens despertavem amb la noticia de que el recurs del PP-Karina Vercher contra la paralització del pleno de la moció de confiança, a segut admés a tràmit, es a dir, comença el primer pas , ene ste cas procedimental, per a que un jutjat arrive a vore el fons de l'assumpte , del qual tindrem resolució, segons el portaveu del PP Manolo Vidal en unes poques setmanes , pel que esperem una mesàda de noves sobre el tema . 

Doncs bé, açí estarem per a contarvos -ho encara que amb un poc menys de mitjans tècnics doncs em desplaçe a la platja a estiuejar-treballar i en la platja no compte amb el magnífic internet per cable en que compte en el poble , ni amb el temps lliure que tinc en hivern per la meua faena, pel que avançe menys agilitat en la llavor d' informar, espere que no amb aixo menys qualitat , es farà el que es podrà . 

Així que com sempre, fins al Dilluns, podeu seguir fent els vostres comentaris i els publicarem conforme pugam .

      


11 comentarios:

  1. Sols un comentari curt per ampliar la teva informació: s'han admés a tràmit dues demandes (las provincias sols recollia una). La que comentes i altra per conculcació de drets fonamentals que serà la que pot facilitar la demana a CC per prevaricació.

    ResponderEliminar
  2. No es la mateixa? Quines son les dues demandes?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Una es un contenciós-administratiu i l altra és una querella per via penal.

      Eliminar
  3. Per cert Estruch, ves preparant els tràmits necessaris per a acreditar-te i poder entrar al proper plenari extraordinari per a la votació de la moció de censura que es produirà en els pròxims mesos de juliol o agost.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si, ja ho voràs. I de rebot es comprovarà que la finalitat de l'informe que va ixir de la mànega el dia 29 de maig era de caire polític, per mantindre l'alcaldia dos mesos i cobrar el sou.

      Eliminar
  4. Quien dijo miedo habiendo hospitales?
    Cal preparar-se perquè el dia 1 de juliol és el jui de Karina Vercher i s'acaba tot.
    Sabeu el que ha dit en les al·legacions? A l'assemblea del passat divendres, es va explicar que li ha dit al jutge que l'única militant d'EU de Tavernes es ella, que tots els demés, tot el col·lectiu d'EU ja no som EU i que és ella l'unica que fa les coses com vol EU.
    Esta xica cada dia demostra que no està bé de la perola o que li falta un bull.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vist l'actitut stalinista del col.lectiu d'EU hi hauria que plantejar-se qui és el que no està bè de la perola.

      Eliminar
    2. Pues posarem a ella i a Jordi Juan al perol. Ella al menys ha sigut coherent en les peticions, defensava el seu programa electoral. Però i Jordi, ha sigut sensat quan s enfrontat a Karina, o se li anat la ma?? Es que no es mireu mai el vostre melic. Sempre la culpa és de l altre. Mira, ni el PP ho ha fet tot mal ni vosatros tot be. No ploreu tant que en els pobles on estan en pacte amb el BLOC estan fins al pirri. Veurem a les pròximes eleccions si tornen a pactar en vosaltres

      Eliminar
  5. Vixc a la zona de Pa Dur i he tingut que aguantar 3 nits de concerts de la festa de la cervesa.
    Entenc que façen verbena divendres i dissabte però que anit feren verbena fins les 2 no ho entenc. Hui hi ha que treballar i necesitem descansar.

    ResponderEliminar
  6. I anit feren verbena? Segur? Igual quan jo i els meus amics vam tornar cap al poble i vam arreplegar els cotxes del parking darrere la carpa estava en el descans. I era sobre la una i mitja. Ja ho aclarireu.

    ResponderEliminar