lunes, 17 de junio de 2013

MINI RESUM DEL PLENO : El govern perd la seua primera votació . La Junta de govern té els dies comptats .

Açí teniu un avanç, demà vos oferirem un article detallat i punt per punt :

Acord en l'aprovació dels punts referents a economía e hisenda (part resolutiva, punt segón) i en els del epígraf tercer (serveis públic...) , amb matitzacions de les que vos donarem compte en article de demà .

El desacord ha arrivat en el Quart, en elt ema de l'aporvació de la relació de llocs de treball,  on el GOVERN HA PERDUT PER PRIMERA VEGADA una votació al demanar el PP i Vercher que el tema es deixara damunt la taula per a poder estudiar-lo i no acceptar el govern ( demà en article al respecte del pleno vos donarem detallada informació) .

En quant a la JUNTA DE GOVERN i la devolució al plenari de lo delegat en el seu moment, el PP ha pressentat una moció per motius d'urgència , la cual el Alcalde no ha aceptat debatre com a tal però que ha aceptat en el seu fons i ha ordenat al Secretari Municipal que ho prepare tot per a que en el proper plenari s'aprove la devolució de les competències delegades al plenari .

DISCREPÀNCIES en quant a que l' Alcalde s'ha referit a la senyora Vercher pel seu nom en els resultats de les votacions i esta en precs i preguntes li ha demanat que la denomine com a repressentant del gurp municipal d' Esquerra Unida . Al principi del pleno i en la lectura de les actes del plenos anteriors, el ordinari de Maig i el de la moció, ja Llum Sansaloni i Carmen Canet en nom dels seus grups polítics respectius han manifestat certes coses sobre el tema .

El dit, demà més i millor .

42 comentarios:

  1. Això si què és un periodista dels bons! Gràcies Enrique!

    ResponderEliminar
  2. Este Jordi, per no fer un lleig al col.lectiu d'EU mira que és capaç de llançar la seua carrera a perdre (parle de la seua carrera política, no profesional).

    Es veu que si és dirigeix a Karina com a representant del GM d'EU el col.lectiu d'EU se li tira al coll. I el tindre content a este colectiu ja li ha costat perdre la majoria als plenaris i a partir d'ara perdre totes les votacions.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Este Jordi com tu dius és coherent amb EU que ha demostrat ser un col•lectiu d'esquerres i progressista i no estar gens d'acord amb una trànsfuga xantatgista. No crec que ningú d'EU li diga a Jordi que ha de fer, ell ho té molt clar i ho ha demostrat, a eixa persona no val la pena ni parlar-li.

      Eliminar
    2. El BLOC és un partit d esquerres??? Des de quan un partit nacionalista es d esquerres?? Mira, un politic te que ser diplomatic i deixar la xuleria per a altres llocs. Si estàs en minoria tens que aplegar a un consens en les altres forces. Si et diuen de deixar un punt damunt la taula i intentar aplegar a un acord abans del pròxim ple, com diu no? Per a que li voten en contra i anar de víctima?? Això ja no cola

      Eliminar
    3. Es supercoherent. Jordi ha juagat a dos bandes. Si fora coherent haguera expulsat del govern a Karina en març de 2012 quan va ser expulsada del partit d'EU. Però no convenia, ja que si no aquesta els deixava en minoría. Jordi s'ha descarat quan Karina li ha tombat els pressupostos. Així que de coherencia gens. No es pot servir a Deu i al dimoni.

      Eliminar
    4. Jordi viu en el dia de la marmota. Repetix una i altra vegada l'error de voler pasar a votació propostes que desde l'oposició li diuen que les deixe damunt la taula (forma amable de dir-li que s'estalvie fer el ridiqul perquè si ho fa pedrà la votació). Però ell i la seua prepotencia el caure al mateix error. I mentre a escasos 16 km de tavernes M.A. Mollà no para de tirar confeti i celebrar la desfeta del Sr. Joan.

      El pròxim dia 1 de juliol, nou capítol del dia de la marmota.

      Eliminar
    5. Perdona però tu mescles la coherència de Jordi amb la de la trànsfuga, això si que és jugar a Dis bandes!! Tot el mon sabíem que hi havia problemes entre Karina i EU, però ella dia que volia treballar en el govern. El que no es podia saber, bueno vosaltres els del PP si, era que estava venent-se a la dreta casposa. Ha passat de tirar-li el boli a la cara a Manolo en l'assumpte dels pais, a fer-se orxates amb ell, anar a sopar, a misa junts, fent-se fotos amb el bisbe, als plenaris parlen igual... Té coherència esta tia? Esta bé del cap? No mescles xurres amb merines que el que argumentés no té ni cap ni peus.

      Eliminar
    6. Això ja no cola? Ser diplomàtic? Vols dir que ser nacionalista és ser de dretes? Totes estes tonteries comenta-les als funcionaris que tenen un cabreig de por amb la vostra ixideta. En 15 dies sabrem el que heu avançat i millorat en aquest aspecte. Et recorde que era feina vostra fer aquest catàleg de llocs de treball, i que no el fereu. No sabíeu, veritat? Per que sinó... Amb la pasta que cobraven càrrecs com Mario, Espi, el propi Vidal...

      Eliminar
    7. Perdoneu-me que m'acabe de enterar que el BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ es de dretes...a ja clar! i el PP ara d'esquerres no?(si al que et refereixes es al partit NACIONALSOCIALISTA primer llig les definicions al diccionari i despres comenta.

      Eliminar
    8. T'acabes de enterar? Si haveres parlat amb al secretari local del bloc t'ho havera explicat home!

      Eliminar
  3. Jordi no aprén. Ja li va pasar als pressupostos, que per no deixar-los damunt la taula va perdre la votació. Ara torna a caure en el mateix error de principiant i torna a perdre una altra votació. I les que li queden a perdre. Açò acaba de començar.

    Jordi i el seu govern faria un bon paper a la serie "Walking Dead"

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Com a herois i salvadors del món on els zombies Manolo Vidal i Karina vercher, membres del bipartit PPk, volen arruïnar Tavernes.

      Eliminar
    2. Tal vegada ens salven dels zombies d'Orengo i d'Eduardo Bononad, zombies que dirigixen a Jordi i a Carmen Canet. Estos si que podrien rodar la nova temporada de "Walking Dead"

      Eliminar
  4. Demà a la cotorra no diràn ni MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

    ResponderEliminar
  5. He llegit en twitter que Jordi Juan vol construir panteons per a rics al jardi del cementeri en lloc de fer ninxols, ques Borras no sap res de les beques de menjador per a escolars que ha tret Diputació i que han gastat 4.000 € en hores extres en lloc de contractar a algun dels més de 2.000 parats que te Tavernes
    És veritat tot aixó?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No.
      És una manipulació més de les nngg de Tavernes que han manipulat les paraules de llum i no han destacat que el cementeri es queda menut i cal ampliar-lo i que es farà tal i com ha indicat.

      Eliminar
    2. Com ha indicat Llum que va a fer l'ampliació?

      Eliminar
    3. Que va dir Llum ahir al plenari que tot el mon es va quedar pasmat? Referent al tema del cementeri?

      Eliminar
  6. No és la primera vegada que han perdut una votació.
    Ja van pedre la votació dels pressupostos.

    ResponderEliminar
  7. Mique A. Mollà està celebrant el plenari d'avuíque l'acosta més a la candidatura provincial cap al congrés.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. candidatura provincial al congrés???? De que parles bocaxancla??

      Eliminar
    2. Que no ho saps bocaspardenya?? Doncs que Jordi i M.A. Mollà eren dos candidats clars a la candidatura de diputat provincial de Compromís per al congrés a les pròximes eleccions. Però Mollà ha començat a traure-li ventaja a Jordi després de que es montara la marimorena a Tavernes. Total que Jordi ho te negre per a optar a aquesta candidatura i M.A. Mollà ni s'ha mullat respecte a la crisi de govern a Tavernes. Han posat a Raul Navarro per a intentar defensar la crisi de govern de Tavernes desde Gandia per a que no li salpique al sr. Mollà.

      De fet (podeu contrartar-ho) Miquel A. Mollà desde que es va iniciar la crisi de govern a Tavernes (plenari de 6 de maig amb la no aprovació dels pressupostos) no ha tornat a anar a Tele 7 safor ni ha fet declaracions respecte al cas de Tavernes.

      A bons entenedors ....

      Eliminar
    3. Molt bona explicació. A vore que diuen ara els cotorrins. Les veritats com la que acabes de dir son dificils de contradir. A vore mestrets de la cotorra que teniu ara que dir.

      Eliminar
    4. A bons entenedors eres un bocaxancla que no saps del que parla, t'has fet les teues paranoies i te les has cregut. No tens ni p... Idea del que dius ni del que parles.

      Eliminar
    5. Acabe de tocar-li a Miquel A. Mollá, li he contat la teua paranoia i encara està partint-se el cul com un xiquet. Alé ves a passetjar... Però per l'ombra que si et pega el sol, després imagines coses rares...

      Eliminar
    6. Miquel Angel Mollà està paetint-se el cul de vore lo mal que està getrionant la crisi de govern el teu amic Jordi. Ja saps que el que he dit al anterior missatge es cert. Tu vius a Tavernes i no t'enteres, però jo em pase tot el dia a Gandia i m'entere de tot. T'en dic més, en Iniciativa (ací a Gandia) que son els vostres socis ningú enten que és el que està fent Jordi i no paren de tirar-se les mans al cap.

      Eliminar
    7. Ara si que sí, t'acabes de delatar... Ja no te'n conteste cap més. Qualsevol dia d'estos te'n duràs tu una bona sorpresa. El que et dic, ale ves i passetja...

      Eliminar
    8. M'acabe de delatar? No sé qui t'has pensat que soc (estaría bè que ho digueres i ens riuriem tots). Jo treballe a Gandia i per això passe tot el dia allí. I m'entere de tot el que trascendix allí i el que acabe de contar és el que sent d'uns i altres.

      Eliminar
    9. El que t'has delatat eres tu. Al dir "t'acabes de delatar", vols dir que la información és certa? Coneixes a eixa persona? És una persona que tracta amb M.A. Mollà? A vore si lo de que Mollà celebra cada plenari de Tavernes del govern en minoría va a ser veritat! Lo de la sorpresa a que et referixes?

      Eliminar
  8. Em pareix be que, governant en minoria, tots els acords es prenguen en el ple i no en la junta de govern. Es normal. Sé cert que Manolo Vidal mirarà pel be del poble. No tinc cap dubte.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L'arruinent del poble així ho constata...

      Eliminar
  9. Com el parking, la piscina i les vivendes del vergeret. Autentiques empastrades les tres. Tres aspectes fundamentals de com no s' han de fer les coses. Si, es un bon assessor (ironia). Ara van junts de la ma pa tot vidal-karina.

    ResponderEliminar
  10. Que ridícul és vore a KKarina i Manolo depenent les mateixes postures, i això és el que volien els votants d'EU??? Meeeeeeeeeeeeeeeeeccc més valdria que dimitira i se n'anara a casa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No, els votants d'EU el que volien era que es el ignorara i els ningunejara el BLOC.

      Eliminar
    2. Com s'ha vist en les manifestacions a les que tu no anares, tres partits d'esquerres i progressistes com EU, PSOE i Compromis anaven junts de la mà. EU no considera eixes paranoies teues. En el plenari d'ahir, entre els seients, poguérem veure a la gent de tres partits conversant, amb armònia i molt units. Els del PP que teniu? Una trànsfuga? Una persona que ja s'ha destapat com una dretana de la política? Tota per a vosaltres.

      Eliminar
    3. Un partit nacional-catalaniste Bloc
      Un partit desaparegut PSOE
      Un partit,perdó un desproposit EU

      Eliminar
    4. Mirant qui és el col.lectiu d'EU, qualsevol s'ho pensa dos vegades per no pegar a fugir.

      Eliminar
    5. Lo més ridiqul és vore a tres partits que diuen ser d'esquerres i progressistes, esbroncar quan es proposa donar més diners a Càrites i Creu Roja.

      Eliminar
    6. Tu has vist el teu col•lectiu, d'aci res les reunions les fareu en la residència...

      Eliminar
  11. Sempre insultant.... no sabeu fer res mes

    ResponderEliminar
  12. Al final s'han gastat la partida de beques per a llibres i de 12.000 € sols queden 1.000. Molt de anar d'abanderat a les manifestacions de les retalladles en l'educació i despres anem i retallem igual que fan els que critiquen. Hipocresía pura i dura.

    ResponderEliminar
  13. Xe tu els del PP-k donant lliçons de moral! Em pixe de risa... inventantse paranoies de gandia quan no saben que dir... Parlant dels tres partits d'esquerres en el fregao q tenen ells. Com es nota que van a cop de dit dicatorial de manolo... lo q diu va a misa, mira com q no els informen de la mitat i dp fan el ridicul intentant argumentar coses q no poden, van fent articulets de poca monta salvador, alario, etc pa aparentar q tenen veu... a qui pretenen enganyar?? Je je je. Parleu del plenari va, de com algo en que estan dacord govern, sindicats i funcionaris ho tireu per terra perque si, despres de casi dos anys treballant en el tema i quan hi havia un acord establert. Pues si evaristo vos va deixar en un pam de nas. No vau saber ni que contestar! Clar, com vosaltres no sabeu lo q es parlar i donar veu al funcionariat en 16 anys... Con la iglesia hemos topado!!! Per cert, ara q van el PP-k juntets a misa? A fer penitencia? Per culpa de gent transfuga com karina la gent pensa que la politica es una m... I no m'estranyava perq motius el pp-k na donat de sobra.

    ResponderEliminar