martes, 4 de junio de 2013

Repas premsa digital , noticies locals .

Calma chicha en els diaris amb noticies comarcals que no arrepleguen en les seues edicions digitals ningua noticia local nova .

21 comentarios:

  1. Hola Estruch,

    Ja que la premsa no duu res, et passaré un enllaç de poques setmanes abans de les eleccions amb una entrevista (per tant no manipulada com sol fer LEVANTE) amb la teva amiga Carmen Canet.

    Veuràs que prevaricadora serà o no ho serà, això ho decidirà un jutge, però cínica és una rato llarg. Ella i JOrdi digunet que els seus votants i els d'EU votants volien a Jordi d'Alcalde i mireu que va dir ella dies abans de les eleccions.

    http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2011/04/eleccions-22-de-maig-entrevista-al-psoe.html

    ResponderEliminar
  2. Com vé al tall i encara que no digitalment, a La Cotorra han penjat un article d'opinió del nacionaliste de la Font d'en Carròs Jesús Puig al Levante-EMV. http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2013/06/article-dopinio-va-de-transfugues.html

    Com em fa la olor que últimament estan deixant de publicar varies opinions "disidents" amb el seu discurs, el pose ací, si Enrique ho té a bé:

    "Ha encertat en una cosa (Jesús Puig, sobre el seu article): un dels alcaldes més prometedors del País, el de Tavernes. Va prometre dur l'estació de tren al poble, va prometre arreglar els polígons, va prometre...

    Eduardo l'empresari comuniste,
    Escrihuela l'estudiante,
    Vidal l'assessor,
    i Juan el prometedor.

    El equipo A."

    Afegir que l'articuliste, per a ser de la Safor no està massa enterat de tot l'affair del canvi de govern a Tavernes (canvi hi haurà hi haja moció o no), quan només conta les molles i òbvia els ossos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I tu que fas que no n'escrius un altre? Igual el fitxen

      Eliminar
    2. Bueno... que té que dir Jesús. PSOE sector Frau i Pepa Bonet, panxa agraida del PSOE per molts anys que ha estat d'Inspector d'Educació i company d'una treballadora de la Mancomunitat de la Safor sempre propera al PSOE.

      Per cer, ara ja jubilat, Jesús ha vist la llum de Compromís i, en això coincideisc amb ell, denosta a Orengo per activa i per pasiva.

      Eliminar
    3. Enrique karl Marx esta faltant el respecte i posant apodos a gent, fes el favor d'actuar

      Eliminar
    4. No ho diu ell, ho dien per tot el poble. Tampoc crec que estudiante o empresari siga un insult, eixos malnoms es podien utilitzar en to irònic pels adversaris polítics, pero només quedava com anècdota, no crec que un malnom siga necessàriament pejoratiu. No se perquè algú s'ha pot prendre a mal.

      Eliminar
  3. 83 parats més a Tavernes. Ja hi ha més de 2.000

    ResponderEliminar
  4. Per descomptat que per aquells temps a la Cotorra la posaven a caldo, que si no s'entera de la política ni de la realitat del poble, no te programa, no contesta al que li pregunten, diu que es d'esquerres i nacionalista i resulta que es tradicionalista, d'esglesia, i com el PSOE nacionalista espanyola.

    Ara, els mateixos, despres de la mesa d'edat del dia de la moció, la tracten de valenta, demòcrata, d'esquerres i antiPP. No seré jo qui diga que no, pero eixos que d'una a l'altra canvien de parèixer no poden donar lliçons d'ideologies.
    Ver para creer. Lo que fan dir els interessos polítics.

    ResponderEliminar
  5. I tu a quins interessos servixes? Encara no els sabem. Igual això és la independència o estar al mig com digueu és la indifinicio? Eres carn o peix? O no arribes ni al caldo avecrem.
    Jo ho tinc clar, sigues el que sigues per damunt de tot eres resentit, un pepito i no de pasqua. O igual els pepitos es queden massa a l'esquerra.T'han fet algun mal els del Bloc per tant d'odi des de la irracionalitat i sense argumentar res? T'han fotut algun troyano o cosa semblant? Lo teu ja es de psiquiatra, tens una malaltissa fixacio amb tot el que ol a govern municipal. Jo m'ho faria vore.
    Ai mare, la que em caura ara!

    ResponderEliminar
  6. El enllaç de La Veu de la Valldigna on Carmen Alario conta el que passà al despatx del Secretari el dia de la moció,


    http://www.laveu.es/politica/4051-carmen-alario-voldria-contar-l-espectacle-que-vaig-viure-30-minuts-abans-del-ple

    ResponderEliminar
  7. A tu que t'ha de caure si sempre vas a favor de corrent? no com els que tu ens dius independents o del mig, que no ballem al so de segons qui mane sinó que seguim els nostre sentit comú, perquè per damunt d'ideologies estan les persones i d'un temps ençà els polítics se n'estan oblidant. Tant jo com Enrique, com V de visente, com ni pa tu ni pa mi, com Karl Marx, com molts altres anònims, per damunt d'etiquetar-nos, defensem al treballador i als valencians, o siga que vulguem o no i vulgueu o no, som mes progressistes, d'esquerres, obrers, nacionalistes i valencianistes que tots els de tripartit (si, ara amb les reunions amb Eduardo d'EU ja tornen a ser tripartit) junts. Eixe progressisme de boqueta i només a la oposició deixa molt que desitjar, vergonya em donaria a mi que el PP em diguera que va a fer (millor) política social i que havera tractat millor els seus treballadors.
    Sobre la suposada fixació amb el govern local deuries reflexionar (per això estem al quadern de reflexions) sobre quina part te fixació en quina. El mateix exactament dia el PP i el seu entorn al seu dia sobre les mateixes queixes meues sobre la seua gestió, encara que aleshores no funcionaven encara com ara tots els blocs locals. Ves i que t'expliquen i despres reflexiona. Curiós, no?
    Crec que erres el tir amb lo dels Troianos, ni els conec ni he pretès mai fer el seu paper al poble.
    Així que res de rancúnies ni de fixacions ni d'envejes. Simplement demanar als nostres representants que ens tornen adequadament la confiança que depositarem a les urnes. I ara personalment em veig amb mes motius d'exigir-la que no abans, quan la política es resumia en promeses de feina i de negocis a costa del boom de la rejola. Eixa rejola amb la qual el Bloc va governar amb el PP o amb la qual el PSOE anava avant i enrere sobre l'aprovacio dels PAI's.
    Per sort per a la ciutadania en general i per desgràcia per als partits, cada vegada en som mes gent de la que no tenim por de la que ens puga caure per dir lliurement el que pensem dels polítics, hui de uns, demà d'altres, ara li pertoca al govern, demà potser el PP+Karina si apleguen a manar a les votacions del plenari. Es menys còmode pero mes honrat, i a llarg plaç la única eixida per a l'interes general.
    Ara, si tant et preocupa, ja pots pensar si som peix, carn o vegetarians, a nosaltres ens te sense cura, l'important es el que diguem i sobretot EL QUE FEM, no com ens anomenen.

    ResponderEliminar
  8. Jo del govern municipal em desmarcaría d'alguns que intenten utilizar al govern municipal de titelles per a uns interessos que ningú coneix. D'eixos que convoquen a la gent per a que pressionesn a regidors en decissions importants per a tavernes (pressupostos, mocions de censura, ... etc,) i que insulten i falten al respecte als dirigents polítics. Esteu fomentant la crispació, ruptura ciutadana i rebuig cap a la clase política, a la qual al cap i a la fi pertanyeu també vosaltres.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Parles del Ventilador? I dels acolits del PP per les xarxes socials?

      Eliminar
    2. Crec que parla de la COTORRA i del acolits del BLOC - psoe per les xarxes socials.
      DE RES

      Eliminar
  9. Al pròxim plenari el PP podría practicar les polítiques més progressistes de BLOC i PSOE. Concretament les polítiques que practiquen aquests dos partits a Xeraco, on el PP governa en minoría (igual que el Bloc ho fa a Tavernes). Docs això, fer el que fan no és pecat, així que deixar a l'Alcalde Jordi Juan en un sou de 800 eurets no seria ningún desficaci. Seria fer polítiques d'esquerres i progressistes, com les que fan PSOE i BLOC a Xeraco.

    Ja teniu material per al proper plenari!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això és una cafrà i que ho facen en Xeraco (no sé si es veritat això) no vol dir que ací hem de fer igual. Ací en este poble no s'ha fet mai, sempre els sous dels politics s'han aprovat i s'han respectat.
      Tampoc han segut res de l'altre món si els comparem amb els cossos nacionals i tècnics superiors de l'Ajuntament que cobren molt més, molt mes que els polítics.
      No veig encertat ni arribe a comprendre com un cos nacional puga cobrar 3.200 euros nets al mes i l'alcalde, màxima responsabilitat, en cobre eixos 800 euros que tu dius li posen.
      Això no seria politica d'esquerres al meu entendre. Això simplement seria perjudicar Tavernes. Seria la llei de la selva i la venjança. I obrir la porta a conseqüències de futur.

      Eliminar
    2. Clar que no s'ha fet mai, com que ho decideixen els polítics. Així com haveu posat el Poble contra el funcionariat, per que no pregunteu al poble quin sou li posarien als seus polítics. A lo millor no aplegaven ni a lo de Xeraco. A lo millor entrava gent vocacional a la política local.
      Ara resulta que els entre 2 i 3000€ que cobren J.J. Víctor o cobrava Manolo no son res comparats en altres. Comparals amb el que guanya Alonso o Nadal, que encara queden com a mes pobrets, home. La xicoteta diferencia es que no s'en demana cap titulació ni capacitat, sols anar en llistes, si ho comparem amb una carrera i oposició de arquitecte o secretari. Que els sous d'aquests son molt alts? Pues baixeu-los. Sempre comparant amb qui us convé. Per que no comparen els sous amb qui agafa la granera en FCC? No es queixaveu de la capacitat de polítics com Luisa Mifsud? Pues els resultats no son molt millors, per moltes carreres que tingueu.
      Jo canviaria el xip de la venjança pel de la cordura i eixa esta mes a prop dels 800 que dels 3000. Les conseqüències d'un futur així només podrien ser bones per a la política. Per al profit d'uns quants polítics no, esta clar.

      Eliminar
    3. Aleshores si lo de Xeraco és una cafrà. El Bloc i PSOE fan cafrades!

      Eliminar
    4. El Bloc i el PSOE de Xeraco han fet una cafrà, si això es veritat.
      Com l'ha fet el PP amb la moció de censura i açò es veritat.

      Eliminar
  10. Enrique fa una nit preciosa quasi ja d'estiu. Després d'aquests dies tan mogudets un poquet de calma i tranquilitat s'agraixen. He encetat un Marqués de Griñon i vaig a brindar per tots vosaltres: tripartit, bipartit, peperos, no peperos, els del mig i seguidors i detractors d'Enrique.

    Salut i força¡

    ResponderEliminar
  11. El problema rau en què no feu res. Mai no feu res. Només intentar justificar les vostres deries. Llàstima.

    ResponderEliminar